Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.013
Πόντοι
9.297
Εγώ προσωπικα έφτασα τα 40 πλεων και οικογένεια δεν έκανα γιατί οι σχέσεις μου δεν ήταν με γυναίκες. Βέβαια δε με πειραζει καθολου γιατί περασα μια χαρά στη ζωή μου. Όσον αφορά από δω και περα δε με αγχώνει καθόλου καθώς οι σεξουαλικές μου βλέψεις δεν αφορούν γυναίκες αλλά μόνο τρανς. Βλέποντας αυτούς που κάνουν παιδια και μετά σταματάνε το σεξ μεταξύ τους και χωρίζουν προτιμω να μη κάνω παιδια και να κάνω τα γούστα μου στο κρεβάτι σε καθημερινή βάση.
Καλα ξηγιεσαι και οσοι σε πρηζουν μια περιοχη που ειναι σχεδιασμενη για να της φερονται γλυκα...γραψε τους ΑΚΡΙΒΩΣ εκει!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.013
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Φιλε κορακι δεν απετυχες επειδη δεν βρηκες γυναικα :sunglasses: κι εγω στα 38 ετη βρισκομαι και συμφωνω με τον φιλο απο επανω, υπαρχουν τοσα πραγματα στη ζωη να κανεις...ναι συμφωνω οτι η υπαρξη ενος συντροφου ειναι κατι σημαντικο αλλα πλεον δυστυχως και για εμας τους αντρες αλλα και για τις γυναικες ειναι κατι δυσκολο, πηραμε καλα την κατηφορα :confused::confused::confused: Φτιαξε την ζωη σου κανε πραγματα που σου αρεσουν φροντισε τον εαυτο σου, αυτο θεωρω εγω επιτυχια :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Κι εγώ το ιδιο

Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Η οικογένεια είναι μόνο για συνειδητοποιημένα ζευγάρια που έχουν ένα πλάνο για τη ζωή, έχουν όραμα, στόχους και κοινό ορίζοντα για το μέλλον. Παράλληλα θα πρέπει να έχουν βάλει στην άκρη πεθερικά, γαμπρούς, κουνιάδους αντίστοιχα κλπ.

Αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει τέτοια θέματα, όπως και τα περιουσιακά, την έχεις γαμίσει. Ο καθένας στο σπίτι του ή αλλιώς τον πούλο.

Επειδή όμως σχεδόν κανείς στην Ελλάδα δεν τολμάει να θίξει τέτοια θέματα εκ των προτέρων, καταλήγει στα δικαστήρια με αποτέλεσμα οι κερδισμένοι της υπόθεσης να είναι η συμπαθής τάξη των δικηγόρων.

Με τόσους μαλάκες που υπάρχουν εδώ χάμω, τα άτομα έχουν ανοίξει φάμπρικα. Καλά ξηγιούνται, βέβαια. :S
Πολυ σωστά

Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Έγραψες ....Αλλά για κάποιο λόγο βλέπω τα παιδιά δίπλα μου και ηρεμώ..... Ξέρεις πόσοι, εκτός από την οικονομική καταστροφή, δεν βλέπουν τα παιδιά τους; πόσες δηλητηριάζουν τα παιδιά εναντίον του πατέρα τους; Υπάρχουν δύο σύλλογοι πατεράδων με χιλιάδες μέλη που προσπαθούν για το αυτονόητο, την επικοινωνία με τα παιδιά τους
Συμφωνώ αλλά βλεπω και το αντίστροφο φυσικά πατεραδες που προσπαθουν να στρέψουν το παοδι εναντίον της μητέρας του

Limperatore XXI

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
650
Πόντοι
280
Τα πάντα στη ζωή γίνονται με στάδια, κύκλους και εξέλιξη. Για να επιβιώσεις χρειάζεται να εξελιχθείς. Αν σταματήσεις να εξελίσσεσαι, βαλτώνεις! Το ίδιο συμβαίνει και με τις σχέσεις. Αν σταματήσουν να εξελίσσονται, βαλτώνουν… αυτό ισχύει για κάθε σχέση.

Ο λόγος πίσω από το φόβο δέσμευσης συνοψίζεται σε μία φράση: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ.....
.... αλλά οι αλλαγές στη ζωή είναι αναπόφευκτες... καλύτερα να κάνεις κάτι για το οποίο μετανιώνεις μετά... παρά να μετανιώνεις για κάτι που δεν έκανες ποτέ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Προσωπικά δεν επιθυμώ να δημιουργήσω οικογένεια (χώρια ότι πρόκειται για τεράστια ευθύνη που απαιτεί ωριμότητα στη σκέψη και στην πράξη),αλλά δεν θα αρνηθώ την επιθυμία του καθενός να γίνει οικογενειάρχης

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Προσωπικά δεν επιθυμώ να δημιουργήσω οικογένεια (χώρια ότι πρόκειται για τεράστια ευθύνη που απαιτεί ωριμότητα στη σκέψη και στην πράξη),αλλά δεν θα αρνηθώ την επιθυμία του καθενός να γίνει οικογενειάρχης
καλά, έτσι κι αλλιώς δεν μας πέφτει λόγος τι κάνει ο δίπλα. Το ερώτημα είναι αν μπορείς να αρνηθείς την επιθυμία του "καθενός" να γίνεις "εσύ" οικογενειάρχης.
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom