Οι δασκάλες στα σχολεία είναι κάμμενες και τεμπέλες.Όλες έχουν μπει για να αράξουν για να κάνουν κουμάντο σε παιδάκια και να κάνουν 3 μήνες διακοπές το χρόνο και να πληρώνονται.Άσε που πολλές το πάνε με γέννες και συνεχόμενες άδειες και δεν πατάνε σχολείο για 5-8 χρόνια.Έχω φίλες που από το πανεπιστήμιο είχαν κάνει πρόγραμμα τι και πως θα κάνουν να διοριστούν και μετά οικογένεια και παιδιά, μιλάμε για πρόγραμμα βήμα - βήμα. Τώρα για τα άλλα που λες κοίτα από τη στιγμή που εργάζεται και η γυναίκα προφανώς και κουράζεται. Όσο για τις δουλειές του σπιτιού δεν είναι κακό να βοηθάμε και οι άντρες. Πχ πετάμε σκουπίδια,καμιά ηλεκτρική σκούπα,ηλεκτρολογικές - υδραυλικές εργασίες. Μην το πάμε οτι εμείς είμαστε άντρες και με το σπίτι ασχολείται μόνο η γυναίκα. Μην γυρνάμε 50 χρόνια πίσω. Προτιμώ να μην κάνει δουλειές στο σπίτι (δεν είπα να είναι βρωμιάρα) και να έχω μια καθαρίστρια αλλά τον χρόνο αυτό να ασχολείται με τον εαυτό της (γυμναστήριο κλπ κλπ) και όχι να πηγαίνει για καφέ με τις φιλενάδες της και να κουτσομπολεύει και προφανώς όλα αυτά συμμετέχει και αυτή με δικά της χρήματα. Ισότητα σε όλα. Γιατί ξέρω πολλές που λένε ο άντρας τα πληρώνει όλα τα έξοδα σπιτιού,παιδιών και τα δικά μου λεφτά για μένα (ρούχα,περιποίηση κλπ κλπ).
δεν υπαρχει φιλε μου ισοτητα εκ φυσεως..γι αυτο λεγεται ασθενες φυλο..Οσον αφορα αυτο που λες για τις δουλειες του σπιτιου, δεν ειπα αυτο...αλλο ειπα. Σαφως κ θα κανουμε δουλειες οποτε χρειαζεται αλλα τους λεω σε συζητησεις δηθεν οτι ο αντρας πρεπει να τις κανει εξ ολοκληρου λογω σωματοδομης κ συμφωνουν κ λενε,οριστε κι ενας αντρας που σκεφτεται σωστα...Κι απο μεσα τους λενε, βρηκαμε κοροιδο...
Δεν υπαρχει καμια ισοτητα,πουθενα..Εχεις δουλεψει με γυναικες ?? εχεις παρατηρησει οτι απλα δεν μπορουν ?? Ουτε να στνεννοηθουν δεν μπορουν, πόσο μαλλον να παρουν αποφασεις αλλα κ να συνυπολογισουν παραμετρους...Ειναι πολυ απλοικη η σκεψη τους και πολυ εφημερη..Δεν κοιτουν μεσο κ μακρο προθεσμα...
Η φυση της γυναικας ειναι η μητροτητα κι η γαλουχια...Γι αυτα φτιαχτηκε.Δεν ειπα να μην εργαζεται αλλα δεν μπορει να εχει ισες θεσεις κι ιδιους μισθους οταν απλα δε γινεται κ ειναι εκ φυσεως λιγοτερο παραγωγικη απο τον αντρα...
Εχω φιλη που ελεγε οτι ειναι ρατσισμος που τα ανδρεικελα που χρησιμοποιουνται στα crash tests ειναι ανδρες....
Και της λεω, ρε ζωον γι'αυτο λεγεται ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ...Κι εκεινη τη στιγμη κολλησε...Ουτε αυτο δεν μπορεσε να σκεφτει.
Δλδ θα πρεπει να κανει διπλα crash tests η αυροκινητοβιομηχανια κι αν οι γυναικειες κουκλες δεν αντεχουν στα crash tests, τι θα κανουμε ?? Θα αλλαζουν υλικα ωστε να αντεχουν κι οι γυναικες ??
Ετσι κι αλλιως η διαστηματικη ικανοτητα στην οδηγηση εχει συσχετιστει επιστημονικως με την τεστοστερονη...Οσο περισσοτερη εχεις, τοσο καλυτερη αισθηση της αποστασης, του χρονου εχεις κι εχεις καλυτερες οδηγικες ικανοτητες..
Αντε να βγεις αυτο να το πεις..Θα σε πουν ρατσιστη..
Η λεπτη φυση της γυναικας ειναι γι αλλα πραγματα, οχι γι αυτα που κανει ο αντρας.
Γι αυτο εχει σκυλιασει, γιατι αισθανεται κατωτερη. Δε σκεφτεται οτι απλα ειναι διαφορετικη κ πρεπει να κανει αλλα πραγματα κι οχι να προσπαθει να γινεται αντρας..