Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ΥπηρεσίεςΠροστασία πουλάς τύπε;
ΥπηρεσίεςΠροστασία πουλάς τύπε;
Αν ρώταγες για ποιο λόγο, θα σου έλεγαν πως ο εργένης είτε έχει πρόβλημα, είτε γουστάρει την εργένικη ζωή, δηλ. να μην δίνει λόγο και να κάνει ότι γουστάρει. Ο χωρισμένος με παιδί ήθελε δέσμευση και παιδί, και ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως αυτές θα τον στρώσουν καλύτεραμακάρι να ταν έτσι αλλά δεν είναι.όσες είχα ρωτήσει τι προτιμάν άντρα εργένη ή άντρα χωρισμένο και δη με παιδί, όλες απάντησαν το δευτέρο.η ανωμαλία των γυναικών,τι ψάχνεις..
Γιατί να ξαναπαντρευτεί η γυναίκα χαζή είναι? Να χάσει την διατροφή? Σπιτώνεται απλά και τα παίρνει και από πρώην και από νυν.Πιο εύκολα ξαναπαντρεύεται ένας χωρισμένος άντρας παρά μια χωρισμένη γυναίκα. Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω από το περιβάλλον μου.
Γιατι ανωμαλια?μακάρι να ταν έτσι αλλά δεν είναι.όσες είχα ρωτήσει τι προτιμάν άντρα εργένη ή άντρα χωρισμένο και δη με παιδί, όλες απάντησαν το δευτέρο.η ανωμαλία των γυναικών,τι ψάχνεις..
η απλή λογική είναι πολλές φορές δυσεύρετηΓιατι ανωμαλια?
Απολυτως αναμενομενη απαντηση.
Τον χωρισμενο με παιδι θα θελουν. Γιατι εχει εμπειρια και ως συζυγος και ως πατερας. Τι δεν καταλαβαινεις?
o αντρας προτιμα δλδ,μια χωρισμενη με παιδι απο μια ελευθερη; ουτε ενας..στις γυναικες γτ να θεωρειται φυσιολογικο;Γιατι ανωμαλια?
Τον χωρισμενο με παιδι θα θελουν. Γιατι εχει εμπειρια και ως συζυγος και ως πατερας. Τι δεν καταλαβαινεις?
αυτον τον θελουν για τι πραγμα ομως? για γκομενο η συζυγο?Γιατι ανωμαλια?
αυτο ηθελα να γραψω αλλα με προλαβεςΕν τω μεταξύ ακόμη και σε dating sites γυναίκες που δεν έχουν παιδιά,
γράφουν ξεκάθαρα να μην τις προσεγγίζουν χωρισμένοι με παιδιά,
πράγμα απολύτως λογικό,γιατί θέλουν να συγκροτήσουν δική τους οικογένεια.
Μόνο χωρισμένες με παιδιά,δε θα είχαν πρόβλημα με κάποιον χωρισμένο με παιδιά.
Πραγματικά δεν ξέρω ούτε μία,που να προτιμούσε έναν χωρισμένο μπαμπά
και να μεγαλώνει το παιδί άλλης.
Προχειρα θυμαμαι τον κουμπαρο μου, χωρισμενο με παιδι, που ανετα βρηκε την επομενη, η οποια φυσικα δεν ειχε κανενα προβλημα να τον παντρευτει.Εν τω μεταξύ ακόμη και σε dating sites γυναίκες που δεν έχουν παιδιά,
γράφουν ξεκάθαρα να μην τις προσεγγίζουν χωρισμένοι με παιδιά,
πράγμα απολύτως λογικό,γιατί θέλουν να συγκροτήσουν δική τους οικογένεια.
Μόνο χωρισμένες με παιδιά,δε θα είχαν πρόβλημα με κάποιον χωρισμένο με παιδιά.
Πραγματικά δεν ξέρω ούτε μία,που να προτιμούσε έναν χωρισμένο μπαμπά
και να μεγαλώνει το παιδί άλλης.
Γιατι άλλα πραγματα θελει μια γυναικα απο εναν αντρα, και άλλα ενας αντρας απο μια γυναικα.o αντρας προτιμα δλδ,μια χωρισμενη με παιδι απο μια ελευθερη; ουτε ενας..στις γυναικες γτ να θεωρειται φυσιολογικο;
Nαι,αλλά η επόμενη τι κλάσης ήταν;Προχειρα θυμαμαι τον κουμπαρο μου, χωρισμενο με παιδι, που ανετα βρηκε την επομενη, η οποια φυσικα δεν ειχε κανενα προβλημα να τον παντρευτει.
Και φυσικα ΔΕΝ μεγαλωνει το παιδι της αλλης. Το παιδι ειναι στη μανα του.
Μια χαρα γυναικα, ωραιοτατη, με καλη δουλεια. Λυπαμαι αλλά τα κλισεδακια που εχετε στο μυαλο σας δεν ισχυουν.Nαι,αλλά η επόμενη τι κλάσης ήταν;
Γιατί ελεύθερη μάχιμη γυναίκα που να μπει σε τέτοιο σκηνικό,χλωμό..
Άλεξ,εκτός των συνόρων του μουνοδουλιστάν, η ύπαρξη ενός παιδιού από προηγούμενο γάμο θεωρείται μειονέκτημα.
Και πρέπει κάπως να "ισοφαριστεί".
Π.χ.ο έχων το παιδί να έχει κάποιο καλό επαγγελματικό/οικονομικό υπόβαθρο.
Δεν μιλάω για απελπισμένες γυναίκες ή ναυάγια ή μπάζα.
Εκείνες παντρεύονται και χωρισμένο πολύτεκνο.
Έχεις δίκιο.Μια χαρα γυναικα, ωραιοτατη, με καλη δουλεια. Λυπαμαι αλλά τα κλισεδακια που εχετε στο μυαλο σας δεν ισχυουν.
Για να μην θυμηθω και τον πρωτο μου ξαδελφο που μετα το διαζυγιο με την τρελη, παντρευτηκε φοβερο πιπινακι 18 χρονια νεοτερο του μολονοτι αυτος ειχε ενα παιδι.
Βγαλτε τα κουτακια απο το μυαλο σας. Σας κανουν κακο. Τιποτα απο αυτα που λες δεν ισχυει.
Δεν ειπα 18χρονο.Έχεις δίκιο.
Ισχύει ότι ο ξάδερφός σου στα άντα του,χωρισμένος με παιδί,παντρεύτηκε φοβερό 18χρονο πιπινάκι.
Καθημερινές ιστορίες
Άσε που φοβάμαι να σε ρωτήσω τι εννοείς με το "ωραιότατη γυναίκα".
Ζώον βάρος 150 κιλά,χωρίς τα κόκκαλα