Έχω τη γυναίκα μου ένα χρόνο τώρα που μου έχει φάει τ'αυτιά να πουλήσω το σπίτι που μένουμε στην επαρχία και να αγοράσουμε άλλο στην Αθήνα.Δηλαδή να αφήσω την ήρεμη ζωή και το ήσυχο σπίτι με την αυλή και τον κήπο για να πάμε να κλειστούμε οικογενειακώς σε μια τρύπα στην Αττική.Γιατί για κάτι τέτοιο θα φτάσουν τα χρήματα αν πουλήσω το σπίτι που μένουμε τώρα.Και αν χρειαστεί λέει να πάρω και δάνειο.Στο μεταξύ μια χαρά δουλειά και χρήματα έχω εδώ και δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τον κορωνοϊό.Να αφήσω δηλαδή την ποιοτική ζωή και το όμορφο σπίτι που με τόσο κόπο έχτισα για να μένω σε διαμέρισμα στην Αθήνα και να χτυπιέμαι στο μποτιλιάρισμα για να πάω στη δουλειά κάθε μέρα.Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται.Απλά για να βγαίνει η κυρία τις βόλτες της στο Μοναστηράκι και στην Ερμού.Αν θέλει τόσο τη ζωή αυτή ας πάρει το παιδί και ας πάει να μείνει στη μάνα της στην Αθήνα.Εγώ να ζήσω μια τέτοια ζωή ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΟ.Ας δίνω και διατροφή το μισό μισθό μου.Χάρισμά της.Το μυαλό πάνω από το κεφάλι δυστυχώς. Πηγή:
Να κι ένας μαλάκας που θα δίνει διατροφή από μονος του
Ξερω δυστυχως, απειρες τετοιες μαλακισμενες. Με κάλους στο εγκεφαλο.
Να μπορουν να ζησουν ανθρωπινα με τον αντρα τους στην επαρχια, σε ενα ωραιο σπιτι, με πολυ καλυτερες συνθηκες καθημερινοτητας απο την βρωμοαθηνα,
και αυτες οι σαλεμενες να γουσταρουν, ολη τη χαβουζα της αθηνας,
και να ξεσκιζεται ολη η οικογενεια για το βιτσιο τους.
Ειναι αρρωστες!
Πολλα διαζυγια, οπου νορμαλ παιδια-αντρες, αποφασισαν να συνεχισουν να εχουν μια αξιοπρεπη και ανθρωπινη ζωη στην επαρχια,
και οι μαλακισμενες πηραν τα παιδια και ηρθαν να ζησουν στην βρωμοαθηνα....
για ψυχιατρο και στο δαφνι ειναι αυτες, αλλα τα παιδακια τι φταινε...