Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πάρε ένα υποθετικό σενάριο, ότι δε χωρίζεις, αλλά πεθαίνει πχ η γυναίκα σου και εσύ είσαι ναυτικός και λείπεις όλο το χρόνο μακριά τους. Αυτά μένουν στην Αθήνα και πηγαίνουν και τα δύο Γυμνάσιο. Πόσα λεφτά περίπου πιστεύεις θα σου έφευγαν το μήνα;
Αλλο τοτε εχω την απολυτη ευθυνη.
Αλλα για καργιολιτσα δεν πληρωνω.
Ορε καλα λεω ναπαω να κανω καμια στειρωση να εχω το κεφαλι μου ησυχο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αλλο τοτε εχω την απολυτη ευθυνη.
Αλλα για καργιολιτσα δεν πληρωνω.
Ορε καλα λεω ναπαω να κανω καμια στειρωση να εχω το κεφαλι μου ησυχο
Την οποία όμως πιθανό να είχες και πριν χωρίσεις, αν δε δουλεύει η γυναίκα
Στην τελική πρόκειται για τα παιδιά σου, όχι για ξένα παιδιά.

Τέλος πάντων, μεγάλο ζήτημα, ας το αφήσουμε.

Το αστείο πάντως είναι πως τη διατροφή στα αγγλικά τη λένε:

ΑΛΙΜΟΝΥ !!!

Κάτι θα ήξεραν :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Βάλε μια τάπα στον πάτο σου μωρή αλβανική χολέρα μη σου φύγουνε και βρωμίσεις όλο το μπου.
Καλα κατσε θα σου ετοιμασω χουνερακι που θα σε κανω να πεσεις παλι σε ναρκη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Βγηκε η αποφαση, ορισε διατροφη.
Οφειλεις να πληρωσεις.
Δεν πληρωνεις? Φυλακη.
για αυτο και πολλες βρισκουν εκει ενα μαλακα με καλη δουλεια,κανουν παιδι τον στελνουν μετα (αφου πετυχαν τον σκοπο τους) και μετα πλερωνε μαλακα διατροφες να βλεπεις και το παιδι σου καθε κυριακη.Μετα συνεχιζουν απο εκει που ειχανε σταματησει,στο γκομενιλικι δηλ...παρατανε και τα παιδια εκει στη γιαγια-παππου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
α. αυτό που λες δεν ισχύει. εξαρτάται από τη γυναίκα αλλά όπως και να έχει σε μεγάλο βαθμό τα χρήματα καλύπτουν και τα παιδιά.
β. το καθήκον σου ως πατέρας δεν μπορεί να παραβλεφθεί για εκείνη την πιθανότητα που η γυναίκα είναι μαλάκω.
σταμάτα να λες συνέχεις υπερβολές
Τυπε αυτοαναιρεισαι στην αμεσως επομενη προταση. Αν εξαρταται απο τη γυναικα και αν μιλαμε για πιθανοτητες αν θα ειναι αυτη μαλακω η οχι, δηλαδη αν εξαρταται απο την τυχη και την καλη θεληση της γυναικας, τοτε ισχυει.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Εφοσον το δικαστηριο ορισει διατροφη, η μη καταβολη της ειναι ποινικο αδικημα με φυλακιση εως ενα ετος.
Συνεχιστε τις ανοησιες καποιοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τις εχεις πληγωσει οσο "αποστομωνεις" τον κοσμο εδω μεσα?
Καταλαβα
Τυπε αν εισαι ανεργος τι γινεται;

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
φίλε στο α λέω ότι όπως και να έχει - ακόμα κι αν είναι μαλάκω - ένα ποσοστό κατ'ελάχιστον θα πηγαίνει στα παιδιά. πρέπει να ζήσουν, χρειάζονται και θα έχουν βασικά πράγματα όπως τροφή, στέγη, ρούχα.

στο β λέω πως ακόμα και στην περίπτωση που είναι μαλάκω - εστω και ΠΟΛΥ μαλάκω - δεν μπορείς εσύ ως πατέραςνα μην κάνεις το δικό σου καθήκον και να δώσεις τα απαιτούμενα. αν αυτή τα κάνει φύλο και φτερό με αντίκτυπο στα παιδιά φρόντισε να βρεθεί η άκρη μέσω διακιοσύνης. πάντως δεν έχεις το δικαίωμα να το χρησιμοποιείς ως άλλοθι για να μην συνεισφέρεις...

δεν βλέπω που αναιρούμαι
Αυτοαναιρεισαι στο οτι ειπες οτι δεν ισχυει, δηλαδη δε συμβαινει να τα σπαταλαει η γυναικα και να μη πηγαινουν ΟΛΟΙ οι ποροι που δινει ο αντρας στα παιδια της.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Για το θεμα της διατροφης οσο και με την φτωχεια που χτυπαει την πορτα εχω μια απορεια.
Πως ειναι δυνατο το κρατος να οριζει καταβολη διατροφη ενα χ ποσο ειτε για τον αντρα ειτε για τη γυναικα και απο την αλλη εαν καποιος αδυνατει αποδεδειγμενα να μτ μπορει να συνεισφερει το "ελληνικο κρατος" να αδοαφορει και να μη πληρωνει αυτο τα εξοδα διατροφης των παιδιων. Δεν ειναι υποχρεωση του κρατους;

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Να παρω εγω μια αλλη περιπτωση ορμωμενος απο τα οσα λεμε.
Πες οτι εχεις μια τυπισσα καθαρα για σεξ και γαμιεστε κτλ ΧΩΡΙΣ σχεση και χωρις την παραμικρη υπονοια σχεσης.Χωρις υποσχεσεις και ερωτολογα.

Κι ερχεται η κυρια και σου λεει μια μερα ειμαι εγκυος στον 3ο μηνα.
Και σ εκβιαζει.
Τι δικαιωματα εχεις εσυ ως ανδρας σε αυτη την περιπτωση;
Μια υποθετικη ερωτηση που στοχευει να αναρρωτηθουμε ποσο ανυμπορος ειναι ο ανδρας σε τετοιες καταστασεις.
Να πληρωνεις δηλαδη ενα παιδι που μπορει και να μην ειναι δικο σου μεχρι να γινει 18.
Τραγικο.
Τι λογική είναι αυτή;εσύ δεν έχυσες μέσα της;Να στο πω αλλιώς αν δεν είχε πάει μπροστά η επιστήμη και δεν υπήρχε η έκτρωση και το χάπι της επόμενης μέρας, θα έχυνες ακάποτα μέσα της;ότι μας βολεύει μου φαίνεται λέμε.

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τυπε αν εισαι ανεργος τι γινεται;
Παιδια, τα πραγματα ειναι απλα.
Τα παιδια δεν εχουν δικο τους εισοδημα, επομενως διατρεφονται απο τους γονεις. Δηλαδη οι γονεις αναλαμβανουν τα εξοδα τους, αναλογα με τις δυναμεις τους.
Αν ενας γονιος ειναι ανεργος και δεν εχει κανενα εισοδημα απο αλλη πηγη (οπως συμβαινει παρα πολυ συχνα με τις γυναικες που ασχολουνται μονο με οικιακά), τότε προφανως ολο το βαρος πεφτει στον αλλο γονιο. Το δικαστηριο θα το υπολογισει αυτό. Μπορεί ομως καποιος να γινεται σκοπιμα ανεργος (ναι, συμβαινουν και αυτά, βλεπετε και τα μυαλα του Ζαν κλωντ εδω μεσα ας πουμε) για να μην πληρωσει τιποτα για το παιδι του. Εχουμε και τετοια καθαρματα. Αλλά ο νομος δεν ευνοεί τετοιες συμπεριφορες. Τοτε μπορει να θεωρηθει καταχρηστικη συμπεριφορα και να του επιβληθει να πληρωσει την διατροφη που αναλογει στην εργασια που ΜΠΟΡΕΙ να βρει αλλά ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ να βρει.
Σε ακραιες περιπτωσεις, ανεργιας αμφοτερων των γονιων (τότε ομως πώς ζούσαν οταν ηταν παντρεμενοι κανονικα?) τότε μπορει να θεμελιωθει και υποχρεωση παππουδων και γιαγιαδων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για το θεμα της διατροφης οσο και με την φτωχεια που χτυπαει την πορτα εχω μια απορεια.
Πως ειναι δυνατο το κρατος να οριζει καταβολη διατροφη ενα χ ποσο ειτε για τον αντρα ειτε για τη γυναικα και απο την αλλη εαν καποιος αδυνατει αποδεδειγμενα να μτ μπορει να συνεισφερει το "ελληνικο κρατος" να αδοαφορει και να μη πληρωνει αυτο τα εξοδα διατροφης των παιδιων. Δεν ειναι υποχρεωση του κρατους;
Οχι. Ο νομος εχει συγκεκριμενους υποχρεους.
Αυτο ελειπε να κάνεις εσυ παιδια για να τα πληρωνω εγω με τη φορολογια μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μονο εγω τα εσπειρα αυτη οχι?
Γιατι να μην τα κρατησω εγω και να πληρωνει αυτη διατροφη?
Ζητησε τα απο το δικαστηριο. Και αν παιρνει αυτη πιο πολλα απο σενα ζήτα και διατροφη.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλα αν με εκβιασει γκομενα για ανεπιθύμητη την εχω κανει.
Εξωτερικο τριτη χωρα και ας με ψαχνει.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Καλα αν με εκβιασει γκομενα για ανεπιθύμητη την εχω κανει.
Εξωτερικο τριτη χωρα και ας με ψαχνει.Μια δεν μπορεί να βρεθεί ? Μια !
Μια δεν μπορεί να βρεθεί ? Μια !
Φεύγοντας κάνε εμβόλιο να ταξιδέψεις στα σίγουρα, μη σε γυρίσουν στην πύλη

john_65

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
296
Πόντοι
280
Προς τους νεώτερους φίλους - είμαι 47 απευθύνομαι προς 30αρηδες που σκέφτονται το γάμο. Μην κολλάτε στις ελληνίδες - δείτε λίγο πάρα έξω, και δεν εννοώ την κλασσική Ρωσσίδα τις οποίες θεωρώ ψυχρό και σκληρό λαό.. Κάντε ένα ταξίδι Ασία - Ταυλάνδη, Φιλιππίνες ή προς Κούβα να δείτε τι γίνεται.
Δεν είμαι υπερ της δουλοπρέπειας στη σχέση, αλλά είμαι υπερ του να εκτιμάει η γυναίκα τον άνδρα (και αντίστροφα φυσικά), να μην είναι με τη μύτη στο ταβάνι, να μη σου σπάνε τ'αρχίδια τα πεθερικά και να χαίρεται για το ότι ζει σε μια όμορφη πολιτισμένη χώρα.
Ειδικα στην Ασία δείχνουν και 10 χρόνια μικρότερες και αν μπορείς να ξεπεράσεις κάποια θέματα ζήλιας και προσκόλησης που έχουν, είναι αφοσιωμένες και έχουν την κουλτούρα του να κάνουν τον άνδρα χαρούμενο!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Προς τους νεώτερους φίλους - είμαι 47 απευθύνομαι προς 30αρηδες που σκέφτονται το γάμο. Μην κολλάτε στις ελληνίδες - δείτε λίγο πάρα έξω, και δεν εννοώ την κλασσική Ρωσσίδα τις οποίες θεωρώ ψυχρό και σκληρό λαό.. Κάντε ένα ταξίδι Ασία - Ταυλάνδη, Φιλιππίνες ή προς Κούβα να δείτε τι γίνεται.
Δεν είμαι υπερ της δουλοπρέπειας στη σχέση, αλλά είμαι υπερ του να εκτιμάει η γυναίκα τον άνδρα (και αντίστροφα φυσικά), να μην είναι με τη μύτη στο ταβάνι, να μη σου σπάνε τ'αρχίδια τα πεθερικά και να χαίρεται για το ότι ζει σε μια όμορφη πολιτισμένη χώρα.
Ειδικα στην Ασία δείχνουν και 10 χρόνια μικρότερες και αν μπορείς να ξεπεράσεις κάποια θέματα ζήλιας και προσκόλησης που έχουν, είναι αφοσιωμένες και έχουν την κουλτούρα του να κάνουν τον άνδρα χαρούμενο!
Συμφωνω με ασια απλα με κινεζες δεν είχα καλες εμπειριες,ψυχρες και ηθελαν κινεζο γκομενο μικροτσουτσουνο.
Ταυλανδη φιλλιπινες κλπ συμφωνω απολυτα.
Τιμουν τον αντρα,αλλη κουλτουρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom