Νέα

Διαγνωστηκα με ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ.. να την κολλησω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokovgios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες..πριν 3 μερες πηρα τα αποτελεσματα εξετασεων και βρεθηκα θετικος στο μυκοβακτηριδιο ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ..το κολλησα φετος στην Ιο απο μια ολλανδεζα..το θεμα ομως δεν ειναι το πως κολλησα..ακουστε λοιπον τι θελω να ρωτησω..εδω και 6 μηνες βγαινω με μια φοιτητρια την οποια ην χαρτζηλικωνα χοντρα..150-200 ευρω την φορα..αυτη μου ορκιζοτανε οτι δεν εχει αλλον και οτι ειμαι ο πρωτος που εκανε βιζιτα και οτι δεν με εβλεπε σαν πελατη αλλα σαν φιλο..με την κοπελα δεν καναμε μονο σεξ αλλα βγαιναμε και εξω πηγαιναμε σινεμα,ταβερνες κλπ..πριν 15 μερες που βγηκαμε οταν εκανε μπανιο κτυπησε το κινητο της..ειχε ενα μηνυμα..το πηρα κρυφα και πατησα να δω τι εγραφε..και τι διαβαζω ρε τυποι? εγραφε ενας τυπος και της ελεγε..μωρο μου θελω να σε δω κι αν εισαι καλη αντι για 50 θα σου δωσω 60!! δλδ η πουτανα γαμιοτανε με πολυ λιγοτερα χρηματα και μενα με ξεπαραδιαζε και μου πουλουσε και ερωτα..της εδωσα σε 6 μηνες πανω απο 7.000 ετυρω νομιζοντας οτι εχει μονο εμενα και επειδη την λυπομουνα..αυτη ομως ειχε κι αλλους..το παραδεχτηκε οταν την ρωτησα και της ειπα οτι ειδα το μηνυμα..εκτοτε εχουμε βρεθει αλλη μια φορα και τα πραγματα ηταν καπως ψυχρα..τωρα που εχω μολυνθει σκεφτομαι να την κολλησω για εκδικηση..μου ειπε ο γιατρος οτι αυτο το μικροβιο αν το κολλησει γυναικα πολυ απλα την πουτσισε γιατι δεν περναει ευκολα και μπορει να της κανει σαλπιγγτιδα..τραχηλιτιδα κλπ..εγω η υοτως η αλλως θεραπεια δεν θα κανω γιατι θελει ενα  μηνα με κοκταιηλ αντιβιοτικων και εγω δεν τ αντεχω..εσεις τι λετε να την κολλησω την πορνη η οχι?? νομιζω της αξιζει!

παραδέχεσαι την ήττα σου, μαθαίνεις απο τα λάθη της πιρφορίας σου , και συνεχίζεις
δεν την εκδικείσαι με αυτόν τον αισχρό τρόπο , είναι ανηθικο αν την μολύνεις σκοπιμα

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Στην εποχή της ηθικής κατάπτωσης και σήψης, που οι πολιτικοί ηγέτες μας, οι μπροστάρηδες που οδηγούν το κοπάδι είναι λαμόγια ποιο το νόημα να διατηρήσουμε τους τύπους και να συνεχίσουμε να υποκρινόμαστε τους ηθικούς? Υπάρχει μόνο ένα κίνητρο που κατευθύνει τις επιλογές μας, είναι η κινητήριος δύναμη η οποία προάγει την εξέλιξη: η προσωπική φιλοδοξία (ίσως και η ανάγκη για μάθηση, η ανάγκη να δώσουμε απαντήσεις στις απορίες μας). Και τα δύο είναι εγωιστικά. Δεν υπάρχουν αλτρουιστικά κίνητρα στην επιστήμη.
Οι πολιτικοι ηγετες γενικοτερα,να δεχθω οτι ειναι επιστημονες στην χειραγωγηση των μαζων,οκ!Αλλα σαν νεα επιστημονας που εισαι,με στεναχωρει που σκεφτεσαι ετσι.Φυσικά και υπάρχει αλτρουισμος στην επιστημη.Ολοι αυτοι που πανε σε εμπολεμες ζωνες για να σωσουν ανθρωπους,σε λοιμους.Αυτοι που πριν μερικα χρονια,μπαινανε μεσα στο εργοστασιο της φουκοσιμα με νιτσιραδες για να σωσουν οτι μπορει να σωθει και να σταματησουν την διαρροή,τι ήταν;Εγωπαθείς που ηθελαν να μεινει το ονομα τους στην ιστορια;ή μηπως το κανανε για να παρουν κανα χρυσο μετάλλιο;Δεν μετριουνται αγαπητη μου ολα με λεφτα,και ο προσωπικος αγωνας μετραει!Ισως οχι για όλους,αλλα ποιος τους γαμεί αυτους;ουτως η αλλως ειναι υπάνθρωποι!Αυτο που πρεπει να θυμασαι ειναι ο αγωνας των γονιών σου να σε σπουδασουνε και οι στερησεις,μεχρι να φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα και οχι η απαξιωση που θα λαβεις απο το υποαναπτυκτο ελληνικο κρατος.Να πεισμωνεις,να στελιώνεις τα ποδια, και να ξεπερνας τα εμποδια.Στον πηγαιμό για την Ιθακη να θυμάσαι οτι οταν φτασεις θα πρεπει να εχεις παραμεινει ανθρωπος,αλλιώς το ταξιδι δεν θα εχει καμμια σημασια.

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
στειλε μου τα μετρα σου ..δηλ μεση περιφερεια μπουστο να σου στειλω ενα φουσταακι δωρο γιατι μαλλον με τα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ εχεις θεμα κι αυτα δε σου πανε κι εσυ δεν τα τιμας..γι αυτο και δεν πρεπει να τα φορας
δηλαδη εννοειτε οτι οσοι φορανε φουστες ειναι ξεφτιλες? δλδ παραδεχεστε οτι ολες οι γυναικες ειναι ξεφτιλισμενες!

Επισκέπτης
Ποια επιστημη υπηρετει η βικτωρια βανιτυ;

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
δηλαδη εννοειτε οτι οσοι φορανε φουστες ειναι ξεφτιλες? δλδ παραδεχεστε οτι ολες οι γυναικες ειναι ξεφτιλισμενες!

υπομονη κοκοβγιε πλησιαζει το σαββατο θα την παρεις την εκδικηση μην τρελενεσαι

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Οποιαδήποτε μέτρια γκομενα μπορει να βρει 100 ατομα να την γαμησουν ανά πάσα στιγμή με ενα βλέμμα μονο. Μπορεις να πεις το ίδιο για τους άνδρες ? Με αυτή τη λογική βγαίνουν πολλές στο κλαρί και μαζεύουν το χρήμα, περνάνε καλα και ολα μέλι-γάλα. Πως δηλαδη να ειναι το σεξ ελεύθερο ? Να βλέπουμε την οποία γκομενα στο δρόμο και να της λέμε "έλα μανάρι μου να σε σκίσω λιγο" και αυτή να λέει "βεβαίως"?
αν γινοτανε ετσι θα γεμιζαμε μπασταρδα ρε  τυπε!  :grin:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
μου φαινεται αιωνας τυπε ως τοτε! ανυπομονω!  :rockon:

με τοση αντιβιωση που θα παρεις ενα μηνα θα τα δεις ολα !

α μην ξεχνας να τρως γιαουρτακι μετα την αντιβιωση βοηθαει

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
σε λιγο τυποι..φωτο και ντοκουμεντα που θα ΣΟΚΑΡΟΥΝ!  μην φυγει κανεις!  :helpplea:

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
πρωτο ντοκουμεντο για οσους βλακες μιλησαν για φιδια!

Συνημμένα

• syntagi.jpg
    syntagi.jpg
    207,3 KB · Εμφανίσεις: 46

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
πρωτο ντοκουμεντο για οσους βλακες μιλησαν για φιδια!

πω ρε φιλε μιλαμε για πολυ χαπακι οχι αστεια !!

υ.γ μαλακα ειναι παρα πολλα χαπια . σε διαστημα 30 ημερων βγαινουνε στο περιπου 90 χαπια !!

μαλακα την γαμησες την υγεια σου παειιι

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
σε λιγο σοκαριστικες φωτο μην φυγει κανεις!  :rockon:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
και με συνθετικη αντιβιωση!  :headbang:

ρεεεε θα πας αγιο πετρο με τοσα χαπακια !!!

καντο ενα 10ημερο μαξ και τραβα παλι σε γιατρο αν θα συνεχισεις.

θα ψοφησεις με τοσο χαπι

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1
Οι πολιτικοι ηγετες γενικοτερα,να δεχθω οτι ειναι επιστημονες στην χειραγωγηση των μαζων,οκ!Αλλα σαν νεα επιστημονας που εισαι,με στεναχωρει που σκεφτεσαι ετσι.Φυσικά και υπάρχει αλτρουισμος στην επιστημη.Ολοι αυτοι που πανε σε εμπολεμες ζωνες για να σωσουν ανθρωπους,σε λοιμους.Αυτοι που πριν μερικα χρονια,μπαινανε μεσα στο εργοστασιο της φουκοσιμα με νιτσιραδες για να σωσουν οτι μπορει να σωθει και να σταματησουν την διαρροή,τι ήταν;Εγωπαθείς που ηθελαν να μεινει το ονομα τους στην ιστορια;ή μηπως το κανανε για να παρουν κανα χρυσο μετάλλιο;Δεν μετριουνται αγαπητη μου ολα με λεφτα,και ο προσωπικος αγωνας μετραει!Ισως οχι για όλους,αλλα ποιος τους γαμεί αυτους;ουτως η αλλως ειναι υπάνθρωποι!Αυτο που πρεπει να θυμασαι ειναι ο αγωνας των γονιών σου να σε σπουδασουνε και οι στερησεις,μεχρι να φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα και οχι η απαξιωση που θα λαβεις απο το υποαναπτυκτο ελληνικο κρατος.Να πεισμωνεις,να στελιώνεις τα ποδια, και να ξεπερνας τα εμποδια.Στον πηγαιμό για την Ιθακη να θυμάσαι οτι οταν φτασεις θα πρεπει να εχεις παραμεινει ανθρωπος,αλλιώς το ταξιδι δεν θα εχει καμμια σημασια.

Θα σε παραπέμψω σε ένα έργο του Nietzsche (On the Genealogy of Morality) και αφού το επεξεργαστείς μπορούμε να συζητήσουμε περί ηθικής. Η ηθική είναι επινόηση των ανθρώπινων κοινωνιών, τίποτα το απτό, το επιστημονικά τεκμηριωμένο. Υπάρχει (την έχουν δημιουργήσει) για να μας καταστέλλουν, για να χαλιναγωγούν τις επιθυμίες μας, να μας περιορίζουν, να μας χειραγωγούν, να μας νουθετούν, να καλλιεργούν τις τύψεις μας. Προσωπικά έχω έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να ζήσω ελεύθερη (αναγκαστικά φοράω το προσωπείο της κανονικότητας για να μην με παραμερίσουν οι άνθρωποι) αλλά κανένας δεν θα με πείσει ότι τα όσα προωθούνται ως ηθικά είναι όντως ηθικά. Έχω μόνο ένα ηθικό χρέος. Απέναντι στον εαυτό μου.

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
και τωρα ΤΟ ΣΟΚ! το πεος μου οπως το καταντησε το μικροβιο! μαλακες βαλτε καποτα οταν γαματε!

Συνημμένα

• foto.jpg
    foto.jpg
    104,4 KB · Εμφανίσεις: 45

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
έλα ρε μαν περιμενουμε να δουμε φωτος.....φτιαξε μας το βραδυ

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
και τωρα ΤΟ ΣΟΚ! το πεος μου οπως το καταντησε το μικροβιο! μαλακες βαλτε καποτα οταν γαματε!

στον διαλυσεεεε τον πουτσο η ολλανδεεζα ρε !!!

πωωωω μαλακα τριπλοκαποτακιας θα γινεις τωρα !!!

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το πλακακι στο σπιτι σου ειναι χαλια πολυ παλαιο....

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom