......τωρα που εχω μολυνθει σκεφτομαι να την κολλησω για εκδικηση..μου ειπε ο γιατρος οτι αυτο το μικροβιο αν το κολλησει γυναικα πολυ απλα την πουτσισε γιατι δεν περναει ευκολα και μπορει να της κανει σαλπιγγτιδα..τραχηλιτιδα κλπ..εγω η υοτως η αλλως θεραπεια δεν θα κανω γιατι θελει ενα μηνα με κοκταιηλ αντιβιοτικων και εγω δεν τ αντεχω..εσεις τι λετε να την κολλησω την πορνη η οχι?? νομιζω της αξιζει!
Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλα μόνο με αυτό να σου επισημάνω μερικά….
1ον είσαι χαζός και μονο που το σκέφτηκες
2ον επικίνδυνος για όλους
3ον βλάκας και αυτοκαταστροφικός.
Σχετικά με το 3ο που θα είναι το μονο που θα σε ενδιαφέρει διότι τα 2 πρώτα το μονο που θα κάνουν είναι να σε τσατίσουν και δεν με αφορά.
Το 3ο λοιπόν περί βλακείας είναι ότι μόνος σου ομολογείς σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ παράνομη πράξη η οποία έχει καταγραφεί.
Και να σβηστεί τώρα αφήνει ίχνη. (η διαχείριση το ξέρει)
Αν λοιπόν εγώ ή κάποιος άλλος ήμουν ένας Εισαγγελέας και το διάβαζα αυτό (δεν είμαι μη σε τρομάζει αυτό) και μη υποτιμάς και ότι οι εισαγγελέας μερικοί ως αρσενικά μπορεί να μπαίνουν κι αυτό στο μπουρδελο για κάνα καλό πήδημα να βρουν.
Αν λοιπόν το διάβαζα, σε δέκα λεπτά γράφω ένα κείμενο.
Το στέλνω στη αρμόδια υπηρεσία καταπολέμηση εγκλήματος διαδικτύου κλπ …..
Σε δέκα λεπτά με την καταγεγραμμένη IP σου και ένα τηλέφωνο στον πάροχο της γραμμής σου ξέρουν σπίτι διεύθυνση εργασία και τα πάντα.
Εισαγγελική παραγγελία, κάνουν ντου σπιτάκι σου, κατασχετουν και ότι pc έχεις και δεν έχεις (όλο και θα βρουν καμιά άλλη μαλακια να έχεις εκεί), και σε χώνουν μέσα για μερικά χρονάκια.
Όλα αυτά χωρίς καμία μήνυση από καμία… Είναι αυτεπάγγελτο.
Και μονο τα δικαστικά έξοδα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις για να αποδείξεις ότι ήταν πρόθεση ή ηλίθια σκέψη (εκεί θα σου φανεί χρήσιμο να αποδείξεις ότι είσαι χαζός και βλάκας ως ελαφρυντικό) και όχι τετελεσμένη πράξη θα σου φύγουν και ότι άλλες οικονομίες έχεις.
Καλή διασκέδαση λοιπόν…. Και οι πιθανότητες είναι ήδη εις βάρος σου….
Ή μόνη ελπίδα είναι και όποιος (εισαγγελέας, δικαστικός, αστυνομικός το είδε έως τώρα… το έχεις και στον τίτλο) να θεωρεί ότι είσαι πολύ μα πολύ βλάκας… η βλακεία είναι η ελπίδα σου. Πίστεψε με….