Νέα

Διακοπές μόνος!!! Θα αυτοκτονήσω ή θα ευτυχίσω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τελειως ακυρο;  :huh:

Κυριως ειχα επαφη με ξενους τουριστες αλλα γνωρισα και αρκετους ελληνες.
Τι εννοεις ομως δεν ειναι τουριστες;

Οι τουριστες ειναι λιγο προβατα...Αυτος που θα παει μονος θεωρω οτι ακριβως επειδη θα παει μονος θα εχει περισσοτερο χρονο οποτε θα κανει περισσοτερα πραματα...θα περπατησει το μερος...Γενικως δεν παει οπως οι περισσοτεροι να δει μονο τ αβασικα....    :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ποιος χεστηκε για την τηλεοραση?
Ιντερνετ να εχουμε.
Ειδικα στις διακοπες το ξεχναω το ιντρενετ ακομα και αν κανω διακοπες για 1,2 μηνες.

στην ελλαδα επισης δε θα δεις και πολλους να πηγαινουν μονοι για ποτο...στο εξωτερικο ειναι συνηθισμενο και το ενα και το αλλο
Ειναι συνιθισμενο να πηγαινουν μονοι τους διακοπες; Δεν νομιζω.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ειδικα στις διακοπες το ξεχναω το ιντρενετ ακομα και αν κανω διακοπες για 1,2 μηνες.
Ειναι συνιθισμενο να πηγαινουν μονοι τους διακοπες; Δεν νομιζω.

Συνηθως δεν τους βλεπεις σε ταξιδιωτικα γραφεια η ακριβες ξενοδοχειακες μοναδες....

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Μη γελας ρε....Και λαβε υποψη οτι εχω ΠΑΝΤΑ μαζι μου κωλοχαρτο.....Κουβαλαω μαζι μια τσαντα συνεχεια που εχει κι ενα κωλοχαρτο μεσα.....Εχει φανει σωτηριο αρκετες φορες......     :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αλλο τουριστας αλλο ταξιδιωτης... :coffee:
Ταξιδιωτης λεει η αλλη.
Εγω σαν ταξιδιωτη εχω στο νου μου κατι ατομα που γυριζουν ολον τον κοσμο και οπου μπορουν να βρουν δουλεια δουλευουν. Ειχα γνωρισει 2 τετοια ατομα, νταξει αυτα τα ατομα γαμανε οι ιστοριες τους.

Συνηθως δεν τους βλεπεις σε ταξιδιωτικα γραφεια η ακριβες ξενοδοχειακες μοναδες....
Για τους ξενουν τουριστες λεμε μωρε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μη γελας ρε....Και λαβε υποψη οτι εχω ΠΑΝΤΑ μαζι μου κωλοχαρτο.....Κουβαλαω μαζι μια τσαντα συνεχεια που εχει κι ενα κωλοχαρτο μεσα.....Εχει φανει σωτηριο αρκετες φορες......     :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

εγω μεχρι και στις συναυλιες παιρνω πλακα μου κανεις? :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ταξιδιωτης λεει η αλλη.
Εγω σαν ταξιδιωτη εχω στο νου μου κατι ατομα που γυριζουν ολον τον κοσμο και οπου μπορουν να βρουν δουλεια δουλευουν. Ειχα γνωρισει 2 τετοια ατομα, νταξει αυτα τα ατομα γαμανε οι ιστοριες τους.

Ε ναι τι για τους ξενους τουριστες...Αυτοι πανε σε τουριστικα γραφεια????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ταξιδιωτης λεει η αλλη.

αυτο δεν ονομαζεται ταξιδιωτης...αυτο ονομαζεται η ζωη που δεν εζησα... :'( :'(

πραγματικα ομως θεωρω οτι ειναι αλλο πραγμα ο τουριστας και αλλο ο ταξιδιωτης...παντως μαριε οσες φορες εχω παει εξωτερικο δεν εχω παει ποτε μεσω τουριστικου...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
το εχουμε κανει με την παρεα μου απειρες φορες αυτο...
εκτος αν ο τυπος ηταν σαν τον ανωμαλο του χωριου :grin:

Περίπτωση είστε, αυτά δεν γίνονται, κανείς δεν μπαίνει στην διαδικασία να ασχοληθεί με τον περίεργο που πήγε μόνος διακοπές, εκτός αν είστε του τύπου παιδιά των λουλουδιών, όλοι είμαστε αδέλφια... ξέρεις τώρα η αδυναμία του λάκη.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ε ναι τι για τους ξενους τουριστες...Αυτοι πανε σε τουριστικα γραφεια????
Δεν μιλαγαμε για ταξιδιωτες η τουριστες αλλα για τους ξενους τουριστες και αμα πηγαινουν μονοι τους διακοπες.

εγω μεχρι και στις συναυλιες παιρνω πλακα μου κανεις? :2funny:
Σιχαμα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

Ολοι το θεωρουν ασημαντο αλλα οταν βρεθουν στην αναγκη του παιρνεις την εκδικηση σου....    :grin: :grin: :grin:

παρθενος ρε... :rockon:
καποια στιγμη πρεπει να τραβηξω μια φωτογραφια του τι περιεχει η τσαντα μου...

το χαρτι ΠΟΤΕ δεν ειναι ασημαντο...οπως και τα μωρομαντηλα και τα μαντηλακια αζαξ :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom