Νέα

Άντρας μόνος σε camping....παίζει να περάσει "καλά"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Επί του θέματος έχει να πει κάτι κάποιος συνάδελφος ή και αυτό το thread θα καταντήσει όπως πολλά άλλα??? :offtopic:

επι του θεματος φιλε το thread θα καταντησει οπως πολλα αλλα.. :2funny: :2funny: :2funny: περα απο τη πλακα ομως, γιατι το αποκλειεις να παιχτει κατι με μια απο τις 4 φιλες της κολλητης σου? :think: :think: :think: ..τοσα μπαζολες ειναι ή μηπως εισαι καληνυχτακιας??? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
επι του θεματος φιλε το thread θα καταντησει οπως πολλα αλλα.. :2funny: :2funny: :2funny: περα απο τη πλακα ομως, γιατι το αποκλειεις να παιχτει κατι με μια απο τις 4 φιλες της κολλητης σου? :think: :think: :think: ..τοσα μπαζολες ειναι ή μηπως εισαι καληνυχτακιας??? :2funny: :2funny: :2funny:
Ρωτήσα πρώτο,μαζέψου!!! :s&m_3:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Ρωτήσα πρώτο,μαζέψου!!! :s&m_3:

ωπ φιλε δεν το προσεξα..φαινεται οτι τα μεγαλα πνευματα συναντωνται.. :2funny: :2funny: :2funny: αντε επειδη βλεπω οτι εισαι παλαιουρας επιτρεπω στο φιλαρακο να απαντησει πρωτα σε σενα.. :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ανάλυση παρέας:
1) H κολλητή μου από τότε που δίναμε πανελλήνιες.Βυζάρες, κοντή και γλυκιά αλλά δεν διακινδυνεύω τη φιλία μας
2) 1η Φίλη της μια 40άρα παρτόλα που πηδιέται μόνο με αεροπόρους και γιατρούς (δε λέει και τίποτα)
3) 2η φίλη της ξέρει ότι είμαι "παιχνιδιάρης" και μισεί τέτοιους τύπους
4) 3η φίλη της.Εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα, βυζί πλαστικά τεράστια αλλά γενικώς απροσάρμοστη και τα έχουμε τσουγκρίσει στο παρελθόν
5) Η φίλη της παραπάνω.Μούναρος αλλά θα φάω θάψιμο από την απροσάρμοστη
ΣΥμπερασμα..........χρησιμέυουν μόνο για παρέα αυστηρά δυστυχώς   :jerking: Αν κάποιος με ρωτήσει γιατί πάω τότε θα του απαντήσω ότι πρωτίστως με ενδιαφέρει να γνωρίζω νέα μέρη (βελτίωση τουριστικού CV)  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ανάλυση παρέας:
1) H κολλητή μου από τότε που δίναμε πανελλήνιες.Βυζάρες, κοντή και γλυκιά αλλά δεν διακινδυνεύω τη φιλία μας
2) 1η Φίλη της μια 40άρα παρτόλα που πηδιέται μόνο με αεροπόρους και γιατρούς (δε λέει και τίποτα)
4) 3η φίλη της.Εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα, βυζί πλαστικά τεράστια αλλά γενικώς απροσάρμοστη και τα έχουμε τσουγκρίσει στο παρελθόν
ΣΥμπερασμα..........χρησιμέυουν μόνο για παρέα αυστηρά δυστυχώς   :jerking: Αν κάποιος με ρωτήσει γιατί πάω τότε θα του απαντήσω ότι πρωτίστως με ενδιαφέρει να γνωρίζω νέα μέρη (βελτίωση τουριστικού CV)  :rockon: :rockon: :rockon:
Δοκίμασε την 1(χέσε ρε τις φιλίες καλύτερο το  :knockinb:) ή 5 κ βλέπεις!!! ;)

Κατά τα άλλα γαμησέ τα είναι η παρέα!!! :2funny:

Υ.Γ.Κρίμα ρε συ σε τέτοιο μουνολίβαδο κ να μην μπορείς να βοσκήσεις εύκολα!!! :rolleyes:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Ανάλυση παρέας:

σεβαστο φιλε μου..βεβαια με τη κολλητη σου πιστευω θα μπορουσες να κανεις κατι,αν τη γουσταρεις εστω κ λιγο βεβαια..αυτα περι φιλιας δεν τα πολυπιστευω..μολις μπλεξει η κολλητη σου σε καμια σοβαρη σχεση παει ξεχασε τη...το χω δει το εργο.. :rockon: :rockon: :rockon: παντως πιστευω πως περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να σε προσεξουν αμα γυρνας ολη μερα με τη μουνοπαρεα, παρα μονος σου σαν την αδικη καταρα..

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
σεβαστο φιλε μου..βεβαια με τη κολλητη σου πιστευω θα μπορουσες να κανεις κατι,αν τη γουσταρεις εστω κ λιγο βεβαια..αυτα περι φιλιας δεν τα πολυπιστευω..μολις μπλεξει η κολλητη σου σε καμια σοβαρη σχεση παει ξεχασε τη...το χω δει το εργο.. :rockon: :rockon: :rockon: παντως πιστευω πως περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να σε προσεξουν αμα γυρνας ολη μερα με τη μουνοπαρεα, παρα μονος σου σαν την αδικη καταρα..

εγω που δεν εχω μουνοπαρεα να γυρναω σαν την αδικη καταρα?
θα βγαλω κατι?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Σε κάμπινγκ αρχηγέ οι περισσότερες είναι φάση φωτιά/μουσικουλα/κιθαρα και προπάντων χόρτο  :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:
Άμα γουστάρεις τέτοια, όλο και κάτι θα βρεις να τονε μπήξεις.
Εννοείται να μην είσαι και μίζερος με καθαριότητες, κουνούπια κλπ.
Μια φορά πήγα, και δε θα ξαναπάω ποτέ.
Προτιμώ να πάρω τη σκηνή και να πάω μόνος να τη στήσω σε μια βουνοκορφή, παρα αυτό το χάλι.

Επισκέπτης
Σε κάμπινγκ αρχηγέ οι περισσότερες είναι φάση φωτιά/μουσικουλα/κιθαρα και προπάντων χόρτο  :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:
Προτιμώ να πάρω τη σκηνή και να πάω μόνος να τη στήσω σε μια βουνοκορφή, παρα αυτό το χάλι.
Koινωνικός άνθρωπος!!! :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
συμφωνω!!
εγω παλι πηγα με γκομενα (μεγα λαθος) αλλα ευτυχως μονον για μια βραδια!!
θελει απιστευτη οργανωση! (απ το να στησεις την σκηνη σωστα να σκαψεις γυρω γυρω) αυτα που μαθαινεις και στα σκηνακια στο στρατο κλπ κλπ κλπ! σε περιπτωση βροχης? θελει ενα αυτοκινητο να κουβαλησεις γεματο πραγματα!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
συμφωνω!!
θελει απιστευτη οργανωση! (απ το να στησεις την σκηνη σωστα να σκαψεις γυρω γυρω) αυτα που μαθαινεις και στα σκηνακια στο στρατο κλπ κλπ κλπ! σε περιπτωση βροχης? θελει ενα αυτοκινητο να κουβαλησεις γεματο πραγματα!!
καλως τον!!!χαθηκες....ολα καλα;;;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
συμφωνω!!

Ναι ρε Θανο. Αυτά ειναι για κομάντο.
Εμείς είμαστε της καλοπέρασης  ;)

Koινωνικός άνθρωπος!!! :2funny:

Κοινωνικότατος  :2funny:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
φιλαρακι να διαβασε εδω και την εμπειρια του μπυροκαυλου.. εδω το ατομο χωριζει ολοκληρες οικογενειες(λεμε κ καμια μαλακια να περασει η ωρα  :2funny: :2funny: :2funny: ), κ συ μου λες για φιλιες κ παπαριες..μη μασας.. :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom