Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Aν εχουν δουλειες θα το δεχθω...πες σε ανεργο 25 χρονο η και 35 χρονο να μενει μονος...αυτοκτονια...οπου υπαρχει κρατος δεν υπαρχει οικογενεια.Οπου οικογενεια δεν υπαρχει κρατος.
για ποσο καιρο θα εισαι ανεργος? για παντα? εδω δε φταιει το κρατος...σορυ τυπε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγω απο τα 20 μενω μονος και εχω δουλεψει,σουπερ μαρκετ,οδηγος μεχρι να φτασω σε αυτο που κανω τωρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Aν εχουν δουλειες θα το δεχθω...πες σε ανεργο 25 χρονο η και 35 χρονο να μενει μονος...αυτοκτονια...οπου υπαρχει κρατος δεν υπαρχει οικογενεια.Οπου οικογενεια δεν υπαρχει κρατος.
θυμαμαι για ενα φεγγαρι...(περιπου 2-3 μηνες) οταν ημουν 22-23 δουλευα στα πρινου απεξω μοιραζα φυλλαδια και ελεγα μαλακιες στο κοσμο για να τους παω επανω.Αλλα εμπας περιπτωση ημουν πιτσιρικας.Τωρα πλεον που ειμαι σχεδον 40 περναω απο διαφορα μερη που κανουν αυτες τις δουλειες και βλεπω-περα απο νεους- και καποια παλια ατομα απο τοτε που δουλευα να κανουν την ιδια δουλεια,οπου πανω κατω θα ειναι σα και μενα.Λοιπον καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη ειμαι ο πρωτος που το λεω αλλα και λιγη εξελιξη δε βλαπτει.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Όσο πιο γρήγορα μείνει άνεργο το παιδί τόσο καλύτερα. Άμα πάει 40 και αναγκαστεί να δουλέψει τότε, που θα πάει; Το σουπερμάρκετ και τα χαμαλίκια είναι για νεαρούς. Τότε είναι για αυτοκτονία, ενώ στα 20 θα τα καταφέρει.

Δουλειές υπάρχουν άπειρες και το βλέπουμε αυτό από την ατελείωτη πληθώρα πακιστανών ή αλβανών που έρχονται και ζουν δουλεύοντας.

Στο εξωτερικό δεν τηλεφωνιούνται κάθε μέρα και δεν έχει "ταπεράκια" μετά τα 18. Εδώ η ανωμαλία πάει σύννεφο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.169
Πόντοι
9.297
για ποσο καιρο θα εισαι ανεργος? για παντα? εδω δε φταιει το κρατος...σορυ τυπε
Κανεις λαθος...εχεις κανει ανεργος χωρις κολλητηλικια με βουλευτες και Νομπορτα;Χωρις καποιον να ανοιξει μια πορτα;Περιμενοντας μονο απο ΟΑΕΔ και διαδικτυο;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.169
Πόντοι
9.297
Για παντα δεν θα ειναι αλλα μια πενταετια μεχρι να πιασεις μορια για μια θεση συμβασιουχου στο Δημοσιο θα την φας.Δυσκολα πραγματα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Για παντα δεν θα ειναι αλλα μια πενταετια μεχρι να πιασεις μορια για μια θεση συμβασιουχου στο Δημοσιο θα την φας.Δυσκολα πραγματα...
γιατι πρεπει να περιμενω το δημοσιο για να παω να δουλεψω?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.169
Πόντοι
9.297
Γιατι πιο πιθανο ειναι να μπεις εκει παρα στον Ιδ.τομεα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Το να βγεις έξω από το σπίτι να παρακαλέσεις για δουλειά είναι ένα μάθημα που όσο νωρίτερα το πάρεις τόσο καλύτερα. Εκτός αν έχει ο "μπαμπάς" περιουσία να φάνε και τα εγγόνια, τότε ας μείνει "μπούλης" το παιδί.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Είναι περισσότερο θέμα νοοτροπίας..
Στη Γερμανία,όπου υπάρχει κράτος,πολλά Ελληνόπουλα παραμένουν στο σπίτι μέχρι τα -άντα τους.
Και μάλιστα τις περισσότερες φορές,έχοντας δουλειά.

Κάτι τέτοια χαρακτηριστικά/συμπεριφορές,είναι από εκείνα που δεν κάνουν τον Έλληνα ελκυστικό στις δυτικές.
Τα φτιάχνει η άλλη μαζί σου και ξαφνικά τα έχει φτιάξει και με τη μάνα σου,τη γιαγιά σου και όλο σου το σόι.

Επίσης μπορεί οι κεντροευρωπαίοι να ωθούν τα παιδιά τους από νωρίς στο να ανεξαρτητοποιηθούν,
αλλά αυτό δε σημαίνει ούτε ότι παύουν να τα στηρίζουν ή να τα αγαπούν.
Μιλάω για πράγματα που ζω καθημερινά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Το να βγεις έξω από το σπίτι να παρακαλέσεις για δουλειά είναι ένα μάθημα που όσο νωρίτερα το πάρεις τόσο καλύτερα. Εκτός αν έχει ο "μπαμπάς" περιουσία να φάνε και τα εγγόνια, τότε ας μείνει "μπούλης" το παιδί.
μεχρι τα 25 και οι 3 δουλειες που εκανα,ανεβηκα επανω στα γραφεια τους και τους ζητησσα αν υπαρχουν κενες θεσεις.Οκ με τα μυαλα που εχω τωρα ισως και να μην το εκανα,αλλα τοτε μου βγηκε σε καλο.μετα τα 26-27 ξεκινησα δικες μ δουλειες που πλεον υπαλληλικι δε ξερω τι σημαινει.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
οταν εισαι πιτσιρικας μπορεις πιο ευκολα να εχεις και θρασσος,ικαι θαρρος,και αγνοια κινδυνου καποιες φορες που μπορει -κατα λαθος- να σου βγουν και σε καλο...ετσι λοιπον ειναι και η ευρεση εργασιας σε αυτη την ηλικια,μπορει να εψαξα με τα μυαλα του τοτε ομως κατα λαθος μου βγηκε σε καλο..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μεχρι τα 25 και οι 3 δουλειες που εκανα,ανεβηκα επανω στα γραφεια τους και τους ζητησσα αν υπαρχουν κενες θεσεις.Οκ με τα μυαλα που εχω τωρα ισως και να μην το εκανα,αλλα τοτε μου βγηκε σε καλο.μετα τα 26-27 ξεκινησα δικες μ δουλειες που πλεον υπαλληλικι δε ξερω τι σημαινει.
Μέχρι τα 23 σου ήσουν κραχτης στα Πρίνου και ψαχνουσουν δεξιά και αριστερά για δουλειές, και ξαφνικά στα 26 σου κατάφερες να ανοίξεις κάτι μόνο σου στην Ελλάδα χωρίς στήριγμα από πίσω; Μωρέ μπράβο;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μέχρι τα 23 σου ήσουν κραχτης στα Πρίνου και ψαχνουσουν δεξιά και αριστερά για δουλειές, και ξαφνικά στα 26 σου κατάφερες να ανοίξεις κάτι μόνο σου στην Ελλάδα χωρίς στήριγμα από πίσω; Μωρέ μπράβο;;;
αν μαζεψεις λεφτα,τα επενδυσεις σωστα και με αυτο το κεφαλαιο αγορασεις κατι που θα σου δωσει δουλεια και αργοτερα το μεγαλωσεις η το διπλασιασεις -τριπλασιασεις οπως εκανα εγω και τωρα τα εχω και δουλευουν μονα τους για μενα,φυσικα τυπε λεοντα ολα γινονται..το μεγαλυτερο κεφαλαιο το εφτιαξα απο τη κυπρο και τη μονη βοηθεια που ειχα ηταν οτι δε πληρωνα νοικι γιατι με φιλοξενουσαν....να πως ολα σιγα σιγα χτιζονται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
σκεψου πως εχω δικες μ δουλειες που μπορω να τις βαλω στον αυτοματο....αυτο σημαινει τυπε πως δεν με εμποδιζει να παω παλι καπου και να βγαλω αλλα λεφτα...ετσι δεν ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom