BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.877
- Πόντοι
- 456
Αρχίζω να νιώθω πως τα 16 μου(αληθινά) εκατοστά δεν είναι αρκετά!Πολλα φεικ πέφτουν πάντως ο μεσος ορος του 22 ισχυει
Αρχίζω να νιώθω πως τα 16 μου(αληθινά) εκατοστά δεν είναι αρκετά!Πολλα φεικ πέφτουν πάντως ο μεσος ορος του 22 ισχυει
Story of my life...Τον alcet73 γιατί τον απορρίπτεις?
Τι θες για ανάλογο δωράκι?Το δικό μου δεν το δείχνω. Ειναι κάτι σαν μνημείο κληρονομιάς, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Πρέπει να πληρώσεις για να το δεις, τιμής ένεκεν.
Ισως με ανάλογο δωράκι το σκεφτώ , άμα ειναι για το καλό της ανθρωπότητας..
Μπα οχι. Nα μου λείπει . Εχω τις αφέντρες μου για αυτό αν χρειαστεί , αν και το συγκεκριμένο φετίχ δεν ειναι στα ενδιαφέροντα μου. Ευχαριστώ παντως .Τι θες για ανάλογο δωράκι?
Να σε κατουρησουμε όλοι μαζί κλπ?
Γιατί λες είσαι υποτακτικη
Να μας γλύψεις τα παπούτσια?Μπα οχι. Nα μου λείπει . Εχω τις αφέντρες μου για αυτό αν χρειαστεί , αν και το συγκεκριμένο φετίχ δεν ειναι στα ενδιαφέροντα μου. Ευχαριστώ παντως .
Ισως βάλω σε δημοπρασία το πουλί μου και οσα πιάσει. Ξεκινάω απο 50 ευρώ και βλέπουμε που θα παει η ταρίφα. Επαναλαμβάνω έχουμε να κάνουμε με συλλεκτικό είδος, να το λάβετε σοβαρά υπόψιν αυτό. κύριοι και κυρίες μου. Το έχουν προσκυνήσει Θεες και Θεες.. Κάντε το για αυτές, οχι για μενα.
Εγώ το σουφρα πικςΠεριμενω με ανυπομονησια το νημα "Πουσι Πικς"
θα κρεμονται και παπαριαΕγώ το σουφρα πικς
γιατί ρε φιλε σου φαινόμαστε για άνθρωποι που θα έλεγαν ψέμματα για το μέγεθος για να πουλήσουν μούρη;Πολλα φεικ πέφτουν πάντως ο μεσος ορος του 22 ισχυει
Εγω μιλησα γενικα και αόρισταγιατί ρε φιλε σου φαινόμαστε για άνθρωποι που θα έλεγαν ψέμματα για το μέγεθος για να πουλήσουν μούρη;
......Τι φορτηγο; Με τετοιο εργαλειο μπαινει σε τροχια στο διαστημα
Συγνώμη για την παρέμβαση - αλλά αυτή τη περίοδο δεν έχει κομπρεσέρ στην Πανεπιστημίου. Σήμερα πέρασα.κάθομαι πάνω της και χοροπηδάω σαν τα κομπρεσέρ στην πανεπιστημίου...
Ο Δήμαρχος δεν άλλαξε ακόμα, 1η Ιανουαρίου ξεκινά θητεία ο καινούργιος.ήθελα να πω ασταμάτητα/για χρόνια/χωρίς αύριο...
που να ήξερα ότι έφυγαν τα κομπρεσερ μαζί με το καθυστερημένο πρώην δήμαρχο
Απορώ πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, ρε φίλε...Κάθομαι χαλαρός σε μία καρέκλα γραφείου και τον...φωτογράφησα από τη κάμερα...Τώρα, εσύ τι φαντάστηκες, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...Τύπε, δεν πιστεύω μετά να.....