Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δεριγνύ 14

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 670
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Από τριετείας νταραβερίζομαι με τέτοια μαγαζιά και στο μόνο που δεν, με φραπεδιάσανε έστω, ήταν το choco-spa στο Μαρούσι, η τακτική είναι απλή, κάνεις μπανάκι και περιμένεις να μπέι η κορασίδα φορώντας την πετσετούλα σου σαν καλό παιδί, αρχίζετε την κουβεντούλα και χωρίς να ρωτήσεις τίποτε ή να κολήσεις βγάζεις την πετσέτα την πετάς στο πλάϊ και ανεβένεις μπρούμητα στο κρεβατι συνεχίζοντας να της μιλάς σαν να να είναι το ποιό φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.
Είναι από σπάνιες έως ανύπαρκτες οι περιπτώσεις που θα σου βάλει αυτή πετσέτα στα επίμαχα.
Οι παλαιότεροι ας επιβεβαιώσουν τα γραφόμενά μου pls.

πολύ σωστός.....τις περισσότερες φορές,θα κάνει αυτή την κίνηση να πάρει την πετσέτα για να ξαπλώσεις....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Εγω μετα απο 14 χρονια στα μασαζ δεν εχω καμμια πρακτικη απλα μπαινω μεσα της περισσοτερες φορες ολο και καποια ξερω αλλα και να μην ξερω τους λεω την ιστορια μου εν ταχη και ολα οκ τι να πω σεβονται τα γαλονια μου μεχρι και στα μποντιλαιν παραλιγο να γαμησω!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
πολύ σωστός.....τις περισσότερες φορές,θα κάνει αυτή την κίνηση να πάρει την πετσέτα για να ξαπλώσεις....
Άλλη μία πολύ καλή τατκτική είναι: Βγάζεις την πετσέτα, την στρώνεις στο κρεβάτι και ξαπλώνεις επάνω της :2funny:, τι θα σου πεί η κορασίδα :boobies:; σήκω να πάρω την πετσέτα να σου σκεπάσω τα παπάρια να μην κρυώσουν??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχαχαχαχαχα με κάνατε και γέλασα ρε μάγκες. Θα ξηγηθώ έτσι λοιπόν, και περιμένω να κόψω αντίδραση..

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
χαχαχαχαχαχαχαχα με κάνατε και γέλασα ρε μάγκες. Θα ξηγηθώ έτσι λοιπόν, και περιμένω να κόψω αντίδραση..

να σου πω εκει μεσα ειναι μια ποπη ελληνιδα που κανει φραπε και μπριζολα με τα ολα τους και αμα σου πει τιποτα να της πεις καλα στην ομηρου ακομα σε θυμουνται εδω δεν........!!!!!!!!και σηκω και φυγε μην πληρωσεις με την καθε καριολα ακου εκει την επομενη φορα τι λες κυρια μου εγω θα σου δινω 80€ για αλλες φορες αι στα διαλα πια!!!!

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αποτι εχω διαβασει η Ποπη ειναι ψιλομπαζολα..Αυτη η Βανα εχει αυτο το καυλε, ειναι και ο βυζος...Θα το κυνηγησω αλλη μια, αν δεν σερβιρει εφυγα...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Αποτι εχω διαβασει η Ποπη ειναι ψιλομπαζολα..Αυτη η Βανα εχει αυτο το καυλε, ειναι και ο βυζος...Θα το κυνηγησω αλλη μια, αν δεν σερβιρει εφυγα...

Ακουτα ποπη εγινες ψιλο μπαζολα χααχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
δεν ειπα εγω το αντιθετο για την ποπαρα αλλα εγω εχω αλλη σχεση μαζι της!!!!!!!!

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Vyzolover, δες παλιότερα ποστ μου για Βάνα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=72915.msg1729212#msg1729212]εδώ[/url] κι www.bourdela.com/forum/index.php?topic=72915.msg1754915#msg1754915]εδώ[/url].

Ουδόλως δυσανασχέτησε για την ολοκληρωτική γύμνια μου από την αρχή (για την ακρίβεια, όταν μπήκε φορούσα την πετσέτα, την οποία απομάκρυνα ξαπλώνοντας), και στο τέλος με ρώτησε κομψά αν θέλω να με σερβίρει φραπεδάκι, το οποίο φυσικά και δέχθηκα.

Με την Ασπασία είχα περάσει σαφώς καλύτερα. + 10

Αν επιμείνεις σε Βάνα, ξαναπάρε την μεν, αλλά υποδέξου την γυμνός και, αν τσινίσει, διώξε την ΑΜΕΣΩΣ.

Γνώμη μου, για να μη ξανακλάψεις 80ρι...
Στην προηγούμενη απάντηση στον συναγωνιστή είπα ότι η Βάνα φέρεται να έκοψε την μπριζόλα έστω προσωρινά, γιατί παίζει "κάτι". Φραπέ όμως αβλεπί.

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στην προηγούμενη απάντηση στον συναγωνιστή είπα ότι η Βάνα φέρεται να έκοψε την μπριζόλα έστω προσωρινά, γιατί παίζει "κάτι". Φραπέ όμως αβλεπί.

Tι εννοεις παιζει κατι?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μάλλον εννοεί ότι έχει σχέση.
Εκτός αν αυτό το "κάτι" παραπέμπει σε ματζαφλάρι  :grin:

Γιατί όμως διάλεξες να πας στο συγκεκριμένο μαγαζί?
Τόσα και τόσα υπάρχουν που έχουν πολύ ευκολότερη πόρτα και σίγουρο σερβίρισμα (στην τελική αν θες μόνο φραπέ το ζητάς και καλύτερα γι΄αυτές κιόλας)

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Την ρώτησα, μου είπε ότι είναι μόνη. Μου έκανε κι ένα σωρό κοπλιμέντα, τι ωραία δάχτυλα που έχεις, τι ωραια ματια, λεω ωραια, θα με φραπεδιασει στανταρ. Και πηρα τα αρχιδια μου. Ρε παιδια πηγα εκει γιατι οντως ο χωρος ειναι ΠΟΛΥ καθαρος (ειμαι σιχασιαρης) και επειδη δε θελω να γαμησω, ενα φραπε θελω να σερβιριστω γαμωτο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
χαχαχαχα , σεβαστό!

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ είμαι σίγουρος ότι όταν ξαναπάς θα σερβιριστείς (στη θέση σου θα πήγαινα και σχετικά σύντομα σε σχέση με την πρώτη επίσκεψη, πρώτον για να δείξω ότι δεν είμαι τουρίστας και δεύτερον για να μπει στο νόημα ότι αυτό που θέλω θα το πάρω).

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχεις απολυτο δικιο, θα παω μεθαυριο να την ξανασυναντησω..Δε ξερω πως να φερθω γαμωτο, θα μου πει στανταρ να βαλω πετσετουλα..

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
εχεις απολυτο δικιο, θα παω μεθαυριο να την ξανασυναντησω..Δε ξερω πως να φερθω γαμωτο, θα μου πει στανταρ να βαλω πετσετουλα..
Μπα, θα τα βρείτε. Μια χαρά κοπέλα είναι (Σοβαρολογώ)

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

Η Βάνα φίλε είναι εξηγημένη. Ειδικά το φραπέ το χει ψωμοτύρι. Απλα ηταν πρώτη φορά και φοβήθηκε. Το να μην σου κάνει φραπέ την δεύτερη φορά παίζεται στο στοίχημα 8.50 εκτός και αν βάλεις αυτογκόλ. Να είσαι θρασύς να της πεις ότι πήγες ειδικά για εκείνη και θα σκισεις το φραπέ. Οσον για την πετσετα σκουπιζεσαι μετά το αρχικό μπανιο την πετάς τρίποντο στο πάτωμα και πεφτεις μπρουμιτα γυμνος περιμενοντας την Βάνα.
Εχει απίστευτο βύζο. Υστερεί μονο στα δόντια. Αν πάει οδοντίατρο και φτιάξει θα γινει super.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom