Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Όλο το ρεζουμέ που δείχνει την δυναμική που έχει ο καθένας μέσα στον γάμο είναι αυτό.

Άντρας εργένης>Άντρας χωρισμένος
Γυναίκα εργένισσα<Γυναίκα χωρισμένη
μακάρι να ταν έτσι αλλά δεν είναι.όσες είχα ρωτήσει τι προτιμάν άντρα εργένη ή άντρα χωρισμένο και δη με παιδί, όλες απάντησαν το δευτέρο.η ανωμαλία των γυναικών,τι ψάχνεις..

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
μακάρι να ταν έτσι αλλά δεν είναι.όσες είχα ρωτήσει τι προτιμάν άντρα εργένη ή άντρα χωρισμένο και δη με παιδί, όλες απάντησαν το δευτέρο.η ανωμαλία των γυναικών,τι ψάχνεις..

Δεν αναφέρομαι στο θεμα τι προτιμάνε οι γυναίκες. Αναφέρομαι στο επίπεδο ζωής και το τι έχει παρει ο καθένας από έναν γάμο που έληξε.

Μια γυναίκα χωρισμένη με παιδι (παίρνοντας σαν δεδομένο οτι εχει και ενα δικο της εισοδημα προφανως) συνεχίζει να ειναι μανα 100%...να εχει το παιδι της στο σπιτι της και να εχει και την διατροφη απο τον αντρα ενω αυτη μπορει να εχει σπιτωσει και αλλον και να τα παιρνει και απο αυτον και γενικα να κανει τη ζωη της.

Ένας χωρισμένος αντρας γινεται πλεον κατι σαν θείος καθως βλεπει το παιδι του καθε σαββατοκύριακο...τα στάζει για αυτό κάθε μηνα και άντε με τα έξοδα της διατροφής να τρέχουν να καταφέρεις να ξαναμπεις στο παιχνίδι για να ρίχνεις γκομενες οι οποιες θέλουν και αυτές τα γούστα και τα έξοδα τους.

Το διαζύγιο για τον άντρα είναι μια συνεχής οικονομική αιμοραγία προς ένα παιδί το οποίο δεν το χαίρεται και δεν το ζει όπως πρέπει. Και στο ακομα χειρότερο αλλά σύνηθες σενάριο το πληρώνεις εσύ και το ζει ο νέος καβαλάρης της κυρίας.

Τελευταία τροποποίηση:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.058
Πόντοι
206
Δεν αναφέρομαι στο θεμα τι προτιμάνε οι γυναίκες. Αναφέρομαι στο επίπεδο ζωής και το τι έχει παρει ο καθένας από έναν γάμο που έληξε.

Μια γυναίκα χωρισμένη με παιδι (παίρνοντας σαν δεδομένο οτι εχει και ενα δικο της εισοδημα προφανως) συνεχίζει να ειναι μανα 100%...να εχει το παιδι της στο σπιτι της και να εχει και την διατροφη απο τον αντρα ενω αυτη μπορει να εχει σπιτωσει και αλλον και να τα παιρνει και απο αυτον και γενικα να κανει τη ζωη της.

Ένας χωρισμένος αντρας γινεται πλεον κατι σαν θείος καθως βλεπει το παιδι του καθε σαββατοκύριακο...τα στάζει για αυτό κάθε μηνα και άντε με τα έξοδα της διατροφής να τρέχουν να καταφέρεις να ξαναμπεις στο παιχνίδι για να ρίχνεις γκομενες οι οποιες θέλουν και αυτές τα γούστα και τα έξοδα τους.

Το διαζύγιο για τον άντρα είναι μια συνεχής οικονομική αιμοραγία προς ένα παιδί το οποίο δεν το χαίρεται και δεν το ζει όπως πρέπει. Και στο ακομα χειρότερο αλλά σύνηθες σενάριο το πληρώνεις εσύ και το ζει ο νέος καβαλάρης της κυρίας.

Να προσθέσω ότι από τους (όχι και λίγους) μελλοντικούς συντρόφους της χωρισμένης γυναίκας κάποιοι ίσως και να αποτελέσουν και σοβαρότατο κίνδυνο για τα παιδιά σας.

Αυτά που είπε ο backpacker και τα δικά μου φυσικά και κανείς δεν τα σκέφτεται πριν το γάμο. Και φυσικά δεν θα τύχουν σε αυτούς.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τρέχοντας τα δεύτερα -αντα μου, έχω, θεωρώ, καλύτερες σχέσεις από ποτέ με τον εαυτό μου, λόγω διαβίωσης μου στην Γερμανία, ξέρω να γράφω στ αρχιδια μου καλύτερα από ποτέ την "κοινωνία" με τα Status που κάνει αποδεκτά, μπορώ να ξεχωρίζω τους μαλακες και να τους βάζω στην θέση τους, μπορώ να μιλάω απότομα σε χαρακτήρες που πάνε να μου την πούνε γιατί ζω το όνειρο τους και σ αυτήν την ζωή δεν είναι όλοι προορισμένοι να κάνουν παιδιά, είμαστε και μεις που χουμε άλλο ρόλο...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τρέχοντας τα δεύτερα -αντα μου, έχω, θεωρώ, καλύτερες σχέσεις από ποτέ με τον εαυτό μου, λόγω διαβίωσης μου στην Γερμανία, ξέρω να γράφω στ αρχιδια μου καλύτερα από ποτέ την "κοινωνία" με τα Status που κάνει αποδεκτά, μπορώ να ξεχωρίζω τους μαλακες και να τους βάζω στην θέση τους, μπορώ να μιλάω απότομα σε χαρακτήρες που πάνε να μου την πούνε γιατί ζω το όνειρο τους και σ αυτήν την ζωή δεν είναι όλοι προορισμένοι να κάνουν παιδιά, είμαστε και μεις που χουμε άλλο ρόλο...
Πως πιστεύεις σε βοήθησε η διαμονή στη Γερμανία σε αυτό;

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Να προσθέσω ότι από τους (όχι και λίγους) μελλοντικούς συντρόφους της χωρισμένης γυναίκας κάποιοι ίσως και να αποτελέσουν και σοβαρότατο κίνδυνο για τα παιδιά σας.

Αυτά που είπε ο backpacker και τα δικά μου φυσικά και κανείς δεν τα σκέφτεται πριν το γάμο. Και φυσικά δεν θα τύχουν σε αυτούς.

Δεν παίρνω καν αυτά τα σενάρια τα οποία σίγουρα είναι σπάνια. Μόνο τον κανόνα να σκεφτεί κανεις οτι δηλαδη η γυναικα προφανέστατα και σωστά θα φτιάξει τη ζωή της μετά το διαζύγιο με κάποιον άλλον άντρα αυτόματα αυτό κάνει τον βιολογικό πατέρα του παιδιού έναν τρίτο στη ζωή του σε θέματα χρόνου και συμβίωσης.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Πιο εύκολα ξαναπαντρεύεται ένας χωρισμένος άντρας παρά μια χωρισμένη γυναίκα. Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω από το περιβάλλον μου.

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
155
Πόντοι
1
Πιο εύκολα ξαναπαντρεύεται ένας χωρισμένος άντρας παρά μια χωρισμένη γυναίκα. Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω από το περιβάλλον μου.
Η χωρισμένη βρίσκει γκόμενο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εδώ μας λένε τα αντίθετα,ότι ο χωρισμένος δε θέλει να ξανακούσει για γάμους

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πως πιστεύεις σε βοήθησε η διαμονή στη Γερμανία σε αυτό;
Στο να μην πιστεύω ότι ακούω, καθώς και στο να μην προσπαθώ να υιοθετώ την άποψη-προβλημα του αλλουνου. (Και εννοώ για άτομα του κοντινού μου περιβάλλοντος και κολητους μέσα)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
1624702013972.png

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Δεν βαριεσαι ρε Μαντω, ολα μια ιδεα ειναι.
Εγω ας πουμε δεν εχω παιδια, δεν εχω αδελφια, δεν εχω επομενως και ανιψια.
Και η γυναικα μου, επισης μοναχοπαιδι.
Και ειναι και λιγο μεγαλυτερη μου.
Αρα το αναμενομενο ειναι να ψοφολογησω μονος μου μια μερα και να με βρουν οι γειτονες απο την μυρωδια (νομιζω το εχω ξαναγραψει).
Το εχω αποδεχθει και προχωρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια και μου δινεις την ευκαιρια.
Το "αμαρτιες γονεων παιδευουσιν τεκνα" σημαινει οτι "τα λαθη των γονιων ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ (και οχι βασανιζουν) τα παιδια τους".
δημοσια δαπανη του μπου θα σε θαψουμε δμοσια δαπανη τιμης ενεκεν για τα ανδραγαθηματα σου να γαμας χοντρες και να δινεις αφιλοκερδως νομικες συμβουλες στο σαιτ
καλο κατευοδιο αλεξ :priest:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μια και μου δινεις την ευκαιρια.
Το "αμαρτιες γονεων παιδευουσιν τεκνα" σημαινει οτι "τα λαθη των γονιων ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ (και οχι βασανιζουν) τα παιδια τους".
εδω θα μου επιτρεψεις μια μικρη αλλαγη..τα λαθη των γονεων στην αρχη και μεχρι καποια ηλικια βασανιζουν τα παιδια,το παιδι δε ξερει οτι βασανιζεται (θα το καταλαβει αργοτερα) Καποια στιγμη αργοτερα τους γινεται μαθημα (εκπαιδευση) για να μην κανουν τα ιδια στα δικα τους. (αν δεν τους γινει μαθημα,ασυναισθητα τα περνανε και στα παιδια τους).Οπως εχω ξανα πει σε καποιον που ειχε γραψει εδω πως "ο ανθρωπος ειναι αρχιτεκτον του εαυτου του" εγω διαφωνησα.Αρχιτεκτον ειναι οι γονεις μεσω της παιδικη σου ηλικιας που επαναλαμβανεται ως ενηλικας.Την παιδικη ηλικια δεν ειναι στο χερι του να την χτισει κανεις...αλλοι σε χτιζουν πρωτα για να χτισεις εσυ τον εαυτο σου αργοτερα πανω στα θεμελια της προ-εφηβικης ηλικιας.Αν τα θεμελια της παιδικης ηλικιας ειναι σαθρα,την εβαψες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
λιγοι ειναι αυτοι που εχουν κριση ωστε να μην επαναλαβουν τις μαλακιες των γωνεων τους στα παιδια τους.Παντως η ελληνικη οικογενεια ειναι απο τις τοξικοτερες στο κοσμο....(δε φαινεται :tooth: )

• Like
Αντιδράσεις: alex71

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Και να παντρευτεί κάποιος και να κάνει παιδιά ο άντρας δεν είναι μονογαμικό οον οπότε πάλι θα βρουμε το τρόπο να ξενογαμησουμε οπότε σε μια ηλικία να βρεις μια σωστή για σπίτι γυναίκα να ναι και καυλιάρα να γαμας τουλάχιστον κάτι Σταντάρ καλό και να κάνεις και τα κόυμαντα σου θα ταν καλό

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
  • Like
Αντιδράσεις: saeh12

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
λιγοι ειναι αυτοι που εχουν κριση ωστε να μην επαναλαβουν τις μαλακιες των γωνεων τους στα παιδια τους.Παντως η ελληνικη οικογενεια ειναι απο τις τοξικοτερες στο κοσμο....(δε φαινεται :tooth: )
Ναι...ενω οι ξενοι που στα 18 τα διωχνουν απο το σπιτι ΔΕΝ ειναι...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ναι...ενω οι ξενοι που στα 18 τα διωχνουν απο το σπιτι ΔΕΝ ειναι...
καλα κανουν...απο μια ηλικια και μετα καλο ειναι να μην εχεις πολλες επαφες με τους δικους σου και να εισαι αυταρκης.// δεν το λεω εγω,ρωτα οποιον ψυχολογο/ψυχιατρο θες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
καλα κανουν...απο μια ηλικια και μετα καλο ειναι να μην εχεις πολλες επαφες με τους δικους σου και να εισαι αυταρκης.// δεν το λεω εγω,ρωτα οποιον ψυχολογο/ψυχιατρο θες
Aν εχουν δουλειες θα το δεχθω...πες σε ανεργο 25 χρονο η και 35 χρονο να μενει μονος...αυτοκτονια...οπου υπαρχει κρατος δεν υπαρχει οικογενεια.Οπου οικογενεια δεν υπαρχει κρατος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom