geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.022
- Πόντοι
- 6.515
Στο θεμα απαντησαν 20 ατομα?Οταν λες σχεσον ολοι εννοεις οτι σου στειλανε οι 18 τυπε? :S :S :S
εγω παντως δεν εστειλα πμ στον τυπο :S
Στο θεμα απαντησαν 20 ατομα?Οταν λες σχεσον ολοι εννοεις οτι σου στειλανε οι 18 τυπε? :S :S :S
εγω παντως δεν εστειλα πμ στον τυπο :S
φιλος κοιταξε οταν τραβιονται με τραβελλια νομιζουν οτι πανε με γυναικα ..χαχαχαχα οπου αναδασωση και ο λιλας μαζι!!
παντως μια που μιλαμε για πουστηδες....καταννοω την ανωμαλια να γουσταρουν πουτσο οι "αντρες".
εκεινο που δεν θα χωνεχω ποτε ειναι το λογο που τραβιονται πολλοι με τα τραβελια.
και μαλιστα τα τραβελια κανουν χρυσες δουλειες.
ποια η διαφορα που τρωνε καβλι απο τραβελι και ποια απο πουστη;;
αβυσσος η κωλοτρυπιδα των " ανδρων"
Σωστά τα λέει ο φίλος, αν και με ένα δονητή γίνεται πιο απολαυστική δουλειά. Είμαι πολλά χρόνια στο άθλημα και οι δονητές κάνουν απίστευτη δουλειά. Το θέμα είναι να βρεις το σωστό σημείο και η εκσπερμάτιση είναι απολαυστική. Τώρα δύσκολα να το πετύχεις πάνω στο σεξ καθώς ο σύντροφός σου έχει το δικό του ρυθμό καθώς σε γαμάει και δύσκολα να συντονιστείς. Στο σεξ με το φίλο μου χύνω τραβώντας μαλακία. Μόνος μου χρησιμοποιώ δονητή και χύνω με διέγερση του προστάτη.τον τελευταιο καιρο διαβαζα σε διάφορα sites και έβλεπα σχετικά videos για την διέγερση του προστάτη. μέχρι χτες είχα κάνει 2 δοκιμες, χωρίς επιτυχία. δεν εχω sex toys, οπότε χρησιμοποιούσα μόνο δάχτυλο. δεν τραβούσα καθόλου μαλακία, και περίμενα, όπως ειχα διαβάσει, μόνο με το δάχτυλο να χύσω. αυτό δεν έγινε τις 2 πρώτες φορές και έβγαζα μόνο προ εκσπερματικά υγρά. χτες είπα να κάνω την 3η προσπάθεια, η οποία είχε επιτυχία. έβαλα να δω τσοντα, χωρίς να τον παίζω, για να φτιαχτώ. έβαλα δάχτυλο και άρχισα να βγάζω τα πρώτα υγρά. προσπάθησα να βρω τον προστάτη, ώστε να αρχίσω να τον χαιδεύω. αυτό ειναι το πιο σημαντικό, γιατί εκεί είναι όλη η διέγερση. μόλις τον βρήκα, το κατάλαβα αμέσως. η διέγερση ήταν αρκετά μεγαλύτερη. άρχισα να τον χαιδεύω και να τον πιέζω απαλά. αυτό κράτησε για πολύ λίγο, καθώς ξαφνικά άρχισα να χύνω. και γαμώ τις αισθήσεις. δοκίμασε το
από συμβουλές, το μόνο που έχω να σου δώσω είναι να βρεις τον προστάτη. διαφορετικά δεν θα έχεις επιτυχία.
σε κάποια sites είχα διαβάσει πως ειδικά την πρώτη φορά, για να έχει επιτυχία, πρέπει να μην έχεις χύσει για κάποιες μέρες για να έχεις πολλές κάβλες. αυτό δεν ισχύει καθώς εγώ είχα κάνει σεξ προχτες και το δοκίμασα την αμέσως επόμενη μέρα και είχε επιτυχία.
τέλος, όπως καταλαβαίνεις τα sex toys δεν είναι απαραίτητα. και το δάχτυλο αρκεί ;)
Σωστά τα λέει ο φίλος, αν και με ένα δονητή γίνεται πιο απολαυστική δουλειά. Είμαι πολλά χρόνια στο άθλημα και οι δονητές κάνουν απίστευτη δουλειά. Το θέμα είναι να βρεις το σωστό σημείο και η εκσπερμάτιση είναι απολαυστική. Τώρα δύσκολα να το πετύχεις πάνω στο σεξ καθώς ο σύντροφός σου έχει το δικό του ρυθμό καθώς σε γαμάει και δύσκολα να συντονιστείς. Στο σεξ με το φίλο μου χύνω τραβώντας μαλακία. Μόνος μου χρησιμοποιώ δονητή και χύνω με διέγερση του προστάτη.
καλα τα ειχα πει, αλλά από τοτε τιποτα. δν τα εχω ξανακαταφερει.
χύνει το πουλάκι σου;Εγω τα εχω καταφερει αρκετες φορες, απλα πρεπει να θελει και ο αντρας να σε κανει να ερθεις σε οργασμο απο πισω, ειναι πολυ σημαντικο αυτο!!
Ναι, μου ερχεται σε οργασμο απο πισω, αλλα αυτο που χρειαζετε σιγουρα ειναι να μην το παιζεις ποτε απο μπροστα!χύνει το πουλάκι σου;
Εμένα δεν έχω νιώσει τίποτα από πίσω μόνο πόνο αλλά δεν το έχω ταμπού δίνω κωλο καμιά φορά
Τι ξέρετε; Πότε ήταν η πρώτη σας φορά; Τι θα θέλατε να συμβουλέψετε στους "νέους" του αθλήματος; Προτείνετε κάποιο sex toy;
http://[URL unfurl="true"]www.prostate-massage-and-health.com/images/xAnerosHelixSyn2c320.jpg.pagespeed.ic.Rnf2iswJ2T.jpg[/img[/URL]]
[img]http://stec-t13.xhcdn.com/t/877/320/8_2117877.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.aarkey.info/babble/images/!tumblr_lh6n87LVn11qasicho1_500.jpg[/img[/URL]]
[/quote]κωνο της αστυνομιας...
τι παπάτζες είναι αυτές; βίντεο υπάρχει πουθενά με το φαινόμενο;τον τελευταιο καιρο διαβαζα σε διάφορα sites και έβλεπα σχετικά videos για την διέγερση του προστάτη. μέχρι χτες είχα κάνει 2 δοκιμες, χωρίς επιτυχία. δεν εχω sex toys, οπότε χρησιμοποιούσα μόνο δάχτυλο. δεν τραβούσα καθόλου μαλακία, και περίμενα, όπως ειχα διαβάσει, μόνο με το δάχτυλο να χύσω. αυτό δεν έγινε τις 2 πρώτες φορές και έβγαζα μόνο προ εκσπερματικά υγρά. χτες είπα να κάνω την 3η προσπάθεια, η οποία είχε επιτυχία. έβαλα να δω τσοντα, χωρίς να τον παίζω, για να φτιαχτώ. έβαλα δάχτυλο και άρχισα να βγάζω τα πρώτα υγρά. προσπάθησα να βρω τον προστάτη, ώστε να αρχίσω να τον χαιδεύω. αυτό ειναι το πιο σημαντικό, γιατί εκεί είναι όλη η διέγερση. μόλις τον βρήκα, το κατάλαβα αμέσως. η διέγερση ήταν αρκετά μεγαλύτερη. άρχισα να τον χαιδεύω και να τον πιέζω απαλά. αυτό κράτησε για πολύ λίγο, καθώς ξαφνικά άρχισα να χύνω. και γαμώ τις αισθήσεις. δοκίμασε το
από συμβουλές, το μόνο που έχω να σου δώσω είναι να βρεις τον προστάτη. διαφορετικά δεν θα έχεις επιτυχία.
σε κάποια sites είχα διαβάσει πως ειδικά την πρώτη φορά, για να έχει επιτυχία, πρέπει να μην έχεις χύσει για κάποιες μέρες για να έχεις πολλές κάβλες. αυτό δεν ισχύει καθώς εγώ είχα κάνει σεξ προχτες και το δοκίμασα την αμέσως επόμενη μέρα και είχε επιτυχία.
τέλος, όπως καταλαβαίνεις τα sex toys δεν είναι απαραίτητα. και το δάχτυλο αρκεί ;)
όχι νομιζουν, πανε με γυναικαφιλος κοιταξε οταν τραβιονται με τραβελλια νομιζουν οτι πανε με γυναικα ..
οποτε μαλλονα ξεκινανανε να γαμισουν αλλα μια και ειναι εκει τον δοκιμαζουν
τι αλλο να σκεφτω
τι παπάτζες είναι αυτές; βίντεο υπάρχει πουθενά με το φαινόμενο;
ωραιο το βιντεο;τι παπάτζες είναι αυτές; βίντεο υπάρχει πουθενά με το φαινόμενο;
"Seeing is believing" λένε οι φίλοι μας οι Αγγλοιωραιο το βιντεο;
σου εχει τυχει?"Seeing is believing" λένε οι φίλοι μας οι Αγγλοι
πωπω περνάνε καλά τα πουσταριά , τι πρέπει να κάνω ;
Προπόνηση και πολύ προπόνηση!!!πωπω περνάνε καλά τα πουσταριά , τι πρέπει να κάνω ;
Πιο πολύ πόνο και χέσιμο νιώθω
Προπόνηση και πολύ προπόνηση!!!