Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Δίνει Πόνο Ο Γαιδαρος! Η μουσική επίσης το κάνει αυτόματα πιο ξεκαρδιστικό!Ρε το πουστη τον γάιδαρο τον είδες? Αυτή τον κλώτσησε ενώ αυτός εκεί ..σωστοοοος
@verasub αφιερωμένοΚαλησπέρα και από μένα
ε ναι βεβαια μην τις σεβαστεις και πολυ προσεχε μη παθουν καμια ζημια τα κοριτσιαεμενα ο πουτσος μου ειναι νορμάλ,οχι κατι ιδιαίτερο αλλα δεν τον ανεβάζω φωτο γιατι σεβομαι τις γυναικες που πιθανόν να μπουνε εδω και να δουν.Ειναι προσβολή κι εγω σαν καλό παιδι κι ευγενικό που ειμαι δεν θα εκανα ποτέ κατι τετοιο.Να σεβόμαστε και λιγο τις κυρίες ρε παιδια
Αφου ξερεις πόσο κυριος ειμαι.Δεν ειναι σωστό να τον πετάμε εξω ετσι ευκολα.ε ναι βεβαια μην τις σεβαστεις και πολυ προσεχε μη παθουν καμια ζημια τα κοριτσια
Έτοιμος ειναι ο χυσε_μεσα να αλλάξει ταχύτητεςβαλάτε βλεπω ολους τους μοχλους ταχυτητας
Ετοιμάζομαι για gym. Ελπίζω να μην φάω ξύλο
εμενα ο πουτσος μου ειναι νορμάλ,οχι κατι ιδιαίτερο αλλα δεν τον ανεβάζω φωτο γιατι σεβομαι τις γυναικες που πιθανόν να μπουνε εδω και να δουν.Ειναι προσβολή κι εγω σαν καλό παιδι κι ευγενικό που ειμαι δεν θα εκανα ποτέ κατι τετοιο.Να σεβόμαστε και λιγο τις κυρίες ρε παιδια
@xyse_mesa
Ρε δε σου είπα να μην μας τα ζαλίζεις ποιος θες να σε γαμησει ;
Ποοοοο να μας τις ματιάσεις θες…..