argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.007
- Πόντοι
- 9.297
Ναι...νομίζεις ότι θα γυρίσει κανένας να σε κοιτάξει;Γιατί είναι δύσκολη η εγκυμοσύνη μετά τα 40 για τη γυναίκα; διάβασε αυτό το κατατοπιστικό άρθρο από τον διδάκτορα ιατρικής να δεις τι λέει για όσες γυναίκες κανουν παιδια ανω των 40, υπαρχει κινδυνος λεει να βγουν με συνδρομο Down, επισης κάθε χρόνος που περνάει στις γυναίκες μετα τα 40 μειώνεται κατά 5% η πιθανότητα να κάνουν παιδι, παρέθεσα και πηγή για να μην λέτε ότι τα βγάζω απ το μυαλό μου, και σας τα λέει αυτα ένας 45ρης που ούτε εγώ για τον Χ Ψ Ζ λόγο δεν έκανα οικογένεια γιατι και εγω νέος σκεφτομουν οπως η νεολαια, γλένταγα και τα εγραφα ολα στα @@ μου, όμως ξέρω πιο είναι το σωστό και θέλω οι νέοι να το παλέψουν όσο ειναι ακομη νεοι να κανουν οικογενεια γιατι για εμας τους ανυπαντρους ξέρω οτι με περιμενουν τα δυσκολα στα γεράματα και θα πρέπει να την παλεψω εντελως μονος τη ζωη σαν τον Ροβινσωνα Κρουσο!!!
Αυτά γίνονταν στα χωριά μέχρι την δεκαετία του'90 όπου έμενε ένας πίσω για να φροντίζει τους γονείς και τα ζωντανά η και τα χωράφια...τώρα δεν έχει τέτοια.