Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Φιλε μου ο μονος εχθρος που εχεις στην ζωη σου ειναι το μυαλο σου...αυτο πρεπει να κατακτησεις
Φιλε μου ο μονος εχθρος που εχεις στην ζωη σου ειναι το μυαλο σου...αυτο πρεπει να κατακτησεις
Εγώ πιστεύω πάσχετε από την πάθηση "Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".
Εγώ είμαι άλλης νοοτροπίας.
Αναγνωρίζω ότι είμαι ηττημένος, απλά συμβιβάστηκα με αυτό και απαλύνω των πόνο μου με πουτανάκια.
Αλλά πάντα κοινωνικά θα είμαι κατώτερος και αποτυχημένος.
Έπαιξα κι έχασα δεν είναι ντροπή.
Ούτως οι άλλως εμείς οι χαμένοι δίνουμε αξία στους νικητές.
Φιλε κορακι δεν απετυχες επειδη δεν βρηκες γυναικα κι εγω στα 38 ετη βρισκομαι και συμφωνω με τον φιλο απο επανω, υπαρχουν τοσα πραγματα στη ζωη να κανεις...ναι συμφωνω οτι η υπαρξη ενος συντροφου ειναι κατι σημαντικο αλλα πλεον δυστυχως και για εμας τους αντρες αλλα και για τις γυναικες ειναι κατι δυσκολο, πηραμε καλα την κατηφορα Φτιαξε την ζωη σου κανε πραγματα που σου αρεσουν φροντισε τον εαυτο σου, αυτο θεωρω εγω επιτυχια
Εγώ πιστεύω πάσχετε από την πάθηση "Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".
Εγώ είμαι άλλης νοοτροπίας.
Αναγνωρίζω ότι είμαι ηττημένος, απλά συμβιβάστηκα με αυτό και απαλύνω των πόνο μου με πουτανάκια.
Αλλά πάντα κοινωνικά θα είμαι κατώτερος και αποτυχημένος.
Έπαιξα κι έχασα δεν είναι ντροπή.
Ούτως οι άλλως εμείς οι χαμένοι δίνουμε αξία στους νικητές.
Δεν εισαι ουτε ηττημενος, ουτε κατωτερος, ουτε αποτυχημενος
Απλα εισαι φτωχος
Αν αυριο πρωι ξυπνουσες με 2.000.000 ευρω, σε ενα χρονο απο τωρα θα ειχες τα γεννητουρια του πρωτου σου παιδιου και σε 2 χρονια του δευτερου με μαθηματικη ακριβεια.
Επομενως εισαι απλα φτωχος, τιποτα αλλο
Και ενας παντρεμενος φτωχος παλι αποτυχημενο, χαμενο και ηττημενο νιωθει τον εαυτο του.
Εδώ δεν αντιλέγω.
Το είπα και σε προηγούμενο post.
Ότι ο μόνος τρόπος να παντρευόμουν ήταν να έπιανα το τζόκερ.
Γιατί απλά θα παντρευόμουν μια πουτάνα που με θέλει μόνο για τα λεφτά μου και θα την είχα σκλάβα.
Αυτό θα μπορούσα να το κάνω γιατί τόσα χρόνια στα μπουρδέλα το χω μάθει.
εχω ενα φιλο που παντρευτηκε επειδη ηταν 33 και τεσπα αυτος ειχε στο κεφαλι του οτι επρεπε σονυ και ντε να παντρευτει...(σχολειο-σπουδες-στρατο-δουλεια-γαμος)...αλλα τεσπα δεν το ειχε με τις γυναικες και την πάτησε..πηρε μια για τα σιδερα,εκανε και 2 παιδια μαζι της και τωρα ειναι δυστυχισμένος.Δεν ειχε εμπειρια,δεν το ειχε,αυτη του το επαξε καπως σοβαρη εκει για να τσιμπησει αυτος,και επεσε στη παγιδα...εχει ομως 2 υπεροχα παιδια που ειναι η μονη ευτυχια που εχει πλεον στη ζωη του..μια μερα λοιπον τον ρωτησα" αξιζει το κοπο να κανεις παιδια? " μου λεει "μονο αν εχεις βρει τη καταλληλη γυναικα"..και ειναι μαζι της 10 χρονια οποτε μιλαω με εναν ανθρωπο που ειναι περα για περα δυστυχισμενος με τον γαμο του..τωρα θα μ πεις γιατι δε χωριζει? γιατι αν παρει τα παιδια η γυναικα θα τα καταστρεψει..Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ..τυχη και εμπειρια..!! αυτοι που λενε πως "τι εγινε αλλαξε μετα το γαμο εγινε ανγωριστη" δεν ισχιει για μενα..οχι μαγκα μου απλως εσυ δεν εδωσες βαση σε καποιες λεπτομερειες στο χαρακτηρα της πριν την παρεις!
Για να μην το μπαλαλιζουμε πολυ το πραμα:
Ευτυχισμενος παντρεμενος ειναι αυτος που ακομη και αν του παρει η γυναικα τα παιδια (μετα το γαμο) θα παραμεινει ευτυχισμενος
Οι υπολοιποι ζουν μια κατασταση αρρωστημενη μεταξυ εκβιασμου, φτωχιας και θανατου
Για να μην το μπαλαλιζουμε πολυ το πραμα:
Ευτυχισμενος παντρεμενος ειναι αυτος που ακομη και αν του παρει η γυναικα τα παιδια (μετα το γαμο) θα παραμεινει ευτυχισμενος
Οι υπολοιποι ζουν μια κατασταση αρρωστημενη μεταξυ εκβασμου, φτωχιας και θανατου
Kι αυτά τα 2 στα 10 το δουλεύουν το γάμο τους όμως γιαυτό και κρατάει. Δεν τον έχουν παρατημένο στον αυτόματο.η στατιστικη παντως λεει οτι στα 10 ζευγαρια στην Ελλαδα τα 2 περνανε καλα εχουν χημεια και ταύτιση τα υπολοιπα 8 ζυγαρια ειτε χωριζουν ειτε καθονται μεσα στο γαμο για χαρη των παιδων ή και για καποιους αλλους λογους
τωρα αν καποιος παντρεμενος ανοικει στο 2/10 ειναι θα ελεγα πολυ τυχερος μην πω κωλοφαρδος που βρηκε το ετερον ημισι
Η φυση του αντρα ειναι να κυνηγαει και της γυναικας να φροντιζει τα παιδια.
Ολα τα αλλα ειναι φεμινιστικες εφευρεσεις.
συνομηλικοι ολοι βλεπω εε?? χαχα,,,εκει 38-39..σου ευχομαι καλα ταξιδια και ελπιζω να βγουμε γεροι και δυνατοι και οσο πιο γρηγορα γινεται απο ολη αυτη τη περιπετεια με τον ιο γιατι θα μας αποτρελανουν τελειως! αν και φιλε μου θα σε συμβουλευα αυτα τα λιγα χρονια πλεον που μας απομενουν σαν..."σχεδον νεοι" να το πω ετσι,να μην τα ξοδεψεις με τις ελεηνιδες...να ξερες ποσες φορες ειχα σκεφτει πως αν ζουσα εξω θα ειχα μια πιο υγιης σεξουαλικη και προσωπικη ζωη..αλλα το καταλαβα αργα!..και το καταλαβα οταν αρχιζα να ταξιδευω να εχω παρε δωσε με πολλες ξενες.Θα καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου απλά για το ιστορικό μιας και πιστεύω οτι πάνω κάτω το θέμα έχει εξαντληθεί στις 324 σελίδες του thread.
H δημιουργία οικογένειας (τεκνοποίηση) αξίζει μόνο όταν είσαι σίγουρος ότι με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου τα έχεις βρει στους περισσότερους τομείς, υπάρχει επικοινωνία και κατανόηση, ότι μπορείς να συννενοηθείς. Και χημεία στο σέξ, αλλά αυτό δεν ειναι το βασικό. Για να είμαστε εδώ μάλλον δεχόμαστε ότι υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι λάθος να κάνεις παιδιά και καλό ειναι να το διαλυσεις αν δεν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί η κατάσταση (με σύμβουλο γάμου ή οτι άλλο). Εαν κάνεις το λάθος να κάνεις παιδιά μαζί της, είτε θα τα χρησιμοποιησει για να σε δέσει και να σε κάνει υποχείριο της, είτε σε περίπτωση διαζυγίου θα παρακαλάς για να τα δείς ή δεν θα θέλουν τα ίδια να σε δούν.
Παντρεύτηκα νωρίς (27) μετά από 1 χρόνο σχέσης λόγω πίεσης απο την οικογένεις, αλλά βλέποντας τα προβλήματα επικοινωνίας και τοξικες συμπεριφορές, απέφυγα να κάνω παιδιά για τους παραπάνω λόγους. Οπως απέφυγα τις πιέσεις να πουλησω περιουσιάκα μου στοιχεία η να της δώσω μερίδιο από αυτά (γιατι άραγε??). Εμενα απο το φόβο να μείνω μόνος και προσπαθώντας να βρώ λύσεις. Μετά από 10 χρόνια γάμου και αφου κατέφυγα σε είδικό (ψυχαναλυτή) έκανα αίτηση διαζυγίου και είμαι σε διάσταση περιμένοντας να περάσει ο καιρός να πάρω το χαρτί. Ο δικηγόρος βλέποντας την κατάσταση μου εξήγησε από τι γλύτωσα που δεν υπάρχουν παιδιά/κοινή περιουσία να χωρίσουμε. Μέχρι και ο ψυχαναλυτής μου είπε αφου του το ανακοινωσα πόσο χαιρεται για την απόφαση μου.
Χαίρομαι όταν βλέπω αγαπημένα ζευγάρια με παιδιά (αν και πάντα κρατάω μια πισινή γιατι πολλές φορές αυτό που βλεπουμε ειναι απλά βιτρίνα) αλλά δε ζηλεύω. Λυπάμαι τους ανθρώπους που τους κρατάνε από τα αρχίδια ανασφαλείς και κακομαθημένες ελλεηνίδες με ένα παιδί ή με ενα σπιτι κλπ... όπως λυπάμαι αυτους που μετά από ενα κακό διαζύγιο περιμένουν να δουν το παιδί τους μερικές ώρες, με γκρίνιες, μαλώματα, και στην τελική το βλέπουν μεγαλώνοντας να γίνεται ενα άτομο που δεν αναγνωρίζουν... που είναι αναγκασμένοι να βλέπουν τον άνθρωπο που τους γαμησε τη ζωη (το ιδιο μπορεί να λένε και οι πρωην γυναικες τους βεβαια)
Έχω συμβιβαστεί ότι μπορεί να μην κάνω ποτέ παιδιά (αν και ποτε δεν ξέρεις τι επιφυλάσει το μέλλον). Καθε φορά που μου περνάει από το μυαλό οτι μπορεί να γερασω μόνος σκέφτομαι από τι γλύτωσα... Μετανιώνω μόνο για το γάμο που έκανα, για τίποτα άλλο. Ευτυχώς υπάρχουν φιλοι, οικογένεια και από τη φύση μου είμαι δραστήριος.
Ώντας πλέον ελέυθερος και χωρίς να με αρμέγει ψυχικά και οικονομικά εχω περισσότερο χρόνο και χρήμα να κάνω αυτο που με ευχαριστεί. Μπορεί να ακουγεται εγωιστικό αλλά μετά από 10 χρόνια αρμεγματος είναι λυτρωτικό. Δεν χρειάζεται κάν να ξοδεύω πλέον τα λεφτά μου στις πουτάνες. Γυναίκες υπάρχουν παντού δόξα το Θεό, και με το μυαλό, την οικονομική άνεση και την εμπειρία στα 38 μου δεν ξεμένω ποτέ από γυναίκα... και πηδάω πολύ καλύτερες από την πρώην.
Ηδη έχω προγραμματήσει τα ταξίδια μου για την μετα-covid εποχή, και το μέλλον προβλέπεται συναρπαστικό.
Να είστε όλοι καλά και ασφαλείς
να ξερες ποσες φορες ειχα σκεφτει πως αν ζουσα εξω θα ειχα μια πιο υγιης σεξουαλικη και προσωπικη ζωη..αλλα το καταλαβα αργα!..και το καταλαβα οταν αρχιζα να ταξιδευω να εχω παρε δωσε με πολλες ξενες.