HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Τι ζευγαρια καλε....Μια χαρ ακοσμο ειχε νεαροκοσμο κοριτσοπαρεες αγοροπαρεες και ζευγαρια εννοειται αλλα οχι μονο....
Θα κατέβεις τελικά ή όχι?
Τι ζευγαρια καλε....Μια χαρ ακοσμο ειχε νεαροκοσμο κοριτσοπαρεες αγοροπαρεες και ζευγαρια εννοειται αλλα οχι μονο....
Καποιος πρεπει να σου πει οτι οταν φτιαχνεις το πσ του καθε βλακα στρατιωτικου δεν ειναι δουλεια αλλα αγγαρια. Ουτε λεφτα θα παρεις ουτε οταν τελειωσεις την θητεια σου θα σε προσλαβουν στην μοναδα ηλεκτρονικου πολεμου.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα.
Ο τυπος πλεον θα το βαζει το βιογραφικο του.
να μη σου πω πως θα κανει και bio στο φβ και το τουιτερ
να σας τα λεω να πηγαινετε με γκομενες να μη παθετε τα ιδια!
το καημενοοοοοοο
Κοιτα ηξερα να σου απαντησω
αλλα στο επιπεδο μιας κοινωνικα μορφωμενης
δεν θα πεσω.... ποσο μαλλον οταν ειναι τοσο υψηλο
ωστε να μειωνει τους εποπ επειδη παιρνουν 800 ευρω...
οσοι σε πληρωνουν να σε χαιρονται.
μπούλημορτ,
μετα την επιτυχημενη σου καρριερα ως φανταρος/προγραμματιστης στον ελληνικο στρατο ανοιγουν οι δρομοι για την Microsoft..
Καποιος πρεπει να σου πει οτι οταν φτιαχνεις το πσ του καθε βλακα στρατιωτικου δεν ειναι δουλεια αλλα αγγαρια. Ουτε λεφτα θα παρεις ουτε οταν τελειωσεις την θητεια σου θα σε προσλαβουν στην μοναδα ηλεκτρονικου πολεμου.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα.
Ο τυπος πλεον θα το βαζει το βιογραφικο του.
Νικιτα εχω 2-3 κολοφανταρα
που θέλουν να κλεισουν ραντεβουδακι
και πληρωνουν αδρα για να βγαζεις το σκασμο
και να τους λες "Γιες μάστερ... ειμαι το κοινωνικα μορφωμενο πουτανακι σας"
ψηνεσαι??? ειναι αρκετα τα φραγκα
για σενα δεν κανω ουτε δεκατα πυρετο! με ενοχλεις
αιντε πανε καθαρισε καμια τουαλετα
ζηλεια - ψορα φιλε μου
εσυ μαζι με τον φουφουτο και τον περσονα
εχετε παθει ψυχωση με τη παρτη μου... συνεχιστε καλα το πατε.
Επειδή σκέφτομαι για 2-3 μέρες πρέπει να είναι κάποιο μικρό νησάκι. Έχω εξαντλήσει ΟΛΟ το Ιόνιο, Σπόράδες και Κυκλάδες οπότε μου έχουν μείνει λίγες και μακρινές επιλογές (κάποια δωδεκάνησα και βόρειο αιγαίο). Η Πιο κοντινή (6 ώρες) που δεν έχω πάει είναι τα ΨΑΡΑ. Αλλά πραγματικά φοβάμαι μην αυτοκτονήσω εκεί
Στην έχει βαρέσει στο στρατό πραγματικά ώστε να νομίζεις ότι προσφέρεις έργο Εθνικής σημασίας!! Τελικά αυτό που καταφέρνεις μικρούλι είναι να γαμάς οποιοδήποτε Thread με τις βλακείες σου. Αν δεν έχεις να πεις κάτι άλλο πάνω στο θέμα ξεκουμπίδια.....Ελα και θα πληρωσω και την κοινωνικη μορφωση
σαν εξτρα υπηρεσια.
εγω στο εχω πει
Εσενα επρεπε να σε φερει η αδερφη μου σπιτι, να πει απο εδω το αγορι μου
θα σε εστρωνα σ εναν μηνα μεσα
Έχω πάει και ήταν πολύ όμορφα . Ειδικά οι Φούρνοι !!
εχει παει μια παρεα φιλων μου Ψαρα αυτη τη στιγμη που μιλαμε...μολις γυρισουν θα σε ενημερωσω...
Εκεί θα αυτοκτονήσει... Είναι για ζευγάρια.... Πάνε Ιο λέμε....
Τι ακριβως ζηλευω; Το γεγονος οτι το καθαρισμα της τουαλετας και το οτι δουλευεις τσαμπα στον καθε βλακα εσυ το εχεις αναγαγει σε επεγγελματικη σταδιοδρομια;ζηλεια - ψορα φιλε μου
εσυ μαζι με τον φουφουτο και τον περσονα
εχετε παθει ψυχωση με τη παρτη μου... συνεχιστε καλα το πατε.
Τι ακριβως ζηλευω; Το γεγονος οτι το καθαρισμα της τουαλετας και το οτι δουλευεις τσαμπα στον καθε βλακα εσυ το εχεις αναγαγει σε επεγγελματικη σταδιοδρομια;
Το κακο ειναι οτι θεωρεις οτι εχουν παθει ψυχωση με την παρτη σου και οχι οτι σε κραζουμε οταν αραδιαζεις τις βλακειες σου.
Ισως τελικα εσυ πρεπει να ψαχτεις τι τρεχει με την παρτη σου.