You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 489K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Οι γυναίκες έχουν το πλεονέκτημα πώς όποτε και να αποφασίσουν ότι θέλουν γάμο και παιδί,στάνταρ θα βρουν κάποιον να παντρευτούν.Πάει ας πούμε η άλλη 28-30 και λέει 'τώρα θα βρω κάποιον να παντρευτώ'.Ε θα βρει,γιατί άντρες που θέλουν κι αυτοί να παντρευτούν λόγω μοναξιάς ή κοινωνικής πίεσης ή γιατί θέλουν κι αυτοί παιδιά υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Από την άλλη,φτάνει ένας άντρας 32,35,37,έχει δουλειά και λέει κι αυτός 'θέλω να παντρευτώ'.Εαν δεν είναι όμως πολύ κοινωνικός ή όλες γύρω του είναι ήδη παντρεμένες ή δεν τον βλέπουν σαν άντρα,άντε πες πού θα βρει αυτός γυναίκα.
είσαι λάθος να ξέρεις όποιος ψάχνει βρίσκει
απλά σήμερα είναι πολύ δύσκολο να βρείς γυναίκα για γάμο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν ισχυουν ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.Ανέφερα κάποιους λόγους.Μοναξιά (που μετά τα 30-35 γαμάει εαν δεν έχεις και πολλές κοινωνικές επαφές) και απόκτηση παιδιών.
μοναξια και καταθλιψη παθαινουν 100 φορες πιο συχνα οι γυναικες γιατι πολυ απλα παραγουν ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ που ειναι ΚΑΙ ψυχοτροπος, δηλαδη κανει το ατομο καταθλιπτικο,
δευτερον ο αντρας το ΠΑΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ το αποκτα ΜΕΤΑ την αποκτηση παιδιων με την αυξηση της ωκυτοκινης στο αιμα του.
πιο πριν δεν εχει κανενα θεμα να καιγεται για πατροτητες.
αν εσυ τωρα αισθανεσαι μοναξια ή σου λειπουν τα παιδια που δεν απεκτησες ...μαλλον εισαι γυναικα, γι αυτο στο ξαναλεω μην μιλας ετσι ακουγεσαι σαν τις γυναικες που ζηταν να κανουν οικογενεια γιατι αλλιως αισθανονται ανολοκληρωτες
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν ισχυουν ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.
μοναξια και καταθλιψη παθαινουν 100 φορες πιο συχνα οι γυναικες γιατι πολυ απλα παραγουν ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ που ειναι ΚΑΙ ψυχοτροπος, δηλαδη κανει το ατομο καταθλιπτικο,
δευτερον ο αντρας το ΠΑΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ το αποκτα ΜΕΤΑ την αποκτηση παιδιων με την αυξηση της ωκυτοκινης στο αιμα του.
αν εσυ τωρα αισθανεσαι μοναξια ή σου λειπουν τα παιδια που δεν απεκτησες ...μαλλον εισαι γυναικα, γι αυτο στο ξαναλεω μην μιλας ετσι ακουγεσαι σαν τις γυναικες που ζηταν να κανουν οικογενεια γιατι αλλιως αισθανονται ανολοκληρωτες
φίλε είσαι λάθος πλέον στα 34 μου έχοντας κάνει μακροχρόνιες σχέσεις έχοντας κερατώσει έχοντας κάνει πολλά μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που δεν έχω κάνει κάτι σοβαρό στη ζωή μου όχι για την ανάγκη της οικογένειας όσο της συντροφικότητας
το να γυρνάς σπίτι στη γυναίκα σου να τρώτε μαζί το βράδυ να κοιμάστε μαζί να αντιμετωπίζετε μαζί τα προβλήματα
το δύσκολο είναι να βρείς γυναίκα για γάμο και επίσης οι συγκυρίες έχοντας κάνει 3 μακροχρόνιες σχέσεις για τη μια εχω μετανοιώσει που δεν την παντρεύτηκα
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.080
- Πόντοι
- 7.216
Όπως πάντα είσαι εκτός χρόνου και τόπου.Οι γυναίκες έχουν το πλεονέκτημα πώς όποτε και να αποφασίσουν ότι θέλουν γάμο και παιδί,στάνταρ θα βρουν κάποιον να παντρευτούν.Πάει ας πούμε η άλλη 28-30 και λέει 'τώρα θα βρω κάποιον να παντρευτώ'.Ε θα βρει,γιατί άντρες που θέλουν κι αυτοί να παντρευτούν λόγω μοναξιάς ή κοινωνικής πίεσης ή γιατί θέλουν κι αυτοί παιδιά υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Από την άλλη,φτάνει ένας άντρας 32,35,37,έχει δουλειά και λέει κι αυτός 'θέλω να παντρευτώ'.Εαν δεν είναι όμως πολύ κοινωνικός ή όλες γύρω του είναι ήδη παντρεμένες ή δεν τον βλέπουν σαν άντρα,άντε πες πού θα βρει αυτός γυναίκα.
Έχω διώξει τουλάχιστον 3-4 μουνιά, τα οποία με παρακαλούσαν να τις παντρευτώ απλά και μόνο επειδή δεν τα θεωρούσα κατάλληλα για γάμο. Δεν είχαν δλδ το πακέτο.
Η τελευταία που έδιωξα ήταν υπέρμουνο, τουλάχιστον 8άρι,από τις ωραιότερες γκόμενες που είχα ποτέ, γιατί έκανε κρα για γάμους και βαφτίσια χωρίς όμως να πληρεί τις υπόλοιπες προϋποθέσεις.
Guest what.
Εγώ στα 38 μου είμαι ακόμα ανάρπαστος γαμπρός στα μάτια των γυναικώνε.
Αυτή στα 39 της έχει αρχίσει να ξεσκονίζει το ράφι!
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
δεν ισχυουν ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.
Δεν ξέρω εαν τα παθαίνουν 100 φορές πιο συχνά οι γυναίκες,αλλά πώς γίνεται οι άντρες που αυτοκτονούν να είναι πενταπλάσιοι;
www.iefimerida.gr/news/477265/aytoktonies-stin-ellada-5-fores-perissoteroi-oi-andres-apo-tis-gynaikes]https://www.iefimerida.gr/news/477265/aytoktonies-stin-ellada-5-fores-perissoteroi-oi-andres-apo-tis-gynaikes[/url]
Τώρα αυτά για τις ορμόνες δεν τα ξέρω,αλλά και ο άντρας δεν αισθάνεται ανολοκλήρωτος εαν δεν αφήσει απογόνους;
οπου ναναι .. θα παρει γατα ..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εγω οταν παντρεφτηκα μετανοιωσα σε τρισημιση μηνες.φίλε είσαι λάθος πλέον στα 34 μου έχοντας κάνει μακροχρόνιες σχέσεις έχοντας κερατώσει έχοντας κάνει πολλά μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που δεν έχω κάνει κάτι σοβαρό στη ζωή μου όχι για την ανάγκη της οικογένειας όσο της συντροφικότητας
το να γυρνάς σπίτι στη γυναίκα σου να τρώτε μαζί το βράδυ να κοιμάστε μαζί να αντιμετωπίζετε μαζί τα προβλήματα
το δύσκολο είναι να βρείς γυναίκα για γάμο και επίσης οι συγκυρίες έχοντας κάνει 3 μακροχρόνιες σχέσεις για τη μια εχω μετανοιώσει που δεν την παντρεύτηκα
στα 38 μου εχω κανει 36 σχεσεις απο 7 χρονια ως one night stand.
ειναι μεγαλο πραγμα να εχεις την ησυχια σου στο σπιτι και να μη στα πρηζει για μικροπραγματα επειδη ειναι στην φυση της να μιλαει 6 φορες περισσοτερο και να εχει συνεχεια απαιτησεις που μονο ενας παραλογος γυναικειος νους μπορει να φανταστει
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Όπως πάντα είσαι εκτός χρόνου και τόπου.
Έχω διώξει τουλάχιστον 3-4 μουνιά, τα οποία με παρακαλούσαν να τις παντρευτώ απλά και μόνο επειδή δεν τα θεωρούσα κατάλληλα για γάμο. Δεν είχαν δλδ το πακέτο.
Η τελευταία που έδιωξα ήταν υπέρμουνο, τουλάχιστον 8άρι,από τις ωραιότερες γκόμενες που είχα ποτέ, γιατί έκανε κρα για γάμους και βαφτίσια χωρίς όμως να πληρεί τις υπόλοιπες προϋποθέσεις.
Guest what.
Εγώ στα 38 μου είμαι ακόμα ανάρπαστος γαμπρός στα μάτια των γυναικώνε.
η ομορφιά δεν είναι κριτήριο για να γίνει ένας γάμος
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Δεν ξέρω εαν τα παθαίνουν 100 φορές πιο συχνά οι γυναίκες,αλλά πώς γίνεται οι άντρες που αυτοκτονούν να είναι πενταπλάσιοι;
www.iefimerida.gr/news/477265/aytoktonies-stin-ellada-5-fores-perissoteroi-oi-andres-apo-tis-gynaikes]https://www.iefimerida.gr/news/477265/aytoktonies-stin-ellada-5-fores-perissoteroi-oi-andres-apo-tis-gynaikes[/url]
Τώρα αυτά για τις ορμόνες δεν τα ξέρω,αλλά και ο άντρας δεν αισθάνεται ανολοκλήρωτος εαν δεν αφήσει απογόνους;
επειδη ειμαι βιολογος να σου απαντησω οτι αντρες αυτοκτονουν ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ, αλλα γιατι οταν στρεσσαρονται, λογω τεστοστερονης ειναι πιο βιαιοι και αποφασιστικοι, οποτε δεν κωλωνουν να πηδηξουν στο κενο (κατι που σκεφτονται πολες περισσοτερες καταθλιπτικες γυναικες αλλα δεν το κανουν γιατι ειναι ΔΕΙΛΕΣ)
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εγω οταν παντρεφτηκα μετανοιωσα σε τρισημιση μηνες.
στα 38 μου εχω κανει 36 σχεσεις απο 7 χρονια ως one night stand.
ειναι μεγαλο πραγμα να εχεις την ησυχια σου στο σπιτι και να μη στα πρηζει για μικροπραγματα επειδη ειναι στην φυση της να μιλαει 6 φορες περισσοτερο και να εχει συνεχεια απαιτησεις που μονο ενας παραλογος γυναικειος νους μπορει να φανταστει
μιλάω για μακροχρόνιες σχέσεις ξεπέτες κέρατα έχουμε κάνει όλοι (και άνδρες και γυναίκες όσο μυξοπαρθένες και να στο παίζουν)
επίσης ρε φίλε δεν στη δίνει που γυρνάς το μεσημέρι σπίτι και είναι άδειο? που τρώς μόνο σου το βράδυ? για να μην αναφερθώ αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δυστυχως οι αντρες παρασυρονται απο αυτο.η ομορφιά δεν είναι κριτήριο για να γίνει ένας γάμος
δες ποσοι πλουσιοι , διασημοι και ισχυροι παρασυρονται και παιρνουν φωτομοντελες με iq ραδικιου 30 χρονια νεοτερες
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οχι με ηρεμει, αντιθετα μου την σπαει να ακουω μια λεπτη τσιριγλιαρικη φωνη να με πρηζει για κατι που δεν φανταστηκα οτι θα την ενοχλουσε.μιλάω για μακροχρόνιες σχέσεις ξεπέτες κέρατα έχουμε κάνει όλοι (και άνδρες και γυναίκες όσο μυξοπαρθένες και να στο παίζουν)
επίσης ρε φίλε δεν στη δίνει που γυρνάς το μεσημέρι σπίτι και είναι άδειο? που τρώς μόνο σου το βράδυ? για να μην αναφερθώ αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
φίλε είσαι λάθος πλέον στα 34 μου έχοντας κάνει μακροχρόνιες σχέσεις έχοντας κερατώσει έχοντας κάνει πολλά μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που δεν έχω κάνει κάτι σοβαρό στη ζωή μου όχι για την ανάγκη της οικογένειας όσο της συντροφικότητας
Αυτό που λες είναι το ιδανικό,ειδικά η αντιμετώπιση προβλημάτων και η στήριξη στα δύσκολα.Φυσικά,δεν είμαι τόσο αφελής να πιστεύω ότι βρίσκεις εύκολα τέτοιες,αλλά εαν τις βρεις (σε συνδυασμό με μια καλούτσικη εμφάνιση),σίγουρα θα είσαι καλά.
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αυτό που λες είναι το ιδανικό,ειδικά η αντιμετώπιση προβλημάτων και η στήριξη στα δύσκολα.Φυσικά,δεν είμαι τόσο αφελής να πιστεύω ότι βρίσκεις εύκολα τέτοιες,αλλά εαν τις βρεις (σε συνδυασμό με μια καλούτσικη εμφάνιση),σίγουρα θα είσαι καλά.
άρα το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεις πλέον γυναίκα για κάτι τέτοιο
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
είσαι λάθος να ξέρεις όποιος ψάχνει βρίσκει
απλά σήμερα είναι πολύ δύσκολο να βρείς γυναίκα για γάμο
Δε νομίζω.Βασικά και να ψάχνεις,στην Ελλάδα θα καταλήξεις πάλι με καμία που σου προξένεψαν φίλοι ή συγγενείς.Δεν έχεις επιλογές.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
σε χωρια και νησια δεν εχεις επιλογες,Δε νομίζω.Βασικά και να ψάχνεις,στην Ελλάδα θα καταλήξεις πάλι με καμία που σου προξένεψαν φίλοι ή συγγενείς.Δεν έχεις επιλογές.
σε πολεις ανω των 100.000 επιλογες υπαρχουν.
και να μην εχεις συναδελφισες γραψου σε γυμναστηριο, σχολη χορου, γιογκα, ορειβατικο συλλογο,
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
εγω οταν παντρεφτηκα μετανοιωσα σε τρισημιση μηνες.
Πριν παντρευτείτε,δεν συγκατοικήσατε για να μάθετε ο ένας τα χούγια του άλλου;Μετά το γάμο μείνατε μαζί πρώτη φορά;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
α να γεια σου.άρα το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεις πλέον γυναίκα για κάτι τέτοιο
η γυναικα εκ φυσεως θελει αντρα πιο ισχυρο απο αυτην.
παλια που δεν ειχαν δικα τους πτυχια, δικες τους δουλειες, δεν ειχαν μεγαλες απαιτησεις.
τωρα η αλλη για σοβαρα να προχωρησεις σου λεει να βγαζεις τουλαχιστον οσο και εγω, δεν παιζει να εισαι εσυ ανεργος ή του γυμνασιου και αυτη να βγαζει απο την δουλεια της και να ειναι γιατρινα.
ετσι ειναι η φυση
και ετσι η φυση εκδικειται τις γυναικες που ειναι καριεριστριες, οχι τους αντρες, οι αντρες δεν καιγομαστε για οικογενειες και νυφικα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ετσι ηθελε ηταν παλαιων χριστιανικων αρχωνΠριν παντρευτείτε,δεν συγκατοικήσατε για να μάθετε ο ένας τα χούγια του άλλου;Μετά το γάμο μείνατε μαζί πρώτη φορά;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 20