Αγαπητοί συνάδελφοι χαιρετώ!
Επειδή αν και επισκέφτηκα αρκετά νησιά φέτος τον Ιούλιο (Σίκινο,Ίο, Δονούσα, Σχοινούσα, Ηαρκλειά, Κρήτη)
μου τη βάρεσε που όλοι σχεδόν οι γνωστοί μου είναι σε διακοπές ή προσεχώς φεύγουν και αποφάσισα να εκμεταλλευτώ πρόσκληση της κολλητής μου για Πάτμο όπου θα είναι με 4 φίλες της (τις ξέρω αυτές-δεν θα παίξει κάτι) αυτές τις μέρες. Επειδή λεφτά γιοκ όπως και ενοικιαζόμενα δωμάτια στο νησί γιοκ :- για τον 15Αύγουστο αποφάσισα να μείνω στο τοπικό οργανωμένο camping. Σκηνή διαθέτουν αυτοί και εγώ πρέπει να πάρω τον υπόλοιπο εξοπλισμό.
Στο θέμα μου τώρα.
Δεν έχω ξανακάνει τέτοια φάση και αν και θα υπάρχει μουνοπαρέα δε θα είμαι όλη τη μέρα μαζί τους, αλλά κυρίως το βράδυ, γιατι εγώ είμαι τύπος που γυρνάω τα νησιά και αυτές τύπισσες που λιώνουν σε μια παραλία.ΑΡΑ ΚΑΒΑΤΖΑ για το βράδυ θα μου είναι
.
Γενικώς "παίζει" παιχνίδι στο camping μιας και την περισσότερη μέρα θα είμαι μόνος :S ή βλέπουν οι καμπίστριες κάποιον άντρα μόνο ως "παράξενο"
? Γενικά πως να κινηθώ? Έχει κάποιος εμπειρία από μοναχικές διακόπές σε camping? Να πληρώσω το μαιτρ να με βάλει σε σκηνή δίπλα σε γυναίκες???χαχαχαχα Γενικά τι πρέπει να προσέξω και τι να αποφύγω?