Νέα

Διακοπές ρεύματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 372
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Οι χριστοφοράκος και μαυρίδης έφυγαν νύχτα και από όσο γνωρίζω δεν κοιμούνται ακριβώς ήσυχοι τα βράδυα..

Αν τη γλιτώσουν από τη φυλακή, θα είναι επειδή θα έχουν δώσει κόσμο στη γερμανική δικαιοσύνη (και άρα θα έχουν εξαγοράσει κάποιας μορφής ασυλία) και επειδή η ελληνική δικαιοσύνη θα κουκουλώσει την υπόθεση επειδή εμπλέκονται αρκετοί και ισχυροί...

Αλλά εκτιμώ ότι η δικαιοσύνη είναι το τελευταίο που φοβούνται...

O Μαυρίδης πράγματι βρέθηκε κατω απο τον ανακριτικό φακό των Γερμανικών αρχών απο την αρχή αλλά ο Χριστοφοράκος μόλις πρόσφατα ...
Ας όψεται ο Τουρκος πεθερός του που τον έβαλε και στην συγκεκριμένη θέση στην Siemens hellas.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Την Τσέκου πως την έχει μέσα τόσο καιρό;
(Δεν ξέρω αν είδε κανένας την αιτιολογία που την κρατάει μέσα ο εισαγγελέας: Δεν έχει πειστεί ότι έχει καταστρέψει το πρωτότυπο βίντεο και φοβάται μήπως αν την αφήσει θα το καταστρέψει.
Μα είμαστε με τα καλά μας;
Δηλαδή αν εμφανίζονται στο πρώτοτυπο οι λεπτομέρεις της π@@ς θα υπάρχει απόδειξη αξιόποινης πράξης περισσότερο από ότι υπάρχει τώρα;)

Αυτή η σύγκριση μεταξύ Τσέκου και Μαυρίδη - Χριστοφοράκου και του τρόπου αντιμετώπισης απο την ελληνική δικαιοσύνη εχει πράγματι μεγάλο ενδιαφέρον ...
Θα ήθελα εδω και τη νομική γνώμη του κ. Σανιδά, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ...
ισονομία - ισοπολιτεία .... τα θεμέλια του δημοκρατικου πολιτευματος ...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Οι όσοι αποφασίζοντες σίγουρα έχουν ήδη στο μυαλό τους τις εκλογές που θα προκυρηχθούν σε 10 περίπου μήνες, έχοντας επίγνωση του περιορισμένου χρονικού ορίζοντα. Οι επιλογές τους ειναι 2

1. Ξεπουλάνε στον πλειοδότη της προσωπικής τους τσέπης και αναλαμβάνουν τα ρίσκα τους

2. Παγώνουν οι διαδικασίες και πάμε για την επόμενη κυβέρνηση

Το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων δεν έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό μιας και οδήγησε στη δημιουργία καρτέλ - έτσι υπάρχει ήδη αναστροφή του κλίματος σε αυτό το θέμα.

Οι χωρικοί που αποτελούν την κάστα των πολιτικών στην ελλάδα αδυνατούν να κατανοήσουν τις αλλαγές αυτές και επιμένουν σε παρωχημένες λύσεις που δεν πείθουν.

Ως εκ τούτου φράσεις του τύπου "για το καλό του τόπου" ή "μη-ιδιωτικοποίηση θα οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό" μικρή αξία έχουν.

Ιδιωτικοποιήσεις χύμα, χωρίς πλάνο και κανόνες μόνο υποψίες προκαλούν και φυσικα, το γέλωτα

Αυτή είναι η ελλάδα .... η χώρα των κομπιναδόρων ... οι μισοί έλληνες να εξαπατούν τους άλλους ....

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.486
Πόντοι
216
Όποιος πιστεύει ότι οι ιδιωτικοποιήσεις δεν είναι απαραίτητες και ότι πρέπει να είμαστε γεμάτοι με δημόσιες επιχειρήσεις τότε απλά δεν έχει καμία γνώση οικονομικών . Είναι εκτός πραγματικότητες αυτές οι απόψεις

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.486
Πόντοι
216
Και κάτι που δεν τόνισα πριν. Οι ιδιωτικοποιήσεις , οι οποίες είναι απαραίτητες , δεν είναι πάντα αθώες και πάντα επωφελείς . Μόνο όταν γίνονται σωστά προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ο σοπενάουερ νομίζω ήταν αυτός που είπε ότι παλιά ο ένας προσπαθούσε να σκοτώσει τον άλλο. Στο σύγχρονο κόσμο, ο ένας προσπαθεί να εξαπατήσει τον άλλο.

Βέβαια στο ελλάντα όλα δικαιολογούνται εφόσον υπάρχει το αντίστοιχο απόφθεγμα ή παροιμία. Οι χωρικοί που ασχολούνται με τη βαλκανική version της πολιτικής, έχοντας σα στόχο τον προσωπικό τους πλουτισμό μέσω της εξυπηρέτησης συμφερόντων μάλλον βαρυστομαχιάζουν απο τους νόμους και προτιμούν κάτι πιο ελαφρύ (βλέπε παροιμίες).

Και επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω το θέμα της "δικαιοσύνης" και της "ισονομίας", νομίζω οτι κανείς δεν πιστεύει ότι το κύκλωμα που πουλάει τις 2 αυτές έννοιες στο λαουτζίκο ("δικηγόροι", δικαστές", "εισαγγελείς)" πραγματικά εργάζεται σύμφωνα με αυτές. Η "δικαιοσύνη" στην ελλάδα έχει αυτοεξευτελιστεί, έχοντας ακυρώσει το λόγο ύπαρξής της. Η αυτοδικία σιγα-σιγά εμφανίζεται ως η μόνη λύση

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σε μια χώρα μπουρδέλο συμβαίνουν παρόμοια φαινόμενα ...
Σε μια χώρα που σέβεται κανόνες και νόμους οι φυλακές πειμένουν τους καλους πελάτες. Δες την Ελλάδα, με πληθυσμό 11εκ εχει 7500 έγκλειστους εκ των οποίων 60% αλλοδαποί. Στις ΗΠΑ με 300εκ πληθυσμό έχουμε 2.300.000 φυλακισμένους. 

Τα νούμερά σου σωστά είναι (για USA) αλλά δεν είναι πλήρη:

On December 31, 2006 —
– 2,258,983 prisoners were held

3,042 black male prisoners per 100,000 black males
1,261 Hispanic male prisoners per 100,000 Hispanic males
487 white male sentenced prisoners per 100,000 white males.

Δηλαδή αναλογία λευκών 487/100.000.

Εδώ με 10εκ. Έλληνες και 1εκ. ξένους πληθυσμό, έχουμε (όπως τα λες, δεν έχω στοιχεία):
3.000 Έλληνες μέσα (30/100.000 πληθυσμό)
4.500 ξένους μέσα (450/100.000 πληθυσμού τους).

Η Αθηναϊκή Δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τα πράγματα (ιδιωτικοποιήσεις) θα συμβούν ανεξαρτήτως θελήσεώς σου...

Αυτό είναι βέβαιο (για τη δικιά μου προσωπική θέληση).

Το θέμα είναι ανεξαρτήτως (και εναντίον) πόσων θελήσεων θα συμβούν...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ΥΓ1 Οι Κυπριοι μπορει να εχουν κουμοπυνιστη προεδρο αλλα κατι τετοια τα εχουν λυσει!!Πχ εφτιαξαν ΤΡΙΑ ιδιωτικα πανεπιστημια και δεχονται ΞΕΝΟΥΣ φοιτητες. Χαθηκε στην Ελλαδα να φτιαξουμε στω ΔΥΟ ιδιωτικα πανεπιστημια πχ στην Ροδο και στην Κερκυρα και να ερχονται χαβαλέδες να συνδυαζουν σπουδες με διακοπες??????????

Να συνδυαζουν και με CT γιατι εδω ειμαστε και οι πρωτοι!!!!
[/quote]

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Aν η ΔΕΗ αγοράζει τον λιγνίτη σε τιμές διεθνους αγοράς τοτε τα τιμολόγιά της θα πετάξουν στα ύψη ... οποτε ο ιδιωτης καταναλωτής μια απο τα ιδια ...

Δε με καταλαβαίνεις νομίζω.

Δεν έχω αντίρηση, να πληρώσει ο καταναλωτής ακριβή ενέργεια, αν η ενέργεια τόσο κάνει.

Έχω αντίρηση να πληρώνει ο καταναλωτής ακριβή ενέργεια, για να κονομάει κάποιος Soros, ή κάποια funds, ή κάποιος άλλος τέτοιος.

Προτιμώ να πληρώνω (ως καταναλωτής) ακριβή ενέργεια και η κονόμα να μπαίνει στο ταμείο του Αλογοσκούφη.

Αυτός λοιπόν (οι αλογοσκούφηδες), αντί να βγουν και να πουν καθαρά αυτό που συμβαίνει ("Παιδιά, τόσο θα την πληρώσετε, διότι τόσο κάνει, να και τα νούμερα"), πουλάνε το μαγαζί, για να βάλουν κάποιον άλλο να το πει.

Όσο συζητάμε, τόσο ξεκαθαρίζει το πράμα:
Πρόκειται για έγκλημα.

Και θα σου στείλω και εγώ σε ΡΜ  το τελευταίο έγκλημα που νομίζω ότι (ήδη) έγινε, γιατί αν το πω εδώ κινδυνεύω με μηνύσεις...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μινωϊκές Γραμμές:
Πάλι καλά που δεν έχουμε και εδώ εξεγέρσεις γιατί ξεπουλιούνται ελληνικές επιχειρήσεις.
Boltaίρο, οι Μινωικές (και η ΑΝΕΚ) δεν ξεκίνησαν όπως λες. Δεν «αγόρασαν» (από κάποιον) οι Κρητικοί μετοχές. Ίδρυσαν τις εταιρείες, συνεισφέροντας το αρχικό κεφάλαιο. Ήταν δικό τους (των μετόχων) το μαγαζί.

Το αν εν συνεχεία τις πούλησαν, αυτοί το αποφάσισαν.
Επομένως δεν έχει νόημα τώρα να διαμαρτυρηθεί κανένας. Και γι’ αυτό και δεν διαμαρτύρεται κανένας.

Εδώ όμως (για τη ΔΕΗ, τα λιμάνια, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ κλπ) δεν είναι το ίδιο πράμα:

Αυτός που πουλάει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτός που συνεισέφερε (άρα είναι δικό του το μαγαζί).

Αυτός που πουλάει είναι Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ που ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού (εσύ και εγώ δηλαδή) τον βάλαμε εκεί για να το διαχειρίζεται.

Πως λέγεται στη Νομική επιστήμη αυτή η πράξη?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ας  μην ξεχνάμε ότι οι κεφαλαιούχοι που λες ήταν ουσιαστικά δέσμιοι των Τραπεζών από τις οποίες έπρεπε να βρίσκουν κεφάλαια.
Το χρηματιστήριο έχει κάνει πολύ ευκολότερη την διαδικασία αυτή (εξεύρεσης κεφαλαίων).

Ρε γαμώτο μου, Κινέζικα γράφω?
Είπα εγώ ότι είμαι αντίθετος με το θεσμό του χρηματιστηρίου?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σταύρο, δεν είναι δυνατόν σήμερα που ζούμε την οικονομία του Διαδικτύου να βάζεις σαν πρώτο παράγοντα το έδαφος. Και τελευταίο δευτερεύοντα την τεχνονγνωσία.
Πιθανόν αυτά να ίσχυαν στην Βιομηχανική Εποχή, αν και ακόμη τότε οι νέες τεχνολογίες πάντα προκαλούσαν τις ανατροπές.
Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι προχωράει ο καπιταλισμός. Έρχεται μία νέα τεχνολογία και κάνει τελείως άχρηστη την παληά. Και την διαδικασία αυτή την κινούνε κάποια άτομα με κίνητρο το κέρδος. Έτσι δούλεψε το σύστημα μέχρι τώρα και έχουμε αυτά που έχουμε.
Για την ακρίβεια το σύστημα που μας έδωσε την δυνατότητα να γράφουμε σε αυτήν εδώ την διαδικτυακή κοινότητα.
Το έδαφος έχει περάσει σε πολύ χαμηλότερη θέση. Για παράδειγμα, που βρίσκονται εγκατεστημένοι οι servers που φιλοξενούν το bourdela.com και στον σκληρό δίσκο των οποίων γράφονται αυτά που αναρτούμε;
Έχει καμιά σημασία;

Εντάξει ρε Βολταίρο, βάλε τη σειρά ανάποδα.

Τι σχέση έχει όμως αυτό και κυρίως:  Τι σχέση έχουν οι νέες τεχνολογίες με την πώληση της ΔΕΗ σε ιδιώτες?
Αν δηλαδή η νεότατη τεχνολογία στην παραγωγή ρεύματος είναι τα πυρηνικά, και η νεότατη τεχνολογία (που ακόμα δεν υπάρχει, αλλά λέω τώρα) στην διάθεση της ενέργειας είναι τα μικροκύματα (και όχι τα καλώδια), δεν μπορεί η ΔΕΗ να την παρακολουθήσει? Γι’ αυτό την πουλάνε?
Μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Η τεχνολογία, οι ιδέες, η γνώση, η έρευνα και η καινοτομία είναι οι κινητήριες μηχανές της οικονομίας σήμερα.
Δεν αντιλέγω.

Η δημιουργική καταστροφή (ιδέα του Σουμπέτερ βέβαια) είναι ταυτόχρονα το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα του καπιταλισμού.
Δεν το κατέχω αυτό το θέμα. Ούτε ξέρω τον κύριο. Μιλάω με τη λογική μου.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ας μην ηθικολογούμε γιατί αρχίζουμε να μπαίνουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Ο ΟΠΑΠ προσφέρει μία υπηρεσία σε αυτούς που την βρίσκουν με τον τζόγο.
Προσφέρει ένα οργανωμένο πλαίσιο για να διεξάγεται ο τζόγος, να ελέγχεται και να φορολογείται από το κράτος.
Εσύ μπορεί να μην την βρίσκεις ή να μην κατανοείς καν την ανάγκη του τζόγου αλλά για πολλούς είναι μια δραστηριότητα που είναι διασκεδαστική (μπορεί βέβαια να φτάσει στον εθισμό).
Για κάποιον ευχάριστη δραστηριότητα είναι ο τζόγος, για κάποιον άλλο οι τσόντες, για άλλους οι τάνες και για μερικούς να μπαίνουν στο bourdela.com και να συζητούν για τα παραπάνω και να πλακώνονται επί καθημερινής βάσεως.
Για κάποιους όλα αυτά είναι διασκεδαστικά, για άλλους μπορεί να γίνουν πρόβλήμα.
Αν απαντάς σε μένα, επιτείνεις την εντύπωσή μου ότι γράφω κινέζικα.
Που διατύπωσα εγώ κάτι εναντίον του τζόγου?
Μου κάνεις τη χάρη να ξαναδιαβάσεις το post μου περί ΟΠΑΠ?

Ας αφήσουμε το Κράτος και την Εκκλησία έξω από όλα αυτά, δηλαδή να αποφασίζουν ποιο είναι το καλό μας και τι πρέπει να κάνουμε για το καλό μας.
Μάλιστα. Και ποιόν να βάλουμε δηλαδή? Τον Soros? Γιατί ξέρεις, ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ να κάνει αυτή τη δουλειά!
Και:
για το ρεύμα που θέλουμε να παίρνουμε στο σπίτι, και για το "ποιο είναι το καλό μας" για να το φτιάνουμε και να το μοιράζουμε και να το πληρώνουμε, εγώ λέω να έχουμε τη ΔΕΗ. Εσύ ποιόν προτείνεις?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Γιατί αν αρχίσουμε από τον ΟΠΑΠ και όλες τις δραστηριότητες τζόγου (εισηγμένες και μη) θα φτάσουμε και στα μπουρδέλα και σε όλα αυτά χάριν των οποίων συνομιλούμε εδώ.
Μην ξεχνάς άλλωστε ότι και τσοντοεταιρείες είναι εισηγμένες στα χρηματιστήρια (Private στην Ισπανία) και ότι κάποια μπουρδέλα στην Νεβάδα σκέφτονται χρηματιστήριο.
Το Κράτος καλό είναι να παραμείνει έξω από όλα αυτά.
Το Κράτος έχει ένα ρυθμιστικό, κανονιστικό και εποπτικό ρόλο. Υπάρχουν αρχές που επιβλέπουν την λειτουργία του Χρηματιστηρίου, υπάρχουν νόμοι που διέπουν την λειτουργία του. Και σε κάποιες αναπτυγμένες χώρες (περισσότερο από εδώ) κάποιοι πηγαίνουν φυλακή όταν παραβούν τους νόμους που διέπουν τις χρηματιστηριακές αγορές.
Αντιλαμβάνεσαι (μετά από όσα έγραψα) ότι είσαι εκτός θέματος. Δε συζητάμε αυτά που λες εδώ πιο πάνω, και δε διαφωνώ στα περισσότερα.
Το thread λέγεται «Διακοπές ρεύματος», ξεκινήσαμε να αναλύουμε γιατί απεργούσαν αυτοί οι άνθρωποι (και μας έκοβαν το ρεύμα), και έχουμε φτάσει να συζητάμε (γιατί και γι’ αυτό απεργούσαν) αν είναι καλό πράμα να «πουληθεί» η ΔΕΗ σε ιδιώτες.
Βεβαίως και δεν έχει καμία δουλειά το κράτος στα μπουρδέλα της Νεβάδα ή στο bourdela.com. Αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν (πρέπει) να έχει και στη ΔΕΗ?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τέλος υπάρχει δημοκρατία και κοινοβούλιο το οποίο διορίζει τις ανεξάρτητες αρχές, ελέγχει το κράτος και τα λοιπά, και τα λοιπά.
Σίγουρα αυτά δεν λειτουργούνε τέλεια, αλλά ξέρει κάποιος κανένα καλλίτερο σύστημα;

Έχω σκεφτεί ένα (που έχει σχέση με την κοινοβουλευτική μας δημοκρατία, την εκπροσώπηση μας, τον τρόπο εκλογής, κλπ), αλλά δεν έχει βρει ανταπόκριση.

Το είχα γράψει και σ’ αυτό το site εδώ, παλιά. Πάνω από 1,5~2 χρόνια. Με έκραξαν.
Το έχω ξανασυζητήσει με διάφορους ανθρώπους, και βλέπω ότι όσοι το κατανοούν (γιατί είναι δύσκολο), δεν είναι αρνητικοί τελικά.

Αν σ’ ενδιαφέρει, να το συζητήσουμε...  Δε θυμάμαι αν τότε ήσουν μέλος!  :)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εγώ άλλη λύση δεν βλέπω.... εξάλλου τα των πωλησεων εθνικών περουσιακών στοιχείων δεν ειναι σημερινά. Θυμήσου τον ΟΤΕ δεκαετία 90 και τις τοτε μετοχοποιήσεις - ιδιωτικοποιήσεις και καποιους εργατοπατέρες, εις εξ αυτων Μανια...ς  που εγινε εν μια νυκτι Διευθ. Σύμβουλος της Hellascom και άλλος της Olympic Catering ....
Aν δεν πουλήσει το δημόσιο απο που έσοδα ?

Η εντύπωσή μου είναι ότι το Δημόσιο χρειάζεται ένα "νοικοκύρεμα".

Δυστυχώς, η κατάσταση που σε πολλά "νοικοκυριά" έχει γίνει καθεστώς (δανεισμός για την κατανάλωση) και επομένως και συνείδηση σε μεγάλο αριθμό πολιτών, έχει εφαρμοσθεί (από τις ηγεσίες μας) και στο δημόσιο.

Η λύση των "πωλήσεων" δεν είναι λύση, είναι μετάθεση του προβλήματος, και δυστυχώς όχι χωρίς κόστος. Τότε (που θα ξανακληθούμε να λύσουμε το πρόβλημα) δεν θα έχουμε ΟΥΤΕ αυτά που έχουμε τώρα. Δηλάδή η θέση μας θα είναι ακόμα χειρότερη.

Αυτό, με τα απλά λόγια που στο λέω εδώ, δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς.

Η γνώμη μου είναι ότι αυτός θα έπρεπε να είναι ο δρόμος, και όχι αυτός που είναι τώρα.

Αλλά βλέπεις... Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να το κάνει.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πιστεύω οτι το όλο θέμα θα καλυφθεί κατάλληλα και ανωδυνα.

Ναι, η Ιστορία αυτό έχει επιδείξει.
ΟΜΩΣ, εδώ μπερδεύονται και ξένοι. Και ξένοι Γερμανοί και Αμερικάνοι, όχι Ζουλού.
Αυτοί έχουν άλλα ήθη και έθιμα, και το σύστημά τους δε δουλεύει όπως το δικό μας. Εννοώ ότι άν κάτι "βγει" προς τα έξω, συνήθως πάει μέχρι τέλους. Δεν πρόκειται δηλαδή για ατασθαλίες εντός Ελληνιής επικράτειας, ή Πατριαρχείων, που εύκολα κουκουλώνονται.

Ίσως αυτό σε διαψεύσει, και βρεθούμε προ των εκπλήξεων που σου έλεγα... Ίσως και όχι βέβαια. Θα δείξει.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Και κάτι που δεν τόνισα πριν. Οι ιδιωτικοποιήσεις , οι οποίες είναι απαραίτητες , δεν είναι πάντα αθώες και πάντα επωφελείς . Μόνο όταν γίνονται σωστά προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο
Πάλι καλά που θυμήθηκες και αυτή τη "λεπτομέρεια"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom