Μου λεει μια γνωστη μου μεγαλυτερη σε ηλικια παντρεμενη με παιδια, οτι γνωριζει μια κοπελα 30 χρονων, εμφανισημη, με εργασια. Υπαλληλος δουλευει, αλλα δουλευει, εχει δουλεια. Και συζει 2 χρονια με καποιον. Και της λεει αυτη που ειναι μεγαλυτερη της <Αντε, τωρα που εχεις σοβαρη σχεση. δουλεια εχεις, να κανεις και ενα παιδακι.> Και της απανταει <Τι να τα κανω τα παιδια; εχω τις γατες μου.> Ειναι μεγαλη γατοπαλαβιαρα. Αν ακουσει οτι ενα γατι κατι επαθε, βαζει τα κλαματα και κλαιει γοερα. Ο αλλος στο σπιτι που μενει μαζι της, δε βγαζει κιχ. Ουτε για τις γατες που ειναι υποχρεωμενος να ζει μαζι. Ουτε οτι δε θελει να αποκτησει η κοπελα του παιδι, ποτε.
Οι υπερβολικα φιλοζωοι ανθρωποι ειναι εγωκεντρικα οντα και μισανθρωποι
Γεγονος
Το οτι συζει με καποιον της καλυπτει τα κενα της μοναξιας της προφανως κι επισης της εξασφαλιζει ενα ξεβουλωμα στα υδραυλικα της που και που
Οι γυναικες δε το χουν τοσο αναγκη οσο οι ανδρες βεβαια.Μπορουν να μεινουν αχυστες για μεγαλα διαστηματα.
Ο ανδρας δεν αντεχει πανω απο μια βδομαδα αν δε χωθει σε μουνι
Και σε αυτο ακριβως πατα η γυναικα για να εξουσιασει τον ανδρα.
Καποιος πιο πανω εγραψε πολυ σωστα πως απο 6 αρι και πανω θες φραγκα για να την κρατησεις.
Φυσικα και θες και οσο πας προς το 10 αυτο αυξανεται
Ποιος ρομαντισμος;
Η γυναικα εχει καταλαβει οτι αναμεσα στα ποδια της εχει χρυσαφι και το εκμεταλλευεται δεοντως.
Οταν εκεινη εχει 10 επιλογες ανα βδομαδα κι εσυ 1 το χρονο εισαι πολυ πισω.
Ταυτοχρονα ομως η γυναικα καταστρεφεται αν τη γαμησεις και την εγκαταλειψεις.
Γι αυτο ενας απο τους σκοπους της ειναι να σε αποδυναμωσει ως ανδρα και να σε ευνουχισει ωστε να κρατα εκεινη τη δυναμη σου στα χερια της.
Δε πιστευω οτι οι ανδρες θα θελαν στην πλειοψηφια τους να παντρευονται.Το ιδανικο για αυτους θα ταν να γαμουν Συνταγματα γυναικων να τις ποτιζουν λιτρα σπερματος μεχρι να εφταναν να γνωρισουν την ιδανικη(αν κατι τετοιο υπηρχε)
Τη σημερον ημερα κατι τετοιο ειναι ακρως ουτοπικο.
Κατι τελευταιο να μας απαντησει ενας ειδημων:
Τι καθοριζει το υψος διατροφης που θα παρει μια γυναικα απο τον ανδρα σε περιπτωση που ειναι μητερα κι εχουν χωρισει;
Φυσικα εκεινη θα ζητησει τον ουρανο με τ αστρα,αλλα το δικαστηριο πως θα αποφανθει για το ποσο;Με τι κριτηρια;