pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Για να μπαίνουμε στο bou,ε;;;Ποιος χεστηκε για την τηλεοραση?
Ιντερνετ να εχουμε.
Για να μπαίνουμε στο bou,ε;;;Ποιος χεστηκε για την τηλεοραση?
Ιντερνετ να εχουμε.
Τελειως ακυρο;
Κυριως ειχα επαφη με ξενους τουριστες αλλα γνωρισα και αρκετους ελληνες.
Τι εννοεις ομως δεν ειναι τουριστες;
Και οχι μονον.Για να μπαίνουμε στο bou,ε;;;
Τελειως ακυρο;
Κυριως ειχα επαφη με ξενους τουριστες αλλα γνωρισα και αρκετους ελληνες.
Τι εννοεις ομως δεν ειναι τουριστες;
Ειδικα στις διακοπες το ξεχναω το ιντρενετ ακομα και αν κανω διακοπες για 1,2 μηνες.Ποιος χεστηκε για την τηλεοραση?
Ιντερνετ να εχουμε.
Ειναι συνιθισμενο να πηγαινουν μονοι τους διακοπες; Δεν νομιζω.στην ελλαδα επισης δε θα δεις και πολλους να πηγαινουν μονοι για ποτο...στο εξωτερικο ειναι συνηθισμενο και το ενα και το αλλο
Μονο Χαλκιδικη εχω παει..... :-
να πας σεριφο καποια στιγμη...το καλυτερο οργανωμενο καμπινγκ που εχω παει και υπεροχο νησι...
Ειδικα στις διακοπες το ξεχναω το ιντρενετ ακομα και αν κανω διακοπες για 1,2 μηνες.
Ειναι συνιθισμενο να πηγαινουν μονοι τους διακοπες; Δεν νομιζω.
Δεν εχω παρεα για καμπινγκ ρε...Αμα ξαναπατε πες μου.....
Συνηθως δεν τους βλεπεις σε ταξιδιωτικα γραφεια η ακριβες ξενοδοχειακες μοναδες....
Ταξιδιωτης λεει η αλλη.αλλο τουριστας αλλο ταξιδιωτης...
Για τους ξενουν τουριστες λεμε μωρε.Συνηθως δεν τους βλεπεις σε ταξιδιωτικα γραφεια η ακριβες ξενοδοχειακες μοναδες....
Μη γελας ρε....Και λαβε υποψη οτι εχω ΠΑΝΤΑ μαζι μου κωλοχαρτο.....Κουβαλαω μαζι μια τσαντα συνεχεια που εχει κι ενα κωλοχαρτο μεσα.....Εχει φανει σωτηριο αρκετες φορες......
Ταξιδιωτης λεει η αλλη.
Εγω σαν ταξιδιωτη εχω στο νου μου κατι ατομα που γυριζουν ολον τον κοσμο και οπου μπορουν να βρουν δουλεια δουλευουν. Ειχα γνωρισει 2 τετοια ατομα, νταξει αυτα τα ατομα γαμανε οι ιστοριες τους.
Για τους ξενουν τουριστες λεμε μωρε.
Ταξιδιωτης λεει η αλλη.
Εγω σαν ταξιδιωτη εχω στο νου μου κατι ατομα που γυριζουν ολον τον κοσμο και οπου μπορουν να βρουν δουλεια δουλευουν. Ειχα γνωρισει 2 τετοια ατομα, νταξει αυτα τα ατομα γαμανε οι ιστοριες τους.
Για τους ξενουν τουριστες λεμε μωρε.
εγω μεχρι και στις συναυλιες παιρνω πλακα μου κανεις?
το εχουμε κανει με την παρεα μου απειρες φορες αυτο...
εκτος αν ο τυπος ηταν σαν τον ανωμαλο του χωριου
Δεν μιλαγαμε για ταξιδιωτες η τουριστες αλλα για τους ξενους τουριστες και αμα πηγαινουν μονοι τους διακοπες.Ε ναι τι για τους ξενους τουριστες...Αυτοι πανε σε τουριστικα γραφεια????
Σιχαμα.εγω μεχρι και στις συναυλιες παιρνω πλακα μου κανεις?
Ολοι το θεωρουν ασημαντο αλλα οταν βρεθουν στην αναγκη του παιρνεις την εκδικηση σου....
Δεν μιλαγαμε για ταξιδιωτες η τουριστες αλλα για τους ξενους τουριστες και αμα πηγαινουν μονοι τους διακοπες.
Σιχαμα.