Υπουργός83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 141
- Πόντοι
- 291
όλοι αυτό του λέμε αλλα αυτος την έχει δει κλιντ ιστγουρκ που θα εξοντώσει τη πόρνη με τον σωβρακογεμιστήρα του
όλοι αυτό του λέμε αλλα αυτος την έχει δει κλιντ ιστγουρκ που θα εξοντώσει τη πόρνη με τον σωβρακογεμιστήρα του
Στείλε μου με pm το κινητό της. Θα την ξεκωλιάσω εγώ. Θα πάρω εκδίκηση για σένα.ρε κωστακη γι αυτο θελοω να την κολλησω..να περασει λουκι κι αυτη..θα γινει καλα..αλλα θα ταλαιπωρηθει..αυτο ακριβως θελω..
ρε κωστακη γι αυτο θελοω να την κολλησω..να περασει λουκι κι αυτη..θα γινει καλα..αλλα θα ταλαιπωρηθει..αυτο ακριβως θελω..
ρε κωστακη γι αυτο θελοω να την κολλησω..να περασει λουκι κι αυτη..θα γινει καλα..αλλα θα ταλαιπωρηθει..αυτο ακριβως θελω..
φιλε παλευω μεσα μου ειλικρινα..ο καλος εαυτος μου εναντιον του κακου..θελω να της την φτιαξω αλλα απο την αλλη την λυπαμαι και φοβαμαι τις ερινυες..ειναι φοβερες οταν σε κυκλωσουν..παρ ολα αυτα προσανατολιζομαι στο να την κολλησω..με τοσους που παει δεν θα ξερει ποιος την κολλησε..Φιλε και εμενα μου έπαιξε πουστια με αλλον , γκόμενά 2 φορές (την πρωτη εκανα τον μαλακα) και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα απο τα δικα σου και τα δικα μου αλλα αυτό που λες ειναι too much. Ενα θα σου πω και αν θες βάλτο καλα στο μυαλο σου.. ΔΕΝ Αξίζει να ασχοληθείς τυπε.
οχι ο κοκοβιος..μην πεσει στον δρομο τους η πορνη αφου την κολλησω..αυτο να ευχονται..36 μέλη και 66 επισκέπτες εύχονται να μη πέσει στο δρόμο τους ο kokovgios
φιλε παλευω μεσα μου ειλικρινα..ο καλος εαυτος μου εναντιον του κακου..θελω να της την φτιαξω αλλα απο την αλλη την λυπαμαι και φοβαμαι τις ερινυες..ειναι φοβερες οταν σε κυκλωσουν..παρ ολα αυτα προσανατολιζομαι στο να την κολλησω..με τοσους που παει δεν θα ξερει ποιος την κολλησε..
φιλε παλευω μεσα μου ειλικρινα..ο καλος εαυτος μου εναντιον του κακου..θελω να της την φτιαξω αλλα απο την αλλη την λυπαμαι και φοβαμαι τις ερινυες..ειναι φοβερες οταν σε κυκλωσουν..παρ ολα αυτα προσανατολιζομαι στο να την κολλησω..με τοσους που παει δεν θα ξερει ποιος την κολλησε..
τύπε χωρίς προφύλαξη θα κολήσεις και εσυ κατι έξτρα δε το σκέφτηκες?? θα σαπίσει η πούτσα σου με τόσα μικρόβια από την άλλη σκέψου πως μπορεις να την αφήσεις και έγκυο και να πληρώνεις και εκτρώσεις και μαιευτήρια προσεχε!
ακουστε καιτ ολοι που ισως δεν το ξερετε! αυτο το μικροβιο αλλα και αλλα πολλα κολλανε και με τα χερια! ναι μου τοπε ο γιατρος..αν πιασετε οτ πουλι σας και εχετε το μικροβιο..και βαλετε μετα δαχτυλο στον κολπο της κοπελας αυτη θα κολλησει! εγγυηση αυτο!τύπε χωρίς προφύλαξη θα κολήσεις και εσυ κατι έξτρα δε το σκέφτηκες?? θα σαπίσει η πούτσα σου με τόσα μικρόβια από την άλλη σκέψου πως μπορεις να την αφήσεις και έγκυο και να πληρώνεις και εκτρώσεις και μαιευτήρια προσεχε!
Ξεκόλλα ρε τύπε!!!ακουστε καιτ ολοι που ισως δεν το ξερετε! αυτο το μικροβιο αλλα και αλλα πολλα κολλανε και με τα χερια! ναι μου τοπε ο γιατρος..αν πιασετε οτ πουλι σας και εχετε το μικροβιο..και βαλετε μετα δαχτυλο στον κολπο της κοπελας αυτη θα κολλησει! εγγυηση αυτο!
ρε τυπε για τα λεφτα καταλαβες εσυ οτι γινεται η ολη ιστορια η για την κοροιδια? τα λεφτα με την θεληση μου τα εδωσα,χαλαλι της..το να με πιασει κωτσο ομως δεν το σωνω..Ξεκόλλα ρε τύπε!!!
Στείλτην και άστην να πάει στο διάολο. Ο πρώτος είσαι ή ο τελευταίος που του έφαγαν λεφτά οι γυναίκες?
ΥΓ: [size=10pt]Δώσε μας το τηλ της!![/size]
Δηλαδή σου έλεγε ότι σ'αγαπάει, σε λατρεύει, δε μπορεί χωρίς εσένα κτλ?ρε τυπε για τα λεφτα καταλαβες εσυ οτι γινεται η ολη ιστορια η για την κοροιδια? τα λεφτα με την θεληση μου τα εδωσα,χαλαλι της..το να με πιασει κωτσο ομως δεν το σωνω..
περιπου μου ελεγε οτι δεν εχει αλλον και οτι ειμαι το στηριγμα της κλπ..ολα αυτα τα ελεγε για να της δινω παραπανω..και τα δινα για να μην κανει αλλες βιζιτες..που ναξεραΔηλαδή σου έλεγε ότι σ'αγαπάει, σε λατρεύει, δε μπορεί χωρίς εσένα κτλ?
ρε τυπε για τα λεφτα καταλαβες εσυ οτι γινεται η ολη ιστορια η για την κοροιδια? τα λεφτα με την θεληση μου τα εδωσα,χαλαλι της..το να με πιασει κωτσο ομως δεν το σωνω..
κορωνα στο κεφαλι μου δεν την ειχα..βδελα στην τσεπη μου ομως σιγουρα..και το ξαναλεω..αν ελεγε αληθεια χαλαλι τα λεφτα..ποιος ξερει σε ποσους αλλους τοχει σκασει το παραμυθι το τσουλικο..διοτι ως γνωστον απο μαλακες και πυρφορους βριθει ο ο τοπος!Ενώ εσύ την είχες κορώνα στο κεφάλι σου...
κορωνα στο κεφαλι μου δεν την ειχα..βδελα στην τσεπη μου ομως σιγουρα..και το ξαναλεω..αν ελεγε αληθεια χαλαλι τα λεφτα..ποιος ξερει σε ποσους αλλους τοχει σκασει το παραμυθι το τσουλικο..διοτι ως γνωστον απο μαλακες και πυρφορους βριθει ο ο τοπος!