Νέα

Διακοπές μόνος!!! Θα αυτοκτονήσω ή θα ευτυχίσω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τοσα ατομα λενε οτι έχω δικιο...
απλα εσυ τα ερμηνευεις οπως να ναι
και πας να κολλησεις σε μενα την ρετσινια
τωρα μολις τελειωσει η διπλα ψηφοφορια θα κλαιτε ομως...
μοναχικοι  :P
τοσα ατομα εδω μεσα λενε οτι εχεις δικιο,και το παιρνεις πανω σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλησπέρα σας αγαπητοί μου!!!
Κάτι με έπιασε φέτος το καλοκαίρι και σκέφτομαι σοβαρά να αποτολμήσω κανά 3ήμερο μόνος μου, μιας και η κοπέλα μου δε θα είναι διαθέσιμη για διακοπές αυτόν το διάστημα και οι παρέες μου θα πάνε σε νησιά που ήδη έχω πάει  :'((θέλω να ανακαλύπτω νέα μέρη) :rockon:. Κατα καιρούς έχω ακούσει θετικά σχόλια για το κεφάλαιο "διακοπές παρέα με τον ευταό σου". όμως μέχρι τώρα επειδή είμαι κοινωνικός και έχω αρκετές παρέες, ποτέ δεν επιχείρησα κάτι τέτοιο. Μπορέι κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του από διακοπές σε νησί "ησυχο" πχ ΨΑΡΑ??? Πέρναγε η ώρα??? Έκανε γνωριμίες?? Υπήρχε παιχνίδι??? Το βράδυ πως την έβγαζε??  :S

Πήγαινε για κάμπινγκ στην Ίο - Μυλοποτά...  Οργανωμένο και καλό κάμπινγκ,παρέες θα βρεις σίγουρα, θα ξεσαλώσεις και θα περάσεις σίγουρα καλά... 

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.856
Πόντοι
3.715
Καλα ακου... περα απο τις μαλακιες που γραψανε εδω μεσα....
αμα πας μονος σου διακοπες... δεν υπαρχει περιπτωση να σου κατσει
ουτε θηλυκια γατα... φαινονται αυτα πιστεψε με.

Ειναι σαν τις εξοδους με γυναικες ή χωρις. Μολις εχεις μερικες ωραιες στην παρεα
αμεσως και αλλες πανε να μπουνε σε αυτην και να σε διεκδικησουν... ενω αμα εισαι μονος
σε εχουν χεσμενο ολες. Εφοσον αυτο ισχυει στα κλαμπ και στις καθημερινες παρεες γιατι να μην ισχυσει και στις διακοπες? Πιο ευκολο ειναι να γαμησεις και δευτερη γκομενα (την κολλητη η τη φιλη της επειδη οι γυναικες ειναι πουτανες και ανταγωνιζονται ασχημα η μια την αλλη) οταν έχεις ηδη μια γκομενα και εισαι μονος παρα οταν εισαι μονος.

Ξερεις τι θα πει γυναικειος ανταγωνισμος?  :P τον βλεπεις καθε μερα εδω που η μια σχολιαζει τον κωλο της αλλης... αλλη δουλεια δεν εχουν στον ελευθερο χρονο τους ...... αυτα ειναι σημεια προσοχης που πρεπει να παρατηρει καποιος... οχι μονο να βλεπουμε καθε ποτε ειναι ο μορτης εξοδουχος ή οχι.

Αν κάποιος έχει αυτοπεποίθηση κι είναι κοινωνικός δεν έχει τα προβλήματα που αναφέρεις. Η επιλογή του μέρους είναι στρατηγικός παράγοντας.

Μάλλον δεν έχεις αυτοπεποίθηση και θες βαστάζο/ δεκανικάκι για να βγάλεις γκόμενα, κάπου εκεί στο μπούγιο να αρπάξεις κάνα μεθυσμένο. Υπάρχετε κι εσείς.

Το '99 σε νησί του νότου γνωρίστηκα με γυναικοπαρέα που την έχω ακόμη στη γύρα για ξεμπούκωμα με διαδοχικές δοκιμές παρά το ότι είναι άλλη παντρεμένη, άλλη χωρισμένη, άλλη λεύτερη κι εγώ με χαλκά στο δάχτυλο. Απλά το αναφέρω ότι στις μοναχικές αποδράσεις πολλά μπορούν να συμβούν αν συνυγορούν παράγοντες όπως στην πρώτη γραμμή παραπάνω.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα εδω μιλαμε με λογικη.
Αυτο που λες δεν στεκει επειδη το λες εσυ...
ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...

για ποιο λογο να πας διακοπες μονος εφοσον εχεις φιλους
μπορεις να απαντησεις ?

Νορμαλ σα χαρακτηρας εξ ορισμου δεν μπορεις να εισαι αν πηγαινεις μονος
μαλλον εσυ καταπινεις αυτα που σου λενε οι περιεργοι....
βολντε...δηλαδη επειδη εχεις φιλους σημαινει οτι θα πρεπει να πηγαινεις ΚΑΘΕ φορα μαζι τους διακοπες?  :jerking:  φαουλ νο1...

φαουλ νο2...''νορμαλ σα χαρακτηρας δεν μπορεις να εισαι αν πηγαινεις μονος'' αμα μου το εξηγησεις αυτο θα σε παραδεχτω...

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν κάποιος έχει αυτοπεποίθηση κι είναι κοινωνικός δεν έχει τα προβλήματα που αναφέρεις. Η επιλογή του μέρους είναι στρατηγικός παράγοντας.

Μάλλον δεν έχεις αυτοπεποίθηση και θες βαστάζο/ δεκανικάκι για να βγάλεις γκόμενα, κάπου εκεί στο μπούγιο να αρπάξεις κάνα μεθυσμένο. Υπάρχετε κι εσείς.

Το '99 σε νησί του νότου γνωρίστηκα με γυναικοπαρέα που την έχω ακόμη στη γύρα για ξεμπούκωμα με διαδοχικές δοκιμές παρά το ότι είναι άλλη παντρεμένη, άλλη χωρισμένη, άλλη λεύτερη κι εγώ με χαλκά στο δάχτυλο. Απλά το αναφέρω ότι στις μοναχικές αποδράσεις πολλά μπορούν να συμβούν αν συνυγορούν παράγοντες όπως στην πρώτη γραμμή παραπάνω.

Εγω δεν έχω αυτοπεποιθηση??? ή εσυ δεν αντεχεις τον ανταγωνισμο
επειδη εισαι ευαισθητουλης και προτιμας να την πεφτεις σε γκομενες μονος σου
για να μην στις φαει ο διπλανος?  :P

ΑΥτοπεποιθηση συνηθως δεν εχουν οσοι αποφευγουν το πληθος.... και πανε στα κρυφα
και μονοι τους... μην μπερδευεσαι φιλε μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενας υγιης ανθρωπος κυκλοφορει αναμεσα στο πληθος....
δεν βαραει κομπλαρισματα... τωρα μαλακιες σε στυλ "λιγοι και καλοι..."
και να κατηγορουμε τους κοινωνικους λεγοντας τους καβατζοπουστες... νταξ ζηλεια - ψορα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ενας υγιης ανθρωπος κυκλοφορει αναμεσα στο πληθος....
δεν βαραει κομπλαρισματα... τωρα μαλακιες σε στυλ "λιγοι και καλοι..."
και να κατηγορουμε τους κοινωνικους λεγοντας τους καβατζοπουστες... νταξ ζηλεια - ψορα.

Επίσης ένας καλύτερος σέ κάτι δέν κοκορεύεται γιατί χάνει τήν αξία του έτσι.

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
βολντε...δηλαδη επειδη εχεις φιλους σημαινει οτι θα πρεπει να πηγαινεις ΚΑΘΕ φορα μαζι τους διακοπες?  :jerking:  φαουλ νο1...

φαουλ νο2...''νορμαλ σα χαρακτηρας δεν μπορεις να εισαι αν πηγαινεις μονος'' αμα μου το εξηγησεις αυτο θα σε παραδεχτω...

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ...

Σωστά. Προσωπικά είμαι 38. Όλοι μου οι φίλοι παντρευτήκανε που λέει και το τραγούδι. Σταθερή σχέση δεν είχα ποτέ και πάντα την έβγαζα με πουτάνες και αρπαχτές. Οι μοναχικές διακοπές είναι μονόδρομος για μένα. Μόλις γύρισα από Ζάκυνθο και θα πάω και στη Ιο.

Για όποιον ενδιαφέρεται κάνω μία ενημέρωση για διακοπές : Ελλεινίδες ανύπαρκτες. Κυρίως Ρωσσίδες , Τσέχες και Πολωνέζες. Οι περισσότερες μουνάρες. Έβλεπα γυναίκες με με άντρα και 2-3 κουτσούβελα να έχουν σώμα 20αρας. Οι περισσότερες ζευγαρωμένες αλλά έπαιζε το μάτι τους. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι γουστάρουν αλλά δεν σε αγνοούν όμως.

Αντίθετα οι Ελλεινίδες οι περισσότερες με τις φίλες τους. Φυσικά φορώντας μαύρα γυαλιά και με το γνωστό αδιάφορο και ψυχρό βλέμα της Ελλεινίδας.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πολυ φιλοσοφια ρε παιδι μου σε τουτο το σαιτ...

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
σχεδον παντα παω μονη διακοπες! περναω παντα τελεια,ο λογος δεν ειναι οχι δεν υπαρχουν παρεες
απλα εχω συγκεκριμενο προγραμμα και δεν θελω να καταπιεσω κανεναν
για μενα διακοπες ειναι υπνος-θαλλασα και βολτες
ουτε ξενυχτι ουτε τπτ αλλο
επισης οταν παω εξω εχω μανια με μουσεια και λοιπα με αποτελεσμα να ταλαιπωρω την οποια παρεα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.856
Πόντοι
3.715
Εγω δεν έχω αυτοπεποιθηση??? ή εσυ δεν αντεχεις τον ανταγωνισμο
επειδη εισαι ευαισθητουλης και προτιμας να την πεφτεις σε γκομενες μονος σου
για να μην στις φαει ο διπλανος?  :P

ΑΥτοπεποιθηση συνηθως δεν εχουν οσοι αποφευγουν το πληθος.... και πανε στα κρυφα
και μονοι τους... μην μπερδευεσαι φιλε μου.

τι να ανταγωνιστώ;
Ότι μου αρέσει το αρπάζω από το χέρι και το πάω βόλτα.

τρικυμία εν κρανίω...συνέχισε, θα ξεφτιλιστείς μόνος σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αντίθετα οι Ελλεινίδες οι περισσότερες με τις φίλες τους. Φυσικά φορώντας μαύρα γυαλιά και με το γνωστό αδιάφορο και ψυχρό βλέμα της Ελλεινίδας.

Ειναι η μαλακια με τις ελλεηνιδες οτι πρεπει
να μπεις στην παρεα τους...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι να ανταγωνιστώ;
Ότι μου αρέσει το αρπάζω από το χέρι και το πάω βόλτα.

τρικυμία εν κρανίω...συνέχισε, θα ξεφτιλιστείς μόνος σου

Καλα αυτα τα χουμε ξανα ακουσει....

την πεφτεις σε 100 για να μπορεσεις να γαμησεις 1
και αν....  :-

εσυ ξεφτιλιζεσαι και δεν το χεις παρει χαμπαρι.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα πας μονος σου και κανεις σαν ουρακοταγκος σε οιστρο λογικο να μη σε κοιταει κανεις...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σχεδον παντα παω μονη διακοπες! περναω παντα τελεια,ο λογος δεν ειναι οχι δεν υπαρχουν παρεες
απλα εχω συγκεκριμενο προγραμμα και δεν θελω να καταπιεσω κανεναν
για μενα διακοπες ειναι υπνος-θαλλασα και βολτες
ουτε ξενυχτι ουτε τπτ αλλο
επισης οταν παω εξω εχω μανια με μουσεια και λοιπα με αποτελεσμα να ταλαιπωρω την οποια παρεα
στο προγραμμα δεν εχει κανα  :fuck1: ?
πολυ σεμνη εισαι εσυ :S

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εγω δεν πιστευω παντως οτι καποιος τα πηγαινει καλα με φιλους / φιλες
και παει μονος του διακοπες, ψεματα λεει  εχουμε γεμισει ψευτες  :P.... αν τα πας καλα με φιλους γιατι να πας μονος σου????
βαρεμενος εισαι? χαχαχχα
Ρε μάγκα σε όλα τα posts έχεις το υφάκι του ξερόλα  :uglystupid:!! Να σου πω γιατί σκέφτηκα να πάω μόνος διακοπές.......διότι θέλω να "ξεφύγω" από κάποιες καταστάσεις που με έχουν κουράσει και επειδή και οι διάφορες παρέες που έχω δε συμφωνούν-μπορούν στο μέρος που έχω κατά νου (σε ήσυχο μικρό μακρινό νησάκι). Πρέπει δηλαδή για να μην έχω την εικόνα που αναφέρεις  :S να συμβιβαστώ και να πάω πάλι ΜΥΚΟΝΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΡΟ ΣΚΙΑΘΟ ΚΡΗΤΗ κλπ κλπ????? :jerking: :jerking: Έχω να επισκεφτώ 14 νησάκια ακόμη και ο χάρτης των Ελληνικών νησιών θα είναι πλήρως συμπληρωμένος από τα σημαιάκια μου :P

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οσες φορες εχω παει διακοπες με φιλους δε περασα καλα...ποτε δε συμφωνουν ολοι και ειναι και λογικο αφου αλλος θελει να καθεται ολη τη νυχτα εξω και να μπεκρουλιαζει κι αλλος θελει απλως να φαει ενα φαγητο ,να κανει μπανιο και να πεσει για υπνο...οποτε για ποιο λογο να καταπιεζομαστε?

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
στο προγραμμα δεν εχει κανα  :fuck1: ?
πολυ σεμνη εισαι εσυ :S

ναι δεν εχει σεξ! ουτε καν φλερτ,ας με περνανε και για λεσβια!
παω διακοπες για να αδειασω κι οχι να φορτωθώ τα ψυχολογικα του αλλου

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οταν κανεις σεξ  σου ζητανε και ψυχαναλυση?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Tωρα ειναι αυτο αντιμετωπιση και στυλακι νορμαλ ατομου????
καταρχην ποιος της ειπε οτι αυτος που θα την γνωρισει στις διακοπες
θα εχει ψυχολογικα ωστε να της τα φορτωσει... καλα τα λεω εγω οποιος παει
μονος του διακοπες κατι τρεχει...βαραει το κομπλεξ με τη σεσουλα...

καλα οσο για τον ντραμερμπου τι να πει κανεις.... λες και εισαι 17χρονος ρε φιλε
και αμα δεν πατε σαν δυμοιρια σε τριαδες ολοι μαζι πισω στο ξενοδοχειο θα φατε ποινη... ελεος.... ο καθενας εχει το δωματιο του αλλος παει για πουτανες αλλος για μπυρες και αν δεν συμβαδιζετε δεν πατε μαζι απλα... ειναι αυτα δικαιολογιες για να παει μονος του καποιος διακοπες? τελοςπαντων σαν ηλιθιος συνεχιζω απλα ειμαι στο λαθος μερος και τα γραφω αυτα... συνεχιστε τα δικα σας.

Μην ακουσω κανεναν να κλαιγεται ομως ξανα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom