Νέα

Διακοπές μόνος!!! Θα αυτοκτονήσω ή θα ευτυχίσω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ταξιδιωτης λεει η αλλη.
Εγω σαν ταξιδιωτη εχω στο νου μου κατι ατομα που γυριζουν ολον τον κοσμο και οπου μπορουν να βρουν δουλεια δουλευουν. Ειχα γνωρισει 2 τετοια ατομα, νταξει αυτα τα ατομα γαμανε οι ιστοριες τους.

αυτοι οι τυποι ειναι φοβεροι.πετυχα ενα ταυλανδη απο αμερικη  που θα τον επισκεφθω σεπτεμβρη πραγα επειδη εχουμε κοινο γνωστο.οπου γης και πατρις.
στο θεμα ταξιδια ειναι οι μονοι ανθρωποι που ζηλευω.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν μιλαγαμε για ταξιδιωτες η τουριστες αλλα για τους ξενους τουριστες και αμα πηγαινουν μονοι τους διακοπες.

Σιχαμα.

Αρχιζεις να με εκνευριζεις....    :birdman:

Σιχαμα θα εισαι αμα δεν εχεις κωλοχαρτο τη μοιραια εκεινη ωρα......    :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Περίπτωση είστε, αυτά δεν γίνονται, κανείς δεν μπαίνει στην διαδικασία να ασχοληθεί με τον περίεργο που πήγε μόνος διακοπές, εκτός αν είστε του τύπου παιδιά των λουλουδιών, όλοι είμαστε αδέλφια... ξέρεις τώρα η αδυναμία του λάκη.

δεν ισχυει αυτο...εμεις παντα πιανουμε καινουργιες παρεες και εχει τυχει σχεδον παντα να κολλησουμε και με καποιπους που πανε μονοι τους διακοπες...σου ειπα και πριν...εκτος αν ειναι σαν τον ανωμαλο ή τον τρελο του χωριου...δηλαδη για να μιλησεις με καποιον και να πιεις ενα ποτο πρεπει να εισαι παιδι των λουλουδιων και ειμαστε ολοι αδελφια?

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παρθενος ρε... :rockon:
καποια στιγμη πρεπει να τραβηξω μια φωτογραφια του τι περιεχει η τσαντα μου...

το χαρτι ΠΟΤΕ δεν ειναι ασημαντο...οπως και τα μωρομαντηλα και τα μαντηλακια αζαξ :rockon:

Εγω εχω ενα κουτακι που εχει ζαχαρη αλατι πιπερι οδοντογλυφιδες 1-2 μαντηλακια υγρα ατομικα και σερβιετακι.....Ανα καιρους βαζω κανα χαπι να βρισκεται...Επισης πολλοι το κοροιδεψανε αλλα βραθηκαν στην αναγκη του.....Ειδικα με τις οδοντογλυφιδες.....    :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αυτο δεν ονομαζεται ταξιδιωτης...αυτο ονομαζεται η ζωη που δεν εζησα... :'( :'(

πραγματικα ομως θεωρω οτι ειναι αλλο πραγμα ο τουριστας και αλλο ο ταξιδιωτης...παντως μαριε οσες φορες εχω παει εξωτερικο δεν εχω παει ποτε μεσω τουριστικου...
Δεν ηταν ακριβως τουριστικο γραφειο αλλα ειχα μια πιο αμεση επαφη με ολλους τους τουριστες η ταξιδιωτες η πες τους οπως θες.
Κατι αγγλιδες στα 30-40 θυμαμαι πως εκαναν μονες τους διακοπες και δεν ηταν και πολλες αυτες οι περιπτωσεις.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μόλις γύρισα από PetitPalace στη Σαντορίνη,οπότε δεν μπορώ να καν να διανοηθώ την έννοια κάμπινγκ

συν το στήσιμο,αηδία
το να κοιμάσαι στο χώμα
την κουζίνα(ανύπαρκτη)
ανατριχίλα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω εχω ενα κουτακι που εχει ζαχαρη αλατι πιπερι οδοντογλυφιδες 1-2 μαντηλακια υγρα ατομικα και σερβιετακι.....Ανα καιρους βαζω κανα χαπι να βρισκεται...Επισης πολλοι το κοροιδεψανε αλλα βραθηκαν στην αναγκη του.....Ειδικα με τις οδοντογλυφιδες.....    :grin:

εχω εναν ελβετικο...ο οποιος δε θυμαμαι και εγω τι εχει πανω του...τοσα πραγματα νομιζω ουτε στο συρταρι της κουζινας δεν τα εχω....και στις διακοπες εχω και αυτα τα μικρα ραπτικα πακετακια...μεχρι και αυτο ειχε φανει χρησιμο μια χρονια :2funny:
αυτο το κουτακι που λες γαμει το εχω δει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μόλις γύρισα από PetitPalace στη Σαντορίνη,οπότε δεν μπορώ να καν να διανοηθώ την έννοια κάμπινγκ

συν το στήσιμο,αηδία
το να κοιμάσαι στο χώμα
την κουζίνα(ανύπαρκτη)
ανατριχίλα

ομορφο ειναι και αυτο στη φωτο... :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα συνεχισθεί για πολλη ωρα το παραληρημα με το περιεχομενο της γυναικειας τσαντας?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εαν ξερω οτι δεν θα εχει εννοειται...τι το σιχαμενο εχει αυτο? :think:

το να έχεις ένα πακετάκι χαρτομάντηλα δεν σου πέρασε από το μυαλό,όπως έχουμε όλοι έιτε στο αμάξι είτε σε κάποιο τσαντάκι?

ΥΓ έχεις καινούριο ρολλό,χοντρό ή πιο μικρού πάχους,χρησιμοποιημένο? :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom