Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι γυναίκες ζουν 5 χρόνια παραπάνω μέσο όρο. Μπορεί να πεθάνεις πρώτος
Ε καλα, μπορει να πεθανω και αυριο, το θεμα ειναι τι αναμενεται με τις περισσοτερες πιθανοτητες να συμβει

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ε καλα, μπορει να πεθανω και αυριο, το θεμα ειναι τι αναμενεται με τις περισσοτερες πιθανοτητες να συμβει
Μα στατιστικά μιλάμε πάντα γι αυτό σου έβαλα τι λέει η στατιστική. Μπορεί να ζήσετε και μέχρι τα 100 και οι δύο, ή ο ένας απ τους δύο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ποιοι γονείς κάνουν το λάθος;
Στο 95% των περιπτώσεων πρόκειται για ευθυνόφοβα-τεμπέλικα-παρτάκηδες παιδιά που τους βολεύει να παρκάρουν τους γονείς σε γηροκομείο και αυτοί να κάνουν τη ζωάρα τους.
Ξαναγράφω,μίλησα γενικά κι οχι για την περίπτωση του γηροκομείου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μα στατιστικά μιλάμε πάντα γι αυτό σου έβαλα τι λέει η στατιστική. Μπορεί να ζήσετε και μέχρι τα 100 και οι δύο, ή ο ένας απ τους δύο.
Ενταξει, μακαρι, τι να πω.
Εν τω μεταξυ, η γυναικα μου μου εχει ανακοινωσει οτι απαγορευεται να πεθανω πριν απο εκεινη

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εν τω μεταξυ, η γυναικα μου μου εχει ανακοινωσει οτι απαγορευεται να πεθανω πριν απο εκεινη
Υιοθεσία ή μέσω παρένθετης δε σκέφτεστε;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Εντάξει γάμησε μας πες της ... δερβέναγα και στο πότε θα πεθάνουμε ?

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Δεν βαριεσαι ρε Μαντω, ολα μια ιδεα ειναι.
Εγω ας πουμε δεν εχω παιδια, δεν εχω αδελφια, δεν εχω επομενως και ανιψια.
Και η γυναικα μου, επισης μοναχοπαιδι.
Και ειναι και λιγο μεγαλυτερη μου.
Αρα το αναμενομενο ειναι να ψοφολογησω μονος μου μια μερα και να με βρουν οι γειτονες απο την μυρωδια (νομιζω το εχω ξαναγραψει).
Το εχω αποδεχθει και προχωρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια και μου δινεις την ευκαιρια.
Το "αμαρτιες γονεων παιδευουσιν τεκνα" σημαινει οτι "τα λαθη των γονιων ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ (και οχι βασανιζουν) τα παιδια τους".
Θα έχεις μια οικιακή βοηθό
Δεν βαριεσαι ρε Μαντω, ολα μια ιδεα ειναι.
Εγω ας πουμε δεν εχω παιδια, δεν εχω αδελφια, δεν εχω επομενως και ανιψια.
Και η γυναικα μου, επισης μοναχοπαιδι.
Και ειναι και λιγο μεγαλυτερη μου.
Αρα το αναμενομενο ειναι να ψοφολογησω μονος μου μια μερα και να με βρουν οι γειτονες απο την μυρωδια (νομιζω το εχω ξαναγραψει).
Το εχω αποδεχθει και προχωρω

Μια και μου δινεις την ευκαιρια.
Το "αμαρτιες γονεων παιδευουσιν τεκνα" σημαινει οτι "τα λαθη των γονιων ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ (και οχι βασανιζουν) τα παιδια τους".
Θα έχεις μια οικιακή βοηθό, εξαίρετο άνθρωπο να σου κρατήσει το χέρι την τελευταία στιγμή γιατί θα της αφήσεις την περιουσία σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εντάξει γάμησε μας πες της ... δερβέναγα και στο πότε θα πεθάνουμε ?
Το πιο ωραιο απο ολα, ειναι οτι το εχει ακουσει απο τη μανα μου, που το λεει στον πατερα μου εδω και δεκαετιες

Θα έχεις μια οικιακή βοηθό

Θα έχεις μια οικιακή βοηθό, εξαίρετο άνθρωπο να σου κρατήσει το χέρι την τελευταία στιγμή γιατί θα της αφήσεις την περιουσία σου
Ναι, θα της κανω διαθηκη την περιουσια μου και το επομενο δευτερολεπτο θα μου ριξει παραθείο στο φαγητο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Το πιο ωραιο απο ολα, ειναι οτι το εχει ακουσει απο τη μανα μου, που το λεει στον πατερα μου εδω και δεκαετιες

Ναι, θα της κανω διαθηκη την περιουσια μου και το επομενο δευτερολεπτο θα μου ριξει παραθείο στο φαγητο
Να οι μαλακίες γονέων πως παιδεύουσιν τέκνα :confused:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: alex71

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Υποθετω αυτοι που πεθαινουν μονοι στα γηροκομεια ενω εχουν 4 και 5 παιδια και καμια εικοσαρια εγγονια, θα αναρωτιουνται τι εκαναν λαθος.

Το ότι δεν πήραν σύνταξη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
παντως ο θειος μ που ειναι 60 και μονο που ακουγε γαμο εβγαζε σπυρια θυμαμαι μικρος τωρα εχει μετανιωσει που δεν εχει παιδια... (για τον γαμο εχει ιδια γνωμη)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
παντως ο θειος μ που ειναι 60 και μονο που ακουγε γαμο εβγαζε σπυρια θυμαμαι μικρος τωρα εχει μετανιωσει που δεν εχει παιδια... (για τον γαμο εχει ιδια γνωμη)
Δεν ειναι νοητο να μετανιωνεις για κατι που ΔΕΝ εκανες.
Μονο για πραγματα που εχουμε κανει ειναι νοητό να μετανιωνουμε.

Αυτο παλι, που στα 60 καποιοι "μετανιωνουν" που δεν εκαναν παιδια, ειναι πολυ αστειο.
Δηλαδη θα ηθελαν να εχουν τωρα ενα παιδι 25-30 χρονων για να τους προσεχει.
Αλλά δεν ηθελαν να τραβηξουν και το ζορι να το μεγαλωσουν.
Ε δεν γινεται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δεν ειναι νοητο να μετανιωνεις για κατι που ΔΕΝ εκανες.
Μονο για πραγματα που εχουμε κανει ειναι νοητό να μετανιωνουμε.

Αυτο παλι, που στα 60 καποιοι "μετανιωνουν" που δεν εκαναν παιδια, ειναι πολυ αστειο.
Δηλαδη θα ηθελαν να εχουν τωρα ενα παιδι 25-30 χρονων για να τους προσεχει.
Αλλά δεν ηθελαν να τραβηξουν και το ζορι να το μεγαλωσουν.
Ε δεν γινεται.
αμα εισαι γλετζες στη ζωη σου λιγο δυσκολο να μπεις σε αυτες τις διαδικασιες.Παντως κατι που καταλαβα αργα (απλη σκεψη οχι κατι το ιδιαιτερο) ειναι πως οταν θες να πετυχεις κατι,πρεπει να θυσιασεις κατι αλλο δεν μπορεις να τα εχεις ολα.Και γω που δε θελω να παντρευτω καποια στιγμη θα πρεπει να ειμαι ετοιμος να πληρωσω το τιμημα του να μην εχω παιδια.Το θεμα ειναι οτι και ο γαμος εχει ενα κοστος-τιμημα.Πρεπει να εισαι τυπος με ατσαλενια υπομονη,ανεκτικοτητα και...δεν την εχω. (με τις γυναικες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αμα εισαι γλετζες στη ζωη σου λιγο δυσκολο να μπεις σε αυτες τις διαδικασιες.Παντως κατι που καταλαβα αργα (απλη σκεψη οχι κατι το ιδιαιτερο) ειναι πως οταν θες να πετυχεις κατι,πρεπει να θυσιασεις κατι αλλο δεν μπορεις να τα εχεις ολα.Και γω που δε θελω να παντρευτω καποια στιγμη θα πρεπει να ειμαι ετοιμος να πληρωσω το τιμημα του να μην εχω παιδια.Το θεμα ειναι οτι και ο γαμος εχει ενα κοστος-τιμημα.Πρεπει να εισαι τυπος με ατσαλενια υπομονη,ανεκτικοτητα και...δεν την εχω. (με τις γυναικες)
Δεν ειναι απαραιτητο να παντρευτεις για να κανεις παιδι.

Εμενα πριν καμια δεκαρια χρονια, μου ζητησε καποια να κανουμε ενα παιδι.
Δεν ηθελε γαμο, δεν ηθελε καν να παντρευτει κανεναν αλλά ηθελε ενα παιδι (το εχω ξαναγραψει νομιζω). Δεν ηθελε καν χρηματα, ειχε δικα της. Ούτε αναγνωριση δεν ηθελε. Και την πιστεψα γιατι δεν ηταν ελληνιδα. Της ειπα οχι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δεν ειναι απαραιτητο να παντρευτεις για να κανεις παιδι.

Εμενα πριν καμια δεκαρια χρονια, μου ζητησε καποια να κανουμε ενα παιδι.
Δεν ηθελε γαμο, δεν ηθελε καν να παντρευτει κανεναν αλλά ηθελε ενα παιδι (το εχω ξαναγραψει νομιζω). Δεν ηθελε καν χρηματα, ειχε δικα της. Ούτε αναγνωριση δεν ηθελε. Και την πιστεψα γιατι δεν ηταν ελληνιδα. Της ειπα οχι.
μου χει τυχει και μενα και μαλιστα στο 2μηνο. περυσι μαλιστα "κανε μ ενα παιδι και φυγε" και φυσικα εχω γνωρισει πολλες που αποτι καταλαβα μαλλον μονο αυτο θελανε απο μενα. Δεν ειναι και λιγοι-λιγες που το κανουν με συνοπτικες διαδικασιες χωρις να γνωρισει καλα καλα ο ενας τον αλλον. Τωρα το αλλο για το γαμο χωρις παιδι το εχω σκεφτει το θεμα ειναι να πεσεις και σε καποια που θα ειναι καλη μανα...αυτο ειναι το κυριοτερο και δυστυχως απο πριν δεν μπορεις να το ξερεις.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Yπηρξε εποχη που ειχα μια γκομενα με την οποια οι δυο μας δεν μπορουσαμε να μπουμε σε ασανσερ τριων ατομων, εδειχνε "υπερβαρο"
Κανεις και καμμια δεν χανεται...για ολους εχει ο Θεος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom