curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Επί του θέματος έχει να πει κάτι κάποιος συνάδελφος ή και αυτό το thread θα καταντήσει όπως πολλά άλλα???![]()
επι του θεματος φιλε το thread θα καταντησει οπως πολλα αλλα..

Επί του θέματος έχει να πει κάτι κάποιος συνάδελφος ή και αυτό το thread θα καταντήσει όπως πολλά άλλα???![]()
Ρωτήσα πρώτο,μαζέψου!!!επι του θεματος φιλε το thread θα καταντησει οπως πολλα αλλα..![]()
![]()
περα απο τη πλακα ομως, γιατι το αποκλειεις να παιχτει κατι με μια απο τις 4 φιλες της κολλητης σου?
![]()
![]()
..τοσα μπαζολες ειναι ή μηπως εισαι καληνυχτακιας???
![]()
![]()
![]()
Ρωτήσα πρώτο,μαζέψου!!!![]()
Merci!!!ωπ φιλε δεν το προσεξα..φαινεται οτι τα μεγαλα πνευματα συναντωνται..![]()
![]()
αντε επειδη βλεπω οτι εισαι παλαιουρας επιτρεπω στο φιλαρακο να απαντησει πρωτα σε σενα..
![]()
![]()
![]()
Ανάλυση παρέας:επι του θεματος φιλε το thread θα καταντησει οπως πολλα αλλα..![]()
![]()
περα απο τη πλακα ομως, γιατι το αποκλειεις να παιχτει κατι με μια απο τις 4 φιλες της κολλητης σου?
![]()
![]()
..τοσα μπαζολες ειναι ή μηπως εισαι καληνυχτακιας???
![]()
![]()
![]()
αχαχχαχαχχαα
αχαχαχαχαχαχαχαα
ααααχαχαχαχαχαχαχαχα
πού να σου τύχει να είσαι σε σκηνή με κάποιον που να τον έχει πιάσει οι κοιλιά του για τρεις μέρες![]()
![]()
![]()
![]()
ελιωσα
τώρα κι εγώ γελάω, τότε ήταν δύο πολύ παράξενες μέρες (την τρίτη μετακόμισα σε άλλη σκηνή)![]()
![]()
Δοκίμασε την 1(χέσε ρε τις φιλίες καλύτερο τοΑνάλυση παρέας:
1) H κολλητή μου από τότε που δίναμε πανελλήνιες.Βυζάρες, κοντή και γλυκιά αλλά δεν διακινδυνεύω τη φιλία μας
2) 1η Φίλη της μια 40άρα παρτόλα που πηδιέται μόνο με αεροπόρους και γιατρούς (δε λέει και τίποτα)
3) 2η φίλη της ξέρει ότι είμαι "παιχνιδιάρης" και μισεί τέτοιους τύπους
4) 3η φίλη της.Εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα, βυζί πλαστικά τεράστια αλλά γενικώς απροσάρμοστη και τα έχουμε τσουγκρίσει στο παρελθόν
5) Η φίλη της παραπάνω.Μούναρος αλλά θα φάω θάψιμο από την απροσάρμοστη
ΣΥμπερασμα..........χρησιμέυουν μόνο για παρέα αυστηρά δυστυχώςΑν κάποιος με ρωτήσει γιατί πάω τότε θα του απαντήσω ότι πρωτίστως με ενδιαφέρει να γνωρίζω νέα μέρη (βελτίωση τουριστικού CV)
![]()
![]()
![]()
Ανάλυση παρέας:
1) H κολλητή μου από τότε που δίναμε πανελλήνιες.Βυζάρες, κοντή και γλυκιά αλλά δεν διακινδυνεύω τη φιλία μας
2) 1η Φίλη της μια 40άρα παρτόλα που πηδιέται μόνο με αεροπόρους και γιατρούς (δε λέει και τίποτα)
3) 2η φίλη της ξέρει ότι είμαι "παιχνιδιάρης" και μισεί τέτοιους τύπους
4) 3η φίλη της.Εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα, βυζί πλαστικά τεράστια αλλά γενικώς απροσάρμοστη και τα έχουμε τσουγκρίσει στο παρελθόν
5) Η φίλη της παραπάνω.Μούναρος αλλά θα φάω θάψιμο από την απροσάρμοστη
ΣΥμπερασμα..........χρησιμέυουν μόνο για παρέα αυστηρά δυστυχώςΑν κάποιος με ρωτήσει γιατί πάω τότε θα του απαντήσω ότι πρωτίστως με ενδιαφέρει να γνωρίζω νέα μέρη (βελτίωση τουριστικού CV)
![]()
![]()
![]()
σεβαστο φιλε μου..βεβαια με τη κολλητη σου πιστευω θα μπορουσες να κανεις κατι,αν τη γουσταρεις εστω κ λιγο βεβαια..αυτα περι φιλιας δεν τα πολυπιστευω..μολις μπλεξει η κολλητη σου σε καμια σοβαρη σχεση παει ξεχασε τη...το χω δει το εργο..![]()
![]()
παντως πιστευω πως περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να σε προσεξουν αμα γυρνας ολη μερα με τη μουνοπαρεα, παρα μονος σου σαν την αδικη καταρα..
Αμέ:εγω που δεν εχω μουνοπαρεα να γυρναω σαν την αδικη καταρα?
θα βγαλω κατι?
Koινωνικός άνθρωπος!!!Σε κάμπινγκ αρχηγέ οι περισσότερες είναι φάση φωτιά/μουσικουλα/κιθαρα και προπάντων χόρτο![]()
![]()
Άμα γουστάρεις τέτοια, όλο και κάτι θα βρεις να τονε μπήξεις.
Εννοείται να μην είσαι και μίζερος με καθαριότητες, κουνούπια κλπ.
Μια φορά πήγα, και δε θα ξαναπάω ποτέ.
Προτιμώ να πάρω τη σκηνή και να πάω μόνος να τη στήσω σε μια βουνοκορφή, παρα αυτό το χάλι.
συμφωνω!!Σε κάμπινγκ αρχηγέ οι περισσότερες είναι φάση φωτιά/μουσικουλα/κιθαρα και προπάντων χόρτο![]()
![]()
Άμα γουστάρεις τέτοια, όλο και κάτι θα βρεις να τονε μπήξεις.
Εννοείται να μην είσαι και μίζερος με καθαριότητες, κουνούπια κλπ.
Μια φορά πήγα, και δε θα ξαναπάω ποτέ.
Προτιμώ να πάρω τη σκηνή και να πάω μόνος να τη στήσω σε μια βουνοκορφή, παρα αυτό το χάλι.
καλως τον!!!χαθηκες....ολα καλα;;;συμφωνω!!
εγω παλι πηγα με γκομενα (μεγα λαθος) αλλα ευτυχως μονον για μια βραδια!!
θελει απιστευτη οργανωση! (απ το να στησεις την σκηνη σωστα να σκαψεις γυρω γυρω) αυτα που μαθαινεις και στα σκηνακια στο στρατο κλπ κλπ κλπ! σε περιπτωση βροχης? θελει ενα αυτοκινητο να κουβαλησεις γεματο πραγματα!!
Φακελωμένους μας έχεις ρε,αρχείο κρατάς;;;καλως τον!!!χαθηκες....ολα καλα;;;
συμφωνω!!
εγω παλι πηγα με γκομενα (μεγα λαθος) αλλα ευτυχως μονον για μια βραδια!!
θελει απιστευτη οργανωση! (απ το να στησεις την σκηνη σωστα να σκαψεις γυρω γυρω) αυτα που μαθαινεις και στα σκηνακια στο στρατο κλπ κλπ κλπ! σε περιπτωση βροχης? θελει ενα αυτοκινητο να κουβαλησεις γεματο πραγματα!!
Koινωνικός άνθρωπος!!!![]()