Χύσε μέσα
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2023
- Like
- 850
- Πόντοι
- 86
Την καυλημέρα μου και καλή εβδομάδα!
κάθομαι πάνω της και χοροπηδάω σαν τα κομπρεσέρ στην πανεπιστημίου...
Την καυλημέρα μου και καλή εβδομάδα!
Συγνώμη για την παρέμβαση - αλλά αυτή τη περίοδο δεν έχει κομπρεσέρ στην Πανεπιστημίου. Σήμερα πέρασα.κάθομαι πάνω της και χοροπηδάω σαν τα κομπρεσέρ στην πανεπιστημίου...
ήθελα να πω ασταμάτητα/για χρόνια/χωρίς αύριο...Συγνώμη για την παρέμβαση - αλλά αυτή τη περίοδο δεν έχει κομπρεσέρ στην Πανεπιστημίου. Σήμερα πέρασα.
Ο Δήμαρχος δεν άλλαξε ακόμα, 1η Ιανουαρίου ξεκινά θητεία ο καινούργιος.ήθελα να πω ασταμάτητα/για χρόνια/χωρίς αύριο...
που να ήξερα ότι έφυγαν τα κομπρεσερ μαζί με το καθυστερημένο πρώην δήμαρχο
Ο Δήμαρχος δεν άλλαξε ακόμα, 1η Ιανουαρίου ξεκινά θητεία ο καινούργιος.
Απορώ πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, ρε φίλε...Κάθομαι χαλαρός σε μία καρέκλα γραφείου και τον...φωτογράφησα από τη κάμερα...Τώρα, εσύ τι φαντάστηκες, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...Τύπε, δεν πιστεύω μετά να.....
Μάλλον προξενιό με άντρες θέλουν τύπεδηλαδή τι περιμένατε ,να γίνει κανένα προξενιό με γυναίκες;
Παχουλός εγώ; Ποτέ δεν υπήρξα...Ούτε είμαι gay, αντιθέτως δηλώνω οπαδός του γυναικείου κάλλους!Ωραίο θέμα από όσους είδα μέχρι στιγμής οι παρακάτω μπορείτε όποτε θέλετε να μπείτε μέσα μου και να ξαλαφρώσετε... ή και όλοι μαζί αν θέλετε να κανονίσουμε...
- Driver1981 (τα πόδια σου μου αρέσουν περισσότερο από την πούτσα σου)
- BisexualWannabe
- HornyBoyXXL
- dorcel - αν και δεν μου αρέσουν οι παχουλοί, η ψώλα σου αξίζει να μπει μέσα μου έστω μία φορά
- Νικόλας13
- Quaresma 2.0 - είσαι πολύ όμορφος
Έχω ίδια!!!Την καυλημέρα μου και καλή εβδομάδα!
Ρε μάλακα δεν βαρέθηκες να την πέφτεις μέσα στο νήμα ;Εγώ μία πούτσα ήθελα να φάω, και το κάναμε πολιτικό το θρεντ
Εδώ (μου) ταιριάζει το, "καλύτερα ναμασάςγλείφεις, παρά να μιλάς"
Ρε μάλακα δεν βαρέθηκες να την πέφτεις μέσα στο νήμα ;
Άι γαμησου με κάνα σκύλο !
Στο νήμα πουτσες των μελών ; ή στο bourdela.com ?Καλώς και τον άντρακλα τον πολλά βαρύ
ο Alex71 άλλος είναι που θυμόμουν;
υγ. το θέμα πούτσες έχει, δεν θα βαρεθώ ποτέ να την πέφτω, εσύ άραγε τι κάνεις εδώ μέσα;