Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δεριγνύ 14

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 670
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συννεδρία με Βάνα. Ωραία φατσούλα, μεγάλος βύζος αλλά απογοήτευση το ότι δε με σέρβιρε φραπεδάκι (μασαζ δυνατό, μέτριο). Πέταξε ένα "θα περάσεις ακόμη καλύτερα στις επόμενες συννεδρίες". Μήπως δεν έπαιξα σωστά εγώ ρε μάγκες ή είναι πολιτική τους να μη σερβίρουν την πρώτη φορά? Πρώτη φορά πήγα στο συγκεκριμένο "θεραπευτήριο".

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο, αλλά μιλώντας εκ πείρας, αν πας κάπου για πρώτη φορά και αφήσεις την θεραπεύτρια να σε τρίβει μέχρι τέλους , τότε το πιθανότερο είναι να φύγεις άπραγος. Πολύ πολύ σπάνια θα σου πει η ίδια να γυρίσεις κ.ο.κ.
Γνώμη μου και το έχω ξαναπεί, είναι ότι πρέπει να πιάνεις κουβεντούλα και απ' έξω απ' έξω  (ποτέ ευθέως ή με άμεσα υποννοούμενα) να της δίνεις να καταλάβει ότι ξέρεις πολύ καλά τι συμβαίνει στο μαγαζί.
Η τακτική αυτή πρέπει να ακολουθείται ΙΔΙΩΣ σε τέτοιου είδους μαγαζιά που (απ' όσο έχω καταλάβει) δεν είναι και από τα ευκολότερα του είδους.

Η τακτική μούγκα στην στρούγκα ή η τακτική φουλ επίθεση από την αρχή, μου είχε δώσει κάποτε ουκ ολίγες πόρτες και από παραδοσιακές ψησταριές. :S

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο. Με έτριβε πλάτη πολύ ώρα και μόλις με γύρισε από μπροστά, μετά από 5' με ξεπέταξε. Δεν ήθελα να την σκίσω, ένα φραπέ επεδίωξα. Στο τέλος όταν της το ανέφερα το παιζε ανήξερη, λέγοντας ότι θα περάσω ακόμη καλύτερα στην επόμενη συνδρία..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Έχεις δίκιο. Με έτριβε πλάτη πολύ ώρα και μόλις με γύρισε από μπροστά, μετά από 5' με ξεπέταξε. Δεν ήθελα να την σκίσω, ένα φραπέ επεδίωξα. Στο τέλος όταν της το ανέφερα το παιζε ανήξερη, λέγοντας ότι θα περάσω ακόμη καλύτερα στην επόμενη συνδρία..

Για να καταλάβω:σε γύρισε ανάσκελα ενώ ήσουν γυμνός ή όλην την ώρα ήσουν καλυμμένος με πετσέτα?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ωχ μαλακία, τελικά το συγκεκριμένο μαγαζί είναι για πολύ επιδέξιους χειρισμούς...
Δηλαδή ξάπλωσες χωρίς πετσέτα και εκείνη σε κάλυψε?(γιατί αν ξάπλωσες φορώντας πετσέτα από μόνος σου ή ρώτησες αν θα πρέπει να την κρατήσεις, είσαι άξιος της μοίρας σου...)

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μπήκα, μου λέει θα ξαπλώσεις και θα σκεπαστείς με την πετσέτα. Τι να έκανα δηλαδή? Εδώ μπήκε μέσα και με είδε γυμνό και μου λέει "ωχ σορυ, σκεπάσου για να μπω"

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ω ρε φίλε, ήσουν χαμένος από χέρι...

Κατά τα άλλα βέβαια το (σαφές) υπονούμενο στο τέλος το πέταξε...
Εγώ πάντως στη θέση σου θα ξαναπήγαινα, μην δεχτείς την ήττα, τελείωσεέ το. :s&m_3:

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θα ξαναπαω. Να πάρω την ίδια? Αυτό είναι που με απασχολεί τώρα..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εννοείται ότι θα πάρεις την ίδια...
Λογικά δεν θα σου κάνει τα ίδια, κι αν ακόμα πάει να σου κάνει τα ίδια θα έχεις το πάτημα της υπόσχεσης που σου είχε δώσει.

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μάλιστα. Για να δούμε..
Και να της ξηγηθώ ότι θέλω μασαζ χωρίς το πετσετάκι? Ρε τι τραβάμε ..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Όχι, μην της το πεις από την αρχή.
Στη θέση σου, αν δεν μου έλεγε τίποτα από μόνη της, θα την άφηνα να εισέλθει ενώ φορούσα την πετσέτα, και πριν ξαπλώσω θα την ρώταγα εντελώς φυσιολογικά αν θέλει να την κρατήσω.Λογικά θα πει ναι.Ξαπλώνεις μιλάς περί ανέμων και υδάτων, πριν το μισάωρο την ρωτάς να γυρίσεις , λογικά σου λέει ναι και λογικά σιγά σιγά γίνεται το παιχνίδι.
Βέβαια, μπορείς να ξαπλώσεις κατ' ευθείαν γυμνος και αν θέλει εκείνη να σε καλύψει (και αυτό παίζει, βλέπε, κρίνε και πράξε όπως σου την βαρέσει).

Είσαι σίγουρος όμως ότι η συγκεκριμένη που πήρες προσφέρει το κάτι παραπάνω (διάβασε δηλαδή από άλλους που την έχουν πάρει?)

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω πως ναι..Ας μας πει και κανενας αλλος συναγωνιστης που την εχει παρει..

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω πως ναι..Ας μας πει και κανενας αλλος συναγωνιστης που την εχει παρει..
Παλαιότερα σπαλομπριζόλα σταβλίσια. Τελευταία λέγεται ότι το έκοψε και μόνο φραπεδιάζει. 

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μάλιστα... Δηλαδή να το κυνηγήσω.. Ή να ασχοληθώ με καμιά πιο "σίγουρη" περίπτωση απο κει μεσα?

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Μάλιστα... Δηλαδή να το κυνηγήσω.. Ή να ασχοληθώ με καμιά πιο "σίγουρη" περίπτωση απο κει μεσα?
Για φραπέ, ναι να το κυνηγήσεις, αν και φυσικά παίζουν και μπριζόλες.

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δε θέλω κρέας, φραπέ με πολύ πάγο θέλω..

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για φραπέ 80 γιούρια? ε οχι ρε αδερφέ το κάνω και σπίτι μου με αυτό το βυζομωρό και τσάμπα

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg
    108,3 KB · Εμφανίσεις: 27

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Φίλε Vyzolover, δες παλιότερα ποστ μου για Βάνα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=72915.msg1729212#msg1729212]εδώ[/url] κι www.bourdela.com/forum/index.php?topic=72915.msg1754915#msg1754915]εδώ[/url].

Ουδόλως δυσανασχέτησε για την ολοκληρωτική γύμνια μου από την αρχή (για την ακρίβεια, όταν μπήκε φορούσα την πετσέτα, την οποία απομάκρυνα ξαπλώνοντας), και στο τέλος με ρώτησε κομψά αν θέλω να με σερβίρει φραπεδάκι, το οποίο φυσικά και δέχθηκα.

Με την Ασπασία είχα περάσει σαφώς καλύτερα.

Αν επιμείνεις σε Βάνα, ξαναπάρε την μεν, αλλά υποδέξου την γυμνός και, αν τσινίσει, διώξε την ΑΜΕΣΩΣ.

Γνώμη μου, για να μη ξανακλάψεις 80ρι...

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Όχι, μην της το πεις από την αρχή.
Στη θέση σου, αν δεν μου έλεγε τίποτα από μόνη της, θα την άφηνα να εισέλθει ενώ φορούσα την πετσέτα, και πριν ξαπλώσω θα την ρώταγα εντελώς φυσιολογικά αν θέλει να την κρατήσω.Λογικά θα πει ναι.Ξαπλώνεις μιλάς περί ανέμων και υδάτων, πριν το μισάωρο την ρωτάς να γυρίσεις , λογικά σου λέει ναι και λογικά σιγά σιγά γίνεται το παιχνίδι.
Βέβαια, μπορείς να ξαπλώσεις κατ' ευθείαν γυμνος και αν θέλει εκείνη να σε καλύψει (και αυτό παίζει, βλέπε, κρίνε και πράξε όπως σου την βαρέσει).

Είσαι σίγουρος όμως ότι η συγκεκριμένη που πήρες προσφέρει το κάτι παραπάνω (διάβασε δηλαδή από άλλους που την έχουν πάρει?)
Από τριετείας νταραβερίζομαι με τέτοια μαγαζιά και στο μόνο που δεν, με φραπεδιάσανε έστω, ήταν το choco-spa στο Μαρούσι, η τακτική είναι απλή, κάνεις μπανάκι και περιμένεις να μπέι η κορασίδα φορώντας την πετσετούλα σου σαν καλό παιδί, αρχίζετε την κουβεντούλα και χωρίς να ρωτήσεις τίποτε ή να κολήσεις βγάζεις την πετσέτα την πετάς στο πλάϊ και ανεβένεις μπρούμητα στο κρεβατι συνεχίζοντας να της μιλάς σαν να να είναι το ποιό φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.
Είναι από σπάνιες έως ανύπαρκτες οι περιπτώσεις που θα σου βάλει αυτή πετσέτα στα επίμαχα.
Οι παλαιότεροι ας επιβεβαιώσουν τα γραφόμενά μου pls.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom