Νέα

Διαγνωστηκα με ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ.. να την κολλησω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokovgios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, αλλά να ένας ακόμη ενδιαφέρων Νίτσε:

"Η ηθική κρίση και καταδίκη είναι η αγαπημένη μορφή εκδίκησης των περιορισμένων διανοιών απέναντι στις διάνοιες που είναι λιγότερο περιορισμένες …
Μια υψηλή πνευματικότητα είναι ασυμβίβαστη με οποιαδήποτε χρηστότητα και ευυποληψία του απλώς ηθικού ανθρώπου
"

:)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Και το θέμα δεν είναι αν συμφωνεί κανείς λίγο, πολύ, περισσότερο, εντελώς ή καθόλου με τον Νίτσε ή κάθε σημαντικό φιλόσοφο. Αντίθετα το θέμα είναι πόσο σου κεντρίζουν τη σκέψη και τι δρόμους ανοίγουν στη διάνοια σου, συμφωνώντας ή διαφωνώντας...  :)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Θα σε παραπέμψω σε ένα έργο του Nietzsche (On the Genealogy of Morality) και αφού το επεξεργαστείς μπορούμε να συζητήσουμε περί ηθικής. Η ηθική είναι επινόηση των ανθρώπινων κοινωνιών, τίποτα το απτό, το επιστημονικά τεκμηριωμένο. Υπάρχει (την έχουν δημιουργήσει) για να μας καταστέλλουν, για να χαλιναγωγούν τις επιθυμίες μας, να μας περιορίζουν, να μας χειραγωγούν, να μας νουθετούν, να καλλιεργούν τις τύψεις μας. [size=10pt]Προσωπικά έχω έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να ζήσω ελεύθερη[/size] (αναγκαστικά φοράω το προσωπείο της κανονικότητας για να μην με παραμερίσουν οι άνθρωποι) αλλά κανένας δεν θα με πείσει ότι τα όσα προωθούνται ως ηθικά είναι όντως ηθικά. Έχω μόνο ένα ηθικό χρέος. Απέναντι στον εαυτό μου.
Δεν υπαρχει πραγματική και απολυτη ελευθερια,σε αυτον τον κοσμο.Οσο ζεις τουλαχιστον μεσα σε μια οργανωμενη κοινωνια και εχεις και τους φυσικους περιορισμους του ανθρωπινου σωματος,τωρα το ΠΩΣ θα επιλεξεις να ζησεις,το αξιακο συστημα που θα υπηρετησεις σαν ανθρωπος,θα σε καθορισει και ως τετοιον.Ξερεις οτι απο τα πιο παρεξηγημενα εργα του Νιτσε ειναι ο υπερανθρωπος.Πανω σε αυτο του το εργο και διαστρεβλώνοντας το,βρηκαν φιλοσοφικο καταφυγιο οι Ναζί.Όποτε θελεις μπορουμε να το ξανασυζητησουμε...καλο βραδυ.

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
......τωρα που εχω μολυνθει σκεφτομαι να την κολλησω για εκδικηση..μου ειπε ο γιατρος οτι αυτο το μικροβιο αν το κολλησει γυναικα πολυ απλα την πουτσισε γιατι δεν περναει ευκολα και μπορει να της κανει σαλπιγγτιδα..τραχηλιτιδα κλπ..εγω η υοτως η αλλως θεραπεια δεν θα κανω γιατι θελει ενα  μηνα με κοκταιηλ αντιβιοτικων και εγω δεν τ αντεχω..εσεις τι λετε να την κολλησω την πορνη η οχι?? νομιζω της αξιζει!

Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλα μόνο με αυτό να σου επισημάνω μερικά….
1ον είσαι χαζός και μονο που το σκέφτηκες
2ον επικίνδυνος για όλους
3ον βλάκας και αυτοκαταστροφικός.
Σχετικά με το 3ο που θα είναι το μονο που θα σε ενδιαφέρει διότι τα 2 πρώτα το μονο που θα κάνουν είναι να σε τσατίσουν και δεν με αφορά.
Το 3ο λοιπόν περί βλακείας είναι ότι μόνος σου ομολογείς σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ παράνομη πράξη η οποία έχει καταγραφεί.
Και να σβηστεί τώρα αφήνει ίχνη. (η διαχείριση το ξέρει)
Αν λοιπόν εγώ ή κάποιος άλλος ήμουν ένας Εισαγγελέας και το διάβαζα αυτό (δεν είμαι μη σε τρομάζει αυτό) και μη υποτιμάς και ότι οι εισαγγελέας μερικοί ως αρσενικά μπορεί να μπαίνουν κι αυτό στο μπουρδελο για κάνα καλό πήδημα να βρουν.
Αν λοιπόν το διάβαζα, σε δέκα λεπτά γράφω ένα κείμενο.
Το στέλνω στη αρμόδια υπηρεσία καταπολέμηση εγκλήματος διαδικτύου κλπ …..
Σε δέκα λεπτά με την καταγεγραμμένη IP σου και ένα τηλέφωνο στον πάροχο της γραμμής σου ξέρουν σπίτι διεύθυνση εργασία και τα πάντα.
Εισαγγελική παραγγελία, κάνουν ντου σπιτάκι σου, κατασχετουν και ότι pc έχεις και δεν έχεις (όλο και θα βρουν καμιά άλλη μαλακια να έχεις εκεί), και σε χώνουν μέσα για μερικά χρονάκια.
Όλα αυτά χωρίς καμία μήνυση από καμία… Είναι αυτεπάγγελτο.
Και μονο τα δικαστικά έξοδα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις για να αποδείξεις ότι ήταν πρόθεση ή ηλίθια σκέψη (εκεί θα σου φανεί χρήσιμο να αποδείξεις ότι είσαι χαζός και βλάκας ως ελαφρυντικό) και όχι τετελεσμένη πράξη θα σου φύγουν και ότι άλλες οικονομίες έχεις.

Καλή διασκέδαση λοιπόν…. Και οι πιθανότητες είναι ήδη εις βάρος σου….

Ή μόνη ελπίδα είναι και όποιος (εισαγγελέας, δικαστικός, αστυνομικός το είδε έως τώρα… το έχεις και στον τίτλο) να θεωρεί ότι είσαι πολύ μα πολύ βλάκας… η βλακεία είναι η ελπίδα σου. Πίστεψε με….

nick-O-seven

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Διαβάζω λίγο, γράφω ακόμα λιγότερο..

Ιστορία που θυμίζει το έπος του Πανοφάνη (προσπάθησα να το διαβάσω όλο αλλα κάποια στιγμή κουράστηκα).
Ίσως είναι ο ίδιος ο συγγραφέας με διαφορετικό nickname, ίσως κάποιος πιστός fun που θέλησε να αρχίσει κάτι παρόμοιο..

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλα μόνο με αυτό να σου επισημάνω μερικά….
1ον είσαι χαζός και μονο που το σκέφτηκες
2ον επικίνδυνος για όλους
3ον βλάκας και αυτοκαταστροφικός.
Σχετικά με το 3ο που θα είναι το μονο που θα σε ενδιαφέρει διότι τα 2 πρώτα το μονο που θα κάνουν είναι να σε τσατίσουν και δεν με αφορά.
Το 3ο λοιπόν περί βλακείας είναι ότι μόνος σου ομολογείς σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ παράνομη πράξη η οποία έχει καταγραφεί.
Και να σβηστεί τώρα αφήνει ίχνη. (η διαχείριση το ξέρει)
Αν λοιπόν εγώ ή κάποιος άλλος ήμουν ένας Εισαγγελέας και το διάβαζα αυτό (δεν είμαι μη σε τρομάζει αυτό) και μη υποτιμάς και ότι οι εισαγγελέας μερικοί ως αρσενικά μπορεί να μπαίνουν κι αυτό στο μπουρδελο για κάνα καλό πήδημα να βρουν.
Αν λοιπόν το διάβαζα, σε δέκα λεπτά γράφω ένα κείμενο.
Το στέλνω στη αρμόδια υπηρεσία καταπολέμηση εγκλήματος διαδικτύου κλπ …..
Σε δέκα λεπτά με την καταγεγραμμένη IP σου και ένα τηλέφωνο στον πάροχο της γραμμής σου ξέρουν σπίτι διεύθυνση εργασία και τα πάντα.
Εισαγγελική παραγγελία, κάνουν ντου σπιτάκι σου, κατασχετουν και ότι pc έχεις και δεν έχεις (όλο και θα βρουν καμιά άλλη μαλακια να έχεις εκεί), και σε χώνουν μέσα για μερικά χρονάκια.
Όλα αυτά χωρίς καμία μήνυση από καμία… Είναι αυτεπάγγελτο.
Και μονο τα δικαστικά έξοδα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις για να αποδείξεις ότι ήταν πρόθεση ή ηλίθια σκέψη (εκεί θα σου φανεί χρήσιμο να αποδείξεις ότι είσαι χαζός και βλάκας ως ελαφρυντικό) και όχι τετελεσμένη πράξη θα σου φύγουν και ότι άλλες οικονομίες έχεις.

Καλή διασκέδαση λοιπόν…. Και οι πιθανότητες είναι ήδη εις βάρος σου….

Ή μόνη ελπίδα είναι και όποιος (εισαγγελέας, δικαστικός, αστυνομικός το είδε έως τώρα… το έχεις και στον τίτλο) να θεωρεί ότι είσαι πολύ μα πολύ βλάκας… η βλακεία είναι η ελπίδα σου. Πίστεψε με….

Δέν έπραξε, σκέφτηκε. Δέν το έκανε οπόταν δέν ομολογεί μια πράξη που ΗΔΗ εκανε. Καμία σκέψη δέν είναι ποινικό αδίκημα.  :uglystupid:

Με την ίδια λογική το μισό φόρουμ θα είμασταν κεντρικές.

Την είδατε όλοι κλουζό  :2funny:

Χωρίς να λέω ότι αυτό που θέλει να κανει ειναι σωστο! Αλλα μην λεμε και οτι θελουμε.  :s&m_3:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Κλειδωμα  και  ban  άμεσα,Αν δεν ειναι  φίδια,  αυτη  η παπαριά  μόνο κακο στις ζωές  ανθώπων μπορεί  να προξενήσει..adios >:(

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Δέν έπραξε, σκέφτηκε. Δέν το έκανε οπόταν δέν ομολογεί μια πράξη που ΗΔΗ εκανε. Καμία σκέψη δέν είναι ποινικό αδίκημα.  :uglystupid:

Με την ίδια λογική το μισό φόρουμ θα είμασταν κεντρικές.

Την είδατε όλοι κλουζό  :2funny:

Χωρίς να λέω ότι αυτό που θέλει να κανει ειναι σωστο! Αλλα μην λεμε και οτι θελουμε.  :s&m_3:

βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο δεν ειναι απαραιτητο να κανεις μια πραξη για να φας φυλακιση.

ενταξει δεν ειμαστε Αμερικη αλλα μην ξεχναμε το παραδειγμα του πιτσιρικα που επαιζε warcraft και σε μια φαση μεσα στην μαλακια του πεταει ενα im gonna go to a kindergarten and kill all the kids καποια τετοια μλκια ειχε πεταξει και εφαγε 6-9 μηνες φυλακη καπου εκει θυμαμαι χωρις να κανει τιποτα.

απλα πηγανε σπιτι του και τον συλλαβανε.

οποτε θεωρητικα μονο στο γεγονος οτι λες οτι θα κανεις κατι θεωρεισαι βιαιος για την κοινωνια ακομα και αν ητανε μονο στα λογια.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο δεν ειναι απαραιτητο να κανεις μια πραξη για να φας φυλακιση.

ενταξει δεν ειμαστε Αμερικη αλλα μην ξεχναμε το παραδειγμα του πιτσιρικα που επαιζε warcraft και σε μια φαση μεσα στην μαλακια του πεταει ενα im gonna go to a kindergarten and kill all the kids καποια τετοια μλκια ειχε πεταξει και εφαγε 6-9 μηνες φυλακη καπου εκει θυμαμαι χωρις να κανει τιποτα.

απλα πηγανε σπιτι του και τον συλλαβανε.

οποτε θεωρητικα μονο στο γεγονος οτι λες οτι θα κανεις κατι θεωρεισαι βιαιος για την κοινωνια ακομα και αν ητανε μονο στα λογια.

Είναι πολυ λεπτο το θεμα, δεν μπορεί να ειναι υπο συλληψη τόσο ευκολα.

Εκει ηταν αλλα τα δεδομένα γιατι αυτο που ειπε ο μικρος θα εκανε γινεται συχνα και φοβουνται, ασε που ειναι Αμερικα και οχι ΕΛ.ΑΣ  :vomit:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Είναι πολυ λεπτο το θεμα, δεν μπορεί να ειναι υπο συλληψη τόσο ευκολα.

Εκει ηταν αλλα τα δεδομένα γιατι αυτο που ειπε ο μικρος θα εκανε γινεται συχνα και φοβουνται, ασε που ειναι Αμερικα και οχι ΕΛ.ΑΣ  :vomit:

εισαι 100% σωστος σε αυτο που λες.

Την προηγουμενη βδομαδα αν δεν κανω λαθος ειχε μπει ενας αλλος πιτσιρικας σε παιδικο σταθμο και εφαγε δεν ξερω γω ποσα παιδια.

και μετα ακολουθησε ο αλλος απο το warcraft.

καταγγελια κατευθειαν και φυλάκη

nick-O-seven

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Ξερεις οτι απο τα πιο παρεξηγημενα εργα του Νιτσε ειναι ο υπερανθρωπος.Πανω σε αυτο του το εργο και διαστρεβλώνοντας το,βρηκαν φιλοσοφικο καταφυγιο οι Ναζί.

Καλησπέρα Mansory, αυτο το παραπάνω που γράφεις που το έχεις διαβασει?

Εγώ διαβάζω "Η επανεξέταση των ιατρικών φακέλων του Φρειδερίκου Νίτσε δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο, ενώ η μετά θάνατον σπίλωση του ονόματός του οφείλεται κυρίως στο αντι-ναζιστικό μέτωπο." απο wikipedia

Βρίσκω μια αντίθεση

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
....Καμία σκέψη δέν είναι ποινικό αδίκημα.  :uglystupid:
....
.... Αλλα μην λεμε και οτι θελουμε.  :s&m_3:

Ίσως δεν πρόσεξες και αυτό που έγραψα στη επισήμανση μου.
-----------------
....Είναι αυτεπάγγελτο.
......

--------------

Κατά τα άλλα σεβαστή η γνώμη σου και κατά κανόνα λέμε ότι θέλουμε ο καθένας και όχι ότι θέλει να πούμε κάποιος άλλος.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Ίσως δεν πρόσεξες και αυτό που έγραψα στη επισήμανση μου.
-----------------
....Είναι αυτεπάγγελτο.
......

--------------

Κατά τα άλλα σεβαστή η γνώμη σου και κατά κανόνα λέμε ότι θέλουμε ο καθένας και όχι ότι θέλει να πούμε κάποιος άλλος.

Δύσκολο...σου μιλάω εκ πείρας. Το θεμα ειναι να μήν γίνει το κακο...αν γινει και μετα αστα να πανε!

Ναι αν εχει βαση αυτο που λεμε γιατι οχι.

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
..Το θεμα ειναι να μήν γίνει το κακο...αν γινει και μετα αστα να πανε!
.....
Συμφωνούμε σε αυτό. Σε κάθε περιπτωση όμως είναι βλάκας. Αλλα να ελπίζει άμα κάτσει το κακό η βλακεία του είναι και το ελαφρυντικό του και να μας ευγνωμονεί που τον χρίζουμε βλάκα.

assmaniac

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Οπως ειπε καποιος φιλος πιο πανω εαν πρεπει να εκδικηθεις καποια αυτη ειναι η ολλανδεζα..η μικρη μια χαρα στην εφτιαξε σαν τριμεγιστος μαλακας που εισαι!!

λοιπον ακου..

-μπαινεις αιρτικετς και κλεινεις εισητηρια για ολλανδια.
-μολις φτασεις εκει πας χοτελ και πετας βαλιτσες.
-βγαινεις βολτα και στο πρωτο κοφι σοπ που βλεπεις μπαινεις.
-πινεις 2 3φυλλα στο καπακι.
-γυριζεις χοτελ,βγαζεις αυτο το πραγμα απο το εσωρουχο που εχεις
και μολις το δεις τοτε θα ΚΛΑΣΕΙΣ στο γελιο!!!!!και ελπιζω να καταλαβεις οτι δεν σου φταει κανενας παρα
μονο η απεριοριστη μαλακια που εχεις στο κεφαλι σου ανηθικο βλημα!!!
εισαι πραγματικα ενας επικινδυνος τυπος που κυκλοφορει δυστηχος αναμεσα μας..
ασε το κοριστακι ανθυγιεινο πυροτουβλο!!!

Υ.Σ - φιλικα παντα αναδρε!!

:vomit:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
η μικρη ολλανδεζα μου τον καντησε ετσι τυποι!  :headbang:

Μίλησέ μας για την Ολλανδέζα ρε συ... Μυστικό το κρατάς;

Εδώ το πουλί σου μας έδειξες...

Εκεί κόλλησες;

ειχε συφιλιδικη ψυχωση γτ ειχαν πειραχτει νευρωνες στο ΚΝΣ

Αγαπούλα, βάτραχε;  :think:

Είσαι συνάδελφος της ματαιότητος;

Αν λοιπόν εγώ ή κάποιος άλλος ήμουν ένας Εισαγγελέας και το διάβαζα αυτό (δεν είμαι μη σε τρομάζει αυτό)

Έχεις πολύ πλάκα.

Πολύ μεγάλη πλάκα. Εφόσον δεν είσαι Βλαξ, βεβαίως.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
δηλαδη εννοειτε οτι οσοι φορανε φουστες ειναι ξεφτιλες? δλδ παραδεχεστε οτι ολες οι γυναικες ειναι ξεφτιλισμενες!

ξεφτιλα ειναι να εκτιθεσαι κατ αυτο τον τροπο...

ξεφτιλα ειναι να γαμας οποια βρεις μπροστα σου χωρις καποτα..και μετα να κολας βρωμοαρωστια

κ ακομα χειροτερα ...ξεφτιλα ειναι να σκορπας λεφτα για μια γυναικα..κι ο λογος που της τα δινεις ειναι γτ αλλιως δε θα γυριζε ουτε να σε κοιταξει ..και μετα να το παριστανεις και αγαπουλης και να πληγωνεσαι γιατι σε φτυνει και να θες να της κανεις κακο..κι ακομα πιο ξεφτιλα να το ανακοινωνες σε ενα ολοκληρο φορουμ...δειχνοντας τι?ποσο ηλιθιος εισαι ??

κατα τ αλλα αμα θες φορα φουστανελα...τη ρομπα της γιαγιας σου ..η ενα πανακριβο κοστουμι του ΑΡΜΑΝΙ..αντρας παντως δεν εισαι...ουτε και προκειται να γινεις ποτε

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
παιδια πρεπει να βγω..δινω ορκο οτι θα κολλησω οσες περισσοτερες πορνες μπορω..το υποσχομαι αυτο! ειναι σαν ναχω ενα οπλο που οι σφαιρες του δεν τελειωνουν ποτε!  :rockon:

μαζευτε τον επιτελους τον πουστη ...δωστε του να πιει ενα κουβα χλωρινη κ βαλτε του κι ακουα φορτε στην πουτσα να καθαρισει ο τοπος ..α στο διαλο πια με τον καθε αρρωστο ψυχακια

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296

assmaniac

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες..πριν 3 μερες πηρα τα αποτελεσματα εξετασεων και βρεθηκα θετικος στο μυκοβακτηριδιο ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ..το κολλησα φετος στην Ιο απο μια ολλανδεζα..το θεμα ομως δεν ειναι το πως κολλησα..ακουστε λοιπον τι θελω να ρωτησω..εδω και 6 μηνες βγαινω με μια φοιτητρια την οποια ην χαρτζηλικωνα χοντρα..150-200 ευρω την φορα..αυτη μου ορκιζοτανε οτι δεν εχει αλλον και οτι ειμαι ο πρωτος που εκανε βιζιτα και οτι δεν με εβλεπε σαν πελατη αλλα σαν φιλο..με την κοπελα δεν καναμε μονο σεξ αλλα βγαιναμε και εξω πηγαιναμε σινεμα,ταβερνες κλπ..πριν 15 μερες που βγηκαμε οταν εκανε μπανιο κτυπησε το κινητο της..ειχε ενα μηνυμα..το πηρα κρυφα και πατησα να δω τι εγραφε..και τι διαβαζω ρε τυποι? εγραφε ενας τυπος και της ελεγε..μωρο μου θελω να σε δω κι αν εισαι καλη αντι για 50 θα σου δωσω 60!! δλδ η πουτανα γαμιοτανε με πολυ λιγοτερα χρηματα και μενα με ξεπαραδιαζε και μου πουλουσε και ερωτα..της εδωσα σε 6 μηνες πανω απο 7.000 ετυρω νομιζοντας οτι εχει μονο εμενα και επειδη την λυπομουνα..αυτη ομως ειχε κι αλλους..το παραδεχτηκε οταν την ρωτησα και της ειπα οτι ειδα το μηνυμα..εκτοτε εχουμε βρεθει αλλη μια φορα και τα πραγματα ηταν καπως ψυχρα..τωρα που εχω μολυνθει σκεφτομαι να την κολλησω για εκδικηση..μου ειπε ο γιατρος οτι αυτο το μικροβιο αν το κολλησει γυναικα πολυ απλα την πουτσισε γιατι δεν περναει ευκολα και μπορει να της κανει σαλπιγγτιδα..τραχηλιτιδα κλπ..εγω η υοτως η αλλως θεραπεια δεν θα κανω γιατι θελει ενα  μηνα με κοκταιηλ αντιβιοτικων και εγω δεν τ αντεχω..εσεις τι λετε να την κολλησω την πορνη η οχι?? νομιζω της αξιζει!

Οπως ειπε καποιος φιλος πιο πανω εαν πρεπει να εκδικηθεις καποια αυτη ειναι η ολλανδεζα..η μικρη μια χαρα στην εφτιαξε σαν τριμεγιστος μαλακας που εισαι!!

λοιπον ακου..

-μπαινεις αιρτικετς και κλεινεις εισητηρια για ολλανδια.
-μολις φτασεις εκει πας χοτελ και πετας βαλιτσες.
-βγαινεις βολτα και στο πρωτο κοφι σοπ που βλεπεις μπαινεις.
-πινεις 2 3φυλλα στο καπακι.
-γυριζεις χοτελ,βγαζεις αυτο το πραγμα απο το εσωρουχο που εχεις
και μολις το δεις τοτε θα ΚΛΑΣΕΙΣ στο γελιο!!!!!και ελπιζω να καταλαβεις οτι δεν σου φταει κανενας παρα
μονο η απεριοριστη μαλακια που εχεις στο κεφαλι σου ανηθικο βλημα!!!
εισαι πραγματικα ενας επικινδυνος τυπος που κυκλοφορει δυστηχος αναμεσα μας..
ασε το κοριστακι ανθυγιεινο πυροτουβλο!!!

Υ.Σ - φιλικα παντα αναδρε!!

Vomit

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom