Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.704
Πόντοι
5.595
Μα ναι πόσοι στην Ελλάδα βγάζουν λεφτά και φαίνονται όλα. Ακόμα και επιχειρηματίες με επιχειρήσεις που σπέρνουν και πάνε πάρα πολυ καλά με λογιστικά κόλπα μπορούν να βγάζουν ως και ζημιές. Οι ΔΥ με έναν μισθό άντε να δίνουν κάνα 200αρι διατροφή.

Τώρα αν κάποιος φτάνει να δίνει διατροφή 1000 ευρώ σημαίνει παιδιά οτι δηλώνει αρκετές χιλιάδες ευρώ εισόδημα...που στην Ελλάδα σημαίνει οτι για να δηλώνεις χιλιάδες ευρώ εισόδημα βγάζεις μαύρα άλλα πόσες χιλιάδες ευρώ εισόδημα άρα τα λεφτά της διατροφής αυτής ειναι ψίχουλα για σένα.

Γενικά Ελλάδα δεν μπορεί να πει κανείς οτι το θέμα διατροφής είναι κάνα τρελό κίνητρο για την γυναίκα για να χωρίσει.
Απλά είναι μια οικονομική αιμοραγία για έναν άντρα για ένα παιδί που δεν το ζει. Αυτό είναι το θέμα.
Αν μεγάλωνε ο ίδιος με το παιδί μέσα στον γάμο σίγουρα θα του έβγαιναν τα έξοδα παραπάνω απ'την διατροφή άρα δεν είναι τόσο οικονομικό το θέμα όσο ψυχολογικό....πληρώνεις για κάτι που δεν χαίρεσαι και δεν ζεις όσο πρέπει.

mpatagias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Like
234
Πόντοι
280
Παιδί χωρίς μπελάδες δεν γίνεται. Γενικά με το που έρχεται το παιδί αλλάζουν όλα στη ζωή του ζευγαριού

Δ

Διαγραμμένο μέλος 205621

Επισκέπτης
Εγώ προσωπικα έφτασα τα 40 πλεων και οικογένεια δεν έκανα γιατί οι σχέσεις μου δεν ήταν με γυναίκες. Βέβαια δε με πειραζει καθολου γιατί περασα μια χαρά στη ζωή μου. Όσον αφορά από δω και περα δε με αγχώνει καθόλου καθώς οι σεξουαλικές μου βλέψεις δεν αφορούν γυναίκες αλλά μόνο τρανς. Βλέποντας αυτούς που κάνουν παιδια και μετά σταματάνε το σεξ μεταξύ τους και χωρίζουν προτιμω να μη κάνω παιδια και να κάνω τα γούστα μου στο κρεβάτι σε καθημερινή βάση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Παιδί χωρίς μπελάδες δεν γίνεται. Γενικά με το που έρχεται το παιδί αλλάζουν όλα στη ζωή του ζευγαριού
Περισσοτερο μπελας ειναι η λαθος γυναικα παρα ενα παιδι...απο τι βλεπω εγω ο ιδιος δηλ με τους αλλους,αλλα και απο τι μου λενε και οι ιδιοι

mpatagias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Like
234
Πόντοι
280

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
155
Πόντοι
1
Οχι τυχαια...βλεπω αηδιαστικες μπαζολες να κυκλοφορουν συνοδευομενες και με δαχτυλιδι στο χερι.Παντου υπαρχουν καποιοι με καταρρακτη ...
Τα οφθαλμολογικά προβλήματα έχουν αυξηθεί τελευταία.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πριν συμβουν τα περιστατικα που αλλαξαν τη ζωη μου το 17 ειχα ψηθει για γαμο οικογενεια και παιδια… απο τοτε λεω μακριααα!!
Αποφασισα πλεον να πορευτω μονος για τα υπολοιπα 25-30 χρονια που μου μενουν να ζησω… Το κακο ειναι οτι δε θα χω κανεναν να με ξεσκατιζει στα τελειωματα μου και οτι θα με βρουνε μαλλον 1 μηνα μετα απο τη…μυρωδια :undecided-old:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Στις Δυτικές κοινωνίες εξαιτίας του γυναικοκεντρισμού, ο γάμος έχει γίνει κάτι σαν ένα συμβόλαιο το οποίο όταν το σπάσει το μέλος γυναίκα τότε έχει σημαντικό όφελος εις βάρος του άλλου μέλους. Το αντίθετο δεν ισχύει για τον άνδρα, οπότε ο συλλογισμός αποδεικνύει πως α γάμος έχει γίνει unfair συμβόλαιο για αυτόν στις παρηκμασμένες δυτικές γυναικοκεντρικές κοινωνίες.
Οι γυναίκες ζώντας μέσα στην πλάνη τους όσο είναι νέες και ποθητές, παραγνωρίζουν το γεγονός πως από κάποια στιγμή και μετά καθώς μεγαλώνουν πέφτει γεωμετρικά η αξία τους στο dating market. Μια 40αρα ή 44αρα μουνάρα πολλοί θέλουν να την γαμήσουν αλλά λίγοι να την παντρευτούν διότι δεν έχει προοπτική ως γυναίκα.
:thumbsup:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν δεν έχεις βρει μέχρι τα 30 κάποια καλή περίπτωση,μετά δεν υπάρχει τίποτα.Ή χωρισμένες με παιδιά ή μπάζα ή ψυχασθενείς.Ή πορεύεσαι μόνος.Διαλέγεις και παίρνεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
Πριν συμβουν τα περιστατικα που αλλαξαν τη ζωη μου το 17 ειχα ψηθει για γαμο οικογενεια και παιδια… απο τοτε λεω μακριααα!!
Αποφασισα πλεον να πορευτω μονος για τα υπολοιπα 25-30 χρονια που μου μενουν να ζησω… Το κακο ειναι οτι δε θα χω κανεναν να με ξεσκατιζει στα τελειωματα μου και οτι θα με βρουνε μαλλον 1 μηνα μετα απο τη…μυρωδια :undecided-old:
τυπε μια νοτα αισιοδοξιας αναμεμιγμενη με μια εσανς σκατιλας αναδυεται απο το ποστ σου :confused:

Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
987
ΟΧΙ!!!! λετε πως αγαπιεστε... αλλα ΓΑΜΙΕΣΤΕ! από δω κι από κει.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Τι κάθεσαι και σκέφτεσαι τύπε, εσύ βρώμισες ήδη!

Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
987
τι εγινε το 17?

athinaios3

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
138
Πόντοι
0
Αξίζει ακόμη και αν χωρίσεις ‼️