Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Με τιποτα!!!
Όταν το 99% των υποθέσεων δίνει την επιμέλεια στη μάνα, είναι φανερό ποιο από τα δύο φύλα έχει το πάνω χέρι. Πατεράδες δεν κατηγορούν ψευδώς τις μητέρες πως κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά τους. Υπάρχουν μητέρες που το κάνουνΣυμφωνώ αλλά βλεπω και το αντίστροφο φυσικά πατεραδες που προσπαθουν να στρέψουν το παοδι εναντίον της μητέρας του
Γιατί, παλιά ήταν προιόντα "ερωτα και αρμονίας" οι γάμοι; Προιόντα κάυλας ήταν μόνο. Για να γαμήσουνε έπρεπε να παντρευτούνε. Κατά 90% αυτό συνέβη σε όλους τους παλιούς.Νομίζω ελάχιστοι γάμοι πλέον είναι προϊόν έρωτα και αρμονίας με το έτερον ήμισυ.
Κοίτα να φτιαχτείς οικονομικά και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.Κάποτε το ήθελα πάρα πολύ και με αγχωνε αρκετά που αργούσα και περνούσαν τα χρόνια και δεν έβρισκα κάποια να προχωρήσουμε μαζί.
Έχω όμως συνειδητοποιήσει εδώ και κάμποσο καιρό ότι δεν πρόκειται να γίνει πλέον, θεωρητικά ναι όλα γίνονται, αλλά ανέκαθεν προτιμούσα να είμαι πραγματιστής.
Σε εποχές ΠΑΣΟΚ, ίσως ναι.Αξίζει ακόμη και αν χωρίσεις
Δεν έχω παράπονο, καλά είμαι. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες λείπουν.Κοίτα να φτιαχτείς οικονομικά και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
Όχι ακριβώς. Παλιά υπήρχε εξάρτηση αλλά και έρωτας συχνότερα απ' τη πλευρά της γυναίκας, ήταν και πιο αγνές εποχέςΓιατί, παλιά ήταν προιόντα "ερωτα και αρμονίας" οι γάμοι; Προιόντα κάυλας ήταν μόνο. Για να γαμήσουνε έπρεπε να παντρευτούνε. Κατά 90% αυτό συνέβη σε όλους τους παλιούς.
Πολύ καλός ο Γιωσαφάτ μιας και τον ανέφερες !
Χαχαχα καλησπέρα!! … Ο γνωστός σου την είπε ήδη την καλησπέρα τουΚαλησπέρα Κατερίνα ???, είμαι γνωστός του Αλέξανδρου
Δεν παντρευόντουσαν για να γαμήσουν, ρε τύπε.Γιατί, παλιά ήταν προιόντα "ερωτα και αρμονίας" οι γάμοι; Προιόντα κάυλας ήταν μόνο. Για να γαμήσουνε έπρεπε να παντρευτούνε. Κατά 90% αυτό συνέβη σε όλους τους παλιούς.
Δεν είχα αμφιβολίες...Χαχαχα καλησπέρα!! … Ο γνωστός σου την είπε ήδη την καλησπέρα του
Μη νομίζεις και τώρα το ίδιο γίνεταιΓιατί, παλιά ήταν προιόντα "ερωτα και αρμονίας" οι γάμοι; Προιόντα κάυλας ήταν μόνο. Για να γαμήσουνε έπρεπε να παντρευτούνε. Κατά 90% αυτό συνέβη σε όλους τους παλιούς.