jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Εσενα γιατι σου βαζω ιδεα?αφοτ εισαι τζοτφιος δεν προκειται να αφησεις καμια εγκυο.Μη μας βάζεις ιδέες μωρή ξεφτίλα της Κορυτσάς.
Εσενα γιατι σου βαζω ιδεα?αφοτ εισαι τζοτφιος δεν προκειται να αφησεις καμια εγκυο.Μη μας βάζεις ιδέες μωρή ξεφτίλα της Κορυτσάς.
Ο εμβολιασμις ειναι προσωπικο θεμα του καθενα,δεν ειναι πολιτικο.
Mπα αλήθεια? Και γιατί κάνετε αντιπολίτευση με τον ιό?Ο εμβολιασμις ειναι προσωπικο θεμα του καθενα,δεν ειναι πολιτικο.
Μάθε ελληνικά γαμώ το ξεσταύρι σου ρε σούργελο! Διοίκηση Επιχειρήσεων και μαλακίες! Την προπέδεια την ξέρεις ρε αμόρφωτο ζωάδι?Τωρα βεβαια εσεις εκει στη γαλαζια καλυβα θελετε ολα να τα κομματοποιειται ολα.
Πολύ καλά πάμε! Παρόλο που υπάρχουν κάτι σούργελα σαν εσένα που μία κάνουν, μία δεν κάνουν, μία κάνουν, μία δεν κάνουν, μια ΘΑ κάνουν, μια ΔΕΝ θα κάνουν...!!!!Παμε καλα στους εμβολιασμους?με το 35% πληρως εμβολιασμενων αχχαχαχαχαχαχαχα
Ρούφα πούτσα #4 αμόρφωτο κοπρόσκυλο να έχεις!Γαλαζια σουργελα
Κσμια αντιπολιτευση με τον ιο δεν καναμε,επειδη ειπαμε οτι ξεστοκαρετε τα αστρα αφπυ αληθεια ειναι τωρα τα δινεται τσαμπα β.μακεδονια και αλβανια.Mπα αλήθεια? Και γιατί κάνετε αντιπολίτευση με τον ιό?
Πούτσα #1
Μάθε ελληνικά γαμώ το ξεσταύρι σου ρε σούργελο! Διοίκηση Επιχειρήσεων και μαλακίες! Την προπέδεια την ξέρεις ρε αμόρφωτο ζωάδι?
Πούτσα #2
Πολύ καλά πάμε! Παρόλο που υπάρχουν κάτι σούργελα σαν εσένα που μία κάνουν, μία δεν κάνουν, μία κάνουν, μία δεν κάνουν, μια ΘΑ κάνουν, μια ΔΕΝ θα κάνουν...!!!!
Πούτσα #3
Ρούφα πούτσα #4 αμόρφωτο κοπρόσκυλο να έχεις!
Στη μαμά για πρωινό τώρα μπούλη!
θα παω στο δυρραχιο με ενα μουνετο νοσοκόμα εντος του ιουλιου,εσυ τραβα μαλακιουλα στο διαμερισμα και ασε εμενα να πηδαω 25χρονη νοσοκομα αλβανη.Άντε γύρνα στο Δημοτικό γιατί μας έχεις στραβώσει με τις ανορθογραφίες σου μωρή λέρα του Αργυρόκαστρου.
Δείγμα αντυπωλήτεφσις!!!!!Κσμια αντιπολιτευση με τον ιο δεν καναμε,επειδη ειπαμε οτι ξεστοκαρετε τα αστρα αφπυ αληθεια ειναι τωρα τα δινεται τσαμπα β.μακεδονια και αλβανια.
Εγώ είμαι σπουδαγμένος ηλίθιο ζωάδι και γι' αυτό ξέρω, τουλάχιστον τα βασικά! Αλήθεια το σπουδαΣμένος που το άκουσες? Στα μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων?Ενω εσυ που εισαι σπουδασμενος τα γραφεις ολα σωστα με την αυτοματη διόρθωση.
Αυτό που λες σωστό και κάτσε να σου πω τώρα:Καθολου σουργελα οποιος θελει κανει οποιος δεν θελει δεν κανει.
Στ' αρχίδια μας τι πιστεύεις, ούτε εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ζεις με ΚΕΑ αλλά να στρώσεις την κωλαρα σου να κάνεις καμιά δουλειά!Δεν πιστευω οτι το 65% των ανεμβολιαστων ακομα δεν θελει να κανει αλλα ακομα περιμενει στα εμβολια που θα ερθουν.αρα καθυστέρηση.
Η συγκεκριμένη έπεσε μέσα 100% στις εκλογές του 2019.Δημοσκοπηση??? Αααα ενταξει ξερουμε νουμερα του κωλου ας ειναι καλα το μπονους.
Στις εκλογες του 19 ειχα πει η διαφορα θα ειναι 4 με 5 ενω οι δεξιοι εδω μεσα περιμεναν 12 με 14 μοναδες διαφορα και μεσω των δημοσκοπησεων.Δείγμα αντυπωλήτεφσις!!!!!
Εγώ είμαι σπουδαγμένος ηλίθιο ζωάδι και γι' αυτό ξέρω, τουλάχιστον τα βασικά! Αλήθεια το σπουδαΣμένος που το άκουσες? Στα μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων?
Αυτό που λες σωστό και κάτσε να σου πω τώρα:
Περιμένω τις δηλώσεις σου μετά τις ανακοινώσεις του Κούλη για τα προνόμια των εμβολιασμένων!
Όχι, όχι.... δεν θα κάνεις αντηπωλήτεφσι... όχι σου λέω.... ΠΟΤΕ αντηπωλύτεφσι με τον ιό.... όχι, όχι!!!!
Στ' αρχίδια μας τι πιστεύεις, ούτε εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ζεις με ΚΕΑ αλλά να στρώσεις την κωλαρα σου να κάνεις καμιά δουλειά!
Η συγκεκριμένη έπεσε μέσα 100% στις εκλογές του 2019.
Ανέβασε λοιπόν μια "μυστική" από αυτές που ξέρεις με την πούτσα που έφαγαν το 2019
Περιμένω!
To ερωτημα δεν ειναι τυχαιο, ειχα παρομοια συζητηση με νομικο στη Γερμανια. Εδω οι δικαστες "ψαχνουν" να βρουν τον πατερα του παιδιου για να καληψει τα εξοδα, αλλιως, οπως μου ειπε, θα πρεπει να τα καληψει πολυ σωστα το κρατος!Οχι. Ο νομος εχει συγκεκριμενους υποχρεους.
Αυτο ελειπε να κάνεις εσυ παιδια για να τα πληρωνω εγω με τη φορολογια μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζητησε τα απο το δικαστηριο. Και αν παιρνει αυτη πιο πολλα απο σενα ζήτα και διατροφη.
Τι στον πούτσο ! όλες τις βίζιτες τις περνάει στα έξοδα και δείχνει ίσα βάρκα ίσα νερά ?εμενα ενας δικός μου δεν ξερει τι έχει και δινει 150 ευρω
μια χαρά του βγηκε
πηγε και εκλαψε στον δικαστηΤι στον πούτσο ! όλες τις βίζιτες τις περνάει στα έξοδα και δείχνει ίσα βάρκα ίσα νερά ?
Γαμώ τ αμάξια !πηγε και εκλαψε στον δικαστη
τον κυνηγαει και οποιο ασφαλιστικό ταμειο υπαρχει στην Ελλαδα απο την εποχη που ιδρυθηκε η ασφαλιστικη εισφορα
αλλα τα εχει τακτοποιησει μια χαρα , προχθες πηρε το XC90 κουτα , ωραιο τα γαμημενο
αναλογα με τα δηλωμενα εισοδηματα δεν βγαινουν αυτα? φυσικα εγω αν βγαζω 3 χιλ αλλα ειναι μαυρα τα 2,λογικα το ποσοστο αυτο θα βγαινει απο το χιλιαρικο.Εντάξει παιδιά στην Ελλάδα ζούμε οι διατροφές κυμαίνονται γύρω στα 250-350 ευρώ τον μήνα ανά παιδί για το 90% των περιπτώσεων). Προφανώς αυτά τα λεφτά πάνε στα έξοδα του παιδιού (ενδυση-σιτιση κτλπ). Εκτός αν πιστεύει κανείς οτι με αυτά τα ποσά η γυναίκα και ταίζει το παιδί και κάνει και ζωάρα.
Στην Ελλάδα είμαστε όχι σε καμια αμερικάνικη σειρά.
ναι καπως έτσι , μαζι με καποιες αλχημίες υπολογισμους του δικαστή βγαινει ενα ποσο , σαν την κληρωση του τζοκερ ενα πραγμααναλογα με τα δηλωμενα εισοδηματα δεν βγαινουν αυτα? φυσικα εγω αν βγαζω 3 χιλ αλλα ειναι μαυρα τα 2,λογικα το ποσοστο αυτο θα βγαινει απο το χιλιαρικο.
Αρκεί να μην πέσεις σε καριόλα πρώην και μετά η διατροφή είναι το μικρότερο πρόβλημα σου ... και η εφορία το μείζοναναλογα με τα δηλωμενα εισοδηματα δεν βγαινουν αυτα? φυσικα εγω αν βγαζω 3 χιλ αλλα ειναι μαυρα τα 2,λογικα το ποσοστο αυτο θα βγαινει απο το χιλιαρικο.
το θεμα ειναι πως κανεις παιδι με καποια γλιτωνοντας οσους περισσοτερους μπελαδες γινεται σε αυτο το κομματιΑρκεί να μην πέσεις σε καριόλα πρώην και μετά η διατροφή είναι το μικρότερο πρόβλημα σου ... και η εφορία το μείζον
Με υπομονή, χωρίς πολλές πολλές αποκαλύψεις και περίσσια τύχητο θεμα ειναι πως κανεις παιδι με καποια γλιτωνοντας οσους περισσοτερους μπελαδες γινεται σε αυτο το κομματι
καλα για τυχη...ουτε το κωλο σου που λενε δεν μπορεις να εμπιστευτεις.Με υπομονή, χωρίς πολλές πολλές αποκαλύψεις και περίσσια τύχη