rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τι μελετάς ρε??????????? την χούφτα σου ???
Την μεγάλη φυγή!!!τα άπαντα του τρόσκι?
τι μελετάς ρε??????????? την χούφτα σου ???
Την μεγάλη φυγή!!!τα άπαντα του τρόσκι?
γλυτώνω ή γλιτώνω;;;
Νομίζω με -ι!!!
Πως φαίνονται οι μούμιες!!!Το ΜΕΛ λημματογραφεί στο «γλιτώνω» και αναφέρει το «γλυτώνω» ως μεσαιωνική μορφή του ρήματος.
Το λεξικό Εμμ. Κριαρά λημματογραφεί στο «γλυτώνω» αλλά έχει στα λήμματα το «γλιτώνω» με παραπομπή στην παλαιά γραφή.
Το λεξικό Πάπυρος λημματογραφεί μόνο στο «γλυτώνω» και δεν αναφέρει καν τη γραφή με γιώτα.
Λοιπόν μούμια,ακρομεσοδεξιοί,τρότσκες κ ανάρχες χαιρετώ!!! :-*
Πάω για καφέ Καμάρα,με κούρασε το διάβασμα!!!
Οδός??
Ναι ρε απολίθωμα,θες κάτι;;;στην Ναυαρίνου πας ρε αναρχοάπλυτε?
Ναι ρε απολίθωμα,θες κάτι;;;
να φάμε ή θα αργήσετε ρε?να πείς τα άπλυτα καθήκια να πλύνουν τον κώλο τους γιατί ερχόμαστε...
Ελάτε με τον κώλο!!!να πείς τα άπλυτα καθήκια να πλύνουν τον κώλο τους γιατί ερχόμαστε...
να φάμε ή θα αργήσετε ρε?
και η βρόχα έπεφτε ραιτ θρουθα ξαναρθουμε και η γη θα τρεμει. γκεμπελς
Αλέκo μου σε χαιρετώ!!!θα ξαναρθουμε και η γη θα τρεμει. γκεμπελς
θα ξαναρθουμε και η γη θα τρεμει.
Αλέκo μου σε χαιρετώ!!!
Κρατά κ εσύ ένα αντιεξουσιαστικό τραγουδάκι μιας κ είσαι του χώρου:
:-*
τα άπαντα του τρόσκι?
Ο γράμμος και το βιτσι είναι εκπληκτικά μέρη και αξίζει τον κόπο να τα επισκεφτεί κανείς ανεξαρτήτως ιδεολογικών τοποθετήσεων...
Και το Θησείο ...
Και τα Πετράλωνα...
Να συζητησω για το αν οι ανταρτες του ΔΣΕ και του ΕΛΑΣ πρεπει να χαρακτηριστουν δοσιλογοι...αποδεχομενος δλδ.,οτι"επεδιωξαν την αποσχιση ελληνικου εδαφους και αλλα πολλα"...Το ζήτημα είναι άλλο: Γιατί να λέγονται δωσίλογοι μόνο οι των ΤΑ και να μην λέγονται όσοι εκ του ΕΑΜ αρχικά αλλά και του ΔΣΕ αργότερα επεδίωξαν την απόσχιση ελληνικού εδάφους και άλλα πολλά.