Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Όντας μιας κάποιας ηλικίας και από επαρχία θέλω να πω τα παρακάτω.

Εννοείται ότι οικογένεια αξίζει δεν το συζητάω ΑΛΛΑ...

Στο χωριό από το οποίο κατάγομαι έχουμε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έκαναν τη λάθος επιλογή σε στενό κύκλο.

Το να πάρεις μια γυναίκα που έχει πάει με ένα σορό άντρες και να περπατάς στην πλατεία του χωριού και να σε κοροιδεύουν πίσω από την πλάτη σου μπορεί να σου ασκήσει τόση πίεση, ώστε να σε κάνει να αυτοκτονήσεις.

Το έχω δει με τα μάτια μου.

Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή η επιλογή που θα κάνει κάποιος.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σας τα λέει ο George71 εδώ και χρόνια, βρείτε κοπέλες από αγροτικές οικογένειες να ανοίξετε σπιτικό, δε μ ακούτε, θέλετε προωτευουσιάνες με μεταξωτά βρακιά...

Αρκεί να είναι σαν αυτές :erection:

Απο τη μεση ελλεεινιδα, πολυ καλυτερες...
Με τετοιες 'αγροτισες', βουρ για βουκολικους ερωτες στα σπαρτά!
Αυτες ειναι κοπελες. Οχι σαν τις αλλες τις καλομαθημενες που δεν θελουν να λερωσουν τα χερακια τους!
Θα σε στενοχωρήσω αλλά διαφήμιση κάργα της Νew Holland βλέπεις. Εκτός αν πιστεύεις ότι πηγαίνει κανείς και αλωνίζει στα χωράφια ημίγυμνος, φορώντας σαγιονάρες. Που αν περάσεις απο κριθάρι η φαγούρα απο την ανεμίδα θα σε στείλει στο τρελάδικο. Με το ζόρι να ανοίξει το κλαπέτο η μία. Κι η άλλη πιάνει το μαρκούτσι και δεν ξέρει τι να το κάνει και το παρατάει πάνω στο ελατήριο.
Δεν υπάρχουν τέτοιες κοπελες στα χωράφια και πόσο μάλλον στα ελληνικά χωράφια. Η ζωή στην επαρχία έχει μια ποιότητα αλλά όσο πιο μικρό το μέρος τόσο λιγότερες οι επιλογές. Οικογένεια μπορείς να κάνεις παντού και να έχεις μια ωραία οικογένεια. Αρκεί να το θέλεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
Όντας μιας κάποιας ηλικίας και από επαρχία θέλω να πω τα παρακάτω.

Εννοείται ότι οικογένεια αξίζει δεν το συζητάω ΑΛΛΑ...

Στο χωριό από το οποίο κατάγομαι έχουμε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έκαναν τη λάθος επιλογή σε στενό κύκλο.

Το να πάρεις μια γυναίκα που έχει πάει με ένα σορό άντρες και να περπατάς στην πλατεία του χωριού και να σε κοροιδεύουν πίσω από την πλάτη σου μπορεί να σου ασκήσει τόση πίεση, ώστε να σε κάνει να αυτοκτονήσεις.

Το έχω δει με τα μάτια μου.

Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή η επιλογή που θα κάνει κάποιος.

Ω ρε φίλε. Αυτό είναι σκέτη τραγωδία. Αλλά από την άλλη ρε συ γαι ποιο λόγο να δίνεις σημασία στο τι θα πουν οι άλλοι; Οι άλλοι θα ζήσουν τη ζωή σου; Γιατί δίνουμε σημασία στους άλλους και αφήνουμε τον εαυτό μας; Το λέω και σε μένα αυτό.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
Φυσικά αξίζει η δημιουργία οικογένειας υπο δύο βασικές προυποθέσεις:

α. Να έχεις τον άνθρωπό σου και να υποχωρείτε ΚΑΙ οι δύο.
β. Να έχεις σχετικά καλά εισοδήματα ή δυνατότητα δημιουργίας καλών εισοδημάτων (μόρφωση, περιουσία κλπ).

Αλλιώς δεν αξίζει. Σκέτη ταλαιπωρία θα είναι.

Επίσης,αν έχεις μείνει μόνος,χωρίς κοινωνική ζωή κλπ.Τουλάχιστον με οικογένεια έχεις κάποιους ανθρώπους στη ζωή σου.

Προυπόθεση εννοείται να μην πέσεις σε καμια καριόλα

Ανοίγεις πολύ μεγάλη κουβέντα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να είσαι μονος στη ζωή αλλά κα τι να κάνεις; Πλέον δύσκολα βρίσκεις άνθρωπο. Και στις ημέρες που ζούμε απαγορεύεται και από τον νόμο πλέον.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τι απαγορεύεται από το νόμο φίλε μου;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Χαρης Βαρθακουρης, κοντρα με τη συγγραφεα Χρυσηιδα Δημουλιδου
Του κανει σαν τηλεθεατρια μια παρατηρηση η Δημουλιδου για την εκπομπη του. Και γυρναει ο Βαρθακουρης και της επιτιθεται. Λεγοντας διαφορα. Φτανοντας στο σημειο να πει <Εξαιτιας σου γυρναω στο σπιτι και τα παιδια μου με βλεπουν στεναχωρημενο.> Και γραφει τωρα ο καθε πικραμενος κανοντας επιθεσεις κατα κυμματα στη Δημουλιδου <Δε ντρεπεσαι. Εξαιτιας σου αναστατωσες μια οικογενεια. Και τα παιδια του Χαρη. Αλλα βεβαια, εσυ δεν εχεις παιδια.>

Οταν τα ελεγα εγω οτι οσοι εχουν παιδια υπερτερουν των αλλων, καποιοι ελεγαν τι ειναι αυτα που λες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Φυσικά αξίζει η δημιουργία οικογένειας υπο δύο βασικές προυποθέσεις:

α. Να έχεις τον άνθρωπό σου και να υποχωρείτε ΚΑΙ οι δύο.
β. Να έχεις σχετικά καλά εισοδήματα ή δυνατότητα δημιουργίας καλών εισοδημάτων (μόρφωση, περιουσία κλπ).

Αλλιώς δεν αξίζει. Σκέτη ταλαιπωρία θα είναι.

Επίσης,αν έχεις μείνει μόνος,χωρίς κοινωνική ζωή κλπ.Τουλάχιστον με οικογένεια έχεις κάποιους ανθρώπους στη ζωή σου.

Προυπόθεση εννοείται να μην πέσεις σε καμια καριόλα

Ανοίγεις πολύ μεγάλη κουβέντα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να είσαι μονος στη ζωή αλλά κα τι να κάνεις; Πλέον δύσκολα βρίσκεις άνθρωπο. Και στις ημέρες που ζούμε απαγορεύεται και από τον νόμο πλέον.

Γιατι???για λογους ανυπαρκτης κορονας μηπως?
Δεν παναγαμηθουν λεω εγω....

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Οταν τα ελεγα εγω οτι οσοι εχουν παιδια υπερτερουν των αλλων, καποιοι ελεγαν τι ειναι αυτα που λες.
Τα παιδιά δεν είναι όπως παλιά, σήμερα έχουν απαιτήσεις και είναι ακριβό σπορ.Δηλαδή μέχρι να μεγαλώσει κάποιο παιδί, να ενηλικιωθεί, να σπουδάσει, να πάει στρατό, να το προικίσεις με ένα διαμέρισμα πχ., θα σου πάει μια 300αρα χιλιάδες ευρώ. Και με κίνδυνο πάντα να μην σου βγεί καλός άνθρωπος.
Και όλα αυτά με τις καλύτερες προυποθέσεις οικογένειας. Όχι σε καταστάσεις χωρισμού διαζυγίων κτλπ.. Άρα σε οποιαδήποτε φάση ο άντρας θα πρέπει να ματώσει.. Και δεν ξέρω αν αξίζει..
Αφού σε κάποια στιγμή της ζωής, μπορεί να σου πει ξαφνικά η κυρία《βαρέθηκα.. παίρνω Τα Παιδιά Μου και φεύγω, μίλα με τον δικηγόρο μου》.Γι' αυτό λένε ότι σε ένα γάμο με παιδιά, σε κρατάει γερά από τα @@ η άλλη.. Και δεν μπορείς να κουνήσεις..
Τώρα ο βαρθακούρης θα μπορούσε να είναι μια ζωή playboy και όχι πρόβατο της μονογαμίας. Όμως επέλεξε τον ρόλο του κακομοίρη παντόφλα, που του 'τα σπάει' καθημερινά μια κακομαθημένη ελλεεινίδα
:confused:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πρωην συναδελφος, ξανθια, ψηλη, νταρντανα, μουναρα. Ολοι της τη πεφτανε. Καποια στιγμη παντρευεται. Τον αντρα της τον γνωριζα. Κοντος, φαλακρος, δουλευταρας οσο δε παει. Καλο παιδι. Πολιορκει κι εκεινος τη ξανθια, και καποια στιγμη μαθαινω οτι παντρευτηκαν. Σε συντομο χρονικο διαστημα τους βλεπω και με μωρο. Σε συζητησεις της αυτη, να λεει οτι ο συζυγος της κανει ολα τα χατηρια. Ελεγε χαρακτηριστικα σε μια αλλη κοπελα, οτι οταν θελει να αποκτησει κατι, το ζηταει με ναζι (ετσι ειπε) απο τον αντρα της, και αυτος παντα της το παιρνει. Η κοπελα πηρε μεταθεση, τα χρονια περασαν, και μαθαινω τωρα οτι η συγκεκριμενη ενω ηταν παντρεμενη, και υποτιθεται ευτυχισμενη σε ολα, τα ειχε φτιαξει με καποιον μεσα απο τη δουλεια. Παντρεμενος κι εκεινος. Πολυ μου κακοφανηκε. Σκεφτομαι τη θεση του αντρα της.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Πρωην συναδελφος, ξανθια, ψηλη, νταρντανα, μουναρα. Ολοι της τη πεφτανε. Καποια στιγμη παντρευεται. Τον αντρα της τον γνωριζα. Κοντος, φαλακρος, δουλευταρας οσο δε παει. Καλο παιδι. Πολιορκει κι εκεινος τη ξανθια, και καποια στιγμη μαθαινω οτι παντρευτηκαν. Σε συντομο χρονικο διαστημα τους βλεπω και με μωρο. Σε συζητησεις της αυτη, να λεει οτι ο συζυγος της κανει ολα τα χατηρια. Ελεγε χαρακτηριστικα σε μια αλλη κοπελα, οτι οταν θελει να αποκτησει κατι, το ζηταει με ναζι (ετσι ειπε) απο τον αντρα της, και αυτος παντα της το παιρνει. Η κοπελα πηρε μεταθεση, τα χρονια περασαν, και μαθαινω τωρα οτι η συγκεκριμενη ενω ηταν παντρεμενη, και υποτιθεται ευτυχισμενη σε ολα, τα ειχε φτιαξει με καποιον μεσα απο τη δουλεια. Παντρεμενος κι εκεινος. Πολυ μου κακοφανηκε. Σκεφτομαι τη θεση του αντρα της.
Δηλαδή τι περίμενες; να τον εκτιμήσει; τέτοιους τύπους τους παντρεύονται για να τους έχουν υπό. Και οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να τους σουτάρουν

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Ηθικό δίδαγμα.

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Αξίζει στο έπακρο. Να γαμάς παντρεμένη όντας single, δεν έχει καλύτερο. Ή να καρφώνεις αβέρτα πιπίνια, όντας δεσμευμένος. Όπως λένε κι οι βετεράνοι: "Παντρέψου να γαμήσουμε"! Άλλωστε, "το χρήμα πάει στο χρήμα". Πολύ πιο εύκολα βρίσκει ο παντρεμένος άνθρωπος -ο οικογενειάρχης- να γαμήσει ή να γαμηθεί, από τον "παράξενο, μουντρούχο, αποτυχημένο, που σε τέτοια ηλικία κι ακόμα δεν έχει τακτοποιηθεί". Πολλές καριόλες τό 'χουν και βίτσιο άλλωστε, να κυνηγάνε σώνει και καλά παντρεμένους (ενστικτωδώς ιντριγκάρονται, θεριεύουν μέσα τους κατώτερα συναισθήματα όπως ζήλεια και γυναικεία ανταγωνιστικότητα, συν την έξτρα καύλα λόγω "απαγορευμένου"). Για να μή μιλήσουμε για τα κορίτσια της δουλειάς, που κυρίως με παντρεμένους δουλεύουν (και σε εκείνους συνηθέστερα τα δίνουν όλα, βεβαίως βεβαίως, με λιγότερα παζάρια ή έκτροπα, εντωμεταξύ).

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
Σκεφτομαι τη θεση του αντρα της.
Εγώ δεν τον λυπάμαι τον άνδρα της κι αυτό διότι κοντός, δουλευταράς και γενικά ασχημούλης και καλό παιδί όπως λες, νόμιζε για κάποια στιγμή πως είναι γαμιάς και πετυχημένος. Θα πούλαγε μούρη που κατάφερε και έριξε τέτοια πρωτοκλασσάτη ξανθιά γκόμενα. Δεν είδε πως η γκόμενα αφού καβάλησε το καρουσέλ έψαχνε έναν beta male providor για να αποκατασταθεί πριν φτάσει στην κατάσταση του "hit the wall". Nice guys always finish last όπως λένε και οι Αμερικανοί.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.141
Πόντοι
5.006
παραξενο τυπε...το λογικο θα ηταν η μουναρα να γαμιεται με τον καραφλα...
:confused:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.696
Πόντοι
1.446
Eχω συναντησει γυναικες που τα ειχαν ολα ... λευτα, εμφανιση, καλο ανδρα, παιδια ...

Τα γαμησαν ολα μονες τους ...
τιποτα δεν ηταν αρκετο ...
αλλος πληρωνε αλλος γαμαγε ...

• Like
Αντιδράσεις: cool11

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ζευγάρι όπου μετά από λίγο καιρό δεν υπάρχει κέρατο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
Εάν εξαιρέσεις ότι θα σου μείνουν οι κακές στιγμές θα σου μείνει και κάτι καλό από το γάμο..το παιδί ..τίποτα άλλο
Πολύ σωστό. Με αφορμή αυτό θέλω να γράψω κάτι και όποιος θέλει ας το διαβάσει.

Τα παιδιά είναι ό,τι καλύτερο σε ένα γάμο. Ωστόσο, υπό μία εντελώς ρεαλιστική άποψη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις σύντροφο αν δεν είσαι οικονομικά ασφαλής - πολλώ δε μάλλον για να κάνεις και οικογένεια.

Δεν λέω για να είσαι πλούσιος αλλά αν είσαι κοντά στα 35 πχ ή κοντά στα 40 και είσαι χωρίς σοβαρή περιουσία και με μοναδικό εισόδημα κάτι 700άρια και 800άρια ευρώ (και αν) του κλώτσου και του μπάτσου - τότε εξαιρετικά δύσκολα θα μπορέσεις να κρατήσεις μια οικογένεια - ειδικά αν δεν έχεις δικό σου σπίτι ή κάποιο παράλληλο παθητικό εισόδημα. ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ θα είναι και για εσένα και για την οικογένειά σου. Επίσης, έχουν αλλάξει οι εποχές. Καμία κοπέλα δεν θα κάτσει να κάνει υπομονή μαζί σου αν τα βρει σκούρα στα οικονομικά.... Καμία όμως.

ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ και ψάχνουν μια κάποιου είδους ασφάλεια και σταθερότητα. Και εδώ που τα λέμε καλά κάνουν. Ωστόσο όμως περάσαν οι καλές εποχές. Πλέον λίγοι (αλλά όχι πολύ λίγοι) έχουν την δυνατότητα να κάνουν οικογένεια (Μιλάω οικονομικά). Και όταν λέω οικονομικά δεν εννοώ να σπουδάσεις τα παιδιά σου σε πανάκριβα κολλέγια κλπ. Εννοώ να τους παρέχεις βασικά εφόδια. Αν είσαι μια στο καρφί μαι στο πέταλο με δουλειές του κώλου και ανά τακτά διαστήματα άνεργος πχ τι οικογένεια να κάνεις; Εδώ ούτε μπουρδέλο δεν μπορείς να πας...

Προσωπικά, θεωρώ πως πρέπει να έχουν μεγάλο βάρος στη συνείδησή τους, όσοι ΜΠΟΡΟΥΝ αλλά δεν κάνουν οικογένεια γιατί δεν θέλουν να ξεβολευτουν...

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο από το να έχεις οικογένεια και παιδιά ή παιδί. Δεν το έχω ζήσει προσωπικά και μάλλον δεν θα το ζήσω, καθώς ούτε οι οικονομικές συνθήκες μου το επιτρέπουν ούτε καν οι συγκυρίες.

ΥΓ. Φυσικά φταίω και εγώ για την όποια κατάντια μου - ωστόσο αυτό δεν είναι το θέμα μας. Καλημέρα σε όλους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom