Ακολουθει ψευδοφιλοσοφικο σεντονι προβατου.
Πολυ ωραια τα τελευταια ποστ που βλεπω παραπανω, να αναφερω και εγω την εμπειρια μου εχοντας μια 8ετια+ εξω και εχοντας και μια σχεση στο παρελθον που εφτασε πολυ κοντα στο να παει προς κατι παρα πολυ σοβαρο (με ξενη)
Δεν ειναι μονο οι Ελληνιδες κακομαθημενες. Και οι ξενες ετσι ειναι απλα οχι τοσο πολυ. Γενικα αυτη η γενια 27-35 παιζει να ειναι και η πιο κακομαθημενη εβερ. Αυτο που ειναι παραλογο με τις ελληνιδες ειναι οτι δεν καταλαβαινουν τα κυβικα τους (δηλαδη και η τελευταια χοντρη πιστευει πως μετραει) καθως και οτι στο σεξ , σε σχεση με ξενες, ειναι παντελως ξενερωτες. Επισης οι ξενες εχουν πιο υψηλα στανταρ απο πνευματικη/εμφανισιακη/κρεβατικη αποψη. Δηλαδη εκει που η Ελληνιδα γαμιεται με καθε μπαρμαν ενω μπορει ο τυπος να ειναι και 1.67, οι ξενες δεν το εχουν τοσο αυτο. Οι ξενες(να ξεκαθαρισω δε μιλαω για βρωμο ρωσιδες/ουκρανες) γουσταρουν τυπους που μετρανε και τις κανουν να χυνουν, τοσο απλα. Ελληνιδα μπορει να δεις 8αρι με 5αρι (και χωρις να εχει λεφτα). Απο ξενες θα δεις αντε με 7αρι.Ασε που τις ελληνιδες τις θεωρω ψιλο ανεραστες/ανοργασμικες. Τελος οι ελληνιδες ειναι τσακωμενες με την ασκηση. Εξω βλεπω γυναικες 40+ (αλλα και αντρες) που γυμναζονται. Αν γυρνας σπιτι και βλεπεις την ορκα με το μουστακι πως να την γαμησεις μετα? Παρομοιως αν αυτη βλεπει το Μπαμπη με τη κωλοχαραδρα εξω, πως να χυσει (οχι οτι οι ελληνιδες χυνουν αλλα τεσπα).
Και κατι ακομα για τις ελληνιδες. Τις θεωρω βαρετες. Πηγα σε 2 ραντεβου φετος το καλοκαιρι (ειχα κατεβει για ενα μηνα και δουλευα απο σπιτι) χωρις να εχω σκοπο να γαμησω ετσι για το χαβαλε. Βαρεθηκα μεχρι εκει που δεν παει. Βαρετες και μιλαμε για γκομενες με σπουδες, περιζητητες και τα λοιπα. Επισης τρομερο τουπε. Αλλα τις γειωσα. Η μια μου ελεγε οτι εχει μεγαλη σεξουαλικη αξια λογω δουλειας/σπουδων και οταν τις ειπα οτι ειναι 31 και δεν την εχει παρει κανενας και μενει με γονεις μου ελεγε μαλακιες. Γενικα ψωνια οι Ελληνιδες χωρις να ειναι μουναρες.
Εχω βγει με ξενες μουναρες που ηταν ψωνια αλλα τουπε δεν ειχαν. Τεσπα ξεφευγουμε αλλα ηθελα να το αναφερω.
Ειναι δυσκολο πραγμα να συμβιωσεις με ανθρωπο. Κανεις δεν ειναι τελειος. Πρεπει να γουσταρει ο ενας τον αλλο στο πηδημα/εμφανισιακα, να συννενοουνται και να μπορουν να κανουν και οι δυο πισω. Ταυτοχρονα να ειναι και στο σωστο ταιμινγκ για να κατασταλαξουν. Τα δυο τελευταια ειναι και τα πιο δυσκολα. Γιατι ανετα ταιριαζεις με ανθρωπο (να κανεις κουβεντες κλπ) αλλα το να μπορεις να κανεις πισω και να κανει και ο αλλος πισω σε ενα τσακωμο ειναι δυσκολο να βρεθει.
Ελλαδα θεωρω σχεδον αδυνατο να βρεις τετοια ζευγαρια και εξηγω γιατι. Πολλοι νεοι/νεες δεν εχουν καταρχας χωρο να πανε να γαμηθουν. Απο παλιους γνωστους πολλοι τη βγαζουν σε ξενοδοχεια. Και μιλαμε για ανθρωπους στην ηλικια μου 30-32. Τωρα αν εχεις παει τοσο, βγαζεις λιγο πανω απο χιλιαρικο και μενεις ακομα με γονεις, τι ωριμοτητα να εχεις να ανοιξεις σπιτι. Ο αλλος λογος ειναι οτι (σε αντιθεση με οτι πολλοι γαμιαδες του σαιτ λενε) στην Ελλαδα ΔΕΝ γαμας ευκολα. Αν εχεις παει 28 χρονων και εχεις φαει 3-4 γκομενες, τι εμπειριες να εχεις να μαθεις τον εαυτο σου πρωτα απο ολα.
Τελος εχεις μαλακισμενες μαναδες κυριως να θελουν εγγονια. Μωρη γαμιολα εχεις παιδι 30 χρονων που παει σε ξενοδοχεια για να χυσει και θες να κανει και παιδι? Εδω αυτος ο ανθρωπος ειναι ο ιδιος παιδι. Υπαρχει πιεση στο κοσμο να παει να γκαστρωσ/θει.
Οποτε οταν βρισκεις την πρωτη περιπτωση που σου αρεσει λιγο παραπανω, εχεις και την πιεση κλπ, πας και χυνεις μεσα.
Τωρα, οπως λεει και ενα φιλαρακι μου, η γυναικα βαζει τα βυζια, ο αντρας τα λεφτα. Βλεποντας και απο τη δικη μου σχεση που τελικα δεν εγινε γαμος (ευτυχως) οτι εξοδα βγηκαν τα πληρωσα εγω. Ειτε γιατι ο αντρας ειναι ο αντρας και πληρωνει, ειτε επειδη εχει παραπανω λεφτα, ειναι σε χειροτερη θεση. Αν η γυναικα ειναι και λιγο καργιολα γαμησε τα. Γνωριζω ομως και αλλες περιπτωσεις (διαφορετικης γενιας παντως). Γυναικα που ο αντρας δεν της φερθηκε καλα, μα ηταν καλος πατερας και η γυναικα (και η οικογενεια της) το εκτιμησε απολυτα αυτο. Υπαρχουν και αυτα αν και πιστευω ειδικα σημερα ειναι εξαιρεσεις.
Επισης κατι ακομα που παιζει. Βρισκεις μια, σου φερεται καλα, ειναι καλο μουνι, εισαι σε ηλικα να κατασταλαξεις αλλα δεν σε τρελαινει. τι κανεις τοτε? Περιμενεις την επομενη η δεχεσαι? Γιατι σαν ανθρωποι ψαχνουμε το τελειο αλλα ταυτοχρονα υπαρχει και το εφικτο.
Γενικα οι σχεσεις ειναι δυσκολο πραγμα.Παντως ενας απο τους εφιαλτες μου ειναι να παντρευτω, να χωρισω και να πληρωνω λεφτα σε μια καργιολα και να με μισουν τα παιδια μου. Γιατι οταν σε γουσταρουν, ολες καλες ειναι. Οταν ομως γινει η μαλακια/χωρισμος πολλες ειναι αδιστακτες. Γενικα οι γυναικες ειναι πιο αδιστακτες.
Εχω περιπτωση αντρα μανατζερ στη δουλεια μου. Ηταν στο υψος μου, 1.81 . καμια ενενηνταρια κιλα. Οταν πηρε διαζυγιο, εμεινε 68. Εχει ανακαμψει τωρα και γαμαει ενα σωρο μουνακια (45αρης, Βελγος αλλα αντικειμενικα ωραιος αντρας) αλλα οπως μας ελεγε του στοιχισε παρα πολυ. Πιστευω η γυναικα του (μια σουηδεζα) θα σκαρφαλωνει τωρα στα καβλια οπως τα μαιμουδια στα μπαμπου.
Ενα απο τα κριτηρια που κοιταω σε μια γυναικα ειναι να καταλαβω αν σε περιπτωση που ειμαι γαμημενος μαλακας και την κερατωσω ενω εχουμε παιδια, αν θα φερθει, μετα απο καποιο καιρο, σαν κυρια. Απο τις γκομενες που ειχα, ισως μονο μια σλοβακα να το εκανε.Ολες οι αλλες πιστευω θα μου παιρνανε και τα σωβρακα