Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
το τι εικονα εχει για μας δε σε σοκαρε?
Τπτ δε με σοκαρει εδω μεσα πια.....
το τι εικονα εχει για μας δε σε σοκαρε?
Τπτ δε με σοκαρει εδω μεσα πια.....
Εντάξει,σοβαρή γυναίκα δεν μπορεί να ξημεροβραδιάζεται εδώ μέσα,είναι νόμος αυτός
σα να μπαίνει άντρας στο Κοσμοπόλιταν,πόσο σοβαρός μπορεί να είναι?
Εντάξει,σοβαρή γυναίκα δεν μπορεί να ξημεροβραδιάζεται εδώ μέσα,είναι νόμος αυτός
σα να μπαίνει άντρας στο Κοσμοπόλιταν,πόσο σοβαρός μπορεί να είναι?
εμενα πιο πολυ με πληγωνει αυτο με τα λαστιχακια αλλαντικων του ΑΒ παντως...εχω δωσει μια μικρη περιουσια σε ενα καρο μπουρδες για τα μαλλια τα οποια σε ενα μηνα τα εχω χασει και παω και παιρνω αλλα...με πληγωνουν τετοια σχολια
Πρεπει να ναι απο ΑΒ μονο????Αν ειναι απο αλλο σ/μ δεν κανει?????
Το ιδιο θεμα εχω και εγω με τα σκουλαρικια. Ειδικα στον στρατο πηρα περιπου 4 και τα εχασα ολα.εμενα πιο πολυ με πληγωνει αυτο με τα λαστιχακια αλλαντικων του ΑΒ παντως...εχω δωσει μια μικρη περιουσια σε ενα καρο μπουρδες για τα μαλλια τα οποια σε ενα μηνα τα εχω χασει και παω και παιρνω αλλα...με πληγωνουν τετοια σχολια
καταρχας για λογους ιδεολογιας και μονο δε θα πηγαινες στον ΑΒ...γαλαξια ή τιποτα ακομη πιο μικρο...
είμαι σίγουρος ότι φποράτε και άσπρα βαμβακερά κυλοτάκια με ζωάκια και χρωματιστά σχέδια
από την λαική
και στις άκρες το άσπρο ψιλομαυρίζει,από το τετραήμερο που δεν τα έχετε αλλάξει
Το ιδιο θεμα εχω και εγω με τα σκουλαρικια. Ειδικα στον στρατο πηρα περιπου 4 και τα εχασα ολα.
είμαι σίγουρος ότι φποράτε και άσπρα βαμβακερά κυλοτάκια με ζωάκια και χρωματιστά σχέδια
από την λαική
και στις άκρες το άσπρο ψιλομαυρίζει,από το τετραήμερο που δεν τα έχετε αλλάξει
ε ναι η αληθεια δεν τους βαλαμε να μεινουν στη σκηνη μας
πηγαιναμε για μπανιο μαζι, το βραδυ βγαιναμε για ποτο, παιζαμε επιτραπεζια και ταβλι...τι αλλο να καναμε? δεν τους πιασαμε και πορτα για το χειμωνα...ουτε περιμαζευαμε οποιον μοναχικο βλεπαμε...το ιδιο ακριβως το καναμε και με αλλες παρεες ή ζευγαρια και παει λεγοντας...στο τελος κατεληγες απο 10 ατομα να ειστε 30...
και μονο το οτι εχεις μπει στη διαδικασια να σκεφτεις να φανταστεις και εν τελει να πληκτρολογησεις ολη αυτην την αηδια με τρομαζει...
πονεμενη ιστορια τα σκουλαρικια...
μακάρι να μου είχατε την ευκαιρία να σκεφτώ πως φοράτε κόκκινα στρινγκάκια,με φουλ μάυρισμα και ταν λάινς,αλλά πού τέτοια τύχη...
μακάρι να μου είχατε την ευκαιρία να σκεφτώ πως φοράτε κόκκινα στρινγκάκια,με φουλ μάυρισμα και ταν λάινς,αλλά πού τέτοια τύχη...
Ναι σωστα....Απαγορευονται αυτα στα καμπινγκ....Το λενε και οι πινακιδες τους "Οχι κοκκινα στριγκακια στις παραλιες μας"......
δεν εχει το καμπινγκ δικαιωμα στο στρινγκ και τα ταν λαινς δηλαδη?