Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Δεν είπα το αντίθετο. Ο καθένας εδώ μέσα είναι όπως είναι αλλά τα ποστ σου είναι μια μικρογραφία του εαυτού σου. Με τις βλακείες που γράφεις δείχνεις το ποιος είσαι και τα πιστεύω σου. Το μόνο που είπα είναι ότι είσαι λάθος. Προσωπική γνώμη μπορείς να έχεις αλλά δε σημαίνει ότι είναι σωστή. Είσαι αντικειμενικά λάθος και μέσα στο ψέμα. Κάποιος που απλά παρατηρεί και δεν έχει κάψει φλάντζα εδώ μέσα μπορεί άνετα να το δει. Κάθεσαι και αραδιάζεις ένα σωρό χαζά με υφάκι λες και κάνεις κήρυγμα στους νέους, δίνεις λάθος ιδέες που ένας πιτσιρικάς εδώ μέσα μπορεί να ακούσει και να τα κάνει σκατα. Τις γυναίκες πρέπει να τις σέβεσαι, όπως και όλον τον κόσμο. Και σε αυτό μίλησα για το φόρουμ γιατί όταν αγοράζεις την συντροφιά και το σώμα μιας γυναίκας, ο σεβασμός για τον οποίο μίλησα πάει απ’ το παράθυρο. Εγώ πιστεύω αυτό που σε ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι σε έβαλα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη στο ίδιο σακί. Όλοι εκεί είμαστε, δεν είσαι τίποτα το ιδιαίτερο παλικάρι. Κατέβα απ’ τα σύννεφα. Με τέτοια μυαλά και να παντρευτείς, προκοπή δε θα δεις.
Λες τις γυναικες πρεπει να τις σεβεσαι οπως τον υπολοιπο κοσμο. Λες οτι δεν θα δω προκοπη αν παντρευτω. Λες οτι ειμαι σε συννεφα.
Ακου καλα αυτο που θα σου πω.
Δεν με ξερεις. Οταν δεν ξερουμε καποιον, δεν του λεμε μαλακιες σε προσωπικο επιπεδο. Και μονο που μπαινεις στη διαδικασια να με κραζεις ενω δεν εχω πει κατι σε εσενα δειχνει οτι σε τσουζουν τα οσα λεω ή απλα εχεις θεματα και θες να τρωγεσαι με καποιον για να καλυψεις τα θεματα σου. Γενικα μιλαω παντα, οποιος δεν του αρεσει παει παρακατω.
Και μονο που λες να σεβομαστε τις γυναικες σημαινει οτι δεν εχεις ιδεα απο γυναιικες και εισαι τερμα μουνοδουλος και αμπαλος και πως ο μονος που ειναι σε συννεφα εισαι εσυ γιατι εχεις πλασει μια αλλη πραγματικοτητα για τη ζωη και τις γυναικες που σε βολευει γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να αντεξεις τη πραγματικη πραγματικοτητα γυρω σου.
Τερμα τωρα. Αν εχεις κατι να πεις γυρω απο το θεμα πες το και σταματα να ασχολεισαι με τη παρτυ μου. Αν δεν σου αρεσουν τα οσα γραφω, τραβα παρακατω. Κανεις δεν σε διορισε τον αγαπητικο του θαλαμου.