Νέα

Άντρας μόνος σε camping....παίζει να περάσει "καλά"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αγαπητοί συνάδελφοι χαιρετώ!
Επειδή αν και επισκέφτηκα αρκετά νησιά φέτος τον Ιούλιο (Σίκινο,Ίο, Δονούσα, Σχοινούσα, Ηαρκλειά, Κρήτη) :dancing: μου τη βάρεσε που όλοι σχεδόν οι γνωστοί μου είναι σε διακοπές ή προσεχώς φεύγουν και αποφάσισα να εκμεταλλευτώ πρόσκληση της κολλητής μου για Πάτμο όπου θα είναι με 4 φίλες της (τις ξέρω αυτές-δεν θα παίξει κάτι) αυτές τις μέρες. Επειδή λεφτά γιοκ όπως και ενοικιαζόμενα δωμάτια στο νησί γιοκ :- για τον 15Αύγουστο αποφάσισα να μείνω στο τοπικό οργανωμένο camping. Σκηνή διαθέτουν αυτοί και εγώ πρέπει να πάρω τον υπόλοιπο εξοπλισμό.
Στο θέμα μου τώρα.
Δεν έχω ξανακάνει τέτοια φάση και αν και θα υπάρχει μουνοπαρέα δε θα είμαι όλη τη μέρα μαζί τους, αλλά κυρίως το βράδυ, γιατι εγώ είμαι τύπος που γυρνάω τα νησιά και αυτές τύπισσες που λιώνουν σε μια παραλία.ΑΡΑ ΚΑΒΑΤΖΑ για το βράδυ θα μου είναι :jerking:. :rockon: Γενικώς "παίζει" παιχνίδι στο camping μιας και την περισσότερη μέρα θα είμαι μόνος  :S ή βλέπουν οι καμπίστριες κάποιον άντρα μόνο ως "παράξενο" :headbang:? Γενικά πως να κινηθώ? Έχει κάποιος εμπειρία από μοναχικές διακόπές σε camping? Να πληρώσω το μαιτρ να με βάλει σε σκηνή δίπλα σε γυναίκες???χαχαχαχα Γενικά τι πρέπει να προσέξω και τι να αποφύγω? :helpplea:
θα ξεσκιστεις στον υπνο,τις μπυρες και το ταβλι.....για να γαμησεις δυσκολο το βλεπω.....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σε κάμπινγκ αρχηγέ οι περισσότερες είναι φάση φωτιά/μουσικουλα/κιθαρα και προπάντων χόρτο  :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:
Άμα γουστάρεις τέτοια, όλο και κάτι θα βρεις να τονε μπήξεις.
Εννοείται να μην είσαι και μίζερος με καθαριότητες, κουνούπια κλπ.
Μια φορά πήγα, και δε θα ξαναπάω ποτέ.
Προτιμώ να πάρω τη σκηνή και να πάω μόνος να τη στήσω σε μια βουνοκορφή, παρα αυτό το χάλι.
συμφωνω μεχρι την τελευταια λεξη.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Σε κάμπινγκ αρχηγέ οι περισσότερες είναι φάση φωτιά/μουσικουλα/κιθαρα και προπάντων χόρτο  :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:
Άμα γουστάρεις τέτοια, όλο και κάτι θα βρεις να τονε μπήξεις.
Εννοείται να μην είσαι και μίζερος με καθαριότητες, κουνούπια κλπ.
Μια φορά πήγα, και δε θα ξαναπάω ποτέ.
Προτιμώ να πάρω τη σκηνή και να πάω μόνος να τη στήσω σε μια βουνοκορφή, παρα αυτό το χάλι.

εγω το μονο καμπινκ θυμαμαι ειναι αυτο του στρατου
οταν ειχαμε παει για δεκα μερες σκοινακια αξεχαστη εμπειρια
ειχε βρεξει και ολας μεσα στην λασπη οι μποτες.
τρωγαμε και κονσερβες για φαγητο.
:2funny: :2funny: :2funny:
αυτο θα πει καμπινκ

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τελικά μου φαίνεται ότι θα καλέσω ένα φιλαράκι στο camping για τις μισές μέρες γιατί μαύρα μου τα παρουσιάζετε εδώ μέσα.Αλήθεια, γνωρίζει κάποιος που μπορώ ΑΜΕΣΑ στην Αθήνα να βρω φουσκωτό στρώμα ημίδιπλο για ύπνο σε καλή τιμή? Καρφουρ τα μαζέψανε όλα, Macro τίποτα, Alex Pack πάπαλα!!! :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αλήθεια, γνωρίζει κάποιος που μπορώ ΑΜΕΣΑ στην Αθήνα να βρω φουσκωτό στρώμα ημίδιπλο για ύπνο σε καλή τιμή? Καρφουρ τα μαζέψανε όλα, Macro τίποτα, Alex Pack πάπαλα!!! :headbang:

www.dimitriadis.gr/eshop?page=shop.browse&category_id=3&vmcchk=1]http://www.dimitriadis.gr/eshop?page=shop.browse&category_id=3&vmcchk=1[/url]

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
δε θα κοιτουσα καποιον που ειναι μονος διακοπες....περιεργα εννοω...αλλα καποιον που ειναι μονος διακοπες και ψαχνεται/φερεται/κοιταει/μιλαει σα λιγουρι σιγουρα θα τον κοιτουσα περιεργα...

και πρεπει να κανει τον καλογερο?  :jerking:

Επισκέπτης
nightwish1975 αν θελεις να πας στο νησι και σωνει και καλα να γαμισεις, νοικιασε δωματιο μονος σου, ολο και καμια ξεμπαρκη θα βρεις να φωρτωσεις. Και ασε τις φιλες σου να λιωνουνε στην παραλια. Αν δεν εισαι της φασης camping μαλλον θα σπαστεις, ιδαιετερα αν σκασουν τιποτα μανιαουραιοι με μπαφους, μπυρες και ποτιζουν τις δικες σου σε βλεπω να γινεσαι τουρκος. Αν γουσταρεις την παρειστικη φαση κατσε μαζι τους και οτι βγει.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάρε και κανένα λαπτοπ γεμάτο τσόντες και μια χαρά θα περάσεις μόνος σου

Stories

Νέο!

Stories