Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 503K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πρωην συναδελφος, ξανθια, ψηλη, νταρντανα, μουναρα. Ολοι της τη πεφτανε. Καποια στιγμη παντρευεται. Τον αντρα της τον γνωριζα. Κοντος, φαλακρος, δουλευταρας οσο δε παει. Καλο παιδι. Πολιορκει κι εκεινος τη ξανθια, και καποια στιγμη μαθαινω οτι παντρευτηκαν. Σε συντομο χρονικο διαστημα τους βλεπω και με μωρο. Σε συζητησεις της αυτη, να λεει οτι ο συζυγος της κανει ολα τα χατηρια. Ελεγε χαρακτηριστικα σε μια αλλη κοπελα, οτι οταν θελει να αποκτησει κατι, το ζηταει με ναζι (ετσι ειπε) απο τον αντρα της, και αυτος παντα της το παιρνει. Η κοπελα πηρε μεταθεση, τα χρονια περασαν, και μαθαινω τωρα οτι η συγκεκριμενη ενω ηταν παντρεμενη, και υποτιθεται ευτυχισμενη σε ολα, τα ειχε φτιαξει με καποιον μεσα απο τη δουλεια. Παντρεμενος κι εκεινος. Πολυ μου κακοφανηκε. Σκεφτομαι τη θεση του αντρα της.
γιατι σου κακοφανηκε, πολυγαμικα οντα ΚΑΙ οι ανθρωποι,

τι περιμενες δηλαδη οι γοριλες, οι χιμπατζιδες κλπ να εναλλασουν συντροφους και ο ανθρωπος να ειναι οι εξαιρεση αναμεσα στα 20 ειδη ανθρωποειδων επειδη της αγοραζε δωρα?????

εσενα αν σου αγοραζουν δωρα θα δεκτεις να βιαζεις την φυση σου. αν σου παρουμε το αραιοτερο αμαξι, σπιτι, ρουχα κλπ δεχεσαι να κοιμασαι την μερα , να ξαγρυπνας το βραδυ και να περπατας αναποδα με τα χερια κατω και τα ποδια ψηλα???

ΦΥΣΗ λεγεται και ειναι δυσκολο να την αλλαξεις για να ανταποκριθεις σε κοινωνικα στερεοτυπα που πανε κοντρα στην φυση.

(υπαρχει και ενα 30% που εχουν ελλατωματικη-μεταλλαγμενη την ορμονη της βαζοπρεσινη και μπορουν να ζησουν μονογαμικα, ισως αυτοι επεβαλαν τους θεσμους της μονογαμιας αν και μειοψηφια ή οι κυριαρχοι απο εγωισμο)

rosos88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και έχεις και τα χρήματα τότε η δημιουργία οικογένειας είναι πολύ καλή ιδέα αρκεί να το θέλεις πραγματικά και να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τις δυσκολίες που λογικά θα προκύψουν.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γιατι σου κακοφανηκε, πολυγαμικα οντα ΚΑΙ οι ανθρωποι,

τι περιμενες δηλαδη οι γοριλες, οι χιμπατζιδες κλπ να εναλλασουν συντροφους και ο ανθρωπος να ειναι οι εξαιρεση αναμεσα στα 20 ειδη ανθρωποειδων επειδη της αγοραζε δωρα?????

εσενα αν σου αγοραζουν δωρα θα δεκτεις να βιαζεις την φυση σου. αν σου παρουμε το αραιοτερο αμαξι, σπιτι, ρουχα κλπ δεχεσαι να κοιμασαι την μερα , να ξαγρυπνας το βραδυ και να περπατας αναποδα με τα χερια κατω και τα ποδια ψηλα???

ΦΥΣΗ λεγεται και ειναι δυσκολο να την αλλαξεις για να ανταποκριθεις σε κοινωνικα στερεοτυπα που πανε κοντρα στην φυση.

(υπαρχει και ενα 30% που εχουν ελλατωματικη-μεταλλαγμενη την ορμονη της βαζοπρεσινη και μπορουν να ζησουν μονογαμικα, ισως αυτοι επεβαλαν τους θεσμους της μονογαμιας αν και μειοψηφια ή οι κυριαρχοι απο εγωισμο)
εστω οτι ειναι ετσι τα πραματα

εσυ σαν κυριαρχο αρσενικο τι θα εκανες σε τετοια περιπτωση

γιατι καλη η πολυγαμια αλλα οταν δεν λεγεται ειναι υποκρισια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εστω οτι ειναι ετσι τα πραματα

εσυ σαν κυριαρχο αρσενικο τι θα εκανες σε τετοια περιπτωση

γιατι καλη η πολυγαμια αλλα οταν δεν λεγεται ειναι υποκρισια
σε ευχαριστω που με ειπες κυριαρχο αρσενικο.

εγω στις πρωτες 15 σχεσεις μου στα 29 μου μετρησα οτι στις 7 ημουν ο νο 2, αρα καταλαβα οτι στατιστικα μαλλον στις αλλες μισες που ημουν ο νο1 ισως και να υπηρχε νο 2 που να μη το πηρα μυρωδια.

στο θεμα μας μονογαμια ουσιαστικα απαιτησα στον γαμο που εκανα και ειχα. και εγω ημουν πιστος, οπως και σε καποιες αλλες σχεσεις.
ευτυχως κρατησε μονο 3μιση μηνες και σταματησα να βιαζω την φυση μου μετα.

αντιστοιχα ο κυριαρχος - επισημος γοριλας οταν καταλαβαινει οτι τα θηλυκα του τον απατουν κυνηγαει να δειρει, στους ανθρωπους αυτο απαγορευεται και απλα παιρνεις διαζυγιο.

το θεμα ειναι η αυταπατη , η οικειοθελης πλανη του κυριαρχου γοριλα ή του παντρεμενου οτι επειδη ειναι ο διαλεγμενος ως πιο δυνατος, εξυπνος, καλυτερος κλπ θα ειναι ο μοναδικος επειδη ετσι θα ταηζει τον εγωισμο του και την αυταρεσκεια του. ε οποιος θελει ας τρωγεται με τα ρουχα του να κανει μονογαμικες σχεσεις, ειπαμε σε ενα λιγοτερο απο 30% βγαινει, ή σε χωρες και εποχες που οι γυναικες ηταν κλειδωμενες στο σπιτι ή κυκλοφορουν με μπουργκα ειναι πιο ευκολο να βγει.

εμενα δεν με απασχολει το εχω φιλοσοφησει, μ αρεσει να γαμαω, οχι να ειμαι ο μοναδικος γαμιας καποιας, για αυτο δεν καιγομαι για μονιμες σχεσεις και γαμους , αλλα κανω τσαρκες στα μπουρδελα και στις πιατσες.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.790
Πόντοι
216
Πολύ σωστό. Με αφορμή αυτό θέλω να γράψω κάτι και όποιος θέλει ας το διαβάσει.

Τα παιδιά είναι ό,τι καλύτερο σε ένα γάμο. Ωστόσο, υπό μία εντελώς ρεαλιστική άποψη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις σύντροφο αν δεν είσαι οικονομικά ασφαλής - πολλώ δε μάλλον για να κάνεις και οικογένεια.

Δεν λέω για να είσαι πλούσιος αλλά αν είσαι κοντά στα 35 πχ ή κοντά στα 40 και είσαι χωρίς σοβαρή περιουσία και με μοναδικό εισόδημα κάτι 700άρια και 800άρια ευρώ (και αν) του κλώτσου και του μπάτσου - τότε εξαιρετικά δύσκολα θα μπορέσεις να κρατήσεις μια οικογένεια - ειδικά αν δεν έχεις δικό σου σπίτι ή κάποιο παράλληλο παθητικό εισόδημα. ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ θα είναι και για εσένα και για την οικογένειά σου. Επίσης, έχουν αλλάξει οι εποχές. Καμία κοπέλα δεν θα κάτσει να κάνει υπομονή μαζί σου αν τα βρει σκούρα στα οικονομικά.... Καμία όμως.

ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ και ψάχνουν μια κάποιου είδους ασφάλεια και σταθερότητα. Και εδώ που τα λέμε καλά κάνουν. Ωστόσο όμως περάσαν οι καλές εποχές. Πλέον λίγοι (αλλά όχι πολύ λίγοι) έχουν την δυνατότητα να κάνουν οικογένεια (Μιλάω οικονομικά). Και όταν λέω οικονομικά δεν εννοώ να σπουδάσεις τα παιδιά σου σε πανάκριβα κολλέγια κλπ. Εννοώ να τους παρέχεις βασικά εφόδια. Αν είσαι μια στο καρφί μαι στο πέταλο με δουλειές του κώλου και ανά τακτά διαστήματα άνεργος πχ τι οικογένεια να κάνεις; Εδώ ούτε μπουρδέλο δεν μπορείς να πας...

Προσωπικά, θεωρώ πως πρέπει να έχουν μεγάλο βάρος στη συνείδησή τους, όσοι ΜΠΟΡΟΥΝ αλλά δεν κάνουν οικογένεια γιατί δεν θέλουν να ξεβολευτουν...

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο από το να έχεις οικογένεια και παιδιά ή παιδί. Δεν το έχω ζήσει προσωπικά και μάλλον δεν θα το ζήσω, καθώς ούτε οι οικονομικές συνθήκες μου το επιτρέπουν ούτε καν οι συγκυρίες.

ΥΓ. Φυσικά φταίω και εγώ για την όποια κατάντια μου - ωστόσο αυτό δεν είναι το θέμα μας. Καλημέρα σε όλους!
Εξαιρετικό μήνυμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Προσωπικά, θεωρώ πως πρέπει να έχουν μεγάλο βάρος στη συνείδησή τους, όσοι ΜΠΟΡΟΥΝ αλλά δεν κάνουν οικογένεια γιατί δεν θέλουν να ξεβολευτουν...
προσωπικα δεν αισθανομαι κανενα βαρος στην συνειδηση μου που δεν εχω παιδια ενω εχω να τα μεγαλωσω και προτιμαω υπερηφανα να ΜΗΝ ξεβολευτω για να αυξησω και αλλο ΤΟΝ ΚΑΚΟ υπερπληθυσμο του πλανητη. 1 δις ημασταν και γιναμε 8, που θα παει αυτι το πραγμα? οικολογικη καταστροφη και αυτοκαταστροφη της ανθρωποτητας αν δεν σταματησουμε να αυξανομαστε.

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.148
Πόντοι
371
η οικογενεια φερνει παιδια και αμα διαλυσει ο γαμος τρεχεις να μαζέψεις τα αμαζευτα.......στη σημερινή εποχή που επικρατει η ατομικότητα.....αστο καλυτερα.......περασμένα μεγαλεία .........ποιος νοιάζεται

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.790
Πόντοι
216
προσωπικα δεν αισθανομαι κανενα βαρος στην συνειδηση μου που δεν εχω παιδια ενω εχω να τα μεγαλωσω και προτιμαω υπερηφανα να ΜΗΝ ξεβολευτω για να αυξησω και αλλο ΤΟΝ ΚΑΚΟ υπερπληθυσμο του πλανητη. 1 δις ημασταν και γιναμε 8, που θα παει αυτι το πραγμα? οικολογικη καταστροφη και αυτοκαταστροφη της ανθρωποτητας αν δεν σταματησουμε να αυξανομαστε.
Nik, η απάντησή σου είναι χαρακτηριστική όσων δεν έχουν οικογένεια. Ωστόσο δε κρίνω σε καμία περίπτωση τη στάση σου. Απλά θα προέτρεπα να κάνεις ένα projection της ζωής σου σε 20-30-40 χρόνια στο μέλλον. Σκέψου πως οικογένεια, δε σημαίνει απαραίτητα παιδιά, ζώα, κτλ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να σου πω φιλε gatekeeper,

τους γερους που κουβαλανε μια γρια διπλα στην ταβερνα και μου λενε οτι εξαφανιζονται το πρωι και γυρνανε το βραδυ για να την αποφυγουν τους λυπαμαι.

τους γερους που πηγαινουν τσαρκες και στριπτιτζαδικα και χουφτωνουν 20χρονες τους χαιρομαι και ετσι θελω να ειμαι και εγω στα 70 μου.

γειτονας μου 70 χρονων με προβληματα υγειας, με χιονια εξω στο κρυο, του λεω ρε συ τι κανεις ολη μερα εξω 0 βαθμους εχει πας καλα? "ε τι να κανω καλυτερα εξω στο κρυο παρα μεσα στην ζεστη με την γυναικα"

εαν αυτος ειναι ο ευτυχισμενος που εκανε παιδια και εγγονια και δεν εφαγε κερατο να μου λειπει.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

sexwizard

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
123
Πόντοι
0
Eχω συναντησει γυναικες που τα ειχαν ολα ... λευτα, εμφανιση, καλο ανδρα, παιδια ...

Τα γαμησαν ολα μονες τους ...
τιποτα δεν ηταν αρκετο ...
αλλος πληρωνε αλλος γαμαγε ...
Μερικές είναι ανικανοποίητες. Δεν εκτιμούν τίποτα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.607
Πόντοι
2.356

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.325
Πόντοι
4.461
Γειά σας συνάδελφοι.
Να καταθέσω και γω τη γνώμη μου, (εμπειρία γάμου 20 και πλέον χρόνια). Τα πρώτα χρόνια περνάν καλά, έχετε κοινούς στόχους, αφοσιωμένοι και οι δύο στην οικογένεια, μετά έρχεται η κόπωση και η βαρεμάρα. Τα θέλω διαφοροποιούνται σε μεγάλο βαθμό. Αν η γυναίκα είναι οικονομικά ανεξάρτητη έχει μεγαλύτερη ευκολία να τα βροντήξει και δεν θα σκεφτεί τα παιδιά. Η ελληνική οικογένεια έχει αλλάξει δραματικά, δεν είναι όπως τα παλιά χρόνια. Η έρευνα λέει ότι ούτε το 4‰ των ζευγαριών έχει αρμονική σχέση, εξ ου και τα συνεχώς αυξανόμενα διαζύγια. Κατά τη γνώμη μου, ο γάμος είναι πιο πολύ θέμα τύχης. Καλό είναι να κάνεις οικογένεια και παιδιά, αλλά να ζεις εγκλωβισμένος σε ένα κακό γάμο είναι μαρτύριο και για άντρες και για γυναίκες. Πρέπει να έχεις ξακαθαρίσει μέσα σου τι περιμένεις από το γάμο και κατά το δυνατόν να σιγουρευτείς ότι κάτι ανάλογο θέλει και ο άλλος.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.790
Πόντοι
216
να σου πω φιλε gatekeeper,

τους γερους που κουβαλανε μια γρια διπλα στην ταβερνα και μου λενε οτι εξαφανιζονται το πρωι και γυρνανε το βραδυ για να την αποφυγουν τους λυπαμαι.

τους γερους που πηγαινουν τσαρκες και στριπτιτζαδικα και χουφτωνουν 20χρονες τους χαιρομαι και ετσι θελω να ειμαι και εγω στα 70 μου.

γειτονας μου 70 χρονων με προβληματα υγειας, με χιονια εξω στο κρυο, του λεω ρε συ τι κανεις ολη μερα εξω 0 βαθμους εχει πας καλα? "ε τι να κανω καλυτερα εξω στο κρυο παρα μεσα στην ζεστη με την γυναικα"

εαν αυτος ειναι ο ευτυχισμενος που εκανε παιδια και εγγονια και δεν εφαγε κερατο να μου λειπει.

Καλημέρα καταρχάς και χρόνια πολλά σε όλους.
Κανείς δεν αρνείται πως υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις -έχω και εγώ δικά μου παραδείγματα. Από όσους γνωρίζω, η πλειοψηφία τους είχε πάρει μουνάρες (στα νιάτα τους), ή είχε δεθεί με ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, και με τις οποίες δεν είχαν τίποτα ουσιαστικότερο να τους ενώνει. Ωστόσο, Bou είναι εδώ και γνωρίζουμε την επικρατούσα θέση για το τι είναι οι γυναίκες, οι Ελληνίδες, κτλ.

Γνωρίζω όμως άλλες τόσες περιπτώσεις από βαθιά ηλικιωμένους που πιάνονται χέρι χέρι και πάνε τον περίπατό τους. Περιπτώσεις, που ένας έφυγε από τη ζωή και το έτερο ήμισυ ακολούθησε σύντομα λόγω θλίψης από την απώλεια.

Θέλω να πω ο,τι η δημιουργία οικογένειας υπό τη μορφή της ουσιαστικής συντροφικότητας φυσικά και αξίζει. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχει τις δύσκολες στιγμές, αλλά όπως σε όλα, το τελικό πρόσημο είναι που μετράει.
Φιλικά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Καλημέρα καταρχάς και χρόνια πολλά σε όλους.
Κανείς δεν αρνείται πως υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις -έχω και εγώ δικά μου παραδείγματα. Από όσους γνωρίζω, η πλειοψηφία τους είχε πάρει μουνάρες (στα νιάτα τους), ή είχε δεθεί με ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, και με τις οποίες δεν είχαν τίποτα ουσιαστικότερο να τους ενώνει. Ωστόσο, Bou είναι εδώ και γνωρίζουμε την επικρατούσα θέση για το τι είναι οι γυναίκες, οι Ελληνίδες, κτλ.

Γνωρίζω όμως άλλες τόσες περιπτώσεις από βαθιά ηλικιωμένους που πιάνονται χέρι χέρι και πάνε τον περίπατό τους. Περιπτώσεις, που ένας έφυγε από τη ζωή και το έτερο ήμισυ ακολούθησε σύντομα λόγω θλίψης από την απώλεια.

Θέλω να πω ο,τι η δημιουργία οικογένειας υπό τη μορφή της ουσιαστικής συντροφικότητας φυσικά και αξίζει. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχει τις δύσκολες στιγμές, αλλά όπως σε όλα, το τελικό πρόσημο είναι που μετράει.
Φιλικά
Μεγάλε μου φαίνεται παράξενο πως ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ή ίσως πως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ τι έδειξε η αλλαγή των Κοινωνικοοικονομικών Συνθηκών. Οι γονείς / παππούδες μας ονομάζονταν Σύζυγοι, ακριβώς επειδή ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως η ζωή ήταν ένας ζυγός, και χρειάζονταν οι προσπάθειες και των δύο, ώστε να στηριχτεί η Οικογένεια. Σήμερα, οι γυναίκες υποβάλλουν το 70% των αιτήσεων Διαζυγίου ακριβώς επειδή νιώθουν σίγουρες, λόγω βοήθειας του Κράτους μέσω επιδομάτων κλπ, ότι θα τα καταφέρουν μόνες τους, έτσι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να διώξουν τον Σύζυγο από τη ζωή τους. Δεν χάλασαν από την Κοινωνία, απλά δεν υπάρχει πια λόγος να υποκρίνονται. Και ο άντρας από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να χάσει τα πάντα και τα παιδιά του. Ουσιαστικά βρίσκεται στο έλεος της γυναίκας με την οποία παντρεύτηκε, και τα χειρότερα έρχονται

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γνωρίζω όμως άλλες τόσες περιπτώσεις από βαθιά ηλικιωμένους που πιάνονται χέρι χέρι και πάνε τον περίπατό τους
οχι δεν ειναι αλλες τοσες περιπτωσεις, ειναι μονο το 10% των περιπτωσεων, αυτο λενε και οι ερευνες και αμα ρωτησεις φιλους σου παντρεμενους ή χωρισμενους αυτο θα διαπιστωσεις. πχ απο τους 10 αντρες συναδελφους μου στην δουλεια που τους ρωτησα πριν παντρευτω μονο 1 μου απαντησε οτι ειναι καλυτερα μετα τον γαμο (πριν το γαμο ηταν αθλητης που μαρκαρε τον γκαλη στην α κατηγορια μπασκετ, εκανε ντοκτορα στην φυσικη που του αρεσε πολυ και δεκαπεντε χρονια μετα λογω γαμου ειχε ασπρισει τα μαλλια του απο το στρες, απεκτησε προβληματα υγειας και κατα τα αλλα νομιζε οτι ο γαμος και τα παιδια του εκαναν καλο....)

και εγω πριν παντρευτω ηλπιζα οτι αυτο που λενε οτι κανουν υπομονη το λενε για πλακα, επισης οτι πολλοι χωριζουν για ψυλλου πηδημα.

οχι δεν ειναι ετσι, το 90% των γαμων αποτυγχανει οπως και το 90% των σχεσεων. εχουν τραβηξει πολλα για να προτιμησουν να παρουν διαζυγιο και οταν λενε οτι εξαφανιζονται για να μην ειναι ολη μερα με την συζυγο δεν το λενε καθολου για πλακα.

εγω το δοκιμασα, ε δεν χρειαζεται να το δοκιμασω αλλες 5-10 φορες μηπως μου τυχει το λαχειο γιατι το κοστος , το ψυχικο κυριως και οχι το οικονομικο ειναι τεραστιο, αν μαλιστα την πατησεις και κανεις και παιδια τοτε δεν ξεμπερδευεις ποτέ, μια ζωη θα πληρωνεις και μια ζωη θα την τρως στην μαπα ακομη κι αν παρεις διαζυγιο.

το λοιπον ειτε σε μικρη ηλικια, ειτε σε μεση , ειτε σε γεραματα τα +++++ ειναι πολυ περισσοτερα στον ελευθερο και τα ----- πολυ περισσοτερα στον παντρεμενο.

ο γερος που περπαταει χερι χερι με την γρια, την πιτσιρικα γλυκοκοιταζει οχι την γυναικα του, αντιθετα δεν ειδα κανεναν 70ρη να αφηνει την 20-30-40 γκομενα-πουτανα-στριπτιτζου για να παει να περασει ωρες με καμμια 60-70 χρονων χερι χερι...

αν δεις ποιοι αντρες παντρευονται μετα τα 60 συνομιλικες τους ειναι ολοι στερημενοι, χωρις πολλες σχεσεις, που δεν ξερουν να γλεντανε στις πουτανες

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οπα τι βρηκα παιδια αυτο το ειχε κρεμασει στο μαγαζι (φαγαδικο) ο πατερας μου πριν 40 χρονια

image002.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.382
Πόντοι
9.297
Φίλε μου πιστεύω ότι η δημιουργία οικογένειας είναι το μόνο θέμα που ό,τι και να πράξεις θα το μετανιώσεις.Αν κάνεις θα σκέφτεσαι πολλές φορές τι καλά που ήμουν εργένης χωρίς υποχρεώσεις.Αν δεν κάνεις θα σκέφτεσαι πόσο περισσότερο νόημα θα είχε η ζωή μου αν είχα κι εγώ γυναίκα και παιδιά.Πάντως,άσχετο ή σχετικό,έχω ακούσει από διάφορους να λένε ότι μετάνιωσαν που παντρεύτηκαν.Δεν έχω ακούσει ποτέ άτομο να λέει πως μετάνιωσε που έκανε παιδιά.
Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι θα ασχολουνται με τα παιδια μεχρι τα 18 τους...κι ομως ακομα και στα 38+ ισως χρειαστουν στενη υποστηριξη λογω ανεργιας...οσοι αποφασισουν να κοψουν το σεξ και εχουν λεφτα για να συντηρουν αλλους ανθρωπους ας κανουν οικογενεια.Οι υπολοιποι αν εχουν την αξιοπρεπεια να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους παλι πετυχημενοι ειναι...αλλιως μιλαμε για ναυαγια.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.905
Πόντοι
2.356
Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι θα ασχολουνται με τα παιδια μεχρι τα 18 τους...κι ομως ακομα και στα 38+ ισως χρειαστουν στενη υποστηριξη λογω ανεργιας...οσοι αποφασισουν να κοψουν το σεξ και εχουν λεφτα για να συντηρουν αλλους ανθρωπους ας κανουν οικογενεια.Οι υπολοιποι αν εχουν την αξιοπρεπεια να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους παλι πετυχημενοι ειναι...αλλιως μιλαμε για ναυαγια.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Αυτό που γράφει ο χρήστης @argyrotoxos "οσοι αποφασισουν να κοψουν το σεξ και εχουν λεφτα για να συντηρουν αλλους ανθρωπους ας κανουν οικογενεια." είναι πέρα για πέρα μη λογικό. Πρόκειται για μια γενίκευση πιστεύω. Απόλυτη γενίκευση. Είδαμε και εμάς που είμαστε χωρίς οικογένεια και ούτε λεφτά να πάμε σε μπουρδέλο δεν έχουμε...

Πλέον με την οικονομική κρίση, την φτώχεια και την ανεργία ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν θα κάνει σεξ, γιατί θα είναι το τελευταίο που θα μας ενδιαφέρει αγαπητέ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Πλεον οικογενεια ειναι σωστο να κανει καποιος, μονο εφοσον υπολογισει και το σεναριο του τι θα κανει σε περιπτωση διαζυγιου, πως θα ζει, αν μπορει να πληρωνει διατροφη, κλπ Ειδικα αν ειναι ανω των 35. Οποιος περασει αυτην την ηλικια και ονειρευεται ακομα γαμους-ροζ συννεφακια καλο ειναι να ψαχτει λιγο γιατι ο συδυασμος οικονομικης κρισης και πιθανου (50%) διαζυγιου μπορει να τον οδηγησουν σε πολυ σκληρα μονοπατια. Αν δεν κανω λαθος, απληρωτη διατροφη μπορει να οδηγησει ακομα και σε αυτοφωρο, κρατηση, κλπ Οποτε αν καποιος ονειρευεται πολυτελεις κρεβατοκαμαρες, ατελειωτο σεξ με την πανεμορφη-γλυκια-συνεννοησιμη συζυγο και το καλοκαιρακι χερι-χερι στην ακρογυαλια, καλο ειναι να σκεφτει και σεναρια με τον εαυτο του σε κελι, να εχει στην τσεπη 12 ευρω ισα για τσιγαρα και πιτογυρο και τον δικαστικο επιμελητη και τον αστυνομο απ εξω, να περιμενουν να πληρωθουν, για να πανε τα 100σταευρα στην λεγαμενη, η οποια θα περιμενει τον αλβανο να καλοπερασει στην πολυτελη κρεβατοκαμαρη...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.905
Πόντοι
2.356
Πλεον οικογενεια ειναι σωστο να κανει καποιος, μονο εφοσον υπολογισει και το σεναριο του τι θα κανει σε περιπτωση διαζυγιου, πως θα ζει, αν μπορει να πληρωνει διατροφη, κλπ Ειδικα αν ειναι ανω των 35. Οποιος περασει αυτην την ηλικια και ονειρευεται ακομα γαμους-ροζ συννεφακια καλο ειναι να ψαχτει λιγο γιατι ο συδυασμος οικονομικης κρισης και πιθανου (50%) διαζυγιου μπορει να τον οδηγησουν σε πολυ σκληρα μονοπατια. Αν δεν κανω λαθος, απληρωτη διατροφη μπορει να οδηγησει ακομα και σε αυτοφωρο, κρατηση, κλπ Οποτε αν καποιος ονειρευεται πολυτελεις κρεβατοκαμαρες, ατελειωτο σεξ με την πανεμορφη-γλυκια-συνεννοησιμη συζυγο και το καλοκαιρακι χερι-χερι στην ακρογυαλια, καλο ειναι να σκεφτει και σεναρια με τον εαυτο του σε κελι, να εχει στην τσεπη 12 ευρω ισα για τσιγαρα και πιτογυρο και τον δικαστικο επιμελητη και τον αστυνομο απ εξω, να περιμενουν να πληρωθουν, για να πανε τα 100σταευρα στην λεγαμενη, η οποια θα περιμενει τον αλβανο να καλοπερασει στην πολυτελη κρεβατοκαμαρη...
Καλά, εσύ τα λες καθ' υπερβολήν βέβαια, αλλά η γενική εικόνα είναι ακριβώς αυτή. Την έχω περιγράψει σε ένα σχόλιο παραπάνω. Αν δεν έχεις σοβαρά και σταθερά παθητικά εισοδήματα για κανένα λόγο δεν μπορείς να όχι οικογέενια ούτε και μια σοβαρή σχέση να κάνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom