Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δεριγνύ 14

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 670
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Είχα καιρό να πάω στο μαγαζί και πέρασα πρόσφατα.
Η Ασπασία μου είπαν ότι σταμάτησε.
Η Βάνα στην υποδοχή (σούπερ - ντουπερ ...!!!!) αλλά ήταν έτοιμη να πάει με πελάτη.
Πέρασα με την Έλενα. Ξανθό milf από Μολδαβία 30+ . Το κατέχει το ...άθλημα. Μασάζ πολύ καλό και στο τέλος  καφες σερβιρισμένος ...επιστημονικά (!!!!) θα έλεγα.
Το μαγαζί είναι πολύ ακριβό αλλα περνάς καλά.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Βγάζει κανένα ρούχο να δεις και να ακουμπήσεις λίγο ή παραμένει ντυμένη?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μέχρι σήμερα εγώ εκεί έχω πάρει μόνο χειρωνακτικά.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τώρα τι να πω? Λεφτά υπάρχουν?

Σκέφτομαι πάντως όταν κάνω τον ανήφορο να κάνω επίσκεψη και σε ιδρύματα της συμπρωτεύουσας.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάνω έχει παντού 50,γιατί σας κωλοπιάνουν?

Παίζει και καλαμάκι με 50 ή κλασικός φραπές μόνο;

Γάμησέ τα, θυμάμαι 6 μήνες κάθισα Θεσσαλονίκη και είχα φάει ένα (μικρό) οικόπεδο...

Πιο amateur φάση από εδώ.

Λεφτά να έχεις...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

πές τα ρε χάουζ!γιατί είναι μαλάκες και πάνε και δίνουν 80αρια για μασάζ...ούτε μαλακία δεν μπορούν να πάρουν καποιοι και χαλανε τη πιατσα...έχω βαρεθεί να τους τα λέω ρε χάουζ...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ούτε μαλακία δεν μπορούν να πάρουν καποιοι
  ομωs ,  οταν τουs τον παιξει καποια  που το παιζει  δυσκολουτσικη  ,    η  και οταν ακομη  :knockinb:  καποια  που ταχα το παιζει επισηs δυσκολη,  με τα 80 η με τα 100 ευρω ,  ξερειs τι κατορθωμα εχουν κανει και πωs νιωθουν ?  και εχεμυθεια προπαντων.    αφου  υπαρχει εδαφοs kai τα πουλανε και αυτεs,  καλα ξηγιουνται. 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Για τον ίδιο λόγο που π.χ. ενώ το ίδιο προϊόν στα LIDL Γερμανίας πωλείται σε τιμή Α  και στα LIDL Ελλάδας πωλείται σε τιμή Α Χ 3.
Εδώ δεν υπάρχει συλλογική καταναλωτική συνείδηση για να κατεβάσουμε τις τιμές στο γάλα, θα υπήρχε στις τιμές του μασάζ της Αθήνας.
Μεγαλύτερη αγορά εδώ, μας το επέβαλαν, το δεχτήκαμε, καθιερώθηκε.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
μουφα απλως....ουτε μαλακια ουτε τιποτα,μασαζ απλως αρκετη ωρα ...μου εχουν κανει καλυτερο σε φουλ καταστημα.....
καθαρα και αρκετη ωρα απλως,τιποτα αλλο. κοπελες μετριες....περασα ξεροντας το ρισκο και περιμενα καλυτεροπ μασαζ και τα καταφερνα στο τελος καλως.......;αλλα μαυρο και παλι μαυρο!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
μουφα απλως....ουτε μαλακια ουτε τιποτα,μασαζ απλως αρκετη ωρα ...μου εχουν κανει καλυτερο σε φουλ καταστημα.....
καθαρα και αρκετη ωρα απλως,τιποτα αλλο. κοπελες μετριες....περασα ξεροντας το ρισκο και περιμενα καλυτεροπ μασαζ και τα καταφερνα στο τελος καλως.......;αλλα μαυρο και παλι μαυρο!

Δεν μας λες με ποια έκανες?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Πέρασα από το ίδρυμα πριν λίγες μέρες απόγευμα, για την Νιόβη, γιατί είχα επιθυμίσει ένα καλό μασαζ. Δούλευαν Νιόβη, Ελενα, Λίντα και μια άλλη κοντή μελαχρινή, αρκετα αδύνατη, με μακριά μαλιά που δεν θυμάμαι το όνομά της. Η Νιόβη ήταν απασχολημένη και πήρα για δοκιμή την Ελενα. Μασάζ πολύ καλό, δείχνει να το κατέχει επαγγελματικά, στο τέλος σερβιρίστηκε ο φραπές επιστημονικά (αναρωτιόταν αν ήταν πρεπον να το κάνει) και ήταν αρκετά καλός. Η Ελενα και η κοντή μελαχρινή είναι στο ίδρυμα από τις αρχές του καλοκαιριού. Η Πόπη ήταν διακοπές και θα ακολουθούσε η Νιόβη. Νομίζω οτι μια από τις Ασπασία - Βανα σταματησαν. Το κόστος σταθερό στα 80 χρόνος 60 πλήρη λεπτά.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Δεν μας λες με ποια έκανες?
με μια ξανθεια ψιλοκαλη...αλλα μασαζ δεν ηξερε,απλως εκανε πολυ ωρα και ο χωρος ηταν καθαρος....αλλα αυτο για μενα δεν φτανει, ακομη και φραπε να επαιζε μετα θα τρωγε  μαυρο το μαγαζι...δεν υπαρχουν περιθωρια για γνωριμιες, "αν προκυψει"  και ιστοριες τετοιες...η γνωμη μου παντα.
τωρα αν κανει καποα αλλη κοπελα κατι καλυτερο ειναι αλλο θεμα...αν και νομιζω οτι γραμμη δινει το μαγαζι οποτε δεν υπαρχει δοκιμη εκ νεου απο μεριας μου....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά με την πείνα που θα πέσει θα κάνουν φραπέ με το που ανοίγουν τη πόρτα στον πελάτη. :2funny:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Πρόσφατη επίσκεψη, επέλεξα Βάνα που είναι σπαθί και πραγματικά σε κάνει να νιώθεις υπέροχα στο δωμάτιο..Δε ξέρω ποιες άλλες είναι διαθέσιμες.
Επαιξε φραπεδακι απλο με καλαμακι και ποσο?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom