andriannaTRANS
Trans
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2019
- Like
- 987
δεν χρειαζεται γαμος για να κανεις οικογενεια. γιατι τα βάζετε μαζι:Αξίζει ακόμη και αν χωρίσεις
δεν χρειαζεται γαμος για να κανεις οικογενεια. γιατι τα βάζετε μαζι:Αξίζει ακόμη και αν χωρίσεις
Ωπ! Κι αλλος αθηναιος;Αξίζει ακόμη και αν χωρίσεις
και σε αφησε για αυτους τουσ λογουσ?Απολυθηκα, ειχα σοβαρο τροχαιο και χωρισα…
η πιο πολυ αθηναίοι ειναι ? ?Ωπ! Κι αλλος αθηναιος;
Και οχι μονο με εσυρε και στα δικαστηρια για αποζημιωση γιατι ηταν μεσα στο αμαξι στο τροχαιοκαι σε αφησε για αυτους τουσ λογουσ?
ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑΚαι οχι μονο με εσυρε και στα δικαστηρια για αποζημιωση γιατι ηταν μεσα στο αμαξι στο τροχαιο
Και οδηγουσα και λιωμα…ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΖΕΙΣ !!!!
μην λες άλλα και καρφωθουμεΚαι οδηγουσα και λιωμα…
Καλα ξηγιεσαι και οσοι σε πρηζουν μια περιοχη που ειναι σχεδιασμενη για να της φερονται γλυκα...γραψε τους ΑΚΡΙΒΩΣ εκει!Εγώ προσωπικα έφτασα τα 40 πλεων και οικογένεια δεν έκανα γιατί οι σχέσεις μου δεν ήταν με γυναίκες. Βέβαια δε με πειραζει καθολου γιατί περασα μια χαρά στη ζωή μου. Όσον αφορά από δω και περα δε με αγχώνει καθόλου καθώς οι σεξουαλικές μου βλέψεις δεν αφορούν γυναίκες αλλά μόνο τρανς. Βλέποντας αυτούς που κάνουν παιδια και μετά σταματάνε το σεξ μεταξύ τους και χωρίζουν προτιμω να μη κάνω παιδια και να κάνω τα γούστα μου στο κρεβάτι σε καθημερινή βάση.
Μηπως σε τσιμπουκωναν δυο μελαχροινες ρουφοκαυλεττες ;Ποτε βγαζεις νεο δισκο;Και οδηγουσα και λιωμα…
Μηπως σε ρσιμπουκωνατ
ιμπουκωναν δυο
Το 99% μπορεί όχι αλλά το 50 σίγουρα απ ότι βλέπωΤο 99% των γαμων ειναι αποτυχια ασχετα που δεν χωριζουν
ΑκριβώςΌπως λένε και στο χωριό μου "It is better to have loved and lost, than never to have loved at all"
Κι εγώ το ιδιοΦιλε κορακι δεν απετυχες επειδη δεν βρηκες γυναικα κι εγω στα 38 ετη βρισκομαι και συμφωνω με τον φιλο απο επανω, υπαρχουν τοσα πραγματα στη ζωη να κανεις...ναι συμφωνω οτι η υπαρξη ενος συντροφου ειναι κατι σημαντικο αλλα πλεον δυστυχως και για εμας τους αντρες αλλα και για τις γυναικες ειναι κατι δυσκολο, πηραμε καλα την κατηφορα Φτιαξε την ζωη σου κανε πραγματα που σου αρεσουν φροντισε τον εαυτο σου, αυτο θεωρω εγω επιτυχια
Πολυ σωστάΗ οικογένεια είναι μόνο για συνειδητοποιημένα ζευγάρια που έχουν ένα πλάνο για τη ζωή, έχουν όραμα, στόχους και κοινό ορίζοντα για το μέλλον. Παράλληλα θα πρέπει να έχουν βάλει στην άκρη πεθερικά, γαμπρούς, κουνιάδους αντίστοιχα κλπ.
Αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει τέτοια θέματα, όπως και τα περιουσιακά, την έχεις γαμίσει. Ο καθένας στο σπίτι του ή αλλιώς τον πούλο.
Επειδή όμως σχεδόν κανείς στην Ελλάδα δεν τολμάει να θίξει τέτοια θέματα εκ των προτέρων, καταλήγει στα δικαστήρια με αποτέλεσμα οι κερδισμένοι της υπόθεσης να είναι η συμπαθής τάξη των δικηγόρων.
Με τόσους μαλάκες που υπάρχουν εδώ χάμω, τα άτομα έχουν ανοίξει φάμπρικα. Καλά ξηγιούνται, βέβαια. :S
Συμφωνώ αλλά βλεπω και το αντίστροφο φυσικά πατεραδες που προσπαθουν να στρέψουν το παοδι εναντίον της μητέρας τουΈγραψες ....Αλλά για κάποιο λόγο βλέπω τα παιδιά δίπλα μου και ηρεμώ..... Ξέρεις πόσοι, εκτός από την οικονομική καταστροφή, δεν βλέπουν τα παιδιά τους; πόσες δηλητηριάζουν τα παιδιά εναντίον του πατέρα τους; Υπάρχουν δύο σύλλογοι πατεράδων με χιλιάδες μέλη που προσπαθούν για το αυτονόητο, την επικοινωνία με τα παιδιά τους
Χα χα αυτό ξανά πες τοΕσύ μου θυμίζεις την παροιμία που λέει "Όπου δεν δίνει ο θεός παιδιά, δίνει ο διάολος ανίψια"
καλά, έτσι κι αλλιώς δεν μας πέφτει λόγος τι κάνει ο δίπλα. Το ερώτημα είναι αν μπορείς να αρνηθείς την επιθυμία του "καθενός" να γίνεις "εσύ" οικογενειάρχης.Προσωπικά δεν επιθυμώ να δημιουργήσω οικογένεια (χώρια ότι πρόκειται για τεράστια ευθύνη που απαιτεί ωριμότητα στη σκέψη και στην πράξη),αλλά δεν θα αρνηθώ την επιθυμία του καθενός να γίνει οικογενειάρχης