Νέα

Διαγνωστηκα με ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ.. να την κολλησω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokovgios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.290
Πόντοι
2.420
Τι είναι αυτά που διαβάζω βραδιάτικα! Κοκοβιέ είναι εντελώς για το πούτσο ρε φίλε! Αν δεν μας λες παραμύθια είσαι ντιπ μαλάκας ρε μαν! :uglystupid:

antonisk

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ καντην οτι θες αλλα για σενα πηγαινε κανε την θεραπεια να τελιωνεις και ποιο ευκολα και καθαρα

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
παιδια ακουστε που φταιω εγω..καθε ανθρωπος που ειναι μονος του δεν εχει συντροφο δλδ..και συναισθηματικα νιωθει κενος, εχει την ταση να εξωραιζει τις καταστασεις και την παταει..ετσι και γω πιστεψα οτι με την μικρη ισως γινει κατι καλο..ηθελα κατα καποιον τροπο να την σωσω και μετα ποιος ξερει ισως και να γινοτανε κατι καλο με μενα κι αυτην..γι αυτο απογοητευτικα τοσο οταν καταλαβα οτι με κοροιδευε..σημειωτεον οτι ηταν ακρως ερωτευσιμο μωρο!  :smitten:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες..πριν 3 μερες πηρα τα αποτελεσματα εξετασεων και βρεθηκα θετικος στο μυκοβακτηριδιο ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ..το κολλησα φετος στην Ιο απο μια ολλανδεζα..το θεμα ομως δεν ειναι το πως κολλησα..ακουστε λοιπον τι θελω να ρωτησω..εδω και 6 μηνες βγαινω με μια φοιτητρια την οποια ην χαρτζηλικωνα χοντρα..150-200 ευρω την φορα..αυτη μου ορκιζοτανε οτι δεν εχει αλλον και οτι ειμαι ο πρωτος που εκανε βιζιτα και οτι δεν με εβλεπε σαν πελατη αλλα σαν φιλο..με την κοπελα δεν καναμε μονο σεξ αλλα βγαιναμε και εξω πηγαιναμε σινεμα,ταβερνες κλπ..πριν 15 μερες που βγηκαμε οταν εκανε μπανιο κτυπησε το κινητο της..ειχε ενα μηνυμα..το πηρα κρυφα και πατησα να δω τι εγραφε..και τι διαβαζω ρε τυποι? εγραφε ενας τυπος και της ελεγε..μωρο μου θελω να σε δω κι αν εισαι καλη αντι για 50 θα σου δωσω 60!! δλδ η πουτανα γαμιοτανε με πολυ λιγοτερα χρηματα και μενα με ξεπαραδιαζε και μου πουλουσε και ερωτα..της εδωσα σε 6 μηνες πανω απο 7.000 ετυρω νομιζοντας οτι εχει μονο εμενα και επειδη την λυπομουνα..αυτη ομως ειχε κι αλλους..το παραδεχτηκε οταν την ρωτησα και της ειπα οτι ειδα το μηνυμα..εκτοτε εχουμε βρεθει αλλη μια φορα και τα πραγματα ηταν καπως ψυχρα..τωρα που εχω μολυνθει σκεφτομαι να την κολλησω για εκδικηση..μου ειπε ο γιατρος οτι αυτο το μικροβιο αν το κολλησει γυναικα πολυ απλα την πουτσισε γιατι δεν περναει ευκολα και μπορει να της κανει σαλπιγγτιδα..τραχηλιτιδα κλπ..εγω η υοτως η αλλως θεραπεια δεν θα κανω γιατι θελει ενα  μηνα με κοκταιηλ αντιβιοτικων και εγω δεν τ αντεχω..εσεις τι λετε να την κολλησω την πορνη η οχι?? νομιζω της αξιζει!
Δεν αυτοκτονεις καλύτερα ρε μαλακα;Ή είσαι τόσο μαλάκας που ούτε αυτό δεν μπορείς;
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κύριοι!! kokovgie πες της να μας ανακοινώσει  πρόγραμμα και να ανεβάσει καμία φωτό ,μη το πολυζαλίζουμε το θέμα χαχαχαχ  :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μην τους ακούς ρε συ. Έχω διαβάσει πολλά θρεντ μούφα εδώ αλλά εσύ φαίνεται να μας λες αλήθεια.
Εννοείται να μην την κολλήσεις την κοπέλα, βάζε προφυλακτικό κανονικά. Είναι ωραία γκόμενα; Στα του σεξ ανταποκρίνεται καλά; (τραβάει στην ανηφόρα, διπλό διαφορικό κλπ)
Αν ναι, συνέχισε να την πηδάς με 50 όμως και καβάντζωσε και 2-3 free fucks έτσι για την αλητεία.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες..πριν 3 μερες πηρα τα αποτελεσματα εξετασεων και βρεθηκα θετικος στο μυκοβακτηριδιο ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ..το κολλησα φετος στην Ιο απο μια ολλανδεζα..το θεμα ομως δεν ειναι το πως κολλησα..ακουστε λοιπον τι θελω να ρωτησω..εδω και 6 μηνες βγαινω με μια φοιτητρια την οποια ην χαρτζηλικωνα χοντρα..150-200 ευρω την φορα..αυτη μου ορκιζοτανε οτι δεν εχει αλλον και οτι ειμαι ο πρωτος που εκανε βιζιτα και οτι δεν με εβλεπε σαν πελατη αλλα σαν φιλο..με την κοπελα δεν καναμε μονο σεξ αλλα βγαιναμε και εξω πηγαιναμε σινεμα,ταβερνες κλπ..πριν 15 μερες που βγηκαμε οταν εκανε μπανιο κτυπησε το κινητο της..ειχε ενα μηνυμα..το πηρα κρυφα και πατησα να δω τι εγραφε..και τι διαβαζω ρε τυποι? εγραφε ενας τυπος και της ελεγε..μωρο μου θελω να σε δω κι αν εισαι καλη αντι για 50 θα σου δωσω 60!! δλδ η πουτανα γαμιοτανε με πολυ λιγοτερα χρηματα και μενα με ξεπαραδιαζε και μου πουλουσε και ερωτα..της εδωσα σε 6 μηνες πανω απο 7.000 ετυρω νομιζοντας οτι εχει μονο εμενα και επειδη την λυπομουνα..αυτη ομως ειχε κι αλλους..το παραδεχτηκε οταν την ρωτησα και της ειπα οτι ειδα το μηνυμα..εκτοτε εχουμε βρεθει αλλη μια φορα και τα πραγματα ηταν καπως ψυχρα..τωρα που εχω μολυνθει σκεφτομαι να την κολλησω για εκδικηση..μου ειπε ο γιατρος οτι αυτο το μικροβιο αν το κολλησει γυναικα πολυ απλα την πουτσισε γιατι δεν περναει ευκολα και μπορει να της κανει σαλπιγγτιδα..τραχηλιτιδα κλπ..εγω η υοτως η αλλως θεραπεια δεν θα κανω γιατι θελει ενα  μηνα με κοκταιηλ αντιβιοτικων και εγω δεν τ αντεχω..εσεις τι λετε να την κολλησω την πορνη η οχι?? νομιζω της αξιζει!

στειλε μου τα μετρα σου ..δηλ μεση περιφερεια μπουστο να σου στειλω ενα φουσταακι δωρο γιατι μαλλον με τα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ εχεις θεμα κι αυτα δε σου πανε κι εσυ δεν τα τιμας..γι αυτο και δεν πρεπει να τα φορας

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.878
Πόντοι
26.096

malakes.jpg

Testaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
9
Πόντοι
0
Δικαιολογείς το nickname σου.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Δικαιολογείς το nickname σου.

Γοβιος Η κοκοβιος....συμπαθεστατο ψαρακι που πιανεται πολυ ευκολα με οποιοδηποτε ΔΟΛΟΜΑ...

ΤΡΩΓΕΤΑΙ κυριως τηγανητο αλλα δινει και υπεροχη γευση σε σουπες

τουτος εδω ομως δε τρωγετα με τιποτα ..αν ηταν ψαρι θα ηταν σιγουρα σμερνα. :lheel:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μυστη μου kokovgios
Αν ψαξεις λιγο το θεμα προσβολες πατροτητας
Θα παψεις να αισθανεσαι κοροιδο :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Σκουπιδιάρη πιρφόρε αν κάτι από αυτά που γράφεις είναι αλήθεια αυτοκτόνα!!!
Γαμημένοι παρθενιάρηδες πιστεύετε τις πουτάνες, σας πιάνουν κώτσους, σας τρώνε λεφτά και μετά θέλετε να τις κάνετε και κακό επειδή απλά είστε ανάρχιδα πουστράκια και σας ξεφτιλίζει μία γυναίκα!

Testaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
9
Πόντοι
0
Γοβιος Η κοκοβιος....συμπαθεστατο ψαρακι που πιανεται πολυ ευκολα με οποιοδηποτε ΔΟΛΟΜΑ...

ΤΡΩΓΕΤΑΙ κυριως τηγανητο αλλα δινει και υπεροχη γευση σε σουπες

τουτος εδω ομως δε τρωγετα με τιποτα ..αν ηταν ψαρι θα ηταν σιγουρα σμερνα. :lheel:

Αντιγραφή από slang.gr

Κοκοβιός = μικρο-μαλάκας

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

επειδη εσυ εισαι μεγιστος τριμαλακας και σε δουλευουν , θα κολησεις τους παντες με την κωλοαρωστια σου??  ακου λεει ..δεν θα κανει ουτε θεραπεια!!!!  ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ? 

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1

150 ευρώ την φορά? Για τόσα σου ορκίζομαι αιώνια πίστη, αγάπη και αφοσίωση. Έχω κουραστεί λίγο με το διάβασμα και σκέφτομαι να αλλάξω επάγγελμα για λίγο. Ενδιαφέρεσαι για νέα girlfriend? Σχετικά με το Μυκόπλασμα (από πότε το Μυκόπλασμα είναι μυκοβακτηρίδιο? Δεν είναι. Πρόκειται απλά για βακτηρίδιο χωρίς κυτταρικό τοίχωμα γι'αυτό και τα συμβατικά αντιβιοτικά -πενικιλλίνη, κεφαλοσπορίνες κλπ- τα οποία δρουν καταστρέφοντας το κυτταρικό τοίχωμα δεν έχουν δράση εναντίον του. Στην ίδια ομάδα ανήκουν τα Mycoplasma genitalium, Mycoplasma hominis, Ureoplasma Ureolyticum... όλα αίτια λοιμώξεων του ουρογεννητικού τα οποία έχουν ενοχοποιηθεί και για φλεγμονώδη νόσο της πυέλου, κολπίτιδες, σαλπιγγίτιδες, υπογονιμότητα κλπ. Θες να την κολλήσεις? Σιγά το ΣΜΝ που διάλεξες να της δώσεις. :P

powerpack

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
17
Like
771
Πόντοι
2.210
φιλε με 7.000 κατεβαινες barcelona και πηδαγες αυτο ολο το βραδυ.

κουραγιο με τα αντιβιοτικα .

Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω!! ;)
Και πως κόλλησες εσυ παίκτη ... με παράνομα εξτραδάκια??
Αρα έχεις και εσύ την φωλία σου λερωμένη!!!! :grin:
Νομιζω αδερφε οτι την εχεις καψουρευτεί μεχρι εκει που δεν παει άλλο!
Εργατικος φαίνεσαι και νοικοκύρης ... μίλα της στα ίσα και δώστεις
δακτυλίδη!
Αλλιώς κάνε θεραπεία ....και με τα υπόλοιπα ακολούθα την συμβουλή του συμπαίκτη!!! ;)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
εδω λεω να της κοψω την δουλεια να πεινασει και συ μου λες να την συστησω? σκεφτομαι και καρφωμα στο ηθων..
Ποσα κιλα μαλακας εισαι μεγαλωσε και ξεπερασε το και προχωρα μπροστα το να την κολησειςεσυ βρε ηλιθιε γιατι εισαι ηλιθιος με πιστοποιηση κιολας μονο που το σκεφτηκες ειναι σαν να κανεις εγλημα εδω προσπαθουμε να μην τα εξαπλωσουμε τα σμν και εσυ σκεφτεσαι να της το μεταδοσεις χωρις καν να σκεφτεις αν αυτη το μεταδωσει καπου αλλου  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες..πριν 3 μερες πηρα τα αποτελεσματα εξετασεων και βρεθηκα θετικος στο μυκοβακτηριδιο ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ..το κολλησα φετος στην Ιο απο μια ολλανδεζα..το θεμα ομως δεν ειναι το πως κολλησα..ακουστε λοιπον τι θελω να ρωτησω..εδω και 6 μηνες βγαινω με μια φοιτητρια την οποια ην χαρτζηλικωνα χοντρα..150-200 ευρω την φορα..αυτη μου ορκιζοτανε οτι δεν εχει αλλον και οτι ειμαι ο πρωτος που εκανε βιζιτα και οτι δεν με εβλεπε σαν πελατη αλλα σαν φιλο..με την κοπελα δεν καναμε μονο σεξ αλλα βγαιναμε και εξω πηγαιναμε σινεμα,ταβερνες κλπ..πριν 15 μερες που βγηκαμε οταν εκανε μπανιο κτυπησε το κινητο της..ειχε ενα μηνυμα..το πηρα κρυφα και πατησα να δω τι εγραφε..και τι διαβαζω ρε τυποι? εγραφε ενας τυπος και της ελεγε..μωρο μου θελω να σε δω κι αν εισαι καλη αντι για 50 θα σου δωσω 60!! δλδ η πουτανα γαμιοτανε με πολυ λιγοτερα χρηματα και μενα με ξεπαραδιαζε και μου πουλουσε και ερωτα..της εδωσα σε 6 μηνες πανω απο 7.000 ετυρω νομιζοντας οτι εχει μονο εμενα και επειδη την λυπομουνα..αυτη ομως ειχε κι αλλους..το παραδεχτηκε οταν την ρωτησα και της ειπα οτι ειδα το μηνυμα..εκτοτε εχουμε βρεθει αλλη μια φορα και τα πραγματα ηταν καπως ψυχρα..τωρα που εχω μολυνθει σκεφτομαι να την κολλησω για εκδικηση..μου ειπε ο γιατρος οτι αυτο το μικροβιο αν το κολλησει γυναικα πολυ απλα την πουτσισε γιατι δεν περναει ευκολα και μπορει να της κανει σαλπιγγτιδα..τραχηλιτιδα κλπ..εγω η υοτως η αλλως θεραπεια δεν θα κανω γιατι θελει ενα  μηνα με κοκταιηλ αντιβιοτικων και εγω δεν τ αντεχω..εσεις τι λετε να την κολλησω την πορνη η οχι?? νομιζω της αξιζει!
Οχι βεβαια να μην την κολλησεις!!Θα εισαι μεγαλος καραγκιοζης αν το κανεις.Καντης ζημια αλλιως.Ξεμπροστιασε τη και πες της οτι ειδες το κινητο σου και οτι εχει και αλλους πελατες και ριχτης και μια ροχαλα στα μουτρα και φυγε.σπαστης και το κινητο να χασει και τους πελατες.
Το οτι σε κολλησε η ολλανδεζα δε σημαινει οτι ΄πρεπει να κολλησεις και συ ολο τον κοσμο.Ας προσεχες που κολλησες για να μαθεις να φορας καποτα με την καθε βρωμιαρα που πας.
Ειναι καθαρα δικο σου φταιξιμο το οτι κολλησες,οχι εκεινης...ας προσεχες...λουσου τα τωρα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
Το μαλακα ουτε ενα ειτζ δεν ηταν ικανός να κολλήσει  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom