Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 503K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
Ημουν σημερα σε παραλια...
χαζευα....

[size=18pt]γυναικες φακλανες, με μπικινι[/size] - ανεξαρτητα που επεφταν οι πατσες τους απο εδω και απο εκει
Σε ποια παραλία πήγες;
Ενδιαφέρομαι για γυναίκες με περιττά κιλά....

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
Αλλο να έχει 2-3 περιττά κιλά και άλλο να έχει ''ξεφύγει''.
That's why I asked.
Να.... κάτι τέτοιες βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια....

Sarina Nowak born 3 December 1993 in Gerdau-Bohlsen, Niedersachsen, Germany
(1.74m, 64kg) 97-77-113 Big Natural Hangers (85E)
[instagram]https://www.instagram.com/p/BzbQdGenmTk/[/instagram]

https://www.instagram.com/sarina_nowak/

Pasha Pozdniakova born 15 April 1999 in Russia
(67kg) Big Natural Hangers 103-71-96
https://[URL unfurl="true"]www.babepedia.com/user-uploads/Pasha%20Pozdniakova15.jpg[/img[/URL]]

Anastasiya Lozhkina (Lucy Laistner) born 11 June 2001 in Petropavlovsk-Kamchatsky, Russia
([u]75kg[/u]) Big Natural Hangers 110-80-96

[img]https://pbs.twimg.com/media/D9fWPYAXkAAoBrF.jpg

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
Αλλο να έχει 2-3 περιττά κιλά και άλλο να έχει ''ξεφύγει''.
That's why I asked.
Για δες και εδώ......

Δεν είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ;;;

Krystal Swift born 16 September 1988 in Prague, Czechoslovakia
(1.65m, 75kg) Big Natural Hangers

Jennica Lynn born 5 February 1987 in Sweden
(1.68m, 80kg) 119-86-101 Big Natural Hangers

Julia Jones born 1985 in Kiel, Schleswig-Holstein, Germany
(1.78m, 85kg) Big Natural Hangers

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Για δες και εδώ......

Δεν είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ;;;

Krystal Swift born 16 September 1988 in Prague, Czechoslovakia
(1.65m, 75kg) Big Natural Hangers

Jennica Lynn born 5 February 1987 in Sweden
(1.68m, 80kg) 119-86-101 Big Natural Hangers

Julia Jones born 1985 in Kiel, Schleswig-Holstein, Germany
(1.78m, 85kg) Big Natural Hangers

όχι.
ειδικά η 2η είναι αίσχος.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.586
Πόντοι
216
Ο θεσμος της οικογενειας, τον πολεμουν με καθε τροπο.
Ο αντρας πλεον, που θελει να αραξει, να κανει παιδια, δεν νομιζω να αποφασιζει να παντρευτει.
Ερχεται μια κοινωνια διαλυσης.

Εδω τα τελευταια νεα, για τους ατυχους γονεις, ενος διαζευγμενου αντρα:

Διαζύγιο: Στους παππούδες η πληρωμή διατροφής για τα εγγόνια;

Προφανως μιλαμε για τους γονεις του αντρα,
αφου η γυναικα κατα 99% εχει την επιμελεια των παιδιων.
Αρα,
- και σε χωριζει
- και σε ξεσκιζει οικονομικα
- και σου παιρνει τα παιδιά σου (και συχνα τα στρεφει εναντιον σου)
- και πλεον, απειλουνται και οι γονεις σου, απο τις απαιτησεις της καθε καριολας!!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο θεσμος της οικογενειας, τον πολεμουν με καθε τροπο.
Ο αντρας πλεον, που θελει να αραξει, να κανει παιδια, δεν νομιζω να αποφασιζει να παντρευτει.
Ερχεται μια κοινωνια διαλυσης.

Εδω τα τελευταια νεα, για τους ατυχους γονεις, ενος διαζευγμενου αντρα:

Διαζύγιο: Στους παππούδες η πληρωμή διατροφής για τα εγγόνια;

Προφανως μιλαμε για τους γονεις του αντρα,
αφου η γυναικα κατα 99% εχει την επιμελεια των παιδιων.
Αρα,
- και σε χωριζει
- και σε ξεσκιζει οικονομικα
- και σου παιρνει τα παιδιά σου (και συχνα τα στρεφει εναντιον σου)
- και πλεον, απειλουνται και οι γονεις σου, απο τις απαιτησεις της καθε καριολας!!!!

Πιο φθηνά τους βγήκε. Αντί για 400 που έπρεπε να δίνει ο γιός θα δίνει 120 ο πατέρας του.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Το 99% των γαμων ειναι αποτυχια ασχετα που δεν χωριζουν

solomos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Like
16
Πόντοι
0
Tυπε εχω παιδια και διαζυγιο

Αν η γυναικα σε αγαπαει ειναι μεγαλο στηριγμα στην ζωη του αντρα και δεν τον κοβει, αντιθετα τον παει παραπερα

Αν η γυναικα αγαπαει την παρτη της και την προσωπικη της ευημερια την γαμησες, ολο αυτο γινεται εφιαλτης

Τα παιδια για μενα ηταν αποκαλυψη, αυτα σε αγαπανε και σε χρειαζονται εστω και αν εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας του κοσμου.

Αν τυχει να κανεις και κορη, η αξια των υπολοιπων γυναικων του κοσμου υποβαθμιζεται αυτοματα :sunglasses:

Η εργενικη ζωη ειναι σουπερ τα πρωτα χρονια, μετα καντανταει βαρετο και ψαχνεις αυτο που λεμε "συντροφικοτητα" (αυτο λιγο μετα τα 40 αρχιζει και δειχνει πολυ). Τελικα δεν το βρισκεις και καταληγεις να γαμεις οτι κινειται, ανυπομονωντας να γυρισεις σπιτι για να παραγγειλεις σουβλακια :cheesy:

τα πες όλα... έτσι ακριβώς είναι

αν παντρευτείς αξίζει μόνο για να κάνεις παιδιά και τίποτε άλλο.
γυναίκα να σε πάει μπροστά πολύ δύσκολο να βρεις... στον κύκλο μου ούτε έναν δεν ξέρω! όλες είναι άγκυρες!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
10 λεπτά παρακολούθησης BigBrother σαν το σημερινό επεισόδιο, αρκούν για να συμπεράνει κανείς αν αξίζει η να κάνει το βήμα ή όχι

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
413
Πόντοι
3.235
Tυπε εχω παιδια και διαζυγιο

Αν η γυναικα σε αγαπαει ειναι μεγαλο στηριγμα στην ζωη του αντρα και δεν τον κοβει, αντιθετα τον παει παραπερα

Αν η γυναικα αγαπαει την παρτη της και την προσωπικη της ευημερια την γαμησες, ολο αυτο γινεται εφιαλτης

Τα παιδια για μενα ηταν αποκαλυψη, αυτα σε αγαπανε και σε χρειαζονται εστω και αν εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας του κοσμου.

Αν τυχει να κανεις και κορη, η αξια των υπολοιπων γυναικων του κοσμου υποβαθμιζεται αυτοματα :sunglasses:

Η εργενικη ζωη ειναι σουπερ τα πρωτα χρονια, μετα καντανταει βαρετο και ψαχνεις αυτο που λεμε "συντροφικοτητα" (αυτο λιγο μετα τα 40 αρχιζει και δειχνει πολυ). Τελικα δεν το βρισκεις και καταληγεις να γαμεις οτι κινειται, ανυπομονωντας να γυρισεις σπιτι για να παραγγειλεις σουβλακια :cheesy:

τα πες όλα... έτσι ακριβώς είναι

αν παντρευτείς αξίζει μόνο για να κάνεις παιδιά και τίποτε άλλο.
γυναίκα να σε πάει μπροστά πολύ δύσκολο να βρεις... στον κύκλο μου ούτε έναν δεν ξέρω! όλες είναι άγκυρες!
πολύ σοφά λόγια, εγώ δυστυχώς η ευτυχώς κάνεις δεν ξέρει επέλεξα να μείνω σε ένα γάμο κόλαση για χάρη των παιδιών, μετά από τόση γκρίνια και μιζέρια όχι απλά δεν έχω όρεξη να μαλώσω, αλλά μου είναι αδιάφορη,

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
[quote author=duskolieggrafi link= ]Τύποι μου καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι στα πρόθυρα των πρώτων άντα και όπως καταλαβαίνετε όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί είναι είτε κάπου εκεί είτε μεγαλύτεροι. Οπότε το θέμα της συγκατοίκησης, γάμου, οικογένειας έχει αρχίσει να αναφέρεται σιγά σιγά όλο και περισσότερο.

Από ότι έχω καταλάβει πολλοί συναγωνιστές εδώ μέσα είναι ή υπήρξαν παντρεμένοι, με παιδιά ή χωρίς. Θα ήθελα να μας καταθέσουν τη γνώμη τους αν μπορούν, άξιζε η όλη διαδικασία; Άξιζε για τη συντροφικότητα, άξιζε μόνο για το παιδί, μήπως δεν άξιζε καθόλου; Το έχουν μετανιώσει;

Επίσης ας μας πουν τη γνώμη τους και οι εργένηδες άνω των 40, αυτοί τι πιστεύουν, γουστάρουν ή το ψάχνουν για οικογένεια;

Προσωπικά είμαι μάλλον εναντίον του γάμου, έχω φτάσει κάποιες φορές κοντά σε συγκατοίκηση, αλλά στο τέλος κώλωσα. Θεωρώ πως η οικογένεια κρατά τον άνδρα πίσω. [/quote] τελικα τι εγινε το εκανες το βημα? 5 χρονια περασανε

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Η ερωτηση ειναι πολυ σχετικη για το αν ειναι να παντρευτει κανεις η οχι..εγω σε ενα μηνα μπαινω 39 και τωρα εχω αρχισει και το ψιλοσκεφτομαι αλλα πιστευω οσο μεγαλωνει ο αντρας και βαζει μυαλο,τοσο το καλυτερο.Ομως και η καταλληλη γυναικα δεν θα σου ερθει στη καταλληλη στιγμη..(μπορει και ναι)
οσο ομως μεγαλωνω νιωθω να "κοβω" πιο ευκολα τις γυναικες και γενικως τους ανθρωπους.Αυτο απο τη μια ειναι ναι μεν καλο δηλ τη μαλακισμενη θα την κοψω στο πρωτο 5 λεπτο και γενικως δεν μπορει ευκολα να με ξεγελασει μια γυναικα δηλ να μου δειξει αλλο προσωπο πριν το γαμο για να με τυληξει και μετα να μου το βγαλει ξυνο,αλλα απο την αλλη οσο μεγαλωνω γινομαι και ψυρας με τα ελλατωματα των αλλων.Εγω πιστευω οτι εχει να κανει με το αν βρεις μια γυναικα που να σε γουσταρει πραγματικα και να τη γουσταρεις και συ (χωρις αυτο απαραιτητα να σημαινει οτι πρεπει να ειναι μουναρα).Μονο ετσι θα στεριωσει ενας γαμος σε βαθος χρονου.Και λιγοτερες προστριβες-λιγοτερα ψυχολογικα στα παιδια..τσακωμοι,ξυλο και ολα αυτα θα φτιαξουν αυριο μεθαυριο εναν ενηλικα με ψυχολογικα που θα σου κανει τη ζωη πατηνι.και φυσικα θα καταστραφει και η ζωη του παιδιου γιατι κακα τα ψεμματα ολοι ειμαστε κατα βαθος αυτο που βιωσαμε σαν παιδια.Αν λοιπον εχεις βρει τη γυναικα που θες,πανω απο ολα να τη γουσταρεις σαν ανθρωπο (δε λεω να ειναι και μπαζο) αλλα να σε γουσταρει και αυτη σαν ανθρωπο γιατι πλεον οι γυναικες κοιτανε συμφερον.Και προσοχη αυτες τις ελευθερες που ειναι πανω απο 30..προσποιουνται περισσοτερο απο τις μικροτερες λογω ηλικιας θελουν να παρουν εναν εκει αρων αρων (και ναι,και οτι θες,και οτι γουσταρεις,και ναι σε ολα κτλ..μου ετυχε προσφατα μια τετοια)...η σωστη η γυναικα θα σε βοηθησει και στα οικονομικα δε πιστευω οτι πρεπει να εισαι σονυ και ντε πλουσιος,αλλα οχι και μπατιρης.οποτε για μενα ολα ξεκινανε και τελειωνουν εκει...απο τη γυναικα... Αμα λοιπον το κανεις λογω ηλικιας η για τη κοινωνια η για τη μοναξια,η επειδη οι φιλοι καβατζωθηκαν,τοτε θα σου βγει ξυνο.οποιον ξερω που βιαστηκε,τωρα το φυσανε και δε κρυωνει.τυχερακια με ανεβαζουν τυχερακια με κατεβαζουν επειδη ειμαι ελευθερος...και ενας κακος γαμος δυστυχως θα παρει η μπαλα και το παιδι..για αυτο εχουμε καταντησει μια κοινωνια μπαχαλο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Εγώ που έμεινα γεροντοπαλίκαρο το έχω μετανοιώσει πικρά.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.
Να κάνεις παιδιά και να τα μεγαλώσεις, είναι ο προορισμός του ανθρώπου.
Μη γίνεται σαν κι εμένα μπάκουροι να ψάχνετε θαλπωρή για 5 λεπτά στα χέρια της κάθε πεταμένης.
Δε λέει πραγματικά.
Ψάχτε να παντρευτείτε άμεσα.
Όσο περνάνε τα χρόνια είναι και πιο δύσκολο.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.870
Πόντοι
216
www.tanea.gr/2020/11/08/greece/lockdown-exoun-kleisei-ola-ta-savvatokyriaka-gia-tous-gamous-to-2021/[/url]

Εδώ ο κόσμος χάνεται κι οι Έλληνες το χαβά τους,τρέχουν να παντρευτούν

Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για τον Έλληνα άντρα,άμα δεν φάει τα σκατά του γάμου δεν βάζει μυαλό
ε ναι ρε τύπε λογικό είναι...αφού έχουν πάθει FOMO :S :S

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Στρέψτε το ερώτημα στον εαυτό σας και η απάντηση είναι αυτή που θα δώσετε στον εαυτό σας! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom