ετσι κ μετα απιστευτη αισθηση και βγαζεις και πολυ σπερμα χωρις να εχεις οργασμο !
χυνεις και εσυ μονο απο τον προστατη;
εγω μονο 2 φορες τα εχω καταφερει. οση προπονηση και να κανω, δεν μπορω να τελειωσω. μενω στα προεκσπερματικα
ετσι κ μετα απιστευτη αισθηση και βγαζεις και πολυ σπερμα χωρις να εχεις οργασμο !
εγω μονο 2 φορες τα εχω καταφερει. οση προπονηση και να κανω, δεν μπορω να τελειωσω. μενω στα προεκσπερματικα
τι προπονηση κανετε παιδια? βαρακια?Προπόνηση και πολύ προπόνηση!!!
Οοοοοχι, το 24cm ομοίωμα που έχω όμως, μια χαρα με προπονει!!!τι προπονηση κανετε παιδια? βαρακια?
το ξεφτιλισες τελειως και συΟοοοοχι, το 24cm ομοίωμα που έχω όμως, μια χαρα με προπονει!!!
Θα σου γαργαλάει και τις αμυγδαλές!!!Οοοοοχι, το 24cm ομοίωμα που έχω όμως, μια χαρα με προπονει!!!
Μα αφού με ρωτησε..... να μην πω??το ξεφτιλισες τελειως και συ
ΕΕΕ τις αμυγδαλές όχι, αλλά σίγουρα όταν μπαινει ολο μέσα...... σε κανει και βλέπεις τον κόσμο αλλιώς!!!!Θα σου γαργαλάει και τις αμυγδαλές!!!
που εισαι χυσολαγνε-teddyΕΕΕ τις αμυγδαλές όχι, αλλά σίγουρα όταν μπαινει ολο μέσα...... σε κανει και βλέπεις τον κόσμο αλλιώς!!!!
Έλα βρε Νασο μου, εδώ είμαι, απλά ειμουν αρκετά "πολυασχολη" τις τελευταίες εβδομάδες και χάθηκα λίγο.που εισαι χυσολαγνε-teddy
δεν μπορεσε να κρατηθει !
τελειο!Μμμμ.... ΝΑΙ, αυτο μαλιστα!!!
Αυτος ειναι υπεροχος οργασμος, και ακομη καλυτερος ειναι αν ειναι εντελος πεσμενη και μαλακη η κλειτοριδα
:-)τελειο!
για πες μας τι ασχολίες ειχες φιλεναδα?Έλα βρε Νασο μου, εδώ είμαι, απλά ειμουν αρκετά "πολυασχολη" τις τελευταίες εβδομάδες και χάθηκα λίγο.
για πες μας τι ασχολίες ειχες φιλεναδα?