ετσι ηθελε ηταν παλαιων χριστιανικων αρχων
σε βολεψε .. η μαλλον νομιζες πως θα σε βολευε ..
ηταν μεχρι να μαθει τα κουσουρια σου με τα τραβεστι ..
η γυναικα εκ φυσεως θελει αντρα πιο ισχυρο απο αυτην.
τωρα η αλλη για σοβαρα να προχωρησεις σου λεει να βγαζεις τουλαχιστον οσο και εγω, δεν παιζει να εισαι εσυ ανεργος ή του γυμνασιου και αυτη να βγαζει απο την δουλεια της και να ειναι γιατρινα.
Τα προβληματα με την γυναικα πολλαπλασιαζονται,δεν σταματουν ποτε. Γιατι στην πορεια μιας σχεσης,παρουσιαζουν ολοενα πλασματικες αναγκες που καλεισαι αμεσα να καλυψεις. Και σε πανε συνεχως στην επομενη πιστα, δυσκολοτερη βεβαια σαν ενα videogame. Δηλαδη παιρνεις ενα, και πληρωνεις δεκα στο τελος.έχοντας κάνει πολλά μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που δεν έχω κάνει κάτι σοβαρό στη ζωή μου όχι για την ανάγκη της οικογένειας όσο της συντροφικότητας
το να γυρνάς σπίτι στη γυναίκα σου να τρώτε μαζί το βράδυ να κοιμάστε μαζί να αντιμετωπίζετε μαζί τα προβλήματα
Αυτό ισχύει πιο πολύ για την δυτική γυναίκα.Η ελληνίδα είναι ότι να'ναι,μπορεί να την δεις και με κανα ρεμάλι άνεργο επειδή της αρέσουν τα τατουάζ και τα μούσια του.
Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή ενός άντρα είναι οταν γίνεται πατέρας. Απο εκεί κι έπειτα, αν είναι βλάκας να πάει να κάνει παιδί με ελεηνιδα τσοκαρο, δεν φταίει κανείς άλλος πάρα μόνο αυτος. Γυναίκες για οικογένεια υπάρχουν οπως και άντρες. Εννοείται βέβαια, οτι γυναίκα για οικογένεια δεν είναι αυτή που απαραίτητα έχει γαμηθει με ελάχιστους άντρες.
εγω επιτρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη, γιατι οταν καποιος γινεται πατερας τα εξοδα τρεχουν εις διπλουν απο οτι πριν και η ζωη μετα τη γεννηση του παιδιου δημιουργει πολλες ευθυνες. ξεχναμε δλδ την ζωη που καναμε πριν τον ερχομο του παιδιου
Ή να έχει ένα-δυο παιδιά να του δώσουν ένα ποτήρι νερό ή μια αγκαλιά στα γεράματα;
εγώ βλέπω όσους έκαναν οικογένεια και τους λυπάμαιΓι’ αυτό κανείς οικογένεια. Εν γνώση του τι έρχεται. Λίγο είναι να δημιουργήσεις μια νέα ζωή ρε φίλε; Να πλάσεις έναν άνθρωπο και να τον μεγαλώσεις από τη γέννηση του; Ποιος δεν θέλει να το ζήσει αυτό; Ή να έχει ένα-δυο παιδιά να του δώσουν ένα ποτήρι νερό ή μια αγκαλιά στα γεράματα; Όποιον ξέρω που έχει κάνει οικογενεια μου λέει για γεννητούρια πρεπει να το ζήσεις για να καταλαβεις δεν μπορεί να στο εξηγήσει κάποιος.
εγώ βλέπω όσους έκαναν οικογένεια και τους λυπάμαι
λες και σταμάτησε η ζωή τους
και όποτε τους βλέπω μου αναμασάνε παλιές ιστορίες επειδή δεν έχουν τίποτα ενδιαφέρον στην τωρινή μιζέρια τους
Στην Ελλαδα κι απ οσο εχω ακουσει αλλα και απο τον κοινωνικο μου κυκλο τι βλεπω, ισχυει. Ειναι πιο δεμενη η οικογενεια σε σχεση με το εξωτερικο. Και οι γονεις προσεχουν και φροντιζουν τα παιδια, ακομα και μεγαλα, υπερ του δεοντος, και τα παιδια φροντιζουν τους γονεις οταν ερθει η ωρα.μην βαζεις το χερι σου στη φωτια γι' αυτο.
Στην Ελλαδα κι απ οσο εχω ακουσει αλλα και απο τον κοινωνικο μου κυκλο τι βλεπω, ισχυει. Ειναι πιο δεμενη η οικογενεια σε σχεση με το εξωτερικο. Και οι γονεις προσεχουν και φροντιζουν τα παιδια, ακομα και μεγαλα, υπερ του δεοντος, και τα παιδια φροντιζουν τους γονεις οταν ερθει η ωρα.
παλιότερα νόμιζα ότι τα παιδιά ωριμάζουν τον άντρα
τη ιδια διαπιστωση εχω κανει και εγω τυπε
παλιότερα νόμιζα ότι τα παιδιά ωριμάζουν τον άντρα
τώρα διαπιστώνω το ακριβώς αντίθετο!
όσοι κάνουν παιδιά, τους βλέπεις μετά από 10 χρόνια και είναι ακόμα στο ίδιο ακριβώς πνευματικό επίπεδο!
τη ιδια διαπιστωση εχω κανει και εγω τυπε
συμφωνω 100% λογο του οτι τα παιδια δεν αφηνουν στον πατερα να εξεληχθει σε ολους τους τομεις της ζωης του προς το καλυτερο γιατι εχουν τα ιδια αναγκες που ο πατερας ειναι υποχρεωμενος να τις καλυψει με αποτελεσμα την στασημοτητα του σε ολους τους τομεις της ζωης του
Τι συγκρινετε και γιατι; Συγκρινετε εμενα που δουλευω 8ωρο χωρις υποχρεωσεις, με συναδελφο μου επισης 8ωρο παντρεμενο με 2 παιδια, που ειναι διαρκως υπ ατμον, ετοιμος να καταρευσει, τρεχει να προλαβει τις υποχρεωσεις, και οικονομικα ζηταει διακριτικα δανεικα 5 ευρω στο τελος του μηνα για να παρει ενα πακετο τσιγαρα γιατι δεν εχει. Και παλι ομως, αλλη ζωη, αλλη χαρα η οικογενεια. Δεν ειναι ολα για ολους.παλιότερα νόμιζα ότι τα παιδιά ωριμάζουν τον άντρα
τώρα διαπιστώνω το ακριβώς αντίθετο!
όσοι κάνουν παιδιά, τους βλέπεις μετά από 10 χρόνια και είναι ακόμα στο ίδιο ακριβώς πνευματικό επίπεδο!
Τα προβληματα με την γυναικα πολλαπλασιαζονται,δεν σταματουν ποτε. Γιατι στην πορεια μιας σχεσης,παρουσιαζουν ολοενα πλασματικες αναγκες που καλεισαι αμεσα να καλυψεις. Και σε πανε συνεχως στην επομενη πιστα, δυσκολοτερη βεβαια σαν ενα videogame. Δηλαδη παιρνεις ενα, και πληρωνεις δεκα στο τελος.