Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.864
- Πόντοι
- 3.186
Μάλλον προξενιό με άντρες θέλουν τύπεδηλαδή τι περιμένατε ,να γίνει κανένα προξενιό με γυναίκες;
Μάλλον προξενιό με άντρες θέλουν τύπεδηλαδή τι περιμένατε ,να γίνει κανένα προξενιό με γυναίκες;
Παχουλός εγώ; Ποτέ δεν υπήρξα...Ούτε είμαι gay, αντιθέτως δηλώνω οπαδός του γυναικείου κάλλους!Ωραίο θέμααπό όσους είδα μέχρι στιγμής οι παρακάτω μπορείτε όποτε θέλετε να μπείτε μέσα μου και να ξαλαφρώσετε... ή και όλοι μαζί αν θέλετε να κανονίσουμε...
- Driver1981 (τα πόδια σου μου αρέσουν περισσότερο από την πούτσα σου)
- BisexualWannabe
- HornyBoyXXL
- dorcel - αν και δεν μου αρέσουν οι παχουλοί, η ψώλα σου αξίζει να μπει μέσα μου έστω μία φορά
- Νικόλας13
- Quaresma 2.0 - είσαι πολύ όμορφος
![]()
Έχω ίδια!!!Την καυλημέρα μου και καλή εβδομάδα!![]()
Ρε μάλακα δεν βαρέθηκες να την πέφτεις μέσα στο νήμα ;Εγώ μία πούτσα ήθελα να φάω, και το κάναμε πολιτικό το θρεντ
Εδώ (μου) ταιριάζει το, "καλύτερα ναμασάςγλείφεις, παρά να μιλάς"![]()
Στο νήμα πουτσες των μελών ; ή στο bourdela.com ?Καλώς και τον άντρακλα τον πολλά βαρύ
ο Alex71 άλλος είναι που θυμόμουν;
υγ. το θέμα πούτσες έχει, δεν θα βαρεθώ ποτέ να την πέφτω, εσύ άραγε τι κάνεις εδώ μέσα;![]()
Σημασία έχει πως το χρησιμοποιείςΜια τελευταία από εμένα!!!
Μη ζηλεύετε καριόληδες!!![]()
Μαγνήτης είναι, τύπε.Μια τελευταία από εμένα!!!
Μη ζηλεύετε καριόληδες!!
Είστε ιατρός;;;;Πρέπει να φτιάξω άλλο θέμα, Ανεβάστε ντικ πικ να σας πω αν έχετε κονδυλώματα![]()
Δεν είναι κλεμμένες αδερφέ!!!Θα χρειαστεί να κλείσουμε ραντεβού από κοντά για την εξέταση του συγκεκριμένου πέους![]()
όχι δεν είμαι γιατρός αλλά είναι σε έξαρση ειδικά τον τελευταίο χρόνο και ιδίως σε νεαρές ηλικίες 20-25 (πάντα σύμφωνα με την εμπειρία μου )
ανέβασε καμία δική σου εσύ, όλο κλεμμένες ανεβάζεις