Νέα

ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Συντάξτε την άποψή σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
αυτο που καταλαβα ειναι οτι και μαλακιες να λες, πετας καθε δυο λεξεις και μια αγγλικη και νομιζεις οτι εντυπωσιαζεις

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
επειδή πιστευω ότι δεν εχεις ουτε καν ιδεα από χρηματιστηριο και μετοχες απλα δες τα βιντεο όλα τα βιντεο που εχω αναρτησει (που είναι όλα στα αγγλικα) και αυτά τα λενε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

απλα θα σου πω να κανεις τον σταυρο σου (αν πιστευεις) όταν αυτό θα ερθει.....

υ.γ. να ξερεις ότι η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ επιβεβαιωθηκε......

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
αυτο που καταλαβα ειναι οτι και μαλακιες να λες, πετας καθε δυο λεξεις και μια αγγλικη και νομιζεις οτι εντυπωσιαζεις

χαχααχχα δεν το κανω επιτηδες ρε
αν παρατηρησεις τις αγγλικες τις πεταω μονο οταν μιλαω για ορους stock market κτλπ
οταν μιλαω σε αλλα νηματα δεν πεταω αγγλικες

the reason is simple :

επειδη ολες οι πλατφορμες , ολοι οι brokers κτλπ τα εχουνε ολα στα αγγλικα γινεσαι ενα .

δηλαδη πως να το λεω το cpi consumer price index

φανταζεσαι να λες καταναλωτικος δεικτης τιμων ???

ψιλομαλακια ακουγεται

δηλαδη το philly fed πως να το πεις ?

δεν αλλαζουνε...μονο αγγλικοι οροι...

μονο κατι φλωρακια στο ΑΣΕΠ λενε ελληνικους ορους και σε πιανουν τα γελια....

ειτε παιζεις μπαλιτσα δυνατα με Gordon Gekko ειτε πας αραζεις ΑΣΕΠ και παιρνεις χαρτζιλικι απο τον μπαμπα...

εγω επιλεγω το πρωτο

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
επειδή πιστευω ότι δεν εχεις ουτε καν ιδεα από χρηματιστηριο και μετοχες απλα δες τα βιντεο όλα τα βιντεο που εχω αναρτησει (που είναι όλα στα αγγλικα) και αυτά τα λενε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

απλα θα σου πω να κανεις τον σταυρο σου (αν πιστευεις) όταν αυτό θα ερθει.....

υ.γ. να ξερεις ότι η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ επιβεβαιωθηκε......

οκ dude
μαζι σου
εχεις δικιο !!
αλλαξα γνωμη !
nemesis comes
we should be careful !!!

we are knocking the doors of hell !

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
επειδή σου αρεσουν λοιπον τα αγγλικα παρε και άλλες πληροφοριες....αυτή τη φορα από τον αλαν το αλλανι

Dr Alan Greenspan was Chairman of the Federal Reserve from 1987 to 2006 and has been a key adviser to government agencies, banks and financial institutions ever since. He reveals his deep concerns about economic prospects in the developed world and assesses the long-term value of gold.
"Significant increases in inflation will ultimately increase the price of gold. Investment in gold now is insurance."

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
ειτε παιζεις μπαλιτσα δυνατα με Gordon Gekko ειτε πας αραζεις ΑΣΕΠ και παιρνεις χαρτζιλικι απο τον μπαμπα...

εγω επιλεγω το πρωτο
ειτε δουλευεις σε κανονικη δουλεια και εισαι απο τους καλυτερους στον τομεα σου....
εγω επιλεγω το τριτο

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ειτε δουλευεις σε κανονικη δουλεια και εισαι απο τους καλυτερους στον τομεα σου....
εγω επιλεγω το τριτο

χαχαχ καλο
κανονικη δουλεια ?
τι εννοεις με μισθο τον μηνα ? τετοια φαση ? και αφεντικο απο πανω ?

μπα οχι ευχαριστω
εγω προτιμαω να βγαζω τα εκατομμυριακια μονος μου και να εχω την ησυχια μου και κανεναν πανω απο το κεφαλι μου ποσο μαλλον ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
θα ηθελα να απαντησεις στον αλαν το αλλανι μεσο mail και μην μας πεις τι του εγραψες  :s&m_2: :s&m_2:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
επειδή σου αρεσουν λοιπον τα αγγλικα παρε και άλλες πληροφοριες....αυτή τη φορα από τον αλαν το αλλανι

Dr Alan Greenspan was Chairman of the Federal Reserve from 1987 to 2006 and has been a key adviser to government agencies, banks and financial institutions ever since. He reveals his deep concerns about economic prospects in the developed world and assesses the long-term value of gold.
"Significant increases in inflation will ultimately increase the price of gold. Investment in gold now is insurance."

χαλαρωσε
καθυστερας ειναι ο Greenspan

In a rising interest rate environment gold becomes less of an investment.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
χαχαχ καλο
κανονικη δουλεια ?
τι εννοεις με μισθο τον μηνα ? τετοια φαση ? και αφεντικο απο πανω ?

μπα οχι ευχαριστω
εγω προτιμαω να βγαζω τα εκατομμυριακια μονος μου και να εχω την ησυχια μου και κανεναν πανω απο το κεφαλι μου ποσο μαλλον ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ
χαχαχαχα καλα καλα...και αλλοι μικροι ειχαν ονειρωξεις....
αμα εισαι καλος δεν εχεις αφεντικα....μηνιαιο μισθο? γιατι καταλαβες αυτο? δεν εχεις δουλεψει ποτε φανταζομαι στην κανονικη αγορα και φυσικα εκατομμυρια εχεις βγαλει μονο στην μονοπολη

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
μακαρι ο χρυσος να πεσει....μπορει να παει σε τιμες 2000??????

το ονειρο μου να ξαναγορασω ωχρες στα 80€ αλλα που..... δυστηχως... :tickedoff: :tickedoff:

εδώ το ασημακι και εχει ανεβει   :'( :'( :'( :'(

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
αμα εισαι καλος δεν εχεις αφεντικα....μηνιαιο μισθο? γιατι καταλαβες αυτο? δεν εχεις δουλεψει ποτε φανταζομαι στην κανονικη αγορα και φυσικα εκατομμυρια εχεις βγαλει μονο στην μονοπολη

και στην βενεζουελα

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

εννοειται δεν εχω δουλεψει ποτε στην κανονικη αγορα
και ουτε προκειται

το κακο με την δουλεια στην κανονικη αγορα ειναι οτι βαζεις "οριο χρηματων" για το ποσα αξιζεις.

Για παραδειγμα ενας που βγαζει 2.000 ευρω τον μηνα αν του πεις θα βγαζεις 10.000 ευρω τον μηνα σου λεει "ωπα , απο που ηρθανε αυτα ? "

οποτε βαζεις την αξια σου σε αντιστοιχια με το ποσα λεφτα "αξιζεις" τον μηνα.

ΟΠΟΤΕ για μενα ειναι μεγα λαθος να πας να δουλεψεις σε κανονικη δουλεια γιατι μετα δεν αντεχεις μεγαλυτερα ποσα.

ονειρωξεις δεν ειναι
αλλα μεσα στο 2017 υπολογιζω 1.5-2 εκατομμυριακια φρεσκα φρεσκα
μονο απο την ανοδο των επιτοκιων
4 rate hikes των 0.25 στην ξεφτιλα and the eurodollars are GAME ON !~

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
και ουτε προκειται

[size=19pt]το κακο με την δουλεια στην κανονικη αγορα ειναι οτι βαζεις "οριο χρηματων" για το ποσα αξιζεις.[/size]

Για παραδειγμα ενας που βγαζει 2.000 ευρω τον μηνα αν του πεις θα βγαζεις 10.000 ευρω τον μηνα σου λεει "ωπα , απο που ηρθανε αυτα ? "

ΟΠΟΤΕ για μενα ειναι μεγα λαθος να πας να δουλεψεις σε κανονικη δουλεια γιατι μετα δεν αντεχεις μεγαλυτερα ποσα.

ονειρωξεις δεν ειναι
δεν εχεις ιδεα.....
κατα τα αλλα εισαι πολυ γαματος και μπραβο σου....

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
μακαρι ο χρυσος να πεσει....μπορει να παει σε τιμες 2000??????

το ονειρο μου να ξαναγορασω ωχρες στα 80€ αλλα που..... δυστηχως... :tickedoff: :tickedoff:

εδώ το ασημακι και εχει ανεβει   :'( :'( :'( :'(

πηγαινε στην λιστα του forbes
ξερεις κανεναν που να εβγαλε πολλα λεφτα απο τον χρυσο ?

ναι ολοι θελουνε ενα μικρο exposure της ταξεως του 2-3% του συνολικου τους portfolio στο gold για safe heaven αλλα κανενας ποτε δεν εβγαλε περιουσια απο τον Χρυσο.

Ακομα και ο Druckenmiller που ειχε ενα σεβαστο ποσο στον χρυσο πριν 2-3 μηνες πουλησε ολο του τον χρυσο.

Σε περιβαλλον με ανωδικα επιτοκια ο χρυσος δεν αποτελει την καλυτερη λυση

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
και ουτε προκειται

το κακο με την δουλεια στην κανονικη αγορα ειναι οτι βαζεις "οριο χρηματων" για το ποσα αξιζεις.

ονειρωξεις δεν ειναι

μαλλον πρεπει να ζεις στον κοσμο του μαλμπορο

μας λες ότι δεν βαζεις οριο στο ποσο αξίζεις στην αγορα εγρασιας

σε ενδεχομενο αυτοκινητικο ατύχημα παντος ξερει η ασφαλιστικη ποσο αξίζεις (και ας μην ξερεις εσυ) :s&m_2: :s&m_2:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
δεν εχεις ιδεα.....

πιστευω αλλο καταλαβες.

προφανως καποιος που βγαζει 2.000 τον μηνα θα κανει το παν να βγαλει 2.500 ? αντε 3.000 .

ΑΛλα αν σε αυτον πας και δωσεις τον επομενο μηνα και του λες θα πληρωνεσαι με 10.000 ευρω τον μηνα του φαινονται πολλα και δημιουργει αρνητικες συναψεις οτι "ξαφνικα δεν αξιζει για τοσα λεφτα" .
οτι η δουλεια που κανει και παραγει ειναι αντε για 2-3χιλιαρικα.

Τωρα αν μιλας για επιχειρηματιες με δικες τους δουλειες και οχι αφεντικα.
Παλι αν ενας εχει συνηθισει να κανει ενα τζιρο της ταξεως του ενος εκατομμυριου και την αλλη χρονια πανε ολα γαματα και εχει 3 εκατομμυρια τζιρο (και ας υποθεσουμε 3πλασια κερδη αν και αυτο δεν ειναι αναλογο του τζιρου απαραιτητα) προφανως δεν θα πει οχι.
Αλλα σιγουρα θα αισθανθει καπως περιεργα.

Για αυτο και η πλειοψηφια οταν παιρνουν φραγκα που δεν ειναι "στο βεληνεκες τους" τα τρωνε μεσα σε 2-3 μηνες.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
μαλλον πρεπει να ζεις στον κοσμο του μαλμπορο

μας λες ότι δεν βαζεις οριο στο ποσο αξίζεις στην αγορα εγρασιας

σε ενδεχομενο αυτοκινητικο ατύχημα παντος ξερει η ασφαλιστικη ποσο αξίζεις (και ας μην ξερεις εσυ) :s&m_2: :s&m_2:

:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom