Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο εμβολιασμις ειναι προσωπικο θεμα του καθενα,δεν ειναι πολιτικο.
Τωρα βεβαια εσεις εκει στη γαλαζια καλυβα θελετε ολα να τα κομματοποιειται ολα.
Παμε καλα στους εμβολιασμους?με το 35% πληρως εμβολιασμενων αχχαχαχαχαχαχαχα
Γαλαζια σουργελα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο εμβολιασμις ειναι προσωπικο θεμα του καθενα,δεν ειναι πολιτικο.
Mπα αλήθεια? Και γιατί κάνετε αντιπολίτευση με τον ιό?
Πούτσα #1 :)

Τωρα βεβαια εσεις εκει στη γαλαζια καλυβα θελετε ολα να τα κομματοποιειται ολα.
Μάθε ελληνικά γαμώ το ξεσταύρι σου ρε σούργελο! Διοίκηση Επιχειρήσεων και μαλακίες! Την προπέδεια την ξέρεις ρε αμόρφωτο ζωάδι? :)
Πούτσα #2

Παμε καλα στους εμβολιασμους?με το 35% πληρως εμβολιασμενων αχχαχαχαχαχαχαχα
Πολύ καλά πάμε! Παρόλο που υπάρχουν κάτι σούργελα σαν εσένα που μία κάνουν, μία δεν κάνουν, μία κάνουν, μία δεν κάνουν, μια ΘΑ κάνουν, μια ΔΕΝ θα κάνουν...!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Πούτσα #3
Γαλαζια σουργελα
Ρούφα πούτσα #4 αμόρφωτο κοπρόσκυλο να έχεις!
Στη μαμά για πρωινό τώρα μπούλη! :)

GALLOP_MARC_0.jpg.png

GALLOP_MARC_00.jpg.png

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Mπα αλήθεια? Και γιατί κάνετε αντιπολίτευση με τον ιό?
Πούτσα #1 :)

Μάθε ελληνικά γαμώ το ξεσταύρι σου ρε σούργελο! Διοίκηση Επιχειρήσεων και μαλακίες! Την προπέδεια την ξέρεις ρε αμόρφωτο ζωάδι? :)
Πούτσα #2

Πολύ καλά πάμε! Παρόλο που υπάρχουν κάτι σούργελα σαν εσένα που μία κάνουν, μία δεν κάνουν, μία κάνουν, μία δεν κάνουν, μια ΘΑ κάνουν, μια ΔΕΝ θα κάνουν...!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Πούτσα #3

Ρούφα πούτσα #4 αμόρφωτο κοπρόσκυλο να έχεις!
Στη μαμά για πρωινό τώρα μπούλη! :)

GALLOP_MARC_0.jpg.png

GALLOP_MARC_00.jpg.png
Κσμια αντιπολιτευση με τον ιο δεν καναμε,επειδη ειπαμε οτι ξεστοκαρετε τα αστρα αφπυ αληθεια ειναι τωρα τα δινεται τσαμπα β.μακεδονια και αλβανια.

Ενω εσυ που εισαι σπουδασμενος τα γραφεις ολα σωστα με την αυτοματη διόρθωση.

Καθολου σουργελα οποιος θελει κανει οποιος δεν θελει δεν κανει.
Δεν πιστευω οτι το 65% των ανεμβολιαστων ακομα δεν θελει να κανει αλλα ακομα περιμενει στα εμβολια που θα ερθουν.αρα καθυστέρηση.

Δημοσκοπηση??? Αααα ενταξει ξερουμε νουμερα του κωλου ας ειναι καλα το μπονους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Άντε γύρνα στο Δημοτικό γιατί μας έχεις στραβώσει με τις ανορθογραφίες σου μωρή λέρα του Αργυρόκαστρου.
θα παω στο δυρραχιο με ενα μουνετο νοσοκόμα εντος του ιουλιου,εσυ τραβα μαλακιουλα στο διαμερισμα και ασε εμενα να πηδαω 25χρονη νοσοκομα αλβανη.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κσμια αντιπολιτευση με τον ιο δεν καναμε,επειδη ειπαμε οτι ξεστοκαρετε τα αστρα αφπυ αληθεια ειναι τωρα τα δινεται τσαμπα β.μακεδονια και αλβανια.
Δείγμα αντυπωλήτεφσις!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ενω εσυ που εισαι σπουδασμενος τα γραφεις ολα σωστα με την αυτοματη διόρθωση.
Εγώ είμαι σπουδαγμένος ηλίθιο ζωάδι και γι' αυτό ξέρω, τουλάχιστον τα βασικά! Αλήθεια το σπουδαΣμένος που το άκουσες? Στα μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Καθολου σουργελα οποιος θελει κανει οποιος δεν θελει δεν κανει.
Αυτό που λες σωστό και κάτσε να σου πω τώρα:
Περιμένω τις δηλώσεις σου μετά τις ανακοινώσεις του Κούλη για τα προνόμια των εμβολιασμένων!
Όχι, όχι.... δεν θα κάνεις αντηπωλήτεφσι... όχι σου λέω.... ΠΟΤΕ αντηπωλύτεφσι με τον ιό.... όχι, όχι!!!!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Δεν πιστευω οτι το 65% των ανεμβολιαστων ακομα δεν θελει να κανει αλλα ακομα περιμενει στα εμβολια που θα ερθουν.αρα καθυστέρηση.
Στ' αρχίδια μας τι πιστεύεις, ούτε εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ζεις με ΚΕΑ αλλά να στρώσεις την κωλαρα σου να κάνεις καμιά δουλειά!

Δημοσκοπηση??? Αααα ενταξει ξερουμε νουμερα του κωλου ας ειναι καλα το μπονους.
Η συγκεκριμένη έπεσε μέσα 100% στις εκλογές του 2019.

Ανέβασε λοιπόν μια "μυστική" από αυτές που ξέρεις με την πούτσα που έφαγαν το 2019 :)

Περιμένω! :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δείγμα αντυπωλήτεφσις!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγώ είμαι σπουδαγμένος ηλίθιο ζωάδι και γι' αυτό ξέρω, τουλάχιστον τα βασικά! Αλήθεια το σπουδαΣμένος που το άκουσες? Στα μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Αυτό που λες σωστό και κάτσε να σου πω τώρα:
Περιμένω τις δηλώσεις σου μετά τις ανακοινώσεις του Κούλη για τα προνόμια των εμβολιασμένων!
Όχι, όχι.... δεν θα κάνεις αντηπωλήτεφσι... όχι σου λέω.... ΠΟΤΕ αντηπωλύτεφσι με τον ιό.... όχι, όχι!!!!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Στ' αρχίδια μας τι πιστεύεις, ούτε εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ζεις με ΚΕΑ αλλά να στρώσεις την κωλαρα σου να κάνεις καμιά δουλειά!

Η συγκεκριμένη έπεσε μέσα 100% στις εκλογές του 2019.

Ανέβασε λοιπόν μια "μυστική" από αυτές που ξέρεις με την πούτσα που έφαγαν το 2019 :)

Περιμένω! :)
Στις εκλογες του 19 ειχα πει η διαφορα θα ειναι 4 με 5 ενω οι δεξιοι εδω μεσα περιμεναν 12 με 14 μοναδες διαφορα και μεσω των δημοσκοπησεων.
Τελικα η διαφορα εκλεισε στις 8 μοναδες πεσαμε ολοι εξω αλλα πιο πολλη οι δημοσκοπησεις σας.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Οχι. Ο νομος εχει συγκεκριμενους υποχρεους.
Αυτο ελειπε να κάνεις εσυ παιδια για να τα πληρωνω εγω με τη φορολογια μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ζητησε τα απο το δικαστηριο. Και αν παιρνει αυτη πιο πολλα απο σενα ζήτα και διατροφη.
To ερωτημα δεν ειναι τυχαιο, ειχα παρομοια συζητηση με νομικο στη Γερμανια. Εδω οι δικαστες "ψαχνουν" να βρουν τον πατερα του παιδιου για να καληψει τα εξοδα, αλλιως, οπως μου ειπε, θα πρεπει να τα καληψει πολυ σωστα το κρατος!
Το κρατος ειναι υπευθυνο για τους πολιτες του οπως επιβαλει καποιους ναειναι σωστοι στις υποχρεωσεις τους ετσι θα πρπει να ειναι και αυτο, δεν μπορει οταν καλειται να κανει τον ππιλατο

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Εντάξει παιδιά στην Ελλάδα ζούμε οι διατροφές κυμαίνονται γύρω στα 250-350 ευρώ τον μήνα ανά παιδί για το 90% των περιπτώσεων). Προφανώς αυτά τα λεφτά πάνε στα έξοδα του παιδιού (ενδυση-σιτιση κτλπ). Εκτός αν πιστεύει κανείς οτι με αυτά τα ποσά η γυναίκα και ταίζει το παιδί και κάνει και ζωάρα.

Στην Ελλάδα είμαστε όχι σε καμια αμερικάνικη σειρά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.468
Πόντοι
12.756
εμενα ενας δικός μου δεν ξερει τι έχει και δινει 150 ευρω
μια χαρά του βγηκε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.468
Πόντοι
12.756
Τι στον πούτσο ! όλες τις βίζιτες τις περνάει στα έξοδα και δείχνει ίσα βάρκα ίσα νερά ?
πηγε και εκλαψε στον δικαστη
τον κυνηγαει και οποιο ασφαλιστικό ταμειο υπαρχει στην Ελλαδα απο την εποχη που ιδρυθηκε η ασφαλιστικη εισφορα
αλλα τα εχει τακτοποιησει μια χαρα , προχθες πηρε το XC90 κουτα , ωραιο τα γαμημενο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
πηγε και εκλαψε στον δικαστη
τον κυνηγαει και οποιο ασφαλιστικό ταμειο υπαρχει στην Ελλαδα απο την εποχη που ιδρυθηκε η ασφαλιστικη εισφορα
αλλα τα εχει τακτοποιησει μια χαρα , προχθες πηρε το XC90 κουτα , ωραιο τα γαμημενο
Γαμώ τ αμάξια !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εντάξει παιδιά στην Ελλάδα ζούμε οι διατροφές κυμαίνονται γύρω στα 250-350 ευρώ τον μήνα ανά παιδί για το 90% των περιπτώσεων). Προφανώς αυτά τα λεφτά πάνε στα έξοδα του παιδιού (ενδυση-σιτιση κτλπ). Εκτός αν πιστεύει κανείς οτι με αυτά τα ποσά η γυναίκα και ταίζει το παιδί και κάνει και ζωάρα.

Στην Ελλάδα είμαστε όχι σε καμια αμερικάνικη σειρά.
αναλογα με τα δηλωμενα εισοδηματα δεν βγαινουν αυτα? φυσικα εγω αν βγαζω 3 χιλ αλλα ειναι μαυρα τα 2,λογικα το ποσοστο αυτο θα βγαινει απο το χιλιαρικο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.468
Πόντοι
12.756
αναλογα με τα δηλωμενα εισοδηματα δεν βγαινουν αυτα? φυσικα εγω αν βγαζω 3 χιλ αλλα ειναι μαυρα τα 2,λογικα το ποσοστο αυτο θα βγαινει απο το χιλιαρικο.
ναι καπως έτσι , μαζι με καποιες αλχημίες υπολογισμους του δικαστή βγαινει ενα ποσο , σαν την κληρωση του τζοκερ ενα πραγμα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Αρκεί να μην πέσεις σε καριόλα πρώην και μετά η διατροφή είναι το μικρότερο πρόβλημα σου ... και η εφορία το μείζον

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αρκεί να μην πέσεις σε καριόλα πρώην και μετά η διατροφή είναι το μικρότερο πρόβλημα σου ... και η εφορία το μείζον
το θεμα ειναι πως κανεις παιδι με καποια γλιτωνοντας οσους περισσοτερους μπελαδες γινεται σε αυτο το κομματι

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
το θεμα ειναι πως κανεις παιδι με καποια γλιτωνοντας οσους περισσοτερους μπελαδες γινεται σε αυτο το κομματι
Με υπομονή, χωρίς πολλές πολλές αποκαλύψεις και περίσσια τύχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom