Νέα

Διακοπές μόνος!!! Θα αυτοκτονήσω ή θα ευτυχίσω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επειδη εσυ δεν εχεις μαθει να ελεγχεις την γλωσσα σου
και να μην παιρνεις τα πραγματα προσωπικα Ρυθμ δεν σημαινει
οτι το λιγοι και καλοι έχει ισχυ. Μαλακιες ισχυ εχει οσο περισσοτερους γνωστους εχεις
τοσο μεγαλυτερη ειναι η δυναμη σου. Κανεις δεν μπορει να κρατησει μυστικα απο σενα...
το λιγοι και καλοι σε απομονωνει....

Επισκέπτης
Μια φορα μονο κανονισα παρεα ανω των 6 ατομων.....Η μαλακια ηταν οτι ηταν 2 διαφορετικες παρεες με συνδεσμο εμενα κι ακομη μια και ολα κοριτσια....Ευτυχως πηγαμε σε ενα καμπινγκ και για λιγες μερες (3 αντεξαμε νομιζω) οποτε δεν μαλωσαμε....Απο τοτε λιγοι κ καλοι.....    :)

Ε ναι με τοσο μεγαλες παρεες θελεις να προσλαβεις και μπειμπι σιτερ μετα να σας μαλωνει και να σας παιρνει απο τα χερακια.
Εγω πιστευω οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο. Πιο ομορφα δενει η παρεα και γινεται προγραμμα χωρις πολλες διαφωνιες και χωρις να μενει παραπονομενος κανεις :cheesy:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επειδη εσυ δεν εχεις μαθει να ελεγχεις την γλωσσα σου
και να μην παιρνεις τα πραγματα προσωπικα Ρυθμ δεν σημαινει
οτι το λιγοι και καλοι έχει ισχυ. Μαλακιες ισχυ εχει οσο περισσοτερους γνωστους εχεις
τοσο μεγαλυτερη ειναι η δυναμη σου. Κανεις δεν μπορει να κρατησει μυστικα απο σενα...
το λιγοι και καλοι σε απομονωνει....

Δεν καταλαβα τι θες να πεις.....    :huh:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Μια φορα μονο κανονισα παρεα ανω των 6 ατομων.....Η μαλακια ηταν οτι ηταν 2 διαφορετικες παρεες με συνδεσμο εμενα κι ακομη μια και ολα κοριτσια....Ευτυχως πηγαμε σε ενα καμπινγκ και για λιγες μερες (3 αντεξαμε νομιζω) οποτε δεν μαλωσαμε....Απο τοτε λιγοι κ καλοι.....    :)

12 βυζια οντως ειναι δυσκολο να συνυπάρξουν  :boobies:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε ναι με τοσο μεγαλες παρεες θελεις να προσλαβεις και μπειμπι σιτερ μετα να σας μαλωνει και να σας παιρνει απο τα χερακια.
Εγω πιστευω οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο. Πιο ομορδα δενει η παρεα και γινεται προγραμμα χωρις πολλες διαφωνιες και χωρις να μενει παραπονομενος κανεις :cheesy:

Ετσι.....    :)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
''φετος θα παω διακοπες με τους κολλητους μου...με τους φιλους μου..και θα γαμησουμε μουνια...''

Ποσο θλιβερο οταν ακουγεται απο μπακουρια μαντραχαλους 25+..οπου ο χρονος γι αυτους εχει κολλησει στην δευτερα-τριτη λυκειου..

το ιδιο και γκομενες..που τις βλεπεις 4-5 μαζι να σαρωνουν τα νησια...αγαμητες που ξυριζουν τα ποδια καθε 3 μερες και ψαρια κολανε πανω στο γενι των ποδιων ενω κολυμπουν...

Εαν εισαι μπακουρας 25+, οπως καλη ωρα ο χρηστης μπουλημορτ και αποφασισεις να πας διακοπες το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις εναν εταιρο μπακουρο μ εσενα ..οχι παραπανω..

Μοναξια στις διακοπες δεν λεει..

Επισκέπτης
ειπα πριν αλλωστε πως οταν έχεις ηδη μια γκομενα γαμας πιο ανετα
και μια δευτερη και αυτη θα ειναι κατα 70% η φιλη της. Αρα και για αναμεικτες παρεες
εκανα λογο.

Ε τωρα μπορω να σου πω και εγω καλιστα οτι τα κοριτσια σε μια αναμεικτη παρεα δεν θα ανεκτουν να πηδηξεις αλλη ξεμπαρκη για λογους ηθικης και ανταγωνισμου :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε τωρα μπορω να σου πω και εγω καλιστα οτι τα κοριτσια σε μια αναμεικτη παρεα δεν θα ανεκτουν να πηδηξεις αλλη ξεμπαρκη για λογους ηθικης και ανταγωνισμου :2funny:

Ακριβως. Μολις καποια ειναι αδιαφορη λοιπον....
και μεχρι τοτε στο παιζε ντιβουλα μολις δει πως πας να φλερταρεις με αλλη εκτος παρεας
θα αρχισει να σε ξανασκεφτεται... χωρις να την αναγκασεις εσυ.... 

βαζεις τον ανταγωνισμο τους να τις κινει φιλε. Εδω μεσα ολη μερα ασχολουνται με
αλλους κωλους.... γυναικειους... αν δεν ειναι λεσβιες οπως λενε τοτε σιγουρα ειναι
τερμα ανταγωνιστικες... παντως το "ετσι το κανω για να περναει η ωρα...." ειναι μια δικαιολογια
για αφελεις που βαριουνται να σκεφτουν το γιατι.

Επισκέπτης
Ακριβως. Μολις καποια ειναι αδιαφορη λοιπον....
και μεχρι τοτε στο παιζε ντιβουλα μολις δει πως πας να φλερταρεις με αλλη εκτος παρεας
θα αρχισει να σε ξανασκεφτεται... χωρις να την αναγκασεις εσυ.... 

βαζεις τον ανταγωνισμο τους να τις κινει φιλε. Εδω μεσα ολη μερα ασχολουνται με
αλλους κωλους.... γυναικειους... αν δεν ειναι λεσβιες οπως λενε τοτε σιγουρα ειναι
τερμα ανταγωνιστικες... παντως το "ετσι το κανω για να περναει η ωρα...." ειναι μια δικαιολογια
για αφελεις που βαριουνται να σκεφτουν το γιατι.

Οποτε ρε φιλε τι τα θες τα βασανα! Τραβας μονος ή με εναν αλλο μαγκα διακοπες και περνατε καλα.

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
διακοπες μονος μου παω μονο με την παρεα της Rythm  :kissass:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οποτε ρε φιλε τι τα θες τα βασανα! Τραβας μονος ή με εναν αλλο μαγκα διακοπες και περνατε καλα.

Ε βλεπεις γιατι λεω πως δεν σκεφτεστε φυσιολογικα οσοι πατε μονοι σας?
Αυτο που γραφεις τωρα δειχνει εναν ανθρωπο που θελει να παραιτηθει...
Βαρεθηκε τα βασανα και καλα κατι σε στυλ "Τους βαρεθηκα ολους μου λενε ψεμματα κανω αποχη δεν ψηφιζω κανεναν πλεον.." ... τωρα μην μου πεις οτι παρερμηνευω παλι... σου λεω τι φαινεται.

Για αυτο ασε τα πεσιμιστικα... η ζωη ειναι κοινωνικο παιχνιδι.
Αλλαξε τη σκεψη.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
διακοπες μονος μου παω μονο με την παρεα της Rythm  :kissass:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο ηταν πριν χρονια...Τωρα οι περισσοτερες ειναι παντρεμενες κ μανουλες.....Οποτε το λαθος δεν προκειται να επαναληφθει....    :P

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε βλεπεις γιατι λεω πως δεν σκεφτεστε φυσιολογικα οσοι πατε μονοι σας?
Αυτο που γραφεις τωρα δειχνει εναν ανθρωπο που θελει να παραιτηθει...
Βαρεθηκε τα βασανα και καλα κατι σε στυλ "Τους βαρεθηκα ολους μου λενε ψεμματα κανω αποχη δεν ψηφιζω κανεναν πλεον.." ... τωρα μην μου πεις οτι παρερμηνευω παλι... σου λεω τι φαινεται.

Για αυτο ασε τα πεσιμιστικα... η ζωη ειναι κοινωνικο παιχνιδι.
Αλλαξε τη σκεψη.

Βασικα ουτε λεει κατι τετοιο ουτε καν το εννοει.....Δεν ξερω πως τα ερμηνευεις τα πραματα ωρες ωρες.....    :think:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
στην Ελλαδα αν σε δουν μονος σου σε εχουν για ψυχακια
ειτε σε διακοπες ειτε σε μπαρ καφετεριες κλπ

ειναι τοσο στενομυαλη κ κομπλεξικη η κοινωνια

γιαυτο ολοι κ ολες γλυφουν κωλοτρυπιδες να μπουν σε κλικες κ παρεες.κ Εκει μεσα παει να βγαλει ο ενας το ματι του αλλου απο την μνησικακια κ τον φθονο
welcome to greece  :2on1:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα.
Οταν επιλέγεις να πας διακοπές μόνος σου έίναι γιατι θέλεις να ξεφύγεις απο όλα και ολους!
Δεν σημαίνει οτι εισαι ακοινώνητος και δεν γουστάρεις ανθρωπους στις υπόλοιπες μέρες!
Μπολντ δεν σου εχει ερθει η επιθυμία να ξεφύγεις καμμια φορα απο τα παντα?
:think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στην Ελλαδα αν σε δουν μονος σου σε εχουν για ψυχακια
ειτε σε διακοπες ειτε σε μπαρ καφετεριες κλπ

ειναι τοσο στενομυαλη κ κομπλεξικη η κοινωνια

γιαυτο ολοι κ ολες γλυφουν κωλοτρυπιδες να μπουν σε κλικες κ παρεες.κ Εκει μεσα παει να βγαλει ο ενας το ματι του αλλου απο την μνησικακια κ τον φθονο
welcome to greece  :2on1:

:2funny: :2funny: :2funny:
φιλε αυτα παντου γινονται ομως οχι
μονο στις ελληνικες παρεες! Με το που σε βλεπει καποιος έξω και δεν εχεις κάποια φημη να σε προφυλαξει πχ αμεσως ξεκινανε οι διερευνητικες ματιες για να σου κολλησει μια ταμπελα. Welcome to humanity θα πρεπει
να πουμε κανονικα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλημέρα.
Οταν επιλέγεις να πας διακοπές μόνος σου έίναι γιατι θέλεις να ξεφύγεις απο όλα και ολους!
Δεν σημαίνει οτι εισαι ακοινώνητος και δεν γουστάρεις ανθρωπους στις υπόλοιπες μέρες!
Μπολντ δεν σου εχει ερθει η επιθυμία να ξεφύγεις καμμια φορα απο τα παντα?
:think:

Ναι ρε φιλε... αλλα για ενα βραδυ το πολυ
οχι για μια ολοκληρη βδομαδα !!!Τι επαθες? καταθλιψη?  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom