Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Themisindu

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα...Ερώτηση???Έχετε ακούσει κανέναν που μετάνιωσε που πήρε διαζύγιο.....απαντάω μόνος μου.. Όχι φυσικά....χαχα...
Επίσης άποψη μου...Είναι ότι άμα παντρευτείς ότι και να δεις ότι και να άκουσες απλά...Μην το ψάξεις...Αυτός που δεν γνωρίζει και δεν το ψάχνει ...Είναι ευτυχισμένος...είτε η γυναίκα η ο άντρας σου(αφορά όλους) είναι ωραίοι, μέτριοι, καλοί, κακοι..κάποια στιγμή η κουτσουκελα θα γίνει....Αυτά...Ένας σοφός λίγο πριν πεθάνει μου είπε κάτι απλό...παιδάκι να κάνεις, να το αγαπάς μην το παρατήσεις, μην γίνεις μαλακας αλλά αυτή στο κεφάλι σου μην την έχεις....Αυτά

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Καλησπέρα...Ερώτηση???Έχετε ακούσει κανέναν που μετάνιωσε που πήρε διαζύγιο.....απαντάω μόνος μου.. Όχι φυσικά....χαχα...
Επίσης άποψη μου...Είναι ότι άμα παντρευτείς ότι και να δεις ότι και να άκουσες απλά...Μην το ψάξεις...Αυτός που δεν γνωρίζει και δεν το ψάχνει ...Είναι ευτυχισμένος...είτε η γυναίκα η ο άντρας σου(αφορά όλους) είναι ωραίοι, μέτριοι, καλοί, κακοι..κάποια στιγμή η κουτσουκελα θα γίνει....Αυτά...Ένας σοφός λίγο πριν πεθάνει μου είπε κάτι απλό...παιδάκι να κάνεις, να το αγαπάς μην το παρατήσεις, μην γίνεις μαλακας αλλά αυτή στο κεφάλι σου μην την έχεις....Αυτά
10 στους 10 δεν μετανιωσανε που παντρευτηκανε αν τους ρωτησεις τη μερα. του γαμου..οπως και 10 στους 10 δεν μετανιωσανε οταν χωρισανε αν τους ρωτησεις τη μερα του διαζυγιου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Έτσι Ελληνάρες,τρέξτε να παντρευτείτε τις ελλεεινίδες σας πριν μας ξανακλείσουν πάλι :confused:
στο γαμο της η ξαδερφη μου ειχε παρει το πιο αθωο υφος που την ειχα δει ποτε στη ζωη μου :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ακριβώς έχουν άλλες απαιτήσεις (δεν νομίζω να υπάρχει γενικά τέτοιος άνθρωπος) γι αυτό δεν μπορούν να τον βρουν
Υπάρχει απλά αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει μόνο μια η δεν μπαίνει ευκολα σε δεσμό. Έχει πολλες επιλογές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Yπηρξε εποχη που ειχα μια γκομενα με την οποια οι δυο μας δεν μπορουσαμε να μπουμε σε ασανσερ τριων ατομων, εδειχνε "υπερβαρο"
καλυτερα τυπε απο το να μην μπορουσατε να μπειτε γιατι βρησκαν στν οροφη τα κερατα

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Όλο το ρεζουμέ που δείχνει την δυναμική που έχει ο καθένας μέσα στον γάμο είναι αυτό.

Άντρας εργένης>Άντρας χωρισμένος
Γυναίκα εργένισσα<Γυναίκα χωρισμένη

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ενδιαφέρουσα έρευνα, αν και δε νομίζω να ισχύει για Ελλάδα, ιδιαίτερα εκτός Αθηνών
Μάλλον η έρευνα έγινε σε μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
2.391
Yπηρξε εποχη που ειχα μια γκομενα με την οποια οι δυο μας δεν μπορουσαμε να μπουμε σε ασανσερ τριων ατομων, εδειχνε "υπερβαρο"
Σεξ κάνατε; Εγώ με μία που ήταν κάπως υπέρβαρη δυσκολευόμουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Χανιά!

Γαμπρός και νύφη πιάστηκαν στα χέρια! Σύμφωνα με πληροφορίες, στον καυγά χρησιμοποιήθηκαν και μαγειρικά σκεύη!

Το περιστατικό έγινε σε σπίτι, και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη φέρουν τραύματα.

:2funny:

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Ενδιαφέρουσα έρευνα, αν και δε νομίζω να ισχύει για Ελλάδα, ιδιαίτερα εκτός Αθηνών
Μάλλον η έρευνα έγινε σε μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυτή η τάση σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά εμείς ακόμα στην Ελλάδα και Κύπρο λόγω κλειστών κοινωνικών καταλοίπων έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. ΄Εχω κλείσει τα 30 και ακομά κάτι θειάδες μου τα πρήζουνε με τα κλασσικά "κοίταξε να βρεις κάνα καλό παιδί να παντρευτείς" "στο ράφι θα μείνεις" "μπας και έχεις κάνα πρόβλημα" και εσύ και όλα τα συναφή. Προσωπικά είμαι happy έχω αδελφάκια μικρά 3 ετών και 1.5 το παράδοξο οπότε δεν νιώθω την ανάγκη (ακόμα) να κάνω δικά μου. Επιπλέον δεν ξέρω για σας στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο τελευταία επικρατεί η τάση της ανύπανδρης μητέρας. Είναι και μια σημαντική μερίδα γυναικών που θέλουν ή δεν τους πειράζει να κάνουν παιδιά χωρίς γάμο και την φυσική στήριξη του άνδρα και τα βάζουν πέρα ένα 70-80% μόνες τους. 'Ετσι όμως και είσαι άνδρας και άφησες καμιά έγκυο εκτός γάμου και χωρίσετε την έβαψες εδώ. Η οικονομικές απώλειες είναι μέτριες (μέσο όρο 300 ευρώ τον μήνα διατροφή ενώ ο μέσος μισθός ενός κύπριου άνδρα 25-50 είναι κάπου στα 1800) αλλά θα δεκτείς έναν ανελέητο ψυχολογικό πόλεμο από την οικογένεια της νύφης κυρίως οι οποίοι θα φτάσουν στα άκρα για σε βγάλουν τρελλό και σκάρτο και να μην μπορείς να δεις το παιδί ούτε με κιάλια. Μόνο όταν ο άνδρας αποφασίζει να παντρευτεί άλλη, εκεί χέζονται και κάνουν στροφή 360 μοιρών γιατί σου λένε δεν θα δικαιούται μετά το πρώτο παιδί και η μάνα του περιουσία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom