Νέα

Διακοπές μόνος!!! Θα αυτοκτονήσω ή θα ευτυχίσω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βολντε ξαναδιαβασε λιγο τι εχεις γραψει και θα καταλαβεις...και μη το συνεχιζεις γιατι εκτιθεσαι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσεις κλαιγεστε για τις ελληνιδες καθε μερα παιδια...
δεν εκτειθομαι εγω. Και θα ξαναρθει ευκαιρια που θα στο θυμησω αυτο που γραφεις.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε μάγκα σε όλα τα posts έχεις το υφάκι του ξερόλα  :uglystupid:!! Να σου πω γιατί σκέφτηκα να πάω μόνος διακοπές.......διότι θέλω να "ξεφύγω" από κάποιες καταστάσεις που με έχουν κουράσει και επειδή και οι διάφορες παρέες που έχω δε συμφωνούν-μπορούν στο μέρος που έχω κατά νου (σε ήσυχο μικρό μακρινό νησάκι). Πρέπει δηλαδή για να μην έχω την εικόνα που αναφέρεις  :S να συμβιβαστώ και να πάω πάλι ΜΥΚΟΝΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΡΟ ΣΚΙΑΘΟ ΚΡΗΤΗ κλπ κλπ????? :jerking: :jerking: Έχω να επισκεφτώ 14 νησάκια ακόμη και ο χάρτης των Ελληνικών νησιών θα είναι πλήρως συμπληρωμένος από τα σημαιάκια μου :P

Ελα ρε μονο 14 σου εμειναν.....Μπραβο....    :)

Για που σκεφτεσαι αν επιτρεπεται???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι δεν εχει σεξ! ουτε καν φλερτ,ας με περνανε και για λεσβια!
παω διακοπες για να αδειασω κι οχι να φορτωθώ τα ψυχολογικα του αλλου
οταν κανεις σεξ με καποιον δεν σημαινει οτι εχετε και σχεση ξερεις
ατιμες ελλεεινιδες μεχρι και στο διακοποσεξ ειστε ξενερωτες :grin:

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Tωρα ειναι αυτο αντιμετωπιση και στυλακι νορμαλ ατομου????
καταρχην ποιος της ειπε οτι αυτος που θα την γνωρισει στις διακοπες
θα εχει ψυχολογικα ωστε να της τα φορτωσει... καλα τα λεω εγω οποιος παει
μονος του διακοπες κατι τρεχει...βαραει το κομπλεξ με τη σεσουλα...

καλα οσο για τον ντραμερμπου τι να πει κανεις.... λες και εισαι 17χρονος ρε φιλε
και αμα δεν πατε σαν δυμοιρια σε τριαδες ολοι μαζι πισω στο ξενοδοχειο θα φατε ποινη... ελεος.... ο καθενας εχει το δωματιο του αλλος παει για πουτανες αλλος για μπυρες και αν δεν συμβαδιζετε δεν πατε μαζι απλα... ειναι αυτα δικαιολογιες για να παει μονος του καποιος διακοπες? τελοςπαντων σαν ηλιθιος συνεχιζω απλα ειμαι στο λαθος μερος και τα γραφω αυτα... συνεχιστε τα δικα σας.

Μην ακουσω κανεναν να κλαιγεται ομως ξανα..

σαν επαγγελματια σιγουρα δεν μου λειπει το σεξ! το δικαιωμα στην αυτοδιαθεση το αναγνωριζεις φανταζομαι η ο φασισμος του αρσενικου παει σαν ζεπελιν?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εσεις κλαιγεστε για τις ελληνιδες καθε μερα παιδια...
δεν εκτειθομαι εγω. Και θα ξαναρθει ευκαιρια που θα στο θυμησω αυτο που γραφεις.
βολντε ριλαξ...το οτι καποιες ελληνιδες εχουν ασχημη συμπεριφορα δε σημαινει οτι εχουν ολες...επειδη κλαιγονται καποιοι δε σημαινει οτι κλαιγονται ολοι ...και παει λεγοντας...και οσο για τις διακοπες(γιατι αυτο ειναι το θεμα) προτιμω να παω μονος μου η καθολου παρα να παω με αλλους και απλα να μοιραζομαστε το δωματιο...στην τελικη αν ειναι ο καθενας να παει οπου θελει γιατι να πατε ολοι μαζι ? σκεψου λιγο...

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Το 2009 ηταν μια χρονια μεγαλων και δυσκολων αποφασεων για εμενα.Μετακομιζα στην επαρχια,χωρισα με την κοπελα που ημουν 3 χρονια μαζι,αποχωρουσα απο την οικογενειακη επιχειρηση.Ηθελα να ηρεμισω και να παρω οριστηκες αποφασεις,ετσι εφυγα μονος απο τη χαβουζα για τα Χανια.Εκει βεβαια εχω δυο πολυ καλους φιλους και συναδελφους,αλλα η βαση μου ηταν σε ενα χωριο 40 χιλιομετρα μακρια απο την πολη.Μεσα στο πλοιο ειχα την πρωτη γνωριμια με μια μαυρουλα ονειρο,η δευτερη γνωριμια εγινε στο καφε στην παραλια στη Φαλασσαρνα με την αλβανιδα σερβιτορα.Σε δεκα μερες ειχα δυο καλα τυχερα που αν ειχα παρεα δεν ξερω αν θα τα ειχα.Διακοπες μονος δεν ξαναπηγα αν και περασα μια χαρα,δεν ξερω αν θα ξαναπαω μονος αλλα ξερω οτι στη φαση που ημουν εκεινο το διαστημα εκανα την καλυτερη επιλογη και πηρα τις σωστες για μενα αποφασεις.

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ΚΟιτα το να μην έχεις φιλους και παρεες δεν γινεται.
Εκεινο που γινεται και δεν θες να το πεις... ειναι οτι ειχες τη γκομενα
της αφιερωνες ολη τη μερα οι φιλοι το μυριστηκανε πηρανε πρεφα τι σκατοπαρτακιας
μουνοδουλος εισαι και σε γειώσανε.... και μεταξυ μας καλα σου κανανε ρε παλιομαλακα

παρε ενα αρχιδι τωρα και πηγαινε διακοπες μονος σου σαν τον ανωμαλο αφου σε εχεσε και η γκομενα.
Πόσα χρόνια έχεις να γαμήσεις βρε κακομοίρη????  :fuck1: βαρέθηκε ο ΟΑΕΔ να σου δίνει επίδομα λόγω παρατεταμένης αποχής!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σαν επαγγελματια σιγουρα δεν μου λειπει το σεξ! το δικαιωμα στην αυτοδιαθεση το αναγνωριζεις φανταζομαι η ο φασισμος του αρσενικου παει σαν ζεπελιν?

Στα αρχιδια μου. Τυπισσες σαν και εσενα που δεν ειναι συνεργασιμες
ας κατσουν στη ακρη τους. Φαινεται οτι εχεις θεμα παντως...

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ελα ρε μονο 14 σου εμειναν.....Μπραβο....    :)

Για που σκεφτεσαι αν επιτρεπεται???
Επειδή σκέφτομαι για 2-3 μέρες πρέπει να είναι κάποιο μικρό νησάκι. Έχω εξαντλήσει ΟΛΟ το Ιόνιο, Σπόράδες και Κυκλάδες οπότε μου έχουν μείνει λίγες και μακρινές επιλογές (κάποια δωδεκάνησα και βόρειο αιγαίο). Η Πιο κοντινή (6 ώρες) που δεν έχω πάει είναι τα ΨΑΡΑ. Αλλά πραγματικά φοβάμαι μην αυτοκτονήσω εκεί :P

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Στα αρχιδια μου. Τυπισσες σαν και εσενα που δεν ειναι συνεργασιμες
ας κατσουν στη ακρη τους. Φαινεται οτι εχεις θεμα παντως...

δεν ρωτησα τι τρως! δεξου οτι υπαρχουν γυναικες που ειναι μορφωμενες ομορφες-ασχημες που δεν θελουν να σε φορτωθουν και να σε ανεχτουν
αν ψαχνεις συνεργασια παρε σκυλο!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ρωτησα τι τρως! δεξου οτι υπαρχουν γυναικες που ειναι μορφωμενες ομορφες-ασχημες που δεν θελουν να σε φορτωθουν και να σε ανεχτουν
αν ψαχνεις συνεργασια παρε σκυλο!

Καλα εσυ εχεις μεγαλο θεμα κοριτσι μου  :S
νομιζεις οτι θελει ο αλλος να σου φορτωθει...

τι ανωμαλια και αυτη...

Φαινεσαι απο το τιτλο οτι εχεις μισος μεσα σου
"Να στε καλα να μας τα ακουμπατε..." αιντε σε κανα ψυχιατρο

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Καλα εσυ εχεις μεγαλο θεμα κοριτσι μου  :S
νομιζεις οτι θελει ο αλλος να σου φορτωθει...

τι ανωμαλια και αυτη...

ξεπερνω τα ψυχολογικα σου και τονιζω οπως και στην αρχη πως ακολουθω ενα προγραμμα και δεν θελω να ταλαιπορω τον αλλο! αν το ειχες διαβασει θα ειχες κανει μοκο ηδη!
νιωθω οτι δεν εχεις τελειωσει δημοτικο και καταννοω την αναγκη σου να "δείξεις" κατι εστω σε ενα φορα!
καλο βολι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ξεπερνω τα ψυχολογικα σου και τονιζω οπως και στην αρχη πως ακολουθω ενα προγραμμα και δεν θελω να ταλαιπορω τον αλλο! αν το ειχες διαβασει θα ειχες κανει μοκο ηδη!
νιωθω οτι δεν εχεις τελειωσει δημοτικο και καταννοω την αναγκη σου να "δείξεις" κατι εστω σε ενα φορα!
καλο βολι!

Εγω να κανω μοκο σε σενα????
χαχαχχαχαα

εγω αυτη τη στιγμη ειμαι προγραμματιστης και με καποια θεση στο στρατο ενω εσυ δεν ξερω τι δουλειες κανεις....
Θες μηπως να συγκριθουμε στη μορφωση και στη θεση ?

ρε με τι καθε τρελη... αυτα να τα βλεπετε οσοι θα πατε μονοι σας διακοπες...
να δειτε τι εχετε να συναντησετε...  :2funny: :2funny:

ερχεται η ιεροδουλη να πει εμενα αμορφωτο... μαλιστα καλο και αυτο.  

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επειδή σκέφτομαι για 2-3 μέρες πρέπει να είναι κάποιο μικρό νησάκι. Έχω εξαντλήσει ΟΛΟ το Ιόνιο, Σπόράδες και Κυκλάδες οπότε μου έχουν μείνει λίγες και μακρινές επιλογές (κάποια δωδεκάνησα και βόρειο αιγαίο). Η Πιο κοντινή (6 ώρες) που δεν έχω πάει είναι τα ΨΑΡΑ. Αλλά πραγματικά φοβάμαι μην αυτοκτονήσω εκεί :P

Φανταζομαι Ικαρια-Φουρνους θα εχεις παει ε???Αν οχι κ αν σε βολευουν τα δρομολογια εγω θα προτεινα να πας εκει....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μορφωθηκε με τα viper η τυπισσα στην παραλια
που διαβαζε ή με καναν Paulo Coehlio  :2funny: :2funny: :2funny:

πως διαολο λεγεται...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχχαχαα

εγω αυτη τη στιγμη ειμαι προγραμματιστης και με καποια θεση στο στρατο ενω εσυ δεν ξερω τι δουλειες κανεις....

τι θεση ρε τυπε? :think:

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
χαχαχχαχαα

κοινωνικη μορφωση αυτος ο μεγαλος αγνωστος σε σενα!
μια ιεροδουλη με μεταπτυχιακο δεν σε χαλαει καθολου,φανταζομαι μας θες ολες εμα πλασματα καταδικασμενα και στην τρουμπα του 60!
θα στο χαλασω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom