Νέα

Διαγνωστηκα με ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ.. να την κολλησω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokovgios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Θα σε παραπέμψω σε ένα έργο του Nietzsche (On the Genealogy of Morality) και αφού το επεξεργαστείς μπορούμε να συζητήσουμε περί ηθικής. Η ηθική είναι επινόηση των ανθρώπινων κοινωνιών, τίποτα το απτό, το επιστημονικά τεκμηριωμένο. Υπάρχει (την έχουν δημιουργήσει) για να μας καταστέλλουν, για να χαλιναγωγούν τις επιθυμίες μας, να μας περιορίζουν, να μας χειραγωγούν, να μας νουθετούν, να καλλιεργούν τις τύψεις μας. Προσωπικά έχω έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να ζήσω ελεύθερη (αναγκαστικά φοράω το προσωπείο της κανονικότητας για να μην με παραμερίσουν οι άνθρωποι) αλλά κανένας δεν θα με πείσει ότι τα όσα προωθούνται ως ηθικά είναι όντως ηθικά. Έχω μόνο ένα ηθικό χρέος. Απέναντι στον εαυτό μου.

k oπως ελεγε κ ο βατραχος σου γαμω τον νιτσε  :)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες..πριν 3 μερες πηρα τα αποτελεσματα εξετασεων και βρεθηκα θετικος στο μυκοβακτηριδιο ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ..το κολλησα φετος στην Ιο απο μια ολλανδεζα..το θεμα ομως δεν ειναι το πως κολλησα..ακουστε λοιπον τι θελω να ρωτησω..εδω και 6 μηνες βγαινω με μια φοιτητρια την οποια ην χαρτζηλικωνα χοντρα..150-200 ευρω την φορα..αυτη μου ορκιζοτανε οτι δεν εχει αλλον και οτι ειμαι ο πρωτος που εκανε βιζιτα και οτι δεν με εβλεπε σαν πελατη αλλα σαν φιλο..με την κοπελα δεν καναμε μονο σεξ αλλα βγαιναμε και εξω πηγαιναμε σινεμα,ταβερνες κλπ..πριν 15 μερες που βγηκαμε οταν εκανε μπανιο κτυπησε το κινητο της..ειχε ενα μηνυμα..το πηρα κρυφα και πατησα να δω τι εγραφε..και τι διαβαζω ρε τυποι? εγραφε ενας τυπος και της ελεγε..μωρο μου θελω να σε δω κι αν εισαι καλη αντι για 50 θα σου δωσω 60!! δλδ η πουτανα γαμιοτανε με πολυ λιγοτερα χρηματα και μενα με ξεπαραδιαζε και μου πουλουσε και ερωτα..της εδωσα σε 6 μηνες πανω απο 7.000 ετυρω νομιζοντας οτι εχει μονο εμενα και επειδη την λυπομουνα..αυτη ομως ειχε κι αλλους..το παραδεχτηκε οταν την ρωτησα και της ειπα οτι ειδα το μηνυμα..εκτοτε εχουμε βρεθει αλλη μια φορα και τα πραγματα ηταν καπως ψυχρα..τωρα που εχω μολυνθει σκεφτομαι να την κολλησω για εκδικηση..μου ειπε ο γιατρος οτι αυτο το μικροβιο αν το κολλησει γυναικα πολυ απλα την πουτσισε γιατι δεν περναει ευκολα και μπορει να της κανει σαλπιγγτιδα..τραχηλιτιδα κλπ..εγω η υοτως η αλλως θεραπεια δεν θα κανω γιατι θελει ενα  μηνα με κοκταιηλ αντιβιοτικων και εγω δεν τ αντεχω..εσεις τι λετε να την κολλησω την πορνη η οχι?? νομιζω της αξιζει!

Πήγε κι όλας Κυριακή, ρε γμτ ?!

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
και μια πιο κοντινη!

Συνημμένα

• foto2.jpg
    foto2.jpg
    131,4 KB · Εμφανίσεις: 32
OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
η μικρη ολλανδεζα μου τον καντησε ετσι τυποι!  :headbang:

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
και να σκεφτειτε οτι περασαν μονο 2 μηνες αν το αφησω κι αλλο πως θα γινει αραγε????  :headbang:

Επισκέπτης
Θα σε παραπέμψω σε ένα έργο του Nietzsche (On the Genealogy of Morality) και αφού το επεξεργαστείς μπορούμε να συζητήσουμε περί ηθικής. Η ηθική είναι επινόηση των ανθρώπινων κοινωνιών, τίποτα το απτό, το επιστημονικά τεκμηριωμένο. Υπάρχει (την έχουν δημιουργήσει) για να μας καταστέλλουν, για να χαλιναγωγούν τις επιθυμίες μας, να μας περιορίζουν, να μας χειραγωγούν, να μας νουθετούν, να καλλιεργούν τις τύψεις μας. Προσωπικά έχω έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να ζήσω ελεύθερη (αναγκαστικά φοράω το προσωπείο της κανονικότητας για να μην με παραμερίσουν οι άνθρωποι) αλλά κανένας δεν θα με πείσει ότι τα όσα προωθούνται ως ηθικά είναι όντως ηθικά. Έχω μόνο ένα ηθικό χρέος. Απέναντι στον εαυτό μου.
εισαι αμορφωτη.

Το ποστ σου ειναι παιδαριωδες.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
και μια πιο κοντινη!

μαλακα κοκοβγιε με ενα μηνα αντιβιωσης θα θες μικροσκοπιο για να δεις την πουτσα σου.

μηπως πρεπει να εκδικηθεις την ολλανδεζα και οχι την φοιτητρια ?

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
μαλακα κοκοβγιε με ενα μηνα αντιβιωσης θα θες μικροσκοπιο για να δεις την πουτσα σου.

μηπως πρεπει να εκδικηθεις την ολλανδεζα και οχι την φοιτητρια ?
μην την βλεπεις ετσι! αμα νευριασει γινεται τερατακι!  :2funny:

Επισκέπτης
Προσπέρασε την, οι γυναίκες είναι σαν τα τρένα, έρχονται και φεύγουν.

Επισκέπτης
γιατι τετοια επιθεση στο νηματοθετη;

Κοκοβιος δηλωσε, οχι φαλαινοκαρχαριας - ας μην γινομαστε αδικοι.

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
γιατι τετοια επιθεση στο νηματοθετη;

Κοκοβιος δηλωσε, οχι φαλαινοκαρχαριας - ας μην γινομαστε αδικοι.
ροδα ειναι και γυριζει τυπε! αμα κολλησουν κι αυτοι τπτ θα τους παρω εγω στο δουλεμα!  :2funny:

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
παιδια πρεπει να βγω..δινω ορκο οτι θα κολλησω οσες περισσοτερες πορνες μπορω..το υποσχομαι αυτο! ειναι σαν ναχω ενα οπλο που οι σφαιρες του δεν τελειωνουν ποτε!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom