Νέα

Διακοπές μόνος!!! Θα αυτοκτονήσω ή θα ευτυχίσω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εντάξει,σοβαρή γυναίκα δεν μπορεί να ξημεροβραδιάζεται εδώ μέσα,είναι νόμος αυτός

σα να μπαίνει άντρας στο Κοσμοπόλιταν,πόσο σοβαρός μπορεί να είναι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τπτ δε με σοκαρει εδω μεσα πια.....    :grin:

εμενα πιο πολυ με πληγωνει αυτο με τα λαστιχακια αλλαντικων του ΑΒ παντως...εχω δωσει μια μικρη περιουσια σε ενα καρο μπουρδες για τα μαλλια τα οποια σε ενα μηνα τα εχω χασει και παω και παιρνω αλλα...με πληγωνουν τετοια σχολια :(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εντάξει,σοβαρή γυναίκα δεν μπορεί να ξημεροβραδιάζεται εδώ μέσα,είναι νόμος αυτός

δεν ξερω...οι πηγες μου λενε οτι ενα φεγγαρι αρκετοι απο δω συχναζανε στο φορουμ του κοσμο...κανε τις αναγωγες σου που λεει και ο περσονας...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ε δεν ξερω...Ρωτα οσους μπαινουν η εμπαιναν.....    :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εμενα πιο πολυ με πληγωνει αυτο με τα λαστιχακια αλλαντικων του ΑΒ παντως...εχω δωσει μια μικρη περιουσια σε ενα καρο μπουρδες για τα μαλλια τα οποια σε ενα μηνα τα εχω χασει και παω και παιρνω αλλα...με πληγωνουν τετοια σχολια :(

Πρεπει να ναι απο ΑΒ μονο????Αν ειναι απο αλλο σ/μ δεν κανει?????

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το ιδιο θεμα εχω και εγω με τα σκουλαρικια. Ειδικα στον στρατο πηρα περιπου 4 και τα εχασα ολα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
είμαι σίγουρος ότι φποράτε και άσπρα βαμβακερά κυλοτάκια με ζωάκια και χρωματιστά σχέδια

από την λαική

και στις άκρες το άσπρο ψιλομαυρίζει,από το τετραήμερο  που δεν τα έχετε αλλάξει :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
είμαι σίγουρος ότι φποράτε και άσπρα βαμβακερά κυλοτάκια με ζωάκια και χρωματιστά σχέδια

από την λαική

και στις άκρες το άσπρο ψιλομαυρίζει,από το τετραήμερο  που δεν τα έχετε αλλάξει :2funny: :2funny:

και μονο το οτι εχεις μπει στη διαδικασια να σκεφτεις να φανταστεις και εν τελει να πληκτρολογησεις ολη αυτην την αηδια με τρομαζει...

Το ιδιο θεμα εχω και εγω με τα σκουλαρικια. Ειδικα στον στρατο πηρα περιπου 4 και τα εχασα ολα.

πονεμενη ιστορια τα σκουλαρικια...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

από την λαική

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βιωματικη εμπειρεια ε?????    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ε ναι η αληθεια δεν τους βαλαμε να μεινουν στη σκηνη μας :P
πηγαιναμε για μπανιο μαζι, το βραδυ βγαιναμε για ποτο, παιζαμε επιτραπεζια και ταβλι...τι αλλο να καναμε? δεν τους πιασαμε και πορτα για το χειμωνα...ουτε περιμαζευαμε οποιον μοναχικο βλεπαμε...το ιδιο ακριβως το καναμε και με αλλες παρεες ή ζευγαρια και παει λεγοντας...στο τελος κατεληγες απο 10 ατομα να ειστε 30...

829185106266897640.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω ειμαι αυτος με το μωβ γιλεκακι :)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγω ο μαυρος...Ο Γιαννης.....    :sunglasses:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και μονο το οτι εχεις μπει στη διαδικασια να σκεφτεις να φανταστεις και εν τελει να πληκτρολογησεις ολη αυτην την αηδια με τρομαζει...

πονεμενη ιστορια τα σκουλαρικια...

μακάρι να μου είχατε την ευκαιρία να σκεφτώ πως φοράτε κόκκινα στρινγκάκια,με φουλ μάυρισμα και ταν λάινς,αλλά πού τέτοια τύχη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μακάρι να μου είχατε την ευκαιρία να σκεφτώ πως φοράτε κόκκινα στρινγκάκια,με φουλ μάυρισμα και ταν λάινς,αλλά πού τέτοια τύχη...

δεν εχει το καμπινγκ δικαιωμα στο στρινγκ και τα ταν λαινς δηλαδη?

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ναι σωστα....Απαγορευονται αυτα στα καμπινγκ....Το λενε και οι πινακιδες τους "Οχι κοκκινα στριγκακια στις παραλιες μας"......    :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι σωστα....Απαγορευονται αυτα στα καμπινγκ....Το λενε και οι πινακιδες τους "Οχι κοκκινα στριγκακια στις παραλιες μας"......    :2funny: :2funny: :2funny:

πες και αυτο που μου λεγες προχτες...που πηγες να κανεις ηλιοθεραπεια και δε σε αφησαν μονο σε υποχρεωσαν να ξανακουκουλωθεις με το αμπεχωνο...μη νομιζουν δηλαδη οτι μαυριζουμε κι ολας...ασπρες παμε ασπρες γυριζουμε...μονο η τριχα εχει μεγαλωσει καμποσους ποντους...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν εχει το καμπινγκ δικαιωμα στο στρινγκ και τα ταν λαινς δηλαδη?

κοίταξε πακέτο πάνε αυτά

το κάμπινγκ θέλει αριστερισμό,ναόμι κλάιν,μασχάλες με θάμνο,αμπέχωνα,μάυρα μποτάκια μάρτινς,απόρριψη Πρετεντέρη,περιοδικό ΤΟ ΧΑΟΣ κλπ

τα κόκκινα στρινγκάκια απαντώνται σε Μυκόνους,Χαλκιδικές κλπ σε πιο mainstream γκόμενες....Λουί Βιτόν,Φέντι κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom