Αυστηρή απάντηση. I like.
Και που να δεις η συνέχεια!
Τώρα σε τι άλλο μπορεί να έχω άγνοια ή τι άλλο δείχνουν τα γραπτά μου....δεν μπορώ να μαντέψω
Προφανώς δε μπορείς. Αν μπορούσες, δε θα είχες την άγνοια που έχεις.
και πάλι δεν είναι ο σωστός τόπος και χρόνος να αναλυθεί.
Κοίτα, εδώ είναι ένα δημόσιο forum. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή, του. Και εσύ, και οι άλλοι όμως.
Συστάσεις τύπου «εδώ δεν κάνει να λέμε τέτοια» (αυτό λες με άλλες λέξεις), δε σε παίρνει να λες, γιατί δεν έχεις το δικαίωμα να επιβάλεις κανενός είδους λογοκρισία.
Άρα τέτοια να λες εκεί που σε παίρνει (αν υπάρχει τέτοιος τόπος), και όχι εδώ.
Επιπλέον σχετικά με την άγνοιά μου στiς τεχνολογίες που αναφέρεις, δεν είναι τόπος απόδειξης σχετικών γνώσεων
Να ξαναπώ τα ίδια? Δε θα το κάνω, ισχύουν.
Η άγνοιά σου φάνηκε από την ερώτηση: «Γιατί ο συγκεκριμένος μικροβολαταϊκός να πουλάει στο σύστημα και να μην περιοριστεί απλά στην ικανοποίηση των αναγκών της κατοικίας/βιοτεχνίας/βιομηχανίας του?»
Αν είχες στοιχειώδεις γνώσεις σχετικά με το θέμα, θα ήξερες γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνει.
Δε θα κάτσω τώρα φυσικά να σε μάθω (γιατί δεν έχεις διάθεση να μάθεις), θα το κάνω όμως αν το θέμα ενδιαφέρει και άλλους, που θέλουν να μάθουν.
Εσύ θέλεις μόνο να κάνεις τον έξυπνο.
Και δυστυχώς (για σένα), εκεί που δε σε παίρνει.
εάν όμως σε ενδιαφέρει να ενημερωθείς για το τι πραγματικά είναι εφικτό σε θέματα φωτοβολταϊκών (και όχι σε θεωρητικό επίπεδο), σε παραπέμπω σε σχετικά γερμανικά portals ή και σε δικτυακούς τόπους γερμανικών εταιριών που προσφέρουν έτοιμα προϊόντα i.e. Schueco. (
)
Ναι λεβεντιά μου? Θα με μάθεις εσύ τι πουλάει η Schüco? (ειδικά αυτή!) Είσαι και άτυχος ρε γαμώτο, γιατί που να ‘ξερες που έχεις πέσει!
Σχετικά με το κομματικό σχόλιο, παραθέτω τα εξής
α) "Την ώρα δηλαδή που ο Πρωθυπουργός δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ενώ όλοι οι αρμόδιοι ορκίζονται στο όνομά τους, η γραφειοκρατία και η αδιαφορία των υπηρεσιών τις πνίγει."
Πας να κάνεις μια επιστημονική συζήτηση, αλλά δυστυχώς οι ικανότητές σου και τα φόντα σου μόνο σε επίπεδο ποδοσφαιρικού γηπέδου σου επιτρέπουν να διαλεχθείς.
Συνάγω ότι από τα γραφέντα στο άρθρο σε έθιξε η αναφορά στον Πρωθυπουργό.
Δε μου λες? Σε έθιξε η αναφορά στον «Πρωθυπουργό της χώρας σου», ή στον Κ. Καραμανλή προσωπικά?
Δε μου λες? Αν πρωθυπουργός της χώρας ήταν άλλος (ας πούμε ο Γ. Παπανδρέου, η ο Κ. Σημίτης, ή ο Α. Παπανδρέου, ή ο Κ. Μητσοτάκης), θα ίσχυε (κατά τη γνώμη σου πάντα) τίποτα διαφορετικό από τα όσα γράφει το άρθρο σχετικά με την κατάσταση που υφίσταται στο κράτος σε σχέση με την προσπάθεια για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας?
Και επειδή δεν μου λες, να σου πω εγώ:
Το χάλι της χώρας οφείλεται σε τύπους σαν και σένα.
Σε τύπους που όταν κάποιος τους δώσει μια πληροφορία, αντί να σκεφτούν τι μπορεί να σημαίνει αυτή, και πως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για το καλύτερο, το ΠΡΩΤΟ που σκέφτονται είναι γιατί είναι μαλάκας αυτός που έδωσε την πληροφορία («είναι τελείως μαλάκας ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτή την παπαριά»). Και το δεύτερο που θα σκεφτούν είναι το γιατί η πληροφορία είναι παπαριά (πως δε θα είναι παπαριά αφού την έδωσε ένας μαλάκας?), και στη συνέχεια, θα σκέφτονται τι θα πουν οι ίδιοι για να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την άποψή τους.
Δυστυχώς σαν και σένα είναι πάρα πολλοί σ’ αυτή τη χώρα.
β) Το γεγονός ότι η περίπτωση που αναφέρει το άρθρο είναι η απόλυτη μειοψηφία και όχι ο κανόνας για τις συγκεκριμένες επενδύσεις.
Μάλιστα.
Θα ήθελα λοιπόν να μου παραθέσεις τα στατιστικά στοιχεία που έχεις στη διάθεσή σου και τα οποία σε κάνουν να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα.
Είναι προφανές ότι ο κατάπτυστος κομματο-κατευθυνόμενος δημοσιογράφος τα γράφει χωρίς να ξέρει, ενώ εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω. Και προφανώς ΨΕΥΔΕΤΑΙ για αυτό που λέει για τη Βουλγαρία.
Πες το λοιπόν.
Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω, ούτε καν αναφορά σε πηγή για να καταλάβω από που προέρχεται το άρθρο.
Μα είναι προφανές ΚΑΙ αυτό. Τα ξέρεις όλα εσύ.