kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
αυτο που καταλαβα ειναι οτι και μαλακιες να λες, πετας καθε δυο λεξεις και μια αγγλικη και νομιζεις οτι εντυπωσιαζεις
επειδή πιστευω ότι δεν εχεις ουτε καν ιδεα από χρηματιστηριο και μετοχες απλα δες τα βιντεο όλα τα βιντεο που εχω αναρτησει (που είναι όλα στα αγγλικα) και αυτά τα λενε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
απλα θα σου πω να κανεις τον σταυρο σου (αν πιστευεις) όταν αυτό θα ερθει.....
υ.γ. να ξερεις ότι η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ επιβεβαιωθηκε......
ειτε δουλευεις σε κανονικη δουλεια και εισαι απο τους καλυτερους στον τομεα σου....ειτε παιζεις μπαλιτσα δυνατα με Gordon Gekko ειτε πας αραζεις ΑΣΕΠ και παιρνεις χαρτζιλικι απο τον μπαμπα...
εγω επιλεγω το πρωτο
επειδή πιστευω ότι δεν εχεις ουτε καν ιδεα από χρηματιστηριο και μετοχες
ειτε δουλευεις σε κανονικη δουλεια και εισαι απο τους καλυτερους στον τομεα σου....
εγω επιλεγω το τριτο
επειδή σου αρεσουν λοιπον τα αγγλικα παρε και άλλες πληροφοριες....αυτή τη φορα από τον αλαν το αλλανι
Dr Alan Greenspan was Chairman of the Federal Reserve from 1987 to 2006 and has been a key adviser to government agencies, banks and financial institutions ever since. He reveals his deep concerns about economic prospects in the developed world and assesses the long-term value of gold.
"Significant increases in inflation will ultimately increase the price of gold. Investment in gold now is insurance."
χαχαχαχα καλα καλα...και αλλοι μικροι ειχαν ονειρωξεις....χαχαχ καλο
κανονικη δουλεια ?
τι εννοεις με μισθο τον μηνα ? τετοια φαση ? και αφεντικο απο πανω ?
μπα οχι ευχαριστω
εγω προτιμαω να βγαζω τα εκατομμυριακια μονος μου και να εχω την ησυχια μου και κανεναν πανω απο το κεφαλι μου ποσο μαλλον ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ
χαχαχαχα καλα καλα...και αλλοι μικροι ειχαν ονειρωξεις....
αμα εισαι καλος δεν εχεις αφεντικα....μηνιαιο μισθο? γιατι καταλαβες αυτο? δεν εχεις δουλεψει ποτε φανταζομαι στην κανονικη αγορα και φυσικα εκατομμυρια εχεις βγαλει μονο στην μονοπολη
χαχαχαχα καλα καλα...και αλλοι μικροι ειχαν ονειρωξεις....
αμα εισαι καλος δεν εχεις αφεντικα....μηνιαιο μισθο? γιατι καταλαβες αυτο? δεν εχεις δουλεψει ποτε φανταζομαι στην κανονικη αγορα και φυσικα εκατομμυρια εχεις βγαλει μονο στην μονοπολη
δεν εχεις ιδεα.....εννοειται δεν εχω δουλεψει ποτε στην κανονικη αγορα
και ουτε προκειται
[size=19pt]το κακο με την δουλεια στην κανονικη αγορα ειναι οτι βαζεις "οριο χρηματων" για το ποσα αξιζεις.[/size]
Για παραδειγμα ενας που βγαζει 2.000 ευρω τον μηνα αν του πεις θα βγαζεις 10.000 ευρω τον μηνα σου λεει "ωπα , απο που ηρθανε αυτα ? "
οποτε βαζεις την αξια σου σε αντιστοιχια με το ποσα λεφτα "αξιζεις" τον μηνα.
ΟΠΟΤΕ για μενα ειναι μεγα λαθος να πας να δουλεψεις σε κανονικη δουλεια γιατι μετα δεν αντεχεις μεγαλυτερα ποσα.
ονειρωξεις δεν ειναι
αλλα μεσα στο 2017 υπολογιζω 1.5-2 εκατομμυριακια φρεσκα φρεσκα
μονο απο την ανοδο των επιτοκιων
4 rate hikes των 0.25 στην ξεφτιλα and the eurodollars are GAME ON !~
μακαρι ο χρυσος να πεσει....μπορει να παει σε τιμες 2000??????
το ονειρο μου να ξαναγορασω ωχρες στα 80€ αλλα που..... δυστηχως...
εδώ το ασημακι και εχει ανεβει :'( :'( :'( :'(
εννοειται δεν εχω δουλεψει ποτε στην κανονικη αγορα
και ουτε προκειται
το κακο με την δουλεια στην κανονικη αγορα ειναι οτι βαζεις "οριο χρηματων" για το ποσα αξιζεις.
Για παραδειγμα ενας που βγαζει 2.000 ευρω τον μηνα αν του πεις θα βγαζεις 10.000 ευρω τον μηνα σου λεει "ωπα , απο που ηρθανε αυτα ? "
οποτε βαζεις την αξια σου σε αντιστοιχια με το ποσα λεφτα "αξιζεις" τον μηνα.
ΟΠΟΤΕ για μενα ειναι μεγα λαθος να πας να δουλεψεις σε κανονικη δουλεια γιατι μετα δεν αντεχεις μεγαλυτερα ποσα.
ονειρωξεις δεν ειναι
αλλα μεσα στο 2017 υπολογιζω 1.5-2 εκατομμυριακια φρεσκα φρεσκα
μονο απο την ανοδο των επιτοκιων
4 rate hikes των 0.25 στην ξεφτιλα and the eurodollars are GAME ON !~
δεν εχεις ιδεα.....
μαλλον πρεπει να ζεις στον κοσμο του μαλμπορο
μας λες ότι δεν βαζεις οριο στο ποσο αξίζεις στην αγορα εγρασιας
σε ενδεχομενο αυτοκινητικο ατύχημα παντος ξερει η ασφαλιστικη ποσο αξίζεις (και ας μην ξερεις εσυ)