Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δεριγνύ 14

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 670
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εκεί πήγε το καλοκαίρι μάλλον αρχές Ιουνιου. Κάποιος πιο πάνω νομίζω έχει γράψει κριτική.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δυστυχώς δεν το βρίσκω!
Είχα διαβάσει οτι έκανε καλό μασαζ και φραπέ. Την έχω δει μόνο μια φορά πριν από 2-3 μήνες όταν είχα πάει για την Νιόβη αλλά επειδη η Νιόβη δούλευε μεταξύ της πετιτ και της Ελενας πήρα Έλενα.
Αν την δοκιμάσεις μας ενημερώνεις (αν θες).

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή έχω χάσει λίγα επεισόδια από τον χώρο, τελευταία φορά που είχα πάει μου είχαν προαναγγείλει τοποθέτηση σάουνας ή χαμάμ, μου διαφεύγει τώρα...  :woldman:

Ξέρει κάποιος αν φέρανε τίποτα τέτοιο τελικά; Αν ναι, τι παίζει εκεί μεσά; Εκτός από το να χύσεις ιδρώτα  :grin:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Πριν κάνα μήνα και μένα μου είπαν οτι θα βάλουν σάουνα!
Από τότε δεν το έχω ξαναεπισκευτεί (δύσκολοι καιροί για τακτικές επισκέψεις).

:( :( :( :(

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Πριν κάνα μήνα και μένα μου είπαν οτι θα βάλουν σάουνα!
Από τότε δεν το έχω ξαναεπισκευτεί (δύσκολοι καιροί για τακτικές επισκέψεις).

:( :( :( :(

Αχχχ....
Μάλλον πρέπει να δικαιολογήσω το νικ μου και να κάνω καταδρομική... :sunglasses:

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε ένα δωμάτιο που μπήκα πρόσφατα, υπήρχε σάουνα η οποία μπήκε πρόσφατα. Με 120ευρω μπαίνει και η κοπέλα μέσα μαζί σου.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σε ένα δωμάτιο που μπήκα πρόσφατα, υπήρχε σάουνα η οποία μπήκε πρόσφατα. Με 120ευρω μπαίνει και η κοπέλα μέσα μαζί σου.

Μπορείς να πάρεις πρόγραμμα σάουνα χωρίς καθόλου κοπέλα? Εάν ναι, πόσο πάει?

:grin:

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μπορείς αλλά δε ρώτησα τιμή.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ΕΛΑΤΕ να περπατήσετε σε δρόμους απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας στον πανέμορφο χώρο μας, παρέα με κορίτσια ευγενικά, όμορφα και με ταλέντο στο μασάζ. Οσο για τις υγρές μέρες του χειμώνα, μια πολυτελής σάλα με σάουνα υπερύθρων, hot stones και ανατολίτικο μασάζ είναι για σας η απόλυτη ξεκούραση, ανανέωση και διασκέδαση. Hommespa, Πατησίων και Δεριγνύ 14  210-88*****

Εκτελούνται και ακτινογραφιες θωρακος. Δεκτα όλα τα ταμεία.

ρε τι αλλο θα μας σερβιρουνε  :jerking: :jerking: :jerking:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Σαν τις πατάτες στα GOODYS & Mc Donalds!!!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η ποπη ειναι φουλ μπρειζολα μη σας δουλευει.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
εχω να παω κανα δυο μηνες τελευταια που ειχα παει ηταν μια αφρατουλα καλο κοματι μου εκανε φραπεδια και καλαμακι τη μαθαινω οτι ειναι τωρα στο ελιτε αυτες δεν της ξερω.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επίσκεψη, μετά από αρκετό καιρό, στο ίδρυμα. Δούλευαν Πόπη Βάνα Στέλλα, Ελενα, Λίντα, Πενυ.
Έκανα με την Βάνα (πρώτη φορά μαζί της).  Το μασάζ ικανοποιητικό, ο φραπέ και αυτός πολύ ικανοποιητικός. Φαίνεται εξηγημένο άτομο. Πιστεύω ότι ήταν λίγο σφιγμένη γιατί την συνάντησα πρώτη φορά. Είναι γεγονός υστερεί λίγο στα δόντια, όπως προείπε και κάποιος άλλος φίλος σε προηγούμενο post, και έχει και ωραίο βυζί!!!
Μάλλον θα την ξανατιμήσω για να δω και την περαιτέρω συμπεριφορά της.
Χρόνος 60 λεπτά τιμή 80 ευρώ.

Με ενημέρωσε δε ότι:
Εγκατέστησαν σάουνα με υπέρυθρες, μπορείς να κάνεις με τιμή 100 ευρώ (αφού έχεις ειδοποιήσει νωρίτερα για να την ετοιμάσουν) αν μπει και η κοπέλα μαζί σου πάει 120 ευρώ (ο χρόνος με την σάουνα φτάνει τα 90 λεπτά) και αν θες και δωράκι στη κοπέλα.

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη, μετά από αρκετό καιρό, στο ίδρυμα. Δούλευαν Πόπη Βάνα Στέλλα, Ελενα, Λίντα, Πενυ.
Έκανα με την Βάνα (πρώτη φορά μαζί της).  Το μασάζ ικανοποιητικό, ο φραπέ και αυτός πολύ ικανοποιητικός. Φαίνεται εξηγημένο άτομο. Πιστεύω ότι ήταν λίγο σφιγμένη γιατί την συνάντησα πρώτη φορά. Είναι γεγονός υστερεί λίγο στα δόντια, όπως προείπε και κάποιος άλλος φίλος σε προηγούμενο post, και έχει και ωραίο βυζί!!!
Μάλλον θα την ξανατιμήσω για να δω και την περαιτέρω συμπεριφορά της.
Χρόνος 60 λεπτά τιμή 80 ευρώ.

Με ενημέρωσε δε ότι:
Εγκατέστησαν σάουνα με υπέρυθρες, μπορείς να κάνεις με τιμή 100 ευρώ (αφού έχεις ειδοποιήσει νωρίτερα για να την ετοιμάσουν) αν μπει και η κοπέλα μαζί σου πάει 120 ευρώ (ο χρόνος με την σάουνα φτάνει τα 90 λεπτά) και αν θες και δωράκι στη κοπέλα.

μπριζολιτσα δεν παιζει φιλε??

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εγώ εκεί έχω δοκιμάσει μέχρι φραπέ. Κάποιες δε, ούτε φραπέ δίνουν. Πριζόλα πρέπει να σερβίρεται από ορισμένες, αλλά μάλλον υπό προϋποθέσεις. Προσωπικά ΔΕΝ την έχω επιδιώξει όπως δεν έχω επιδιώξει και τον φραπέ όχι μόνο εκεί αλλά και στα άλλα. Μου αρέσει να έχω λίγο "μυστήριο θα έρθει? δε θα έρθει?"

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Η Βάνα μήπως πριν το εδώ ίδρυμα είχε δουλέψει στα Βόρια προάστια?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ναι στη θησέως στο μαρούσι ως Μάρθα, μετά Ξενοπούλου ως Βάνα μετά Κύμης για πολύ λίγο και τωρα Δεριγνύ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom