Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Και εσυ πιστευεις τι λενε οι γυναικες,εδω η αλλη ελεγε αν ο αντρας δεν εχει καλη δουλεια και να εχει υψος 1.90 και πανω δεν τα φτιαχνει και τελικα τα εφτιαξε και επεσε με τα μουτρα σε ενα παιδι 1.70 και εργαζεται σε μεταφορικη.
Οτι σας λενε οι γυναικες το αντιθετο σημαινει
συνειδητα τον 1.90 με τη καλη δουλεια θελουν..αλλα οι γυναικες γουσταρουν καποιον υποσυνειδητα οχι συνειδητα

Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
987
Αγγλία έχει πολλές γυναίκες μόνες που κάνουν παιδί εκτός γάμου.
Έχουν ασύλληπτη στήριξη από την πολιτεία (τρελά λεφτά, σπίτι, άδειες, κλπ)
Πολλές το κάνουν και επίτηδες βέβαια, για να εισπράττουν το κασέρι, το οποίο χάνουν αν παντρευτούν.
Άντε Δημήτρη πήγαινε...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Στον πρώτο καυγά θα φαινόταν
Κολοκύθια, ως συνήθως, έχεις μαγική ικανότητα να πέφτεις πάντα έξω.

Η γυναίκα που παντρεύτηκα έβγαζε περισσότερα από μένα.

Οι 3 πιο μακροχρόνιες σχέσεις μου επίσης. Και όχι μικρές διαφορές, τριπλάσια βγάζανε οι 2 από αυτές.

Ποτέ δεν έγινε καμμια αναφορά σε καυγά. Απλώς μου κάνανε πιο ακριβά δώρα από ότι τους έκανα εγώ. Αυτό δεν είναι πρόβλημα.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Κολοκύθια, ως συνήθως, έχεις μαγική ικανότητα να πέφτεις πάντα έξω.

Η γυναίκα που παντρεύτηκα έβγαζε περισσότερα από μένα.

Οι 3 πιο μακροχρόνιες σχέσεις μου επίσης. Και όχι μικρές διαφορές, τριπλάσια βγάζανε οι 2 από αυτές.

Ποτέ δεν έγινε καμμια αναφορά σε καυγά. Απλώς μου κάνανε πιο ακριβά δώρα από ότι τους έκανα εγώ. Αυτό δεν είναι πρόβλημα.
τι δουλειές κάνανε οι κυρίες?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Η μία βιολόγος αλλά στην Ελβετία που παίρνουν πολλαπλασια από εμάς εδώ,

Η άλλη γιατρός εδώ.
Και γιατί τις χώρισες;Δεν είναι απλά ότι βγάζανε τα τριπλάσια απλά συμπεριφέρονται και διαφορετικά σε πολλά θέματα της καθημερινότητας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
από τον κλάδο σου όλες, που τις πετυχαίνεις?
Κι όμως στο άσχετο πχ την βιολόγο μέσα στο λεωφορείο την πλησίασα και της μίλησα. Και την γιατρίνα δεν μου την γνώρισε κανένας εγώ της χώθηκα στο άσχετο αλλά με ευγενια, αν δεν το πας σε στενό μαρκάρισμα σε πέσιμο αλλά στο φιλικό ξεκινάν κουβέντα και δίνουν τηλέφωνο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και γιατί τις χώρισες;Δεν είναι απλά ότι βγάζανε τα τριπλάσια απλά συμπεριφέρονται και διαφορετικά σε πολλά θέματα της καθημερινότητας.
Η μία βρήκε δουλειά σε άλλη χώρα και εγώ εδώ είχα πιο όμορφες γκόμενές, οπότε όταν βρήκε και αυτη άλλον αραιωσαμε, μόνο σε διακοπές ώσπου φινιτο. Η άλλη, την ψιλό βαρέθηκα αν και ήταν πολύ βολική οπότε σε μια μικρή της ζηλοτυπια έφυγα, προτίμησα να πηγαίνω αλλού χωρίς να δίνω αναφορά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έπρεπε να αλλαξει ο νομος.
Οταν η γυναικα ζηταει διαζυγιο να μην παιρνει διατροφη απο τον αντρα μονο οταν ο αντρας την χωριζει οικειοθελώς.
Δεν καταλαβα παντρευτικα μια βρισκει γκομενο με χωριζει επειδη δεν με θελει και θα πληρωνω διατροφη εκει που ημουν στο σπιτακι μου και στην ησυχια μου?
Επειδη η κυρια γουσταρει να πηδιεται με τον γκομενο?
Ρε δεν πατε καλα
Την διατροφη την δινεις για τα παιδια που εσπειρες, ανεγκεφαλε

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μου λεει μια γνωστη μου μεγαλυτερη σε ηλικια παντρεμενη με παιδια, οτι γνωριζει μια κοπελα 30 χρονων, εμφανισημη, με εργασια. Υπαλληλος δουλευει, αλλα δουλευει, εχει δουλεια. Και συζει 2 χρονια με καποιον. Και της λεει αυτη που ειναι μεγαλυτερη της <Αντε, τωρα που εχεις σοβαρη σχεση. δουλεια εχεις, να κανεις και ενα παιδακι.> Και της απανταει <Τι να τα κανω τα παιδια; εχω τις γατες μου.> Ειναι μεγαλη γατοπαλαβιαρα. Αν ακουσει οτι ενα γατι κατι επαθε, βαζει τα κλαματα και κλαιει γοερα. Ο αλλος στο σπιτι που μενει μαζι της, δε βγαζει κιχ. Ουτε για τις γατες που ειναι υποχρεωμενος να ζει μαζι. Ουτε οτι δε θελει να αποκτησει η κοπελα του παιδι, ποτε.
Οι υπερβολικα φιλοζωοι ανθρωποι ειναι εγωκεντρικα οντα και μισανθρωποι
Γεγονος
Το οτι συζει με καποιον της καλυπτει τα κενα της μοναξιας της προφανως κι επισης της εξασφαλιζει ενα ξεβουλωμα στα υδραυλικα της που και που
Οι γυναικες δε το χουν τοσο αναγκη οσο οι ανδρες βεβαια.Μπορουν να μεινουν αχυστες για μεγαλα διαστηματα.
Ο ανδρας δεν αντεχει πανω απο μια βδομαδα αν δε χωθει σε μουνι
Και σε αυτο ακριβως πατα η γυναικα για να εξουσιασει τον ανδρα.
Καποιος πιο πανω εγραψε πολυ σωστα πως απο 6 αρι και πανω θες φραγκα για να την κρατησεις.
Φυσικα και θες και οσο πας προς το 10 αυτο αυξανεται
Ποιος ρομαντισμος;
Η γυναικα εχει καταλαβει οτι αναμεσα στα ποδια της εχει χρυσαφι και το εκμεταλλευεται δεοντως.
Οταν εκεινη εχει 10 επιλογες ανα βδομαδα κι εσυ 1 το χρονο εισαι πολυ πισω.
Ταυτοχρονα ομως η γυναικα καταστρεφεται αν τη γαμησεις και την εγκαταλειψεις.
Γι αυτο ενας απο τους σκοπους της ειναι να σε αποδυναμωσει ως ανδρα και να σε ευνουχισει ωστε να κρατα εκεινη τη δυναμη σου στα χερια της.

Δε πιστευω οτι οι ανδρες θα θελαν στην πλειοψηφια τους να παντρευονται.Το ιδανικο για αυτους θα ταν να γαμουν Συνταγματα γυναικων να τις ποτιζουν λιτρα σπερματος μεχρι να εφταναν να γνωρισουν την ιδανικη(αν κατι τετοιο υπηρχε)
Τη σημερον ημερα κατι τετοιο ειναι ακρως ουτοπικο.
Κατι τελευταιο να μας απαντησει ενας ειδημων:
Τι καθοριζει το υψος διατροφης που θα παρει μια γυναικα απο τον ανδρα σε περιπτωση που ειναι μητερα κι εχουν χωρισει;
Φυσικα εκεινη θα ζητησει τον ουρανο με τ αστρα,αλλα το δικαστηριο πως θα αποφανθει για το ποσο;Με τι κριτηρια;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Βγηκε η αποφαση, ορισε διατροφη.
Οφειλεις να πληρωσεις.
Δεν πληρωνεις? Φυλακη.
Γιατι αν παει φυλακη θα πληρωνει μετα.
Εγω ξερω ανεργος και αστεγος εχουν απαλλαγη να πληρωνουν διατροφες.
Τωρα τι μας λες δικηγορε δεν ξερω

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γιατι αν παει φυλακη θα πληρωνει μετα.
Εγω ξερω ανεργος και αστεγος εχουν απαλλαγη να πληρωνουν διατροφες.
Τωρα τι μας λες δικηγορε δεν ξερω
Τα ποσά συσσωρεύονται όμως.
Αν αφήσεις έναν χρόνο απλήρωτο, πέρα από τις νομικές επιπτώσεις θα έχει αυξηθεί και το ποσό στα 3600 (300 ανά μήνα ας πούμε)
Στα 2 χρόνια 7200
Στα 5 χρόνια 18.000
Αν ποτέ δεν αποκτήσεις εισοδήματα-περιουσιακά στοιχεία, τότε μάλλον τη γλύτωσες (με μπόλικο φτύσιμο από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και φυσικά και τα παιδιά σου)
Αν αποκτήσεις ποτέ αμάξι, σπίτι, κληρονομιά κλπ θα έχει δικαίωμα να σου κάνει κατάσχεση.
Η διατροφή είναι κάπως σα γραμμάτια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Να πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ μωρή ανάρχιδη μπάμια. Τόσους αγώνες δίνεις κάθε μέρα στο μπου.
Πηγαινε ρε γραψε για τα αθλητικα μη στα βγαλω στη φορα και γελασει το σαιτ.
Κρατιεμαι πως κρατιεμαι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τα ποσά συσσωρεύονται όμως.
Αν αφήσεις έναν χρόνο απλήρωτο, πέρα από τις νομικές επιπτώσεις θα έχει αυξηθεί και το ποσό στα 3600 (300 ανά μήνα ας πούμε)
Στα 2 χρόνια 7200
Στα 5 χρόνια 18.000
Αν ποτέ δεν αποκτήσεις εισοδήματα-περιουσιακά στοιχεία, τότε μάλλον τη γλύτωσες (με μπόλικο φτύσιμο από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και φυσικά και τα παιδιά σου)
Αν αποκτήσεις ποτέ αμάξι, σπίτι, κληρονομιά κλπ θα έχει δικαίωμα να σου κάνει κατάσχεση.
Η διατροφή είναι κάπως σα γραμμάτια.
Τοτε η λυση ειναι η φυγη στο εξωτερικο.
Δεν καταλαβα να δουλευω να πληρωνω γαμησιατικα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μονο εγω τα εσπειρα αυτη οχι?
Γιατι να μην τα κρατησω εγω και να πληρωνει αυτη διατροφη?
Και γιατί τόσο μαράζι για τη διατροφή; Αφού και να μη χώριζες, πάλι τα πιο πολλά λεφτά θα τα ακουμπούσες στην οικογένεια. Εξ άλλου στα παιδιά σου πάνε τα περισσότερα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο οι περισσότεροι νομίζουν πως τη διατροφή την τρώει κυρίως η γυναίκα, ενώ δεν ισχύει. Μόνο τα πάγια να βάλεις του σπιτιού που μένουν τα παιδιά σου, είναι η μισή διατροφή + ρούχα + κινητά+ χαρτζιλίκι κλπ

• Like
Αντιδράσεις: alex71

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και γιατί τόσο μαράζι για τη διατροφή; Αφού και να μη χώριζες, πάλι τα πιο πολλά λεφτά θα τα ακουμπούσες στην οικογένεια. Εξ άλλου στα παιδιά σου πάνε τα περισσότερα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο οι περισσότεροι νομίζουν πως τη διατροφή την τρώει κυρίως η γυναίκα, ενώ δεν ισχύει. Μόνο τα πάγια να βάλεις του σπιτιού που μένουν τα παιδιά σου, είναι η μισή διατροφή + ρούχα + κινητά+ χαρτζιλίκι κλπ
Θα ηταν ελεγχομενα τυπε,θα εκανα περικοπες και οικονομια,ενω με το χαρατσι ειναι φιξ μηνιατικο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Θα ηταν ελεγχομενα τυπε,θα εκανα περικοπες και οικονομια,ενω με το χαρατσι ειναι φιξ μηνιατικο
Πάρε ένα υποθετικό σενάριο, ότι δε χωρίζεις, αλλά πεθαίνει πχ η γυναίκα σου και εσύ είσαι ναυτικός και λείπεις όλο το χρόνο μακριά τους. Αυτά μένουν στην Αθήνα και πηγαίνουν και τα δύο Γυμνάσιο. Πόσα λεφτά περίπου πιστεύεις θα σου έφευγαν το μήνα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom